121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • lwb
    Nem kapok kevesebbet, de nincs benne a multi? Wtf? Ez hogy jött ki.

Nekem tökmindegy minek nevezzük, a játék ugyanaz, mint az alapjátékok voltak. A történet, a játékmenet, egy percnyi új dialógus nincs benne pl, a vége is ugyanaz. Ez nem FFVII kategória, hiába nevezik remake-nek.
  • darkSectorxxx #119278
    Szóval nem kapsz kevesebbet és ez nem Remaster hanem Remake.
  • darkSectorxxx #119277
    Igen ez szemét.
  • lwb
    Az U4 remaster azt hiszem 10 euró volt, ha már korábban megvetted az alapot. Itt 70 euró mindenkinek.
    Inkább ez itt a baj. És még csak nem is következetesek, mert ugye a TLOU remaster PS4-re az 50 euró volt (-10 az eredetihez képest), ez meg +10 az eredeti árhoz. Tehát nemcsak hogy nem engednek az árból, de még drágább is. Ráadásul ugye az előző két kiadás jött a multival együtt is (a factions kifejezetten jó lett ráadásul), a TLOU Part One multi nélkül jön, a multi része külön játék lesz valamikor, külön pénzért vagy más monetizáció mellett de nem "ingyen". Szóval kevesebbet kapsz több pénzért.

Mindez még oké is lenne, ha vagy lenne valami upgrade path, mint U4-nél volt, hogy pl. +10-20-30 dollárért megkapod, ha az előző kiadást már megvetted. Vagy lenne benne valami extra, pl. a TLOU2 harcrendszere. De nincs benen. 3D audió meg fejlettebb AI persze jó, de azért kevés szerintem a teljesárhoz.

Ettől még megveszem nyilván, mert alig van játék, amit megéri megvenni, szóval elfér. De teljesen megértem azokat, akik lehúzásnak érzik a 70 eurós árat.
  • darkSectorxxx #119275
    PONTOSAN, menynire szép így, a legszebb verzió, a címe is illeszkedik a folytatáshoz, a fémtok is oda illik majd, szintúgy magyar felirat!

Istenem ha lenne egy csomag egybe a 2 lemezzel insta venném. :)
  • tonyr #119274
    Szintugy varjuk mi is es lecserelem a ps4es verziot a gyujtemenyemben :)
  • tonyr #119273
    Nem kotekedeskent, de ha megnezed a fejlesztoi videot, nem csak grafikaban lesz a toppon, 3d audio, adaptív ravasz, es haptikus visszajelzések is belekerulnek, na meg az MI is fejlettebb lesz...
  • darkSectorxxx #119272
    Pontossan én is kisebb dolgokat kivéve értem mit mondanak, nem tudnám szavakba mindjárt fordítani de értem mi történik.

De rohadtul más magyaul anyanyelven olvasni, még maga az olvasás is idegesít, és akkor angolul plusz fejbe fordítasz pláne ha szalad a felirat és nincs idő végigolvasni rendesen.

Persze lehet másnak ez felesleges, én örülök neki.
    Olyan mint maikor a melóba emelned kell súlyt. MI a picsának izmozzak? meg tudom emelni a súlyt,, de ha van lift amin felviszem az emeletre akkor mit erőlködjek?

De ettől függelten nagyon durván fog kinézni pluszban meg minden, várom nagyon. :)
  • Moby
    Évek óta létezik hozzá magyarítás, ami persze csak tört gépeken működik. Igaz, ott ingyen. Most majd meg lehet venni harmincezerért is. De jól is van ez így. Aki nem hajlandó tanulni, az fizessen.
    Más kérdés, hogy darksector itt mindenkinek beígérte, hogy megkapja a második rész harcrendszerét, amiből pont egy szó sem lett igaz. A grafikai motoron kívül lószart nem kapott meg belőle, dehát felesleges elégedetlenkedni, harmincezerbe ennyi fért bele. Meg a magyarítás.
    Ahogy mondani szokás: a hülyének is...(és főleg nekik)
  • tonyr #119270
    Pontosan igy van!

Mi nagyon orulunk neki, hogy magyarul jon (mint a god of war is). Hiaba tudok angolul (felesegem alig), de minden feljegyzest, stb nem ertek meg teljesen..
    Megjeleneskor kell (ez is) (:
  • Moby
    Igen, az nagyon kellett, mert eddig nem értettük (mind a négyszer), hogy miről szól. Mostmár hálisten minden agyhalott atka érteni fogja. Fontos dolgog ezek kéremszépen. Meg olcsó a fordítás.
  • darkSectorxxx #119268
    Nem értem mi a faszt kell pattogni.
    Drága a The Last of Us Remake?

Ne vedd meg, vagy várj azt olcsóbb lesz.

Ennyi.

Amúgy meg ez miatt most hálisten kaphatott magyar feliratot mert új játéknak számít.
  • Rage47
    Nincs PS5-öm, de ha lesz, valszeg megveszem a TLOU1 Remake-t és harmadjára is végigjátszom :D Jó lesz használtan olcsón majd. Azt is jó ötletnek tartanám, ha olcsóbban kapná az, akinek megvan a TLOU1 simán PS4-re már, de mindegy.
  • Moby
    Az egykaptafa az csak egykaptafa. Mindegy kié. A nagy nevek, a brandek nem jelentenek már semmit. Minden érték aprópénzre lett már váltva.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.07.22. 16:26:59
  • Akra
    Az,hogy sony mennyiért adja játékait az másodlagos. Úgy is megveszed azt amit szeretnél játszani. De tény,hogy az utóbbi években egyre több a szemét. Ezért is írtam,hogy évente kiadják egykaptafa játékokat,akkor inkább Naughty Dogtól veszek. U4 remastered is hatalmas élmény volt ps5-ön. Fluid és eszméletlen szép lett. Tlou-t én 2014-ben játszottam utóljára, így remake az egy csoda lesz számomra. Nd+ engine, talán jelenleg a legszebb grafikus motor piacon és erre építették fel.
  • Moby
    Amikor már fifával kell megvédeni a harmadszor kiadott, ismét teliáras játékot, ott azért kurvanagy a baj a sonynál :D
    Lassan kifogynak az érvek a fanboykodásból, és már a "CSAK!" marad:D
  • lwb
    Azon volt itt előtte az agyalás, hogy a 2 engine-jéből megkapja-e a remake azokat az extra funkciókat, mint pl. a dodge vagy a földre fekvés. Én úgy tudom egyébként, hogy volt új motion capture rögzítve a remake-hez, legalábbis valamiért visszahívták a színészeket, szóval valamit dolgoztak velük.

De ebből a videóból most az jön le, hogy nem lesznek ezek a 2-ből ismert funkciók benne.
  • Akra
    Naughty Dog legfrisebb grafikus motorjára építették. Szóval náluk techben ez a top. Ha videot megnézted jól látszató,hogy mozgás animációk cserélve lettek és a fizika is bőségesen fejlődött. Természetesen part2-ből Ellie/Aby “mozgás arzenálja” nem lett part1-be Joel karakterére átültetve.
    Én nagyon várom és kifejezetten örülök,hogy kap magyar feliratot is. Az ára... Nos, inkább fizetek ezért mint egy újabb futószallagon készült játékokért. Pl. Fifa, cod stb. Minden évben jön egy példány belőlük.
  • Bercy #119261
    Reménykedem, hogy hamar bekerül a PS Plus Extra-ba.
  • lwb

Ahogy elnézem nem lesz kb semmi sem a part 2 játékmechanikájából átemelve. Tehát hasalás, ugrás, félreugrás (dodge), elfogyó stamina sem lesz, hanem marad a régi 1 játékmenete. Lesz haptic izé, meg picit más atmoszférájú és sokkal szebb grafika, fizika és okosabb AI.

Kevésnek tűnik ez egy full áras játékhoz. Ettől még megveszem persze, de aki nem superfan, az szerintem várjon vele. Lesz ez még olcsóbb is.
  • davidka003
    Sok értelme nincs ezeknek az agyontömörített videóknak. Teljes árat kizárt, hogy meg fogja érni de nagy eséllyel jobban fog kinézni.
  • mucsácsó
  • szebag79
    Last of Us Part 1 magyar felirat
  • Bercy #119256
    Köszi a listát :)
  • Seth
    It's dead, Jim !
  • Seth
    Júli 19 PSPlus Extra/Premium frissítés

Stray
    Final Fantasy 7 (PS4 + PS5(DLC-vel))
    Assassin's Creed Black Flag
    Assassin's Creed Freedom Cry
    Assassin's Creed Unity
    Assassin's Creed Rogue Remastered
    Assassin's Creed Ezio Collection (II, Brotherhood, Revelations)
    Spirit of the North
    Marvel's Avengers
    Saint's Row 4 Re-Elected
    Saint's Row Gat out of Hell
    Ice Age Scratch's Nutty Adventure
    Jumanji The Videogame
    Paw Patrol On a Roll
    Ready Set Heroes

Premium Only
    No Heroes Allowed
    Loco Roco Midnight Carneval

• Mephike
    Ha már volt GOW bejelentés.
  • n000rbi
    Kell!

Épp a Terminator DLC-t játszom, amin persze látszik, hogy nem AAA stúdió készítette, de az is érződik, hogy tényleg rajongói a témának. A RoboCop-ot is tuti megveszem majd.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2022.07.08. 12:21:43
  • Seth
  • TBTPumpa
    God of War gyűjtői változat:
  • TBTPumpa
  • mucsácsó
    God Of War Ragnarok Release Date Confirmed For November, New Trailer Released

2022. NOVEMBER 9.
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.07.06. 15:23:24
  • Seth
    Hát vegyél fel ismerősnek ( Beegabor), aztán megcsinálhatjuk.
  • abel0317
    20 online versenyt kéne megnyerni viszont amelyik szerver teli van ott egyszerűen nem lehet érvenysülni annyira állat módon versenyeznek az emberek.
    Egy fél napom ment rá mire sikerült kb 4-5t megnyernem, annak kb a fele azzal ment el hogy próbáltam kevés játékosszámú szerverre csatlakozni, de onnan az esetek 90%-ban kickelnek, mert gondolom együtt játszanak...
  • Seth
    Mit kell tenni érte?
  • abel0317
    Srácok! Hello! Van itt olyan aki segítene nekem a wreckfestben az online versenyes trófeát feloldani? Egyedül esélytelen abban a káoszban ami a szervereken folyik
  • Rage47
    Nintendonál annyival jobb, hogy drágák a játékok, így 2-3 ezerrel olcsóbban már elviszik egyből :D
  • mucsácsó
    Egyelőre tényleg az, de a tag eddig egyszer sem tévesztett - nyilván sóbánya egyelőre még
  • Voltan
    Na igen, többek között ezért sem foglalkozom a használt játékpiaccal.
  • Kandurex
    spekuláció is incoming…