121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Voltan
    Nekem mondjuk jól fog jönni.
  • Moby
    Mint egy falat kenyér. Úgy.
  • mucsácsó
    de legalább jön a 1440p support! :D
  • Kandurex
    azbeszt…
  • Moby
    Másról nem nagyon érdemes diskurálni. A géming kvázi halott :D

Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.07.27. 16:01:32
  • Seth
    PS+ Essential augusztus

-Yakuza: Like a Dragon (PS5/PS4)
    -Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 - Pack Cross-gen Deluxe (PS5/PS4)
    -Little Nightmares (PS4)
  • lwb
    Ez azért még nem flame. Nem volt személyeskedés.
  • Evoluti0N
    Gyönyörű látni, hogy a többi SG topichoz hasonlóan ez is kb. csak akkor nem halott, amikor flame van.
  • darkSectorxxx #119314
    Majd meglátod.
  • Moby
    Hát úgy, hogy nem a nóti dog fosta ki magából, tehát szar :DD
  • lwb
    Ez most hogy jön ide? Eleve nincs is még kész a játék, majd talán azután ítéld meg, hogy milyen, de még értelme sincs ennek a dumának, mert pl. a TLOU Remastered előző genen szintén nem volt akkora nagy szám. Ahogy egyébként a Skyrim 28. kiadásai sem feltétlen azok. Ettől még teljesen valid current gen kiadások voltak azok is.
    A valóság ezzel szemben az, hogy fogalmad nincs, milyen lesz a DS remake, az sem igaz, hogy 1:1 másolata lesz a réginek, ezt már a beszélő főhős megtorpedózta, ami azért elég jelentős változtatás az eredetihez képest.
  • darkSectorxxx #119311
    naaa neeee azé ne, a mostani Dead Space remake az nem teljesen currgen azért. részben mert kis csapat munkájaA mostani Dead Space az a The Callisto Protocol lesz.

A Dead Space Remake az azért nem lesz annyira durva látványban.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.07.26. 13:33:39
  • lwb
    Dead Space xbox 360-ps3 generáció volt, a remake meg current gen lesz. Előző generációban csak back compat tudtál vele játszani, ha egyáltalán tudtál. 60 fps mód pl. csak úgy 1 éve van kb xbox series s/x-en. Teljesen érthető egy remake vagy remaster is akár. TLOU ehhez képest ugye kapott egy last gen remastert is, itt nem lett egy generáció sem átugorva.

És végül: messze nem 1-1 változat lesz az új DS, bár nem sokat tudni egyelőre a részletekről, de azt már elárulták, hogy Isaac itt nem marad csendes, mint a régiben, lesz dialógusa, beszélni fog.
  • Moby
    Na de majd a Callisto Protocol dead space-ebb lesz a reizélt dead space-től is. Az legalább szemben ezekkel vélhetően érdemes is lesz a figyelemre, meg talán még a megvételre is.
  • Moby
    Valszeg igen. Mondjuk annyi, hogy valszeg nekik nem lesz pofájuk elkérni érte $70-t, sőt gondolom megy ez is első nap EA play pro-ba. Pedig egy kis patkányságért az EA-nek sem kell a szomszédba átszaladni :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.07.25. 20:39:10
  • Akra
    Akkor úgy írom,hogy az alapok maradnak és kicsinosítják. kb mint a Tlou p1 esetében is tették. De a pálya felépítése marad mindvégig. A lépcső ugyan ott lesz, az ajtó detto. Ilyesmire gondolok.
  • Moby
    Dehogy lesz minden érintetlen...minden pályát újraépítenek.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.07.25. 19:33:07
  • Akra
    Tudtommal a Dead Space remake az frostbite engine-re felépített lesz,de minden érintetlen marad. Egyedül a mozgás animációja lesz mai kornak megfelelő. A párbeszédek és átvezetők se lesznek módosítva.
  • lwb
    OFF

Ne ülj fel ennek a go woke, go broke mesének. A netflix nem ezért veszített 1 millió előfizetőt (a 220-ból...), főleg úgy, hogy még íłgy is nőtt a bevétele a tavalyihozn képest, csak ugye lassult a növekedés. Hanem mert közben lett kismillió másik streaming szolgáltató és az emberek pénztárcája nem végtelen. Ha minden sajátgyártású műsorukban szőrös tökű fehér emberállatok játszanának konkvisztádorosat, akkor is elment volna ez az egymillió, mert közben lett disney+ meg 28 másik olyan szolgáltató, aki be sem jött a magyar piacra és elvitte a fizetőképes kereslet egy részét.
  • Mephike
    A sorozatot én is várom, de a játék ki fog maradni. Esetleg ha majd leesik az ára a béka segge alá, akkor lehet megveszem.
  • Moby
    Tudom, látom, mindenhol nyomni kell a corporate agyrákot, de azért a netflixhez képest nagyon noob mindenki, még a ND is :D Mondjuk mocskosul bejött nekik is. Mázli, hogy nincsenek a padlón. Szóval csak arccal előre, láthatóan azon a vonalon lakik a bitang vásárlóerő, érdemes erre építeni
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.07.25. 16:05:55
  • lwb
    "Ott oldalhelyesebb lenne a dolog"

OFF: azért az hbo se kutya. Ajánlom* a figyelmedbe pl. a watchmen és a lovecraft country sorozatokat.

(* nem ajánlom)
  • Moby
    Instant skip :DD

/csodálom, hogy nem a netflixnél kötöttek ki. Ott oldalhelyesebb lenne a dolog
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.07.25. 12:59:01
  • lwb
    Akkor van egy rossz hírem: Neil Druckmann az egyik showrunner. Egy epizódot még rendez is, ha jól tudom.
  • Moby
    Én nem érzem lehúzásnak. Sőt. A birkoidokat le kell venni, amennyire csak lehet. Nyomják csak tövig :)
    Én a feléért sem venném. Nem az ára miatt, hanem azért, mert nem kell. Végigjátszottam az isten tudja hányszor. Mi újat tudna mutatni? Nyilván az égvilágon semmit. Tökéletesen érdektelen, olcsóbban is.
    A sorozat jobban érdekel. Remélem nem sok köze lesz hozzá a ND-nak, így még esély is lehet arra, hogy nem valami agybaszó ökörség lesz belőle, bár eléggé meg lett annak is alapozva :D
  • darkSectorxxx #119297
    Nem tudhatod, csak feltételezed.
    Szubjektíven bármi lehet. Ez a te dolgod. Ezzel amúgy se volt eddig se semmi gond.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.07.25. 11:53:36
  • lwb
    HBO nem lényeg? Ember, ha nincs a sorozat, lóf.sz kapsz, nem TLOU part one-t, legalább ne legyünk naivak ...
    Ez a játék meg attól nem lesz remake, hogy ugyanazt kiadják, csak a kettő engine-jén. Akkor ezzel az erővel a Skyrim SE is remake mert a felturbózott 64 bites FO4 engine-re áttették ugyanazt a játékot.

Nekem a remake az kb a Dead Space remake lesz vagy a FF7.
  • darkSectorxxx #119295
    Szemben ezzel itt:

Nehogy valaki megkérdezze melyik a ps4 és melyik a ps5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • lwb
    "Te megnézted mit uppoltak a ps3-ps4-en meg most? vagy a szép emlékekre hagyatkozol?

A PS4-re annyi volt hogy 4k 60fps azt szevasz"

???

A ps3 TLOU-hoz képest a PS4 remastered változat:
    - 4K 30 és 1080p 60 fps vs. 720p és 30 fps
    - a remastered tartalmazta a Left Behind dlc-t is, az alapjáték nem
    - photo mód
    - kapott AO-t és AA-t is a remastered, az alapban az sem volt

Nem mondom, hogy mesés mennyiség, de legalább nem is került több pénzbe. Plusz még a factionst is megkaptuk mellé, szintén feljavított grafikával.
  • darkSectorxxx #119293
    Itt van mit adtak 10 euroba régen mint update... egy felbontás növelést kb.

Szóval ne túlozzunk.
  • darkSectorxxx #119292
    nem kell befogni. Meg lett tárgyalva már rég.

Tiltakozz, NE vedd meg teljes áron azt kalap kabát ennyi. Engem nem zavar hogy itt napi szinten megy ez, de azért van határ, mikor hasonlitjuk egy remasterhez meg a Sony-nak hogy szar termékek vannak meg minden.
    z lehet sokaknak nem éri meg de kikérem magmnak hogy ez szar termék.

Ne haragudj, de HBO nem lényeg most.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.07.25. 11:30:16
  • darkSectorxxx #119291
    Engem meg a multi hagy hidegen, ez érvelés.
    Multi volt régen mégse használtam.
    Vegye meg az amcsi a z eus verziót azt ennyi.

De kit érdekel a külföldiek mi vesznek? én magunkra mondom mi vagyunk itt és nyavajgunk.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.07.25. 11:27:44
  • lwb
    A felirat engem hidegen hagy. Ráadásul pont egy olyan feature-t nevezel meg, ami attól függ, melyik régiós verziót veszed meg. Lehet az amerikai verzióban nem lesz magyar felirat, a magyarban meg nem lesz spanyol. Nekem elég az eredeti, köszönöm.

Azért téma ez, amiért most a játék is újra kijön ráadásul teljesáron: mert jön Pedro Pascallal az HBO sorozat. Ezért van "remake" meg 70 eurós ár is.
    Azzal meg nem értek egyet, hogy minden ilyen húzásnál pofa befog, fejet lehajt és béget tovább a racionális reakció. Igenis legyen rossz sajtója meg PR-ja az ilyen lépéseknek mindig. Ha nem háborodunk fel az ilyesmin, akkor a kiadók még tovább mennek legközelebb. Elemi érdeked neked, mint fogyasztónak, hogy legalább morogjál, ha már lehúznak. Mert most lehúznak. A "várj akcióra" meg azért nem játszik, mert a fene se tudja mikor lesz, ha lesz akció egyáltalán. Jön az HBO-sorozat, az hónapokig, ha nem évekig melegen tartja a témát és ez a játék árát is érintheti. Nem tudunk ma még semmit se.
  • darkSectorxxx #119289
    Baszki várj belinkelem neked még1x

https://sg.hu/forum/uzenet/1370921822/119150

Nézd meg pls még1x
    látni fogod, hogy itt nem felbontás meg fps peccselés van megint... a pályák is másképp nééznek ki.

Annyi hogy a fő karaktereket már az alapban is baszóan kidolgozták mert rájuk fektették a hangsúlyt, ott azért kevesebb a változás, de MINDEN másban ahol gyenge volt. Pálya + ellenfelek stb ott generációs eltérés van.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.07.25. 11:25:57
  • darkSectorxxx #119288
    Basszameg ne idegelj, nézd már össze a 2 változást mekkora mértékű.
    Te megnézted mit uppoltak a ps3-ps4-en meg most? vagy a szép emlékekre hagyatkozol?

A PS4-re annyi volt hogy 4k 60fps azt szevasz. Itt meg a legtöbb karakter meg pálya meg ellenfelek minden közel újra lett alkotva, több részlettel.

Hagyjuk már.
    Valamint a 10 euro csak egy patch volt. EZ egy full játék.

Kontroller támogatás, meg gyorsabb töltés idő stb meg amiket írtam stb stb.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.07.25. 11:22:20
  • darkSectorxxx #119287
    Te méregetted össze meg ő is, neki is jár a komment meg neked is.

És nem nekem régen sokszor mondta sok ember hogy nem erre van.
    Vagy akkor mégis?
    Persze meg lehet beszélni mindent, de hetek-hónapok óta már ez megy.

Úgy hogy egy kibaszott árról beszélünk amit ha nem akarsz 0day nem vagy köteles kifizetni, vársz oszt megvan amiért neked megfelel, nem kötelező azonnal megvenni, vegyétek úgy hogy aki hamar akar játszani vele annak feláras azt ennyi.

Ja meg a felirat is bele került amit meg pont a legtöbb helyen azt mondták plusz KÖLTSÉG, az is tartalom.

Az egy dolog hogy pár kiégett ember azt hiszi ez felér a garázsfordítássla amit tört gépen kell mókolni.
  • lwb
    Technikai upgrade megvolt már az alap ps3-as TLOU és a ps4-es remaster között is, mégis sikerült legalább 10 eurót lefaragni az árból.
    Itt nem sikerült.
    És ott a multi is belefért.
  • lwb
    Az U4-et a kommentelő hozta fel példának, akinek válaszoltam. Aki nem te voltál és akinek a kommentjét nyilván el se olvastad, különben nem ezen pörögnél. Olvasd el, aztán az enyémet, aztán gyere vissza.

Pörögni? Nem erre való egy fórum? Ha jön valami jó és várós, akkor örülünk, ha jön valami, ami felb.sz minket, akkor meg mérgelődünk. Az élet ilyen.
  • darkSectorxxx #119284
    Ugy értem hogy a tartalom az nem feltétlen cska játékmód, maga a technikai upgrade is egy tartalom.
    De semmi gond.

Akinek nem tetszik az ár , vár egy akcióra 2-3 hónapot és ENNYI.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.07.25. 11:15:14
  • lwb
    Már miért ne lehetne összehasonlítani? Ugyanaz a játék. Joel és Ellie története egy betűt nem fog változni, a vége is ugyanaz lesz, a játékmenet is, a clickerek ugyanúgy egy ütésből ölnek majd, Pittsburghben is ugyanúgy lecsapnak ránk a vadászok és Henry története sem fog másként alakulni, de Tessé sem azt gondolom.
    Szebb a grafika, jobb az AI (bár ezzel azért megvárom a végét) meg lesz 3D-s audió is, de ettől még a játék ugyanaz marad. A harcrendszer ugyanaz marad, a 2 újításai nem kerülnek bele, marad a régi, csak kapott egy új festést.

Mínusz multi mód. Szóval kevesebb. Nincs ebben semmi egyoldalúság. Nettó kevesebbet kapsz a pénzedért.