PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
igaz, bár én bízom benne, hogy nem ilyen hoki címekkel kezdik majd azért most a PS5-öt, hanem azért lesz valami húzócím is, ami miatt érdemes day1 venni - de aztán lehet tényleg további 1-2 év múlva jön csak ilyesmi elsőként...

Infamous SS meg Driveclub nem voltak rosszak - az előbbi igaz egy percre se kötne már le ebben az életben 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.22. 10:37:40
Tikal
Realism mode nem rossz...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Fociba nem tudok dönteni idén,melyiket vegyem.Pes2020 vagy Fifa20.
Kár hogy nincs kommentár Pes demo-hoz:/
Mondjuk egyik se érdekelt soha😄
Utána jöttek a komolyabb dolgok!
Ps4-nél se volt szinte semmi húzó launch cím ha jól emlékszem.Killzone bundle folyt a csapból is meg talán Knack.Aztán TLOU RM és Infamous.Ez ment 2 évig
mucsácsó
szerintem kell, hogy legyenek azért (PS5 ex) launch címek is - nyilván nem az lesz a fő indok a többségnek a vételre (gondolom innen a topicból is kb. mindenki veszi ígyis-úgyis), de azért kis "csábítás" kell így is, mert anélkül szvsz elég kevés lesz a PS5 upgrade-patch meg direktben downgradelt PS4 címek látványa.. 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.21. 23:17:17
TDC Geronimo
Szerintem így hogy lesz backward compatibility totál mindegy a launch felhozatal. Úgyis lesz új BF, új AC meg egy rakat 3rd party, ami day 1 PS5 patchel jön.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

mucsácsó
Sztem is, "kisöpörnek" mindent mielőbb...

egyedül talán a Csucsima necces szerintem, én ott elképzelhetőnek tartom, hogy az tényleg crossgen (már ha lesz ilyen fogalom egyáltalán) cím lesz.

bár elképzelni nem tudom, hogy milyen nyitócímek lesznek - gyanítom szokásos módon jópár új IP... esetleg 1-2 ilyen Killzone-szerű visszanyúlás régiekhez..

...ja, meg Bloodborne 2, HZD 2, God of War 2 <#zavart2><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.21. 22:55:23
Moby
Ellövik mindenüket. A ps5 launch lineup meg ilyen kötelezőkörös izé lesz megint.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.21. 22:37:37

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Kíváncsi leszek last of us 2 hogy néz ki most. Jó rég láttuk

mucsácsó
jhah a 32v32 az tényleg elég kaotikus, pláne a respawnolás benne😄 volt hogy szerintem fél perc alatt 5x meghaltam, szóval van még mit javítani...
2v2 az kuka, igazából TDM-et meg 32v32-t toltam főleg eddig.
de jah, gunplay az brutál jó, iszonyat durván érződik a fegyverek ereje - pláne az .50 GS, azzal lőni olyan élvezetes, mint anno CS 1.6-ban a deserttel fejest adni 😄
TDC Geronimo
Nekem alpha tetszett. Beta teljesen elvette kedvem. Gunplay nagyon jó lett, de a többi... Cod az cod marad csinálhatnak bármit. 5 secenként respawn, 32v32 mód meg egy vicc. Még hogy ez a cod lassabb meg taktikusabb LOL

mucsácsó
najah... 😄 valszeg egy jódarabig nem lesz szerintem.
én biztos veszem, updatek meg eventek nélkül offline cigánykodni amúgy is szar lenne ebben a játékban...

btw, próbáljátok a COD MW open bétát most hétvégén, engem megvettek kilóra... 😄
Tikal
Odacsaptak a Steam-nek az EU-ban

Én meg még orszagot se tudok váltani ps store-ban, de remélhetőleg ez a döntés majd kihat a tobbi szolgaltatasra is

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Moby
Az hát. Megy a nyifogás, hogy nincs hozzá törés. Meg ha lesz/lenne, kíváncsi lennék a törés vajon kinek telefonálgatna haza, és mit <#ravasz1>

mucsácsó
a 2MB/s-et én se hiszem el, max 2Mbit, az még reális lehet..
TDC Geronimo
Bullshit ez is szerintem

mucsácsó
állítólag még valami keylogger is van benne 😄DD bár ha ez tényleg igaz, akkor abból cirkusz lenne... 700 megás az .exe 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.21. 12:42:26
Kandurex
Brutál erős lenne 20 eleje. Lasszó, Ciberpánk, Fantáziánusz...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
egyik oldalon leakelődött last of us collectors edition február 28i dátummal. Ez lehetséges, mert pénteki nap és volt szó februári megjelenésről már korábban

Moby
Mit csinál a DRM-je?

TDC Geronimo
Akkor látom neked is bejön 😊

Tatyla
Szerintem első akcióban behúzom a season passt,kicsit már bánom hogy nem a szuper deluxot vettem...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Moby
We’ve been silent for too long. It’s time to put an end to that.

TDC Geronimo
Hát sima PSen 30 fps, de lockolt. Sima konzolokon jobb a 30 fps mód, mint a pron mert ott a res mód 25 átlag fpsel fut, de a performance ott sokkal jobb.

mucsácsó
lehet az lesz.. bár ott meg a performance szar base ps4-en, nem? :\
TDC Geronimo
vedd psre.

mucsácsó
ajjjjj, ezt is meg kell venni.... 😄 bár PC-s verzió nagyon gáz, brutál tré és erőszakos rajta a DRM :\
TDC Geronimo

TDC Geronimo
jaja

AntiHero

Gondolom ez megvan, hogy ezek jönnek eddig.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
😮

király

Shift kódokat én nem használok. Nekem nem kell ingyen loot 😄

AntiHero
Limitált ideig kapunk helloweenes térképet, bossal, új ellenfelekel. + fegyverek,kozmetika.

Meg kaptunk új SHiFT kódot. :
CHKB3-FJT9J-SK3K5-T33JJ-95J56

TDC Geronimo
mi lesz az event? miniboss cosmetic loottal?

AntiHero
1 nap 9 órám van eddig benne. De még csak chapter 18.

Van benne tartalom bőven.

Meg pont most néztem a twitches beszélgetést. Mutatták a helloween évente is.

TDC Geronimo
Na 24én last of us 2 lesz state of playbe. Valószínű trailer meg megjelenési dátum.

TDC Geronimo
Hát ez a BL3 nálam év egyik legjobb játéka az már most biztos. Eszméletlen fun, a gameplay pedig csillagos ötös. Egyik legjobb grafikai stílus + HDR implementáció és a gunplayt meg a movementet nagyon eltalálták. Ami még szerintem rengeteget dob a játékon az a joy rezgés. Mindennel szinkronban van legyen az becsúszás, újratöltés, lövöldözés. Marha sokat hozzádob a gunplayhez is. 15k a season pass amihez jár majd 4 nagyobb DLC meg jönnek ingyenes tartalmak is hozzá. Jövő hónapban jön halloween event novemberbe meg jön az első új zóna raidbossal
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.09.20. 16:10:08

mucsácsó
Ponnntosan ezt a videót néztem, és ez is vett le a lábamról elsőnek 😄
igen-igen, vágesz hogy remake 😊 ott nyomizza a Gameboy változatot néha side-by-side 😄 durva cucc...
Moby
Az, ahogy kinéz, csak egy dolog. De ezt nem lehet letenni 😄D
Az ugye megvan, hogy ez egy remake?

handheld módban romlik a graf: ettől nem kell parázni.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.20. 14:06:22

mucsácsó
Grat! 😊
Én eddig kb. semmit nem láttam a játékból, de most néztem egy-két gameplayt, és hát aztakurva, nagyon jól néz ki ez a gáma! 😄 nagyon stílusos 😊

azt hiszem mostmár 110%, hogy lesz Switchem nekem is - már csak az a kérdés, hogy mikor, és hogy Lite-ot vegyem-e, vagy az rendesből a V2-t - bár az utóbbit próbáltam még Media Marktban, és valahogy nagyon nagynak tűnt nekem kézben.

Lite nekem szimpibb, viszont handheld módban meg romlik azért a grafika meg a performance mindig, vagy annyira nem jelentős?
Viszont TV-n meg sztem úgyse tolnám a V2-t, meg az a dokkoló is vérgagyi - bár láttam van az újfajta töltőadapteres Kickstartes dokkoló megoldás, ami lassan megjelenik 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.20. 14:02:42
n000rbi
Pfejj, gyerekjáték, kell a francnak.
<#szeret>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

gregoryan
Én is elkezdtem a gamet.. baromira tetszik... gyerekek is imádni fogják 😊 de sajnos én is...😊

gregoryan
Itt a parkettát kell nézni? Tölgy??

Tinman
<#eljen>
Must. Not. Fap.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Kongy
OFF: Ha már úgyis Nintendo: Ha valakinél van elfekvőben Astral Chain, az írjon 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Mázli, de nem kellett szétlocsolnom a benzint 😉

darkSectorxxx
Hát ha villantanak 10-20 másodpercnyi szarokat, arra elég.
Egetverően sok nincs, de 20perc az kevés 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Seth
Bőven elég a csak PS cuccokat bemutatni. Nem sok van ám

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
20perc?
Még ahoz is kevés, hogy a most létező youtube kis trailereket levetítsék a fontosabb címekből.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯