PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NEHOGYMÁR én is esetleg új display-t nézzek magamnak a végén...:)
Adversus solem ne loquitor
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Már semmi komolyba nem akartam Link's Awakening-ig belekezdeni, megláttam a Darksiders3-at a ps4-en. Ebből rájöttem, hogy a kettőt is kimaradt nekem, és meg is van ps4-re. Elkezdtem...volna, de hánytam egyet attól ahogy ez fut ps4-en :( (nem kapott propatchet ez sem). Megvettem inkább 600-ért pécére. Egész jó ki csapkolda ez is.
Ez nem igaz. Nincs meg, de szerintem 2 kattintással belerakom a hdr-t. Szerintem egyszerűen nem tudod mit csinálsz. Ebben persze nem jó a pécé, tudni kell csinálni. Viszont határozottan fejlődik a win10-ben a hdr kezelés.
Külföldi fórumon olvastam hogy valaki szerint nem szebb mint a második rész de nagyobb igénye. Szerintem valami szemüveget hordhatna. Ha az ember jobban megnézni az ellenfelek iszonyat részletesek a legkisebb kis dögig.A hdr rengeteget dob rajta. PC-n is gondolkodtam de ott kb halott úgy a hdr, hiába a 1060-as vga a win alatt fos, egyszerűen nincs rá felkéazítve a PC, a driverek szarok.. Stb nekem ott a Mass Effect Andromeda ha PC-n benyomom a hdr-t egy szürke fos lesz az egész, a színek a fények.. Stb messze szebb hdr nélkül, de megvan Ps4-re is ott viszont büntet a hdr. Köszönőviszonyban nincs egymással a PC meg a ps4. A ps4 javára,vagy csak nálam szar.
Egy szó mint 100 az a lényeg hogy élvezzük vki performance-ba valaki resolution a tök mindegy a lényeg hogy élvezzük :)
Egy valami ami kicsit zavar hogyha fel akarsz venni egy fegyvert a leírás fele kilóg a, képből.. Sokszor fel kell nyomni a kamerát az égbe hogy az egészet lássam vagy hátrébb kell állni de ez csak apróság. Biztos lesz majd patch.. Stb ami sokmindent ha ír, remélhetőleg a teljesítményt is. De nem bántam meg hogy, megvettem, imádom.. gyönyörű élvezetes a fegyverek ötletesek, a gears 5-t is nyúgdíjaztam sztem egy darabig pedig be se fejeztem :D
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.09.16. 20:52:27
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.09.16. 20:49:36
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.09.16. 20:25:24
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Viszont PC-n tuti lesz majd 4k 60 frém mod, ha már nem eleve annyival fog menni out-of-the-box.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Bloodborne után most a Dark Souls 3-at (újrázok + DLC-ket még nem toltam) 60 frémmel tolnom olyan, mint hazamenni... simogat, cirógat, jobb tőle a napom ha ránézek, lefolyik a képernyőről.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.09.16. 20:08:48
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amúgy nem értem miért lepődtél meg. Az egy rajzfilm tele iszonyat beteg sok statikus ellemmel, amit nem kő' megmozdítani... odarajzóták' szép, szeretjük, de statikus as duck.
Base PS4: fhd@60
Pro: fhd@60+4k@30
És ilyenkor nézel, hogy miaf...van?
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
egyszer csak vége a játéknak, viszont azonnal folytathatod, ha megveszed a teljest... így nagyobb a csábítás.. :)
PS5 II PSVR
Be is baszcsizna, ha mondjuk egy 70 gigás játékot le kéne kapnia egy demóhoz!
Hányat mondjak az elmúlt két hétből, aminél nincs így?
PS5 II PSVR
Nem rossz, szép látvány, a hangulat jó, a karakterek mozgása béna. Akcióban én behúzom majd.
PS5 II PSVR
egy asszem februári játéknál jó béna, hogy szeptemberben meg is jön egy ilyen patch.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."