PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Ha más régió, akkor értelme van, ha ugyanaz a régió, akkor valóban lehetne 1 is. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Ööö...az elmúlt 10 év ex és aaa+ játék termése pihen a fiókomon. Picit költséges lenne nem emlékezni rá 😄

/Ami nem igaz, UK fiókkal kezdtem a psn-t. A mostani mainon csak olyan 250 játék lehet. Viszont az összes fiókom fent van a ps4-en, szal ilyen szempontból lehetne egy is.

Adversus solem ne loquitor

Maala
"Viszont azt is megértem, hogy macera TM az, szerintem is totál paraszt a PS4 migrálása... "

:o
Anno nem is gondoltam rá, hogy lehet migrálni a cuccokat, így kb. új accot kellett az SSD-re váltás miatt csinálni, mert kiafakkom emlékszik a régi adataira. :-D

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

blackfire001
Ez a Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint olyan lesz mint a Wildlands volt? Multi only bármi sztori nélkül..?
TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Ja rendben, nm. 😊 majd legközelebb akkor.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
mindegy szereztem már egyet köszi 😊

darkSectorxxx
Zsíros, de friendlist-ről kell.
Elvileg nekem pc-re invitál, oda neked jó lenne? mert akkor ezen a néven vegyél fel: darkSectorHUN

TDC Geronimo
Itt állítólag van vmi invite oldal

darkSectorxxx
PC-re kaptam meghívót, de simán a profilomra volt a beta, kulcsot nem adtak email-ben, de ha lenen vagy meg tudnátok mondani hogy, akkor dobok én.

TDC Geronimo
Valakinek nincs véletlen ghost recon beta kulcsa? Ha jelentkezett valaki és kapott akkor kérhet még 3 kulcsot

Moby
Amikor én ezt játszottam, a használható méretű ssd-k még k. drágák voltak. Most meg már ps5-ig nem fog annyit menni nálam a ps4, amennyit a játékba tettem.

Tinman
Idézek magamtól, korábbról. Elfogadom, hogy valakinek nem gond, hogy egy játék 70-80 órájából simán 1-2 órát a loading screen nézésével bámul. Nekem erre nincs időm, türelmem meg főleg nincs. Nekem a másodpercekkel van gondom, ugyanis a relatív rövid várakozás nem probléma, az emberi természetbe belefér, a fél perc+-os várakozásokat már nagyon nem tolerálom. Viszont azt is megértem, hogy macera TM az, szerintem is totál paraszt a PS4 migrálása... igazi lassú rémálom. 1TB, ha majdnem tele simán elmegy rá fél nap, mire lementi, majd megint fél mire visszaszenvedi. ViTz.

STOCK HDD saját mérés:

- Bloodborne offline főmenüig -> 30 mp
- Old Yharman -> 30 mp
- Hunter's Dream -> 13 mp
- Central Yharman -> 31 mp

SSHD saját mérés:

- Bloodborne offline főmenüig -> 25 mp (5 mp javulás)
- Old Yharman -> 28 mp (2 mp javulás)
- Hunter's Dream -> 11 mp (2 mp javulás)
- Central Yharman -> 26 mp (5 mp javulás)

SSD saját mérés:

- Bloodborne offline főmenüig -> 22 mp (3 mp javulás az SSHD-hez képest és 8 mp javulás a HDD-hez képest!)
- Old Yharman -> 16 mp (12 mp javulás az SSHD-hez képest és 14 mp javulás a HDD-hez képest!)
- Hunter's Dream -> 10 mp (1 mp javulás az SSHD-hez képest és 3 mp javulás a HDD-hez képest!)
- Central Yharman -> 17 mp (9 mp javulás az SSHD-hez képest és 14 mp javulás a HDD-hez képest!)

Ez azért nem kevés! A stock HDD-hez képest a nagyobb pályák betöltése szinte LEFELEZŐDÖTT!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TDC Geronimo
Letoltam man of medant. Jó volt ez. Amit moby berakott képet az eléggé becsapós, mert kb az az egyetlen "fogas" jelenet. Az arcmimika nagyon rendben van a játék többi részében. Graf marhaszép, PCn meg 60 fps volt így nem volt gondom a performancevel se

darkSectorxxx
Jah akkor oks, csak először úgy hangzott, mintha egyeltalán nem találkoztál volna, pc-n, mert mondom ha ennyi előnye van a friss hardvernek eladtam volna a mostani 1366-os gépet. 😄

Nintendo-t megértem, de az egy másik világ ugye. 😊

Genváltást mindenki várja, de én nem az ssd miatt. 😊

Moby
De van, de a sinkanszenről ülök át az ökrös szekérre 😊

/és közben switchen sem nagyon létezik már ez az egész dolog, érthető okból. Fel is húztam a szemöldököm, amikor a Astral Chainben láttam pár másodperces töltőképernyőt 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.04. 14:51:02

darkSectorxxx
PC-n ssd-n nincs töltőképernyő a játékoknál?

Moby
Én a bármilyen ssd-t tartom hótfeleslegesnek a ps4-ben. nem másodpercekkel van itt a gond amit nyerhetek evvel, hanem a töltés létezésével. Én ennek már nem adok ssd-t ennek azér, hogy usb-n nyomorogjon az istenadta benne. Majd az 5-ben már lesz normális támogatás. Hiába itt rohadnak a fiókban az ssd-k, én már nem töltikézek le, nem szinkronolok, nem nyúlok én már ehhez semmit. Az a pár cím már lemegy így.

Tinman
Rohadtul kell az SSD a PS4-be. A Bloodborne-nál teljesen elszakadt a cérnám, nem bírtam tovább pár óra után és rögtön tettem bele. 1TB-ost akartam, de rájöttem, hogy hót felesleges, mert bőségesen elvagyok 500-on, még ez is sok. Mindig csak 1 címmel tolom PS4-en.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Moby
Fura volt tegnap ps4-ezni. Nagyon kéne már az 5. Nagyon fájt töltőképernyőt bámulni hosszúsokáig, kicsit elszoktam tőle mostanság.

Tatyla
És akkor még finom voltál,majd ha plusszos lesz egyszer talán...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
Nem jobb, de érdemes leszedni.

Rage47
Darksiders 3-at érdemes letölteni? Jobb, mint az előző 2? Kell hozzá vágni az előző részek sztoriját?
darkSectorxxx
Pont azt a profilt nem tettem vissza legutóbb...

mucsácsó
Az hát. Fospermet szerintem is. Ráadásul olyan FPS droppok voltak az alfa/béta alatt, mint az állat - persze ez betudható az akkori státusznak, de valami az súgja, hogy ez nem fog változni 😄
Az elképzelés szerintem nem lenne rossz, mert voltak jó ötletek, de annyira ratyi volt a harc, hogy én nem bírtam végig se...ez mint soulslike, lol... 😄
AntiHero
Nekem nagyon animes ez. Skip.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Moby
Ez a code vein eléggé ergya.

Kandurex
Legurult a Control stáb.

Én azt mondom, hogy ez nagyon látványos és közepes játék lett/volt. És hát nem vagyok benne biztos, h értettem mindent <#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.09.03. 21:37:14

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Seth
UK-n ott van

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
Fasza nekem nincs ott, de egy linken megtaláltam a url-t.

Us megy hu store-ban a demok közt nálam nincsen még.
A játék full verziójából se nyilik meg opció.
Na mind1. 😊

Seth
A demók között 😊

darkSectorxxx
Hol tölthető a demo? nem látom sehol....

Seth
Elvoltam vele egy órácskát( a demószakasz után még vissza lehet menni egy barlangrendszerbe(Depth) tápolni.. Szerintem van benne fantázia,csak egyelőre elég súlytalannak érzem a harcot. Nem egyszer simán átütöttem az ellenfeleken, azok meg erősen homing-olnak. Ja meg most jöttem Surge végigjátszásból, és még mindig R1-R2-vel akarok ütni, itt meg kocka-háromszög 😊
Grafika nagyon egyszerű, szép éles a képe,nincs a pályadesign túlbonyolítva, ennek ellenére éreztem pár helyen, hogy leesik a frame. Na meg töltöget minden átvezetőnél, és ha leülök fejleszteni (tábortűzes megoldás). Surge után, ami sokkal jobb grafikát hamarabb tölt be, lehangoló volt. Ja ha már fejlesztés,csak simán level uppolsz, nem lehet sehova osztani pontokat, de elég sok mindent lehet csinálni a fegyverekkel, skillekkel, felszerelésekkel, egyelőre kaotikusnak tűnik 😄
Megvárok pár értékelőt vele ,az tuti

Moby
Kipróbáltam...atyavilág 😄 Totál agyfasz, hogy ez kigurul ebből a cuccbólJó lenne a sony istállóban is egy hasonló tehetségű japó csapat, aki ilyen minőségben tudja hozni a japó artot exkluzívban.

Myselor
valahogy én sem látok benne semmi olyat ami beszippantana...szeretem pedig az animéket egész hangulatos is.soulslike de mégsem...
mucsácsó
En toltam az alfat vagy betat vagy mivolt az, sztem borzalom volt... 😄 egy percet se tobbet..
Seth
Code Vein demója is tölthető. Kíváncsi leszek, ez lesz vagy a Surge 2 😊

mucsácsó
Bayonetta 1 egész jó volt - bár mondjuk én viszonylag későn játszottam már vele, szvsz akkorát nem ütött... 2. rész kimarad...
viszont Vanquish minden percét imádtam 😄 a fél karomat adnám egy folytatásért...

MGS Rising nekem is bejött anno, no meg Nier: Automata is fasza volt, de azért annyira nem, hogy még1x (vagy többször..) végigjátszam... 😄 végére már nekem eléggé repetitív volt, meg valahogy a képi/színvilága is a könyökömön jött ki 25-30 óra után (de aztán ezzel lehet egyedül vagyok....)

de amúgy jah, Platinum azért érzi fixen, ha a beteg hentről van szó 😊
ha lenne PS4-re Astral Chain, biztos venném..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.03. 16:24:13
TDC Geronimo
astral chain ne csak a listán legyen 😊

Kongy
Bayonetta 1-2, Vanquish mind mind remek játékok voltak. A Nier Automatát is végigvittem, de az annyira nem jött be, lehet tenni kéne vele még egy próbát. Astral Chain meg wishlistemen van. Ja meg most nézem, hogy a Metal Gear Rising-ot is ők csinálták, az is egy remek játék volt.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.09.03. 15:03:02

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

gregoryan
Hát lehet , adok egy esélyt a Nier-nek ha az Automata aszt mondod pótolhat valamit.. én sem 2 játékot néztem már meg, és a Darksouls az magasan visz mindent...

Moby
Tölthetőek a psplus szeptemberi címek. Az volt a terv, hogy letolom a darksiders2-t(kimaradt anno) a három előtt, de se erre, se arra nincs most valós esély.

Bayonetta nekem kb game of the generation (najó, az a darkszósz, de szoros második), Nier meg olyan existential gödörbe rántott, alig tudtam kijutni onnan.

Ezek ilyen alapművek, különösen a Nier olyan érzésrket / élményeket / gondolatokat adott, amit 30 évnyi gaming pályafutásom alatt semmi más (előző rész meg a Drakenguard kimaradt).

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Tinman
- Bayonetta - nem szeretem, de 1x érdemes letolni, gyak. a gaming alapműveltség része.
- Nier - Sokakkal ellentétben én pl. az összes endinget megoldottam a Nier-ben X360-on, ez meg az örököse az Automata, ami elvileg jobb! Nekem még csak vágy, mert eddig mindig magas árak jöttek szembe PC-n. (Nekem magas, több ezer játék tulajaként.)

A Bayonetta olyannyira ismert, hogy a casual nejem is rögtön rávágja, hogy ki ő.

gregoryan
Témát meg szerintem a szabadidőm érdekében dobjuk, mert parttalan, és értelmetlen..

de ha szeretnéd, egészségedre, jó játékot ehhez a Switchen..
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2019.09.03. 14:22:55

gregoryan
??? nem értem az okfejtésed miért ne tudtam volna? Hisz te is mondtad. Ki ne ismernéa Nier Automatát vagy a Bayonettát?
Ezek fényében írtam + videók alapján a mostani No1 játékodra, hogy sekélyes (más szavakkal) és hogy szerintem már itt mind kinőttünk blőle... vagy bele se nőttünk igazán, mert valsz mikor te annyi idős voltál, hogy ilyennel játsz, még nem léteztek ezek a gamek.. most meg már elvileg gondolnám én, idősebb fejjel csak nem állsz neki ilyennek már.. de végülis ,,, nem vagyunk egyformák.. nézhetünk Lolkabolkát 60 évesen is majd...

" a billentyűm meg szar, mert német kiosztás" ezer bocs a mistype ért
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2019.09.03. 14:21:31

Moby
Magyarán a létezésükről sem tudtál 20 perce, de azt már 20 perc múlva tudod, hogy van SOKKAL élvezetesebb, meg mélyebb.

ROFL

Az érdekedben, szerintem dobjuk a témát.

gregoryan
ezt cáfolnám... nem kell minden cikkre rákattintani, ha követsz egy iparágat.
Ezek kb 12 egy tucat ... a 2 karakter kb ugyanolyan.. a játék is amiben szerepelnek, így átugrandó..

lehet volt valaha év játéka, de hogy tiszavirág életű volt az biztos.. Szerencsére vannak sokkal értsd, SOKKAL élvezetesebb, mélyebb,. és értelmesebb videójátékok.. ja és még a kontroller sem megy tönkre tőlük.,,, de az agya az embernek sem olvad le...

Moby
"mintavételnek"
A nagyhalmazt sem nehéz lemérni, mindkét játék volt évjátéka több kategóriában, egy valag díjat bezsebeltek, teli volt velük a sajtó. Ezekről olyan gémer nem hall, aki vagy kocajátékos, és nem nagyon követ semmit ami videójátékokkal kapcsolatos, vagy egy barlangban nyomja internet nélkül 😊 Az más kérdés, hogy nyomja(ta)-e, de itt most nem erről beszélünk, csak ahogy mondtam "tesztek, cikkek".
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.03. 14:04:44

gregoryan
Szerinted hányezer ember követi-olvassa-szerkeszti ezt a topicot, Kétlem, hogy releváns mennyiség