PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Mindenesetre viszek kanna benzint, meg gyufát 😄
Adversus solem ne loquitor
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
az majd legkorábban PSX, de lehet inkább február... 😊
Oh, and it probably bears mentioning: Don’t expect any updates related to our next-gen plans in this episode"
PSN ID.: Beegabor
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.19. 19:51:31
Utoljára szerkesztette: Seth, 2019.09.19. 19:46:17
PSN ID.: Beegabor
Befutott a NMS új peccs, ami pimpeli a PSVR megjelentítést. Belenéztem, tényleg eléggé pimpelte! A Hello Games a valaha egyik legutáltabb csapatból a követendő példává lép elő 😊
Holnap ébred Link, remélem én is vele ébredek, ha le nem szopat a VJB.
Egy barátom nincs ps4-én, pedig megvan 1 éve lassan, meg ahhoz kell ps plus is. De szerintem év végén úgyis vannak pl gamestar akciók akkor befizetek egy évre. Nem rossz amúgy csak így hogy random dobál előfordul hogy pont nem olyat mint k~ne. Azonos színtű ellenfelet se lehet mindig lenyomni. Pl az a killavolt-ot berakja 16-17-es színtű küldetésnek esélyem nem volt. Felét még lenyomtam egy az action skillel de mikor sebzi kb az egész területet... Még nekem kontrollerrel kicsit nehéz. De most pl megcsináltam minden küldetést az első 3 bolygón vagy 4-en.22es szintén vagyok, Hammerlockot kell keresni de az ellenfelek meg 24-25-ös színtűek...
4x nagyobb esély van a jó cuccra (trade)! Farmolni viszont egyedül is jó, csak kicsit unalmas pár óra után! Én olyan 2 órát szoktam, ha bele merülök! :-D Brutál pénz és cucc a vége
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2019.09.19. 13:16:46
gondoltam jó lesz Bordlerlands 3 helyett még egy darabig, de.... szvsz frusztrálóan nehéz, pláne ezekkel a random dolgokkal, néha annyira irreál dolgokat dobál be (a bossról nem is beszélve), hogy csak úgy nézek, mint pocok a lisztben, hogy ezt mégis hogyan gondolta a költő.. 😄
nem hittem el, hogy ez _OLYAN_ nehéz - de tényleg rohadtul az 😄 lehet majd egyszer még nekifutok, de valahogy nem élem :\
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.09.18. 20:37:45
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.09.18. 10:19:43
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Itt sem _kell_, csak itt lehet. Ott nem kell, és nem is lehet 😊
Kandurex pl. bármit megvesz, amin sony logo van! 😛 Mondjuk mást nem, de ez egy biztos fogódzó! 😄
Amiből sok van a piacon, az nem feltétlen megy el gyorsan, dehát ez ilyen.
Az újonnan vett metroex a megjelenés után hónapokkal nem releváns. A használjáték piac nem így működik. Eladásra újban akkor szabad megvenni, ha max 3 héten belül el is adod.
Egy BL3-at most ezerötből szerintem lazán le tudnék demózni. Persze jobb lenne a storeból letölteni egy trialt, nem mondom.
//ránéztem, metroex jatekaim.hu-n van 6300-ért is. Nem is csoda, ha a bolt nem ad érte pénzt.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.17. 20:09:40