121502

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • lwb
    Én is megvettem végül series x-re. A játék sztori stb terén nem rossz, nem is ez a bajom vele. Hanem a tlejesítmény / grafika. Minél többet játszok vele, egyre kevésbé értem, ezt miért kellett 30 fps-re lockolni. Simán le lehetett volna tenni 4k-ról 1440p-re vagy akár 1080p-re. És elég lett volna egy kapcsoló a RT reflections of/off-ra. Ennyi és simán menne ez 60 fps-en, mint minden más mai játék.
  • TomStorm
    Hát azért ez a Gotham Knights nem rossz!
    De tényleg DC rajongónak kell lenni hozzá:)
    Nekem bejön.Ami kell,amit elvártam azt hozza.
  • Kandurex
    Kihagytad a 40 FPS 2.1 Hdmi-t. Szerintem ez lenne a legjobb út. Kell a faszomnak hajszolni 120 meg ilyen fps-t.
  • Mephike
    Közben meg a GoW Ragnarök 4 féle grafikai beállítással lesz játszható, lesz 30, 60 és 120 fps-re is lehetőség.
    Szerintem ez alap, hogy erre már figyelni kellene a fejlesztő csaptoknak.

A Plague Tale 2 jó játék lett, főleg a történet és a látvány miatt. De az animációk minősége, illetve a nagyon kevés újítás nálam eléggé nagy fekete pont lett.

A Gotham Knights DC-s játék és én mindig is jobban szerettem a DC-t a Marvel világánál. De ezt a játékot, amikor először bemutatták, már akkor tudtam, hogy bottal sem fogom piszkálni...
  • TomStorm
    Nem adnak.Miért adnának meg milyen kódot?
    Megrendeled,megkapod és játszod.
    Én most vagyok a vége felé iszonyat lineáris és rövid(ismét).

Van pár állejtős gameplay rész benne azért.
    Gunplay se rossz és az átvezetők nagyon igényesek!
    Mondjuk én a SpecOps és a multi miatt vettem meg.
  • bakkerman
    Nem "érdekük" úgymond a fejlesztőknek már fullos hibátlan terméket kiadni,meg idejük sincs rá,meg valószinüleg a spórolás,emberhiány miatt forrásaik se,a kiadói nyomás meg az egekben. Ez a játék el lesz adva a DC fan rétegnek,az amcsi kiskölyköknek akiket nem érdekel hogy 30 vagy 60 fps,de ott van Robin meg Batgirl stb...az hogy a játék gázabb 2022-ben mint egy 2015-ös játék,az őket nem érdekli sajnos. A kiadót se,karácsonyig meglesznek a számok,mert DC cucc,úgyis venni fogják,tavaszra meg mehet a psplus katalogusba meg a gamepassba,ennyi.
  • darkSectorxxx #119503
    Ha lemezesen előrendeli valaki boltban a MW2-őt akkor is adnak kódot a story-hoz?
  • Voltan
    A videó gyönyörűen példázza, hogy egy 7 éves játék összesített benyomásban sokkal-sokkal jobban nézhet ki, mint egy mai, hasonló kategóriás cím. Lehetnek brutálabb textúrák, vagy fény-árnyék kezelés, meg ún, "crisp"-ebb kinézet, az egész nem ér semmit, ha nincs lelke. Ha nem teszik mögé a művészi faktort, a víziót, a tervezést, akkor az egész simán elhasal egy 7 éve, vagy akár régebbi játékkal szemben.

Az Arkham Knight összhatását tekintve sokkal-sokkal kellemesebb, mint ez. A gépigény pedig megint más kérdés, mert ugye az AK nagyon csúnyán rajtolt, ha jól emlékszem, a korabeli csúcs GPU-kat is megfektette, de helyrerakták később, és az összkép nagyon-nagyon jó lett. Pár hónapja játszottam vele, és továbbra is több, mint vállalható a grafikája, a prezentáció pedig vitán felül állva hagyja ezt az új izét.

Lustaság? Leszaromság? Vagy csak már nincs értéke a kreativitásnak? Nem tudom, de ez nagyon gyász, és sajnos nem csak ezen a példán lehet megfigyelni.
  • lwb

PS5/XSX kikapcsolhatatlan RT reflections és eléggé fix 4K ... 30 fps-t nem tudja az open worldben tartani a játék, nem is meglepő. Teljesen érthetetlen, miért nem tettek bele egy RT off és 1440p módot 60 fps-sel a PS5-re, XSX-re ...
  • Voltan
    Mi a fene van mán... remélem, ez nem kezdete egy trendnek a totál indokolatlan gépigények terén. Plague Tale 2, most meg a Gotham Knights... Bár ahogy hallom, az előbbi legalább tényleg igen odaverősen néz ki. Igaz, ezt a gépigényt az sem indokolja sztem.
  • lwb
    Jaja. Gondolom megy majd a gamepassba is nemsokára.

Ahogy nézem pc-n is elég szar, 2080 ti 1440p, medium felbontás (!), dlss performance (!), RT off és nincs meg a 60 fps a városban, csak zárt területeken. Ami azért gáz.
  • bakkerman
    Februarban tali a psplus katalogusban
  • lwb
    Gotham Knights:

GameSpot 4/10
    IGN: 5/10

Várható volt. De azt azért nem gondoltam, hogy series x-en még a 30 fps-t se éri majd el itt-ott.
  • darkSectorxxx #119496
    Hát bízzunk benne.
  • lwb
    Össze se mertem hasonlítani a pókemberrel. Az nemcsak szebb, de nyilván az akció is folyamatosabb. Nekik valahogy sikerült megoldani ezt ugyanezen a vason, amin a GK-nak nem.

Ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám, hogy pár hónapon belül jön a 60 fps peccs a játékhoz majd ...
  • darkSectorxxx #119494
    Még lehet ott is lehetne szebb.
    De engem sokkal jobban zavar ha egy játék animációkaban darabosabb, főlegilyen verekedős, lövöldözős játékokban.

Spiderman-nél rengeteget számít hogy a fázisok egymásba simulva fluid ésrzést ad mikor irányítod.
  • lwb
    Ez annyira igaz, hogy ha azt mondanád, hogy ezek a képek Batman Arkham Knightból lettek kiszedve, PS4 Pron, simán elhinném.
  • darkSectorxxx #119492
    Nem tudnak optimalizálni, amúgymeg ja nem egetrengető a látvány.
    Előző genes Spider szebben néz ki és az megy 60fps.
  • darkSectorxxx #119491
    Itt az a probléma hogy még a grafika se annyira nagy szám. :D
  • lwb
    Nem a kontroller a probléma nálam, hanem az, hogy a pc másik szobában van, mint a tévé és nincs kedvem 20 méteres kábellel összekötni. Pénzt nem adok érte, az biztos. Konzolon megvettem volna, ha van 60 fps mód. Így kihagyom inkább és ahogy nézem máshol a kommenteket, nem vagyok ezzel egyedül.
  • TomStorm
    Nem fog.Fanok megfogják venni.Én is nyomom rá Steamen.Kiadó zsebébe fog jutni a pénz ugyanannyiért mintha Ps store,ból venném.
    Annyi a dolgom hogy átdugom Pc-be Ps komtrollert:D
  • TomStorm
    Amit néztem gameplay-t(grafikát Ps5-ön) nem indokolt a 30fps.Ez lehetne 60 minimum.
    Tükröződés gyenge,texturák egy 1070-es Pc-vel egyenlő kb.
  • lwb
    És ráadásul nem is igazán néz ki jól a játék. De egy ilyen akciójátéknál szerintem a frame rate fontosabb is, mint a grafika, vagy legalább opciót kéne, hogy adjanak. PC-n persze megy majd magasabb frame rate-en is, de ez pont nem az a játék, amit pc-re vennék meg. Ez egy tipikus konzoljáték.

Szerintem bele fog állni a földbe emiatt.
  • bakkerman
    Azert ez eleg bizarr 2022 vegefele ilyet bejatszani
  • Mephike
    Imádom Batman világát, rengeteg képregényt elolvastam, de ez a játék nálam így ebben a formában ki fog maradni. Talán ha idővel rendbe teszik , akkor kap egy esélyt. Szóval nálam is most skip, meglátjuk mi lesz később.
  • lwb
    Gotham Knighrs 30 fps minden konzolon, nincs performance mode. :D
    Skip nekem.
  • darkSectorxxx #119483
    Ja az is durva. De az ugye a hosszabb végigjáték.
  • Bercy #119482
    Én azt an endinget nem próbáltam. A Demon of Hatredet is nagy ívben elkerültem.
  • darkSectorxxx #119481
    Igen Owl is durva de Ishin meg a csajt én nehezebben vettem.
  • Bercy #119480
    Én utána Father Owl-nál adtam fej majdnem. Nekem az még keményebb volt. De azután viszont egészen Ishin-ig sima.
  • darkSectorxxx #119479
    Gratulálok, ha ő megvan akkormár nem hiszem hogy a többiekkel gondod lesz! ;)
  • McFrost
    Sekiroval otthagytam Genichiro-t, elmentem a puskások földjére és felgyúrtam magam, kitanultam a shadowrush-t. Aztán visszamentem, és 16. próbára legyaktam. :D Mindig sikerült eljutnom a villámos fázisig, de ott elvesztettem a ritmusát és alig maradt tökitalom. Az utolsó futamnál éreztem, hogy megvan a ritmusa és sikerült sok löttyel elmenni a végére, aztán agresszíven elkalapáltam :D
  • Seth
    PS+ Extra Október

-GTA Vice City Definitive Edition
    -Dragon Quest XI Definitive Edition
    -Assassin's Creed Odyssey + Chronicles + 3 Remastered + Syndicate
    -Dragon Quest Builders 1+2
    -Dragon Quest Heroes 1+2
    -INSIDE
    -The Medium
    -Naruto to Boruto: Shinobi Striker
    -Hohokum

Premium:

-Yakuza 3-5 Remastered
    -Limbo (PS3)
    -Ultra Street Fighter IV (PS3)
    -Castlevania Lords of Shadow (PS3)
    -Everyday Shooter (PS3)
    Utoljára szerkesztette: Seth, 2022.10.12. 17:50:10
  • darkSectorxxx #119476
    Srácok. Kérdeznék itt valamit.

Nemrég néztem PC-n a God of War-t.
    Azt vettem észre, hogy mintha nekem régen a legnehezebb fokozaton 2 ütésbe haltam volna már a játék elején.

Itt PC-n meg ismerősnek mintha kevesebbet sebeznének.

Létezhet ez?
  • darkSectorxxx #119475
    Nálam azért volt benen bőven játékidő. :D Pláne a Das 3 - BB - Sekiro - Nioh-kkal. :D És ezek még csak nem is a PRO-val mentek. :D

Vagy talán a Nioh
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.10.10. 19:57:33
  • darkSectorxxx #119474
    Én értem mire mondod, de a kocsi tönkre megy a PS5 max hangos vagy melegebb.
    Valóban hozzáállás kérdése.
    Ebben tökéletesen igazad van saját döntés.

Én csak annyit írtam hogy nekem 10 éve megy kb a ps zavartalanul.
    Valamint azt, hogy ha valaki nem biztos abban hogy tudja mit szed szét akkor inkáb jobb ha poros marad picit mintsem elrontsa a műveletekkel.
  • samsung123
    Inkább nem években mérném, hanem üzemórákba. napi 1-2óra val számolva évi 500-700óra mehet bele egy konzolba átlagosan szerintem az átlagnál. Ami úgy is kijöhet hogy 2x ülsz le 4-5órát egy héten. 1000 óránként meg tényleg érdemes kipucolni. Kár hogy nincs még benne egy olyan számláló, ami nem a játékok óráit nézi csak, hanem a konzol üzemidőt. Esetleg írná (mint egy autó olajcsernél) hogy vidd szervizbe vagy pucold ki magad.
    Szerencsére már játékórákat irja, igy elég azokat összeadni. Persze ebben nincs benne az ha filmezel stb rajta. de már jó megközelítés lehet mikor érdemes kipucolni.
    szerk: nyilván mert ha havi 10 órát nyomod, elég 8 évente kipucolni :D
    Utoljára szerkesztette: samsung123, 2022.10.10. 16:56:14
  • Mephike
    Mindenki másképp gondolkodik.
    Évente szerintem illik egy PC-t, konzolt felnyitni és kitakarítani. Nem véletlen, hogy az a PS5 ennyire könnyen szétszedhető. Kb. olyan ez nekem, mintha azt mondaná valaki, hogy nem nézi a kocsinál az olajszintet.
    De mondom, végül is ez mindenkinek a saját döntése.
  • darkSectorxxx #119471
    Nem működik az ha nyomod előre és nyomogatod a mikiri gombját gyorsan? kipeccselték volna a játékból?
  • McFrost
    Köszi!
    Nem működik :D
    Mindegy, majd karácsonyra meglesz...