PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.09.15. 09:08:20
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Dől belőle az igényesség,minden másodpercéből.Simán remekmű lesz!!
/remélem jó sok előrendelés lesz az első részre, hogy lehetőleg utána 5 órásra legyen vágva minden azt követő darab.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.14. 19:11:45
Adversus solem ne loquitor
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.09.14. 18:22:46
Nem a fejlesztők nyilatkozták, hanem Kojima maga. És nem régen, hanem most a héten. Minden más stimt (ha van egyáltalán más ) 😄
azt meg már látom előre, hogy hemzseg majd tőle a használpiac már az első napokban...
Kizárt.
Mondjuk én már a “mester” utolsó munkájától is hánytam... MGS5....pedig a 4 az tetszett 😞
Ezt a faszságot, postaszimulátort felhájpoltatta és mindenki megveszi majd, mert azért kíváncsiak mi van a hype mögött.
Mert ugye alapon azt gondolják a hype ha van, akkor az mögött is van valami.
A fejlesztők régen azért nyilatkozták, hogy ők maguk sem értik, miről szól a játék, mert kurvára nem szól semmiről.
Nincsen megfejtés, nem lesz semmi ami majd egybe áll.
Ezt ha nem így tálalták volna, a látvánnyal, ami nem Kojima érdeme, akkor a kutya nem foglalkozna ezzel, és valami humble kategóriába lenne rég.
A Metal 5 is ilyen volt kb.
Azt is sokan a név miatt vették.
A játékosoknak nincs mit nem érteni a játékon.
Azért hiszik azt, hogy nem értik, mert a gameplay láttán még mindig mögéképzelnek valami nagy jelentést a játéknak.
Ez a játék pontosaan ilyen lesz, amit mutattak semmi több, minden eleme így van berendezve az épületek belseje minden.
Ha lenne más elem a játékban 48perc alatt kitértek volna rá
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: szebag79, 2019.09.14. 09:47:57
Amiket nem vihetünk tovább:
-IPCA Tech
-Crafted items
-Materials/crafting items
-Freaker Ears
-Animal Meat
emberidegen, ahogy ez a játék kinéz, meg az egész kibebaszottul durva... engem nagyon berántott, utoljára a Sekiro volt képes erre, hogy egyhuzamban 4-5+ órát beletoljak, és nyomnám még mindig 😄 a fizika meg totál nextgen cucc, harcok is überjók...a storyt meg az egész játék feelingjét nem tudja feldolgozni az agyam sokszor, de imádom! 😄
sejtettem, hogy jó lesz, de ez jobb sokkal, mint amit vártam..
egyedül az ugrás animációt nem tudom hova tenni... azon ha még egy órával többet dolgoznak, akkor már lehet tökéletes is lehetne a játék 😄D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.14. 00:35:44
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.09.13. 19:02:42
Aki ilyennel nem bír, annak is van szoftveres megoldás.
Mióta eladtam Tomstormnak a 2070-et, így futok. Nincs is igazán ingerenciám másikra, mert a 4K-t csak a Ti viszi, azt nem veszek, ha meg nem 4K, akkor a minimálmaszkos, integerscale-elt fullhd a legjobb opció, arra meg ez a 1660 is jó, amivel átmenetileg futok 😊
HDR meg már szok lenni a pc-n is. Gears5-ben is van pécén. Nem világos amit írsz.
És ezt írom mucsácsónak is, mert ez tök jó opció 4K tévé kontra fullhd-ra.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.13. 15:58:19
Gondolkodom megvegyem-e így. Mert az irányítás nehézkes kontrollerrel. De olyan felbontásba a PC is el írja még kicsit nagyobb is. Ott 2560x1080-as ultrawide monitorom van. De akkor lehet nem ps-re veszem, ha nem tudja a 4k-t felesleges. Fhd-ba játszani 4k tv-n meg kicsit életlenebv lenne. Köszi a választ. Talán később jön valami update hozzá amivel jobb lesz. Bár én megszoktam a 30 fps-t. Gears 5 se megy jobban PC-n. Ott viszont nem is müködik a hdr 😞
Mai Magyar Tánczene GYÖNGYSZEME
Matyi és a Hegedűs a nézését meg a járását...
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2019.09.13. 11:08:14
Hogy?
A talpamra kötöm? És mi lesz ettől stabil? A járásom?
<#zavart2>#zavart2>
mondjuk PC-n is olvastam, hogy ott sem annyira túl betonstabil egyelőre nagyobb tereknél/fightoknál ...de komolyan, ma már ezen ki van meglepve???!!! 😄
Maga a látvány is szerintem a kevés interakció miatt lehetett ilyen jó.
Nem gondolnám azt, hogy ez változna.
A látottak alapján egyelőre nem is utal erre semmi.
Az épuletek is erre vannak beállítva látszólag.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.09.13. 02:20:34
Azt fogom kapni amit várok már látom!
De Kojimaval az a csajszi nem túl bőbeszédü volt csak ájuldozott tehát lövése nem volt,hogy "mivan"😄
A csomag leszállítás tuti csak kis küldik lesznek,nem hinném hogy nagy hangsúly lesz ezen.Bár ha kell ilyen atmoszférában ilyen grafikával,mozgással viszek csak csomagot😊
Bejelöltem auto letöltést.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.12. 23:17:40
Meg a végén is eléggé elborult a nehézség, hörögtem rendesen itt a final bossfightban 😊
/ha jön a credits, NE TEDD LE A KONTROLLERT! Őrület, hogy ez még nem jutott eszébe senkinek, vagy ha igen, én nem futottam bele 😊