PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Joel egy transznemű fekete nő lesz :D
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Lesz a sima PS elōfizu, ami most is van.
Lesz az extra amibe ezen fellül a ps4/ps5 játékok lesznek a ps now-ból...
Valamint a premium legnagyobb csomag amibe amibe ezeken fellül a PSP-PS1-PS2-PS3 játékok is + új játékok trial demo verziója...
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PSN ID.: Beegabor
Most vagy én éltem bele magamat nagyon és irreális elvárásaim lettek, vagy itt valóban nagyon kamu a kezdő lista
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.05.16. 22:15:35
Meg mijaza Premiumba az a 8 hulladék ps cím, ez kicsit vicces szerintem. Így nem azért.
Classic Games Catalog – Original PlayStation and PSP
PlayStation Studios
Ape Escape | Japan Studio, Original PlayStation
Hot Shots Golf | Japan Studio, Original PlayStation
I.Q. Intelligent Qube | Japan Studio, Original PlayStation
Jumping Flash! | Japan Studio, Original PlayStation
Syphon Filter | Bend Studio, Original PlayStation
Super Stardust Portable | Housemarque, PSP
Third Party Partners
Mr. Driller | Bandai Namco Entertainment Inc., Original PlayStation
Tekken 2 | Bandai Namco Entertainment Inc., Original PlayStation
Worms World Party | Team 17, Original PlayStation
Worms Armageddon | Team17, Original PlayStation
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.05.16. 22:14:12
Az első körben elérhető játékok listája is felkerült.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Salt and sanctuary is most ment le nálam nemrég, az is büdösjó, és 4 nap múlva jön a folytatás.
Adversus solem ne loquitor
Carian retaliation a végefelé jött csak elő, kipróbáltam érdekességből, de addigra már nem kellett nekem.
Le lehet azt nyomni ugrás, kitérés és ló nélkül is :D
Sőt, egyetlen fegyversuhintás nélkü is :)
Adversus solem ne loquitor
Most akkor kérek szépen egy hasonló terjedelmű, de Bloodborne folytatást!

Varázslónál az igazi sláger nem a comet azure, hanem a balkéz +25 staff of loss, jobb kéz carian regal +10 és night comet. Godskin Duo esélytelen volt, de Elden Beast is elsőre lement.
Maleniához azért kellett pár próbálkozás.
Nálam év játéka változatlanul.
https://www.psu.com/news/marvels-spider-man-remastered-adds-vrr-support-in-update-1-007/
Nagyon jó lenne, ha ez "standard" lenne, vagy legalább a SONY-exeknél, mert azért oleden a 30FPS eléggé dadogós sok játéknál, viszont 40-nel nagyon fluid volt minden a Recsitben, és ray tracinggel együtt :)
...csakhát félő, hogy csak Insomniac foglalkozik ezzel a jövőben is, vagy hogy az ő engine-jük van erre felvértelzve.. :(
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.04.26. 16:40:07
(elég boomer reference volt ez, azért remélem más is emlékszik még rá)
A nyáron érkezik a Ratchet & Clank: Rift Apart, a Ghost of Tsushima, és a Returnal játékok zenei anyaga gyönyörű artwork-ökkel megspékelve!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.04.14. 19:59:02