PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szombaton megvettem fóliásan a Diablo III Ultimate verzát, életem első felülnézetes társasjátéka. Nagyjából 10 percre lőttem be azt, hogy ennyi után fogom törölni, hisz 2019-ben vannak rendes, 3D játékok is a piacon már vagy 25 éve, csak nem fogok ilyennel bohóckodni...
...ezzel szemben tegnap 7 órát toltam bele, és ez a játék fantasztikusan jó! Csodálatos látvány, pöpec hangulat, remek kezelhetőség, érdekes sztori. Milliónyi loot, fegyver, ruha, cucc, fejlesztés, skill, rúnák, abszolút tartalmas, bugmentes játék!
Még ennyi idősen is képes vagyok saját magam is meglepni. :-D
PS5 II PSVR
olvastam ilyen pletykát, hogy egy Resetera insider szerint a State of Playben lesz trailer...hátttttöö..meglátjuk 😄
viszont arra továbbra is kíváncsi lennék, hogy rocksteady-ék vajon mit kalapálnak momentán...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.22. 21:58:09
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.22. 10:52:38
Infamous SS meg Driveclub nem voltak rosszak - az előbbi igaz egy percre se kötne már le ebben az életben 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.22. 10:37:40
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Kár hogy nincs kommentár Pes demo-hoz:/
Utána jöttek a komolyabb dolgok!
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.21. 23:17:17
egyedül talán a Csucsima necces szerintem, én ott elképzelhetőnek tartom, hogy az tényleg crossgen (már ha lesz ilyen fogalom egyáltalán) cím lesz.
bár elképzelni nem tudom, hogy milyen nyitócímek lesznek - gyanítom szokásos módon jópár új IP... esetleg 1-2 ilyen Killzone-szerű visszanyúlás régiekhez..
...ja, meg Bloodborne 2, HZD 2, God of War 2 <#zavart2>#zavart2><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.21. 22:55:23
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.21. 22:37:37
Adversus solem ne loquitor

2v2 az kuka, igazából TDM-et meg 32v32-t toltam főleg eddig.
de jah, gunplay az brutál jó, iszonyat durván érződik a fegyverek ereje - pláne az .50 GS, azzal lőni olyan élvezetes, mint anno CS 1.6-ban a deserttel fejest adni 😄
én biztos veszem, updatek meg eventek nélkül offline cigánykodni amúgy is szar lenne ebben a játékban...
btw, próbáljátok a COD MW open bétát most hétvégén, engem megvettek kilóra... 😄
Én meg még orszagot se tudok váltani ps store-ban, de remélhetőleg ez a döntés majd kihat a tobbi szolgaltatasra is
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.21. 12:42:26
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
király
Shift kódokat én nem használok. Nekem nem kell ingyen loot 😄
Meg kaptunk új SHiFT kódot. :
CHKB3-FJT9J-SK3K5-T33JJ-95J56
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Van benne tartalom bőven.
Meg pont most néztem a twitches beszélgetést. Mutatták a helloween évente is.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.09.20. 16:10:08
igen-igen, vágesz hogy remake 😊 ott nyomizza a Gameboy változatot néha side-by-side 😄 durva cucc...
Az ugye megvan, hogy ez egy remake?
handheld módban romlik a graf: ettől nem kell parázni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.20. 14:06:22
Én eddig kb. semmit nem láttam a játékból, de most néztem egy-két gameplayt, és hát aztakurva, nagyon jól néz ki ez a gáma! 😄 nagyon stílusos 😊
azt hiszem mostmár 110%, hogy lesz Switchem nekem is - már csak az a kérdés, hogy mikor, és hogy Lite-ot vegyem-e, vagy az rendesből a V2-t - bár az utóbbit próbáltam még Media Marktban, és valahogy nagyon nagynak tűnt nekem kézben.
Lite nekem szimpibb, viszont handheld módban meg romlik azért a grafika meg a performance mindig, vagy annyira nem jelentős?
Viszont TV-n meg sztem úgyse tolnám a V2-t, meg az a dokkoló is vérgagyi - bár láttam van az újfajta töltőadapteres Kickstartes dokkoló megoldás, ami lassan megjelenik 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.20. 14:02:42
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."