PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulthanito
Nahh, egy kis vérfrissítés a mindennapokra.

Szombaton megvettem fóliásan a Diablo III Ultimate verzát, életem első felülnézetes társasjátéka. Nagyjából 10 percre lőttem be azt, hogy ennyi után fogom törölni, hisz 2019-ben vannak rendes, 3D játékok is a piacon már vagy 25 éve, csak nem fogok ilyennel bohóckodni...

...ezzel szemben tegnap 7 órát toltam bele, és ez a játék fantasztikusan jó! Csodálatos látvány, pöpec hangulat, remek kezelhetőség, érdekes sztori. Milliónyi loot, fegyver, ruha, cucc, fejlesztés, skill, rúnák, abszolút tartalmas, bugmentes játék!

Még ennyi idősen is képes vagyok saját magam is meglepni. :-D

PS5 II PSVR

mucsácsó
gyühetne! már jó lenne valami Batman gáma.
olvastam ilyen pletykát, hogy egy Resetera insider szerint a State of Playben lesz trailer...hátttttöö..meglátjuk 😄

viszont arra továbbra is kíváncsi lennék, hogy rocksteady-ék vajon mit kalapálnak momentán...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.22. 21:58:09
Moby
+1

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
WB montreal teasel új batman játékot. Ők csinálták az arkham originst. Én örülnék még egy olyannak 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

n000rbi
A legésszerűbb párosítás, semmi meglepő.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

mucsácsó
random szavazás a gamefaqsról - nyilván nem túl jelentős, mert csak 7800+ ember, de mégis mutathat egy kis érdekességet:

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.22. 10:52:38
mucsácsó
igaz, bár én bízom benne, hogy nem ilyen hoki címekkel kezdik majd azért most a PS5-öt, hanem azért lesz valami húzócím is, ami miatt érdemes day1 venni - de aztán lehet tényleg további 1-2 év múlva jön csak ilyesmi elsőként...

Infamous SS meg Driveclub nem voltak rosszak - az előbbi igaz egy percre se kötne már le ebben az életben 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.22. 10:37:40
Tikal
Realism mode nem rossz...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Fociba nem tudok dönteni idén,melyiket vegyem.Pes2020 vagy Fifa20.
Kár hogy nincs kommentár Pes demo-hoz:/
Mondjuk egyik se érdekelt soha😄
Utána jöttek a komolyabb dolgok!
Ps4-nél se volt szinte semmi húzó launch cím ha jól emlékszem.Killzone bundle folyt a csapból is meg talán Knack.Aztán TLOU RM és Infamous.Ez ment 2 évig
mucsácsó
szerintem kell, hogy legyenek azért (PS5 ex) launch címek is - nyilván nem az lesz a fő indok a többségnek a vételre (gondolom innen a topicból is kb. mindenki veszi ígyis-úgyis), de azért kis "csábítás" kell így is, mert anélkül szvsz elég kevés lesz a PS5 upgrade-patch meg direktben downgradelt PS4 címek látványa.. 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.21. 23:17:17
TDC Geronimo
Szerintem így hogy lesz backward compatibility totál mindegy a launch felhozatal. Úgyis lesz új BF, új AC meg egy rakat 3rd party, ami day 1 PS5 patchel jön.

mucsácsó
Sztem is, "kisöpörnek" mindent mielőbb...

egyedül talán a Csucsima necces szerintem, én ott elképzelhetőnek tartom, hogy az tényleg crossgen (már ha lesz ilyen fogalom egyáltalán) cím lesz.

bár elképzelni nem tudom, hogy milyen nyitócímek lesznek - gyanítom szokásos módon jópár új IP... esetleg 1-2 ilyen Killzone-szerű visszanyúlás régiekhez..

...ja, meg Bloodborne 2, HZD 2, God of War 2 <#zavart2><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.21. 22:55:23
Moby
Ellövik mindenüket. A ps5 launch lineup meg ilyen kötelezőkörös izé lesz megint.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.21. 22:37:37

TDC Geronimo
Kíváncsi leszek last of us 2 hogy néz ki most. Jó rég láttuk

mucsácsó
jhah a 32v32 az tényleg elég kaotikus, pláne a respawnolás benne😄 volt hogy szerintem fél perc alatt 5x meghaltam, szóval van még mit javítani...
2v2 az kuka, igazából TDM-et meg 32v32-t toltam főleg eddig.
de jah, gunplay az brutál jó, iszonyat durván érződik a fegyverek ereje - pláne az .50 GS, azzal lőni olyan élvezetes, mint anno CS 1.6-ban a deserttel fejest adni 😄
TDC Geronimo
Nekem alpha tetszett. Beta teljesen elvette kedvem. Gunplay nagyon jó lett, de a többi... Cod az cod marad csinálhatnak bármit. 5 secenként respawn, 32v32 mód meg egy vicc. Még hogy ez a cod lassabb meg taktikusabb LOL

mucsácsó
najah... 😄 valszeg egy jódarabig nem lesz szerintem.
én biztos veszem, updatek meg eventek nélkül offline cigánykodni amúgy is szar lenne ebben a játékban...

btw, próbáljátok a COD MW open bétát most hétvégén, engem megvettek kilóra... 😄
Tikal
Odacsaptak a Steam-nek az EU-ban

Én meg még orszagot se tudok váltani ps store-ban, de remélhetőleg ez a döntés majd kihat a tobbi szolgaltatasra is

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Moby
Az hát. Megy a nyifogás, hogy nincs hozzá törés. Meg ha lesz/lenne, kíváncsi lennék a törés vajon kinek telefonálgatna haza, és mit <#ravasz1>

mucsácsó
a 2MB/s-et én se hiszem el, max 2Mbit, az még reális lehet..
TDC Geronimo
Bullshit ez is szerintem

mucsácsó
állítólag még valami keylogger is van benne 😄DD bár ha ez tényleg igaz, akkor abból cirkusz lenne... 700 megás az .exe 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.21. 12:42:26
Kandurex
Brutál erős lenne 20 eleje. Lasszó, Ciberpánk, Fantáziánusz...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
egyik oldalon leakelődött last of us collectors edition február 28i dátummal. Ez lehetséges, mert pénteki nap és volt szó februári megjelenésről már korábban

Moby
Mit csinál a DRM-je?

TDC Geronimo
Akkor látom neked is bejön 😊

Tatyla
Szerintem első akcióban behúzom a season passt,kicsit már bánom hogy nem a szuper deluxot vettem...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Moby
We’ve been silent for too long. It’s time to put an end to that.

TDC Geronimo
Hát sima PSen 30 fps, de lockolt. Sima konzolokon jobb a 30 fps mód, mint a pron mert ott a res mód 25 átlag fpsel fut, de a performance ott sokkal jobb.

mucsácsó
lehet az lesz.. bár ott meg a performance szar base ps4-en, nem? :\
TDC Geronimo
vedd psre.

mucsácsó
ajjjjj, ezt is meg kell venni.... 😄 bár PC-s verzió nagyon gáz, brutál tré és erőszakos rajta a DRM :\
TDC Geronimo

TDC Geronimo
jaja

AntiHero

Gondolom ez megvan, hogy ezek jönnek eddig.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
😮

király

Shift kódokat én nem használok. Nekem nem kell ingyen loot 😄

AntiHero
Limitált ideig kapunk helloweenes térképet, bossal, új ellenfelekel. + fegyverek,kozmetika.

Meg kaptunk új SHiFT kódot. :
CHKB3-FJT9J-SK3K5-T33JJ-95J56

TDC Geronimo
mi lesz az event? miniboss cosmetic loottal?

AntiHero
1 nap 9 órám van eddig benne. De még csak chapter 18.

Van benne tartalom bőven.

Meg pont most néztem a twitches beszélgetést. Mutatták a helloween évente is.

TDC Geronimo
Na 24én last of us 2 lesz state of playbe. Valószínű trailer meg megjelenési dátum.

TDC Geronimo
Hát ez a BL3 nálam év egyik legjobb játéka az már most biztos. Eszméletlen fun, a gameplay pedig csillagos ötös. Egyik legjobb grafikai stílus + HDR implementáció és a gunplayt meg a movementet nagyon eltalálták. Ami még szerintem rengeteget dob a játékon az a joy rezgés. Mindennel szinkronban van legyen az becsúszás, újratöltés, lövöldözés. Marha sokat hozzádob a gunplayhez is. 15k a season pass amihez jár majd 4 nagyobb DLC meg jönnek ingyenes tartalmak is hozzá. Jövő hónapban jön halloween event novemberbe meg jön az első új zóna raidbossal
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.09.20. 16:10:08

mucsácsó
Ponnntosan ezt a videót néztem, és ez is vett le a lábamról elsőnek 😄
igen-igen, vágesz hogy remake 😊 ott nyomizza a Gameboy változatot néha side-by-side 😄 durva cucc...
Moby
Az, ahogy kinéz, csak egy dolog. De ezt nem lehet letenni 😄D
Az ugye megvan, hogy ez egy remake?

handheld módban romlik a graf: ettől nem kell parázni.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.20. 14:06:22

mucsácsó
Grat! 😊
Én eddig kb. semmit nem láttam a játékból, de most néztem egy-két gameplayt, és hát aztakurva, nagyon jól néz ki ez a gáma! 😄 nagyon stílusos 😊

azt hiszem mostmár 110%, hogy lesz Switchem nekem is - már csak az a kérdés, hogy mikor, és hogy Lite-ot vegyem-e, vagy az rendesből a V2-t - bár az utóbbit próbáltam még Media Marktban, és valahogy nagyon nagynak tűnt nekem kézben.

Lite nekem szimpibb, viszont handheld módban meg romlik azért a grafika meg a performance mindig, vagy annyira nem jelentős?
Viszont TV-n meg sztem úgyse tolnám a V2-t, meg az a dokkoló is vérgagyi - bár láttam van az újfajta töltőadapteres Kickstartes dokkoló megoldás, ami lassan megjelenik 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.20. 14:02:42
n000rbi
Pfejj, gyerekjáték, kell a francnak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#szeret>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

gregoryan
Én is elkezdtem a gamet.. baromira tetszik... gyerekek is imádni fogják 😊 de sajnos én is...😊

gregoryan
Itt a parkettát kell nézni? Tölgy??

Tinman
<#eljen>
Must. Not. Fap.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.