PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
/Ami nem igaz, UK fiókkal kezdtem a psn-t. A mostani mainon csak olyan 250 játék lehet. Viszont az összes fiókom fent van a ps4-en, szal ilyen szempontból lehetne egy is.
Adversus solem ne loquitor
:o
Anno nem is gondoltam rá, hogy lehet migrálni a cuccokat, így kb. új accot kellett az SSD-re váltás miatt csinálni, mert kiafakkom emlékszik a régi adataira. :-D
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Elvileg nekem pc-re invitál, oda neked jó lenne? mert akkor ezen a néven vegyél fel: darkSectorHUN
STOCK HDD saját mérés:
- Bloodborne offline főmenüig -> 30 mp
- Old Yharman -> 30 mp
- Hunter's Dream -> 13 mp
- Central Yharman -> 31 mp
SSHD saját mérés:
- Bloodborne offline főmenüig -> 25 mp (5 mp javulás)
- Old Yharman -> 28 mp (2 mp javulás)
- Hunter's Dream -> 11 mp (2 mp javulás)
- Central Yharman -> 26 mp (5 mp javulás)
SSD saját mérés:
- Bloodborne offline főmenüig -> 22 mp (3 mp javulás az SSHD-hez képest és 8 mp javulás a HDD-hez képest!)
- Old Yharman -> 16 mp (12 mp javulás az SSHD-hez képest és 14 mp javulás a HDD-hez képest!)
- Hunter's Dream -> 10 mp (1 mp javulás az SSHD-hez képest és 3 mp javulás a HDD-hez képest!)
- Central Yharman -> 17 mp (9 mp javulás az SSHD-hez képest és 14 mp javulás a HDD-hez képest!)
Ez azért nem kevés! A stock HDD-hez képest a nagyobb pályák betöltése szinte LEFELEZŐDÖTT!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nintendo-t megértem, de az egy másik világ ugye. 😊
Genváltást mindenki várja, de én nem az ssd miatt. 😊
/és közben switchen sem nagyon létezik már ez az egész dolog, érthető okból. Fel is húztam a szemöldököm, amikor a Astral Chainben láttam pár másodperces töltőképernyőt 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.04. 14:51:02
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Az elképzelés szerintem nem lenne rossz, mert voltak jó ötletek, de annyira ratyi volt a harc, hogy én nem bírtam végig se...ez mint soulslike, lol... 😄
Én azt mondom, hogy ez nagyon látványos és közepes játék lett/volt. És hát nem vagyok benne biztos, h értettem mindent <#nemtudom>#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.09.03. 21:37:14
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Us megy hu store-ban a demok közt nálam nincsen még.
A játék full verziójából se nyilik meg opció.
Na mind1. 😊
Grafika nagyon egyszerű, szép éles a képe,nincs a pályadesign túlbonyolítva, ennek ellenére éreztem pár helyen, hogy leesik a frame. Na meg töltöget minden átvezetőnél, és ha leülök fejleszteni (tábortűzes megoldás). Surge után, ami sokkal jobb grafikát hamarabb tölt be, lehangoló volt. Ja ha már fejlesztés,csak simán level uppolsz, nem lehet sehova osztani pontokat, de elég sok mindent lehet csinálni a fegyverekkel, skillekkel, felszerelésekkel, egyelőre kaotikusnak tűnik 😄
Megvárok pár értékelőt vele ,az tuti
PSN ID.: Beegabor
viszont Vanquish minden percét imádtam 😄 a fél karomat adnám egy folytatásért...
MGS Rising nekem is bejött anno, no meg Nier: Automata is fasza volt, de azért annyira nem, hogy még1x (vagy többször..) végigjátszam... 😄 végére már nekem eléggé repetitív volt, meg valahogy a képi/színvilága is a könyökömön jött ki 25-30 óra után (de aztán ezzel lehet egyedül vagyok....)
de amúgy jah, Platinum azért érzi fixen, ha a beteg hentről van szó 😊
ha lenne PS4-re Astral Chain, biztos venném..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.03. 16:24:13
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.09.03. 15:03:02
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ezek ilyen alapművek, különösen a Nier olyan érzésrket / élményeket / gondolatokat adott, amit 30 évnyi gaming pályafutásom alatt semmi más (előző rész meg a Drakenguard kimaradt).
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
- Nier - Sokakkal ellentétben én pl. az összes endinget megoldottam a Nier-ben X360-on, ez meg az örököse az Automata, ami elvileg jobb! Nekem még csak vágy, mert eddig mindig magas árak jöttek szembe PC-n. (Nekem magas, több ezer játék tulajaként.)
A Bayonetta olyannyira ismert, hogy a casual nejem is rögtön rávágja, hogy ki ő.
de ha szeretnéd, egészségedre, jó játékot ehhez a Switchen..
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2019.09.03. 14:22:55
Ezek fényében írtam + videók alapján a mostani No1 játékodra, hogy sekélyes (más szavakkal) és hogy szerintem már itt mind kinőttünk blőle... vagy bele se nőttünk igazán, mert valsz mikor te annyi idős voltál, hogy ilyennel játsz, még nem léteztek ezek a gamek.. most meg már elvileg gondolnám én, idősebb fejjel csak nem állsz neki ilyennek már.. de végülis ,,, nem vagyunk egyformák.. nézhetünk Lolkabolkát 60 évesen is majd...
" a billentyűm meg szar, mert német kiosztás" ezer bocs a mistype ért
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2019.09.03. 14:21:31
ROFL
Az érdekedben, szerintem dobjuk a témát.
Ezek kb 12 egy tucat ... a 2 karakter kb ugyanolyan.. a játék is amiben szerepelnek, így átugrandó..
lehet volt valaha év játéka, de hogy tiszavirág életű volt az biztos.. Szerencsére vannak sokkal értsd, SOKKAL élvezetesebb, mélyebb,. és értelmesebb videójátékok.. ja és még a kontroller sem megy tönkre tőlük.,,, de az agya az embernek sem olvad le...
A nagyhalmazt sem nehéz lemérni, mindkét játék volt évjátéka több kategóriában, egy valag díjat bezsebeltek, teli volt velük a sajtó. Ezekről olyan gémer nem hall, aki vagy kocajátékos, és nem nagyon követ semmit ami videójátékokkal kapcsolatos, vagy egy barlangban nyomja internet nélkül 😊 Az más kérdés, hogy nyomja(ta)-e, de itt most nem erről beszélünk, csak ahogy mondtam "tesztek, cikkek".
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.03. 14:04:44