PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyen lenne mind, sosem vennék digitben többé semmit 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.10. 22:33:48
Adversus solem ne loquitor
(közben olvasom a posztodat a geow5-ről...hááát az sem valami szívderítő).
De ugye anno beszéltük, hogy az Odyssey nagyobb világot akart ezért lett butitva picit a graf...
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljàra ilyen témàban a Witcher 3 kapott csak el. De az nagyon.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
de aztán látod, van rá bőven igény, és megvan a piaca jócskán, és lesz is ... az a sorozat olyan betonbiztos, mint az adó és a halál 😄 😄
@Moby:
sajna én is így vagyok vele, hiába jön bármi "új" Ubi, minden rosszmájúság nélkül mehh kategória, mert tényleg annyira ismétlik magukat, ahogy írtad is... szeretném szeretni őket, de nem megy.
Bár AC Origins tényleg jó lett már, és jó irányba indult vele az AC, de ott is alig vártam már a végét... gyönyörű volt, és brutál szép helyeken játszódott, de legalább annyira üres és sivár az egész...
Az igazság az, hogy már nem érdekelnek a ubiszaft játékai, mert már ez már megtörtént: a játékaik az elmúlt években hótugyanolyanok lettek. Ha egyet láttál, láttad mindet, és én nagyon sok játékukat láttam már. Többet is, mint kellett volna(megnéztem, csak pécére van 9 AC-m, és akkor még hol vannak a konzolok...).
Azért mint látod, a jó dolgokat emeltem ki, mármint én azokat vettem észrem, hogy tovább viszik-.
azért bocs de egy AC Odyssey nem eg GR Breakpoint.. nem egy skin a különbség.. Nekem.....
Nekem.....
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2019.09.10. 15:39:20
na majd talán a kövi generációra változik valamit <#idiota>#idiota>
végül a Call of Duty alá is sikerült 15 év után egy új enginet rakni.. 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.10. 15:34:54
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
...vaagy
...
Pedig érdekelt volna, de akàrhàny streamet nézek 80%ba csak dumàlgat a karakter valakivel.
Ami nem is lenne gond, ha magyar lenne a jàték.
(Tudok angolul, de ennyi szöveghez màr nincs kedvem.. fordítgatni fejben..)
Ami NAGYON, értsétek NAGYON teszik, hogy picit összefonódást és közös gondolkodást vélek felfedezni az Ubisoft játékaiban..játékok közt.- részlegek közt
A közelgő Breakpoint a legjobb példa.
Volt egy szaros Wildlands, ami minden volt csak nem egy oks játék.
Most jön a " folytatás", de a rendszer kicsit Division 2 lesz ezekkel a Gear pontokkal ami nem volt rossz, ÉÉS ami személy szerint nekem nagyon tetszi, hogy a Questeket lehet úgy is csinálni ahogy az Odyssey ben is tettem, ezzel az Exploration móddal, hogy nem rágja a számba hova menjek, hanem térképet kell böngészni, és infókat szerezni. Nagyon tetszett 7végén a bétában.
A Watchdogs is szerintem nagyon klassz lesz, szal eléggé látszik számomra az Ubisoft progress.. de lehet ez szubjektív nálam.
Figyelem a Greedfallt is, nem kizárt, hogy beleugrok valamikor (bár ehhez mindenképp több szabadidőre lesz szükségem - pedig a Plague se volt rövid, sőt)
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Elég sok 8 pont
"The game has some of the best quests in a game I have seen in years folks
IN YEARS"
"At roughly 35 hours in with seemingly plenty more to go, GreedFall is almost everything I want out of a big, juicy, old-school RPG. While it’s still lacking a lot of polish, the exciting, enjoyable combat and excellent, complex quest writing bring it very close to that winning formula of a mid-2000s BioWare game "
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Illetve még melyikekben van?
"How would you characterize the stability of the game's performance on ps4 pro?
It honestly runs great. Even in late game battles and more open areas. It's one of the best optimized console experiences as of late. Normally I review PC builds to avoid things like bad fps or long loads. Not an issue here at all"
valami még lesz azon a héten
Nézek kicsit, de ez a dumálós részek az AC stílus nekem már sok, így az Origins után, meg 160 óra Odyssey után. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.09.09. 22:35:57
PSN ID.: Beegabor
Announcing the first AND second free content updates for Remnant: From the Ashes!
Sep 12 - Adventure Mode
Sep 19 - Leto's Lab
more info
Viszont hosszabb, mint a régebbi részek. Main story 30 óra
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.09.09. 16:12:31
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.09.09. 14:54:28
Most jön majd az amikor 3 gamet tolok egyszerre
Border 3an meg csak azért gondolkozik, mert egyedül nem akarok játszani. Akikkel még multizok azok valószínüleg kihagyjàk ezt.
Minden esetre holnap R6 amber rise úgyis. 😄
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ennek a játéknak +6 hónap még kéne legalább
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''