PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Infamous SS meg Driveclub nem voltak rosszak - az előbbi igaz egy percre se kötne már le ebben az életben 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.22. 10:37:40
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Kár hogy nincs kommentár Pes demo-hoz:/
Utána jöttek a komolyabb dolgok!
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.21. 23:17:17
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
egyedül talán a Csucsima necces szerintem, én ott elképzelhetőnek tartom, hogy az tényleg crossgen (már ha lesz ilyen fogalom egyáltalán) cím lesz.
bár elképzelni nem tudom, hogy milyen nyitócímek lesznek - gyanítom szokásos módon jópár új IP... esetleg 1-2 ilyen Killzone-szerű visszanyúlás régiekhez..
...ja, meg Bloodborne 2, HZD 2, God of War 2 <#zavart2>#zavart2><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.21. 22:55:23
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.21. 22:37:37
Adversus solem ne loquitor

2v2 az kuka, igazából TDM-et meg 32v32-t toltam főleg eddig.
de jah, gunplay az brutál jó, iszonyat durván érződik a fegyverek ereje - pláne az .50 GS, azzal lőni olyan élvezetes, mint anno CS 1.6-ban a deserttel fejest adni 😄
én biztos veszem, updatek meg eventek nélkül offline cigánykodni amúgy is szar lenne ebben a játékban...
btw, próbáljátok a COD MW open bétát most hétvégén, engem megvettek kilóra... 😄
Én meg még orszagot se tudok váltani ps store-ban, de remélhetőleg ez a döntés majd kihat a tobbi szolgaltatasra is
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.21. 12:42:26
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
király
Shift kódokat én nem használok. Nekem nem kell ingyen loot 😄
Meg kaptunk új SHiFT kódot. :
CHKB3-FJT9J-SK3K5-T33JJ-95J56
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Van benne tartalom bőven.
Meg pont most néztem a twitches beszélgetést. Mutatták a helloween évente is.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.09.20. 16:10:08
igen-igen, vágesz hogy remake 😊 ott nyomizza a Gameboy változatot néha side-by-side 😄 durva cucc...
Az ugye megvan, hogy ez egy remake?
handheld módban romlik a graf: ettől nem kell parázni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.20. 14:06:22
Én eddig kb. semmit nem láttam a játékból, de most néztem egy-két gameplayt, és hát aztakurva, nagyon jól néz ki ez a gáma! 😄 nagyon stílusos 😊
azt hiszem mostmár 110%, hogy lesz Switchem nekem is - már csak az a kérdés, hogy mikor, és hogy Lite-ot vegyem-e, vagy az rendesből a V2-t - bár az utóbbit próbáltam még Media Marktban, és valahogy nagyon nagynak tűnt nekem kézben.
Lite nekem szimpibb, viszont handheld módban meg romlik azért a grafika meg a performance mindig, vagy annyira nem jelentős?
Viszont TV-n meg sztem úgyse tolnám a V2-t, meg az a dokkoló is vérgagyi - bár láttam van az újfajta töltőadapteres Kickstartes dokkoló megoldás, ami lassan megjelenik 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.20. 14:02:42
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Must. Not. Fap.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Egetverően sok nincs, de 20perc az kevés 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Még ahoz is kevés, hogy a most létező youtube kis trailereket levetítsék a fontosabb címekből.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯