PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PSN ID.: Beegabor
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Hihetetlen túl van tolva az arcmimika, pont mint Until dawnban. A frém meg ugyanolyan szar itt is, mint ott, hiába váltottak enginet. Programozókat kéne
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.08.31. 23:19:46
A a supermassive a kurvaszar The Inpatientig csupa jó dolgot csinált, azóta viszont a nevük egyet jelent a messzire kerülendővel :( Oké, a fogak az until dawnban is ijesztően szarok voltak, sírtam érte eleget, de ezek egyszerűen fejlődésképtelenek.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.08.31. 23:14:13
Adversus solem ne loquitor
Pofámba tolt ezer dolgot megint a játék, kettes chapter vége meg olyan volt, ami elment volna endingnek más játékban :D
Na de ezzel fáradjunk át az N topikba :)
A második pálya első negyedében vagyok. Ez a játék fasza, kiváló grafika (néhol állejtős), jó fejlődési rendszer, érdekes pisztoly típusok és ahogy pusztul - gurul minden <#eljen>#eljen> Nekem ez telibe talált.
Negatív: Jó....az kicsit homályos, hogy miről is akar szólni <#miaz>#miaz> és néha még egy csillámpónit is betolnak <#zavart2>#zavart2>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Kellene vmi nekem is a cloud alpham alá, mert már a 2. usb-s hangkártyával ( sound blaster g1, hyper x cloud) szopok be.
Köszi!
Hát ez egy elég könnyű, laza platina volt.
Én élveztem a játékot, a tech problémák ellenére. Soha nem játszottam még ennél optimalizálatlanabb játékot PS4-en, de ahogy nézem PC-ket is felzabálja, ha maxon,réjtrészinggel szeretnéd tolni
Ami nem tetszett az maga a fősztori. Nagyon gyenge , a fordulatoknál csak egy "aham" telt tőlem, és minden ami érdekes az a mellékküldikben és iratokban, naplókban van. Azok viszont nagyon jól leírják ennek a cégnek a mindennapi életét , a különös tárgyak és események háttér információit. Szóval a lore jobb,mint a főszál :)
Sam Lake nagyon tartja magát ahhoz, amit az Alan Wake-nél kezdett el, hogy nem kell mindent rendesen lezárni,elmagyarázni : ) , itt is sokminden lógva marad, "Folytatása következik" - re elő lett készítve. Ha értékelnem kéne 6-7 közöttre raknám, legyen 6,5 :)
PSN ID.: Beegabor
MO továbbra is vicc, ami nintendo fronton megy.
De ja szerintem is Cyber pcgn lesz csak szép.
Szerintem legszebb switch game :o
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
PS4-en sztem el lehet sajnos felejteni, pláne egy base PS4-en :D de sztem még Pro is necces lesz, de persze aztán ne legyen igazam :D
de lesz baj bőven asszem első pár hétben/hónapban a pörformansszal, emlékezzünk csak vissza a Witcher 3-ra :D pedig ahhoz akkor még volt is kakaó a gépben..
amúgy nemtom, valahogy nem basztam hanyatt annyira magamat :\
tényleg ez a sok HUD meg kisbetűs felirat ebben a jelenlegi formájában TV-n fixen játszhatatlan lesz... :D mondjuk a fos youtube kamuHD lófaszbitrateje se segített sokat a streamélményen, pláne az IGN stream...
Meg màr làtom, hogy botrànyosan fog futni Ps4en.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
/mondjuk nem is hívtak, hogy mehetek érte, de a konzolstúdióban pl volt.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.08.30. 19:33:30
noice <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota>
gondolom még egy jódarabig nem fog újulni a fórummotor vagy az esgé dizájn - vagy? :P :D
na mostmá télleg berántom hétvégére a Remnantot - bár most meg ma kijött a Netflixre a The Dark Crystal <#buck>#buck>