PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Kandurex pl. bármit megvesz, amin sony logo van! :P Mondjuk mást nem, de ez egy biztos fogódzó! :D
Adversus solem ne loquitor
Amiből sok van a piacon, az nem feltétlen megy el gyorsan, dehát ez ilyen.
Az újonnan vett metroex a megjelenés után hónapokkal nem releváns. A használjáték piac nem így működik. Eladásra újban akkor szabad megvenni, ha max 3 héten belül el is adod.
Egy BL3-at most ezerötből szerintem lazán le tudnék demózni. Persze jobb lenne a storeból letölteni egy trialt, nem mondom.
//ránéztem, metroex jatekaim.hu-n van 6300-ért is. Nem is csoda, ha a bolt nem ad érte pénzt.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.17. 20:09:40
Apropó nem kell valakinek? :D
Persze van 1-2 amibe biztos voltam mint pl a Horizon Zero Dawn vagy a God of War de még a Borderlands 3 is.
Más.
Nem véletlenül értetlenkedtem a ps4-es Ni No Kuni kapcsán. Pedig az csak inkább szőrszálhasogatás volt, a switch verza a beszámolók szerint rosszabbul járt. Akadások, framedroppok, glitchek. Bár a switch verzió nem remaster, de ez a felújítás többet érdemelne ennél. Ma ettől szebben illik tatarozni a klasszikusokak. Ejnye.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Viszont aki day1 veszi a link ébredését, az majd írhatna róla, akár a másik totyikba. Szívesen olvasnám, ha már a játszással várnom kell kicsit.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Borderlands 3-ba ezeket az eridium kristályokat hogy lehet összetőrni? Csak egy idő/küldetés után lehet? Meg vannak a térképen ezek a vault jelek amikre azt írja négyzetet kell nyomni ha odamegyek de nem csinál semmit
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.09.17. 16:05:22
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Május az mr tuti??
Basszus az nagyon kemény lesz mármint a Tavasz.. Nekem preorderes lesz a Cyber de a Last of US is.. szal.. szegény pénztárca..
Máshol meg éheznek...
Öt év alatt sok minden történhet. Például lesz Bayo 3., ésetleg egy új Zelda (az Awakeninget GBC-n egy párszor átpörgettem az nem izgat most), és a külsősöktől is beeshet valami. Türelmem végtelen.
Ha valamikor, hát mostanság nagyon aktuális masina. 5 év múlva is az lesz persze, de biztos nem azért lesz az, mert most még nem eléggé az :)
Vitára nincs, de azod van, és jó lenne, ha lenne rá.
Switchre lesz(még vagy 20 másik jelenleg is létező mellett), de azod meg nincs, mert nincs rá semmi.
Háttttőőőőőő....izé :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.17. 12:27:51
PSN ID.: Beegabor
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.09.17. 11:39:43
Közben találtam is egy gyors cikket a 2016 os modellekről, de B7-nél is jelen van.
LG Darker HDR Game mode
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2019.09.17. 07:55:56
NEHOGYMÁR én is esetleg új display-t nézzek magamnak a végén...:)