121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
xymano #119359 Csak azért jó lenne tudni honnan van.
-
#119358 Az azért akkor ugy eléggé fura.
Ez akkor szerencsés helyzet ha nem vonnak sehonnan tőletek ezért pénzt. -
xymano #119357 Köszönöm, de sajnos semmi nincs ott sem, már néztem. -
#119356 Ez akkor is homályos, nagyjából már hozzászoktam mi az eltérés a youtube meg a pixelpontos eredeti kép közt ez nem attól van, rengeteg ilyen unreal játszható demo an steam-en azokkal is ez a gond sokszor.
Szórakoznak a látótávolsággal is sokszor erőforrást spórólva ugye. -
#119355 Hát akkor fenn a ps weboldalán jelentkezz be, vagy a gépen és nézd meg a history-t hogy mik lettek vásátolva a profilra, ha semmi akkor márpedig valamileyn account meg lett osztva.
Ha újonnan felraksz egy accountot a gépre az ALAP esetben automatikusan megosztott profil lesz, vagyis ezt nem manuálisan kellett beállítani.
Vagyis végig kell nézni az összes gépen lévő account vásárlási előzményét hol lett vásárolva vagy hol újult meg előfizetés
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.08.22. 08:51:06 -
#119354 az a probléma, hogy egy ipari hulladék a youtube tömörítése továbbra is, és emellé valszeg még a forrás videó is ratyi bitrate-tel lett rögzítve, azért vannak öklömnyi pixelek a hirtelen mozdulatoknál... :( -
xymano #119353 Nincs megosztva sem
Megnéztem és még 27 napig elérhető
-
#119352 Elvileg ez nem lehetséges.
Nincs megoztva valami profil?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.08.21. 11:32:14 -
xymano #119351 Nem volt semmi előfizetésem. 2 hónapja be sem volt kapcsolva a ps tegnapig -
#119350 Nem volt PsNow előfizetésed ? -
xymano #119349 Nem is sima hanem premium -
xymano #119348 Hello
Az lenne a kérdésem, hogy nem vettem ps plus t
mégis van, valaki nem tudja miért?
Tuti nem vettem nem is szoktam -
#119347 Sajnos hiába 4k meg RTX meg bármi a videó annyira homályos hogy hihetetlen, a legtöbb Unreal ilyen dologgla nekem ez a problémám.
-
#119346 Jó cucc lesz ez! Nálam egy ideje fent van a listán. -
váó.. -
#119344 Eléggé combos és figyelemreméltó ingyenes frissítést kap a Kena, szeptember 27-én a megjelenés első évfordulójának alkalmából!
Tartalma:
- Új képességek
- Új trófeák
- Új ékkövek (általuk a staff tápolható lesz)
- Új ruhák (Deluxe Edition kiadás is bővül)
- Új feladványok
- Új ellenfelek!
- Új sapkák a rotoknak
- Rengeteg finomhangolás és hibajavítás
A teljes bejegyzés (videókkal mellékelve az újdonságokról) itt olvasható
Az oldalon csak PS4 és PS5 verziók vannak említve, de gondolom PC-re is érkezni fog majd aznap.
Vannak fejlesztők/kiadók, akik ennyi újításért cserébe már folytatásnak hívnák az adott játékot - lásd: Blizzard - Overwatch 2. -
#119343 Nem vitatom, ez mind benne van. De szörnyen unalmas.. -
#119342 Szerintem ott van a legtöbb opció. Lehet gurulni, parryzni, van ugrás, lopakodás, de van ranged combat és magic is, státusz-effektek stb. Megfelelő builddel (és ügyességgel) végig lehet vinni gurulás nélkül is. Van is fent pár video, ahol már meg is tették mások. -
#119341 Persze, de nekem az elden faék-nak tűnik. -
#119340 Azért ez erősen véleményes. A Sekiro is csak addig nehéz, ameddig minden from játék: amíg ki nem tanulod a bossokat meg a technikát a leverésükhöz. Az ER nem a gurulás miatt könnyebb, hanem mert open world és ha valamelyik boss-szal nem bírsz, akkor el tudsz menni máshová fejlődni és később visszajössz. Meg van ezer opciód, respec-elsz valami más buildre, fejleszted a summonodat, új summont vadászol le stb.
Emlékszem Malenia első karakterrel milyen nehéz volt, most meg harmadik próbára levertem a samurai-ommal. Az első fázis alatt egy ütést sem kaptam. Gyakorlás kérdése az egész. -
#119339 Elden Ring? Ostopid gurgálós harcrendszerével? Lesznek csúnya meglepetések a Sekiro-val :) -
hvitya #119338 Lehet akkor Store-ból leszedem.
Tegnap lett vége az Elden Ringnek és 150 óra után úgy tűnik nem szenvedtem még eleget :D -
#119337 Eléggé népszerű a cucc, keveset adnak el belőle, de legjobb ha van lehetőséged akkor digitálisan vedd. -
#119336 A store-ból vettem akciósan 12-ért, még 18-áig lehet. -
#119335 Most akciós a store-ban 12 e. Én is behúztam, meglett a harmadik végigjátszás. -
#119334 Pgs.hu-n van 14ezerert (hasznalt), de sohasem hallottam meg errol a weboldalrol... -
#119333 Hello,
Hat itt Nemetben van, bontatlan is (ebay.de), de nem olcso.. postaval egyutt 43€ az uj, plusz akkor meg el kellene neked Magyarba kuldenem...
Hasznaltba is kaphato, pl gamestop.de, 35€+posta (ha kell ekkora osszegnel szallitast fizetni)...
Ha gondolod, nezz utana pl ebay.de-n, es ha szeretned, szivesen segitek, mert nem nagyon postaznak mas orszagba... -
hvitya #119332 Hello
Valaki tud esetleg nekem választ adni arra, hogy a Sekiro PS4re miért nem kapható sehol?
Azért sok játékból kering a használt piacon nem egy darab ennyi idő után ehhez képest ebből sehol semmi.
Amit néztem
Jatekaim.hu
Hardverapro
Vatera
Jofogas
Konzolboltokba is kerdeztem
Tudom ott a store de nem letöltős verzióban akarom hogy meglegyen
Ha van még ötlet hol nézzem akkor jöhet -
#119331 Augusztusi Plus Extra/Premium
Yakuza Kiwami
Yakuza Kiwami 2
Yakuza 0
Dead by Daylight
Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands
Bugsnax
Metro Exodus
Trials of Mana
Monopoly Madness
Monopoly Plus
Uno
Wheel of Fortune
-
csgj #119330 De ezzel épp az a baj, hogy 55"-os. Nekem max 50"-os fér el. -
#119329 270-ért már kapsz 55-ös oledet is. Nem az LG-től, meg nincs 120Hz, meg nem a legújabb tech, de még mindig jobban jársz vele, mint akármelyik LCD szarral ennyiért.
Link.
-
csgj #119328 Ha nagyobb, konkrétan nem fér be. (A lehető legkisebb szolgálati lakásban lakom. Spórolni kell a hellyel. :'D)
Nézegettem közben, kiderült, mindkettő, amire gondoltam, global dimminges is, amit a jelenlegi tévémen is utálok. (Sötét jelenetben az egész kép egyenletesen elsötétül. Mondjuk Playstationön ezt ki tudtam kapcsolni, ha PC módban használom.)
Találtam még egy ilyet: Hisense 50U7QF
Ez elvileg full array local dimminges, olcsó is, 50"-os. DE... már most úgy látom, kifogyott belőle majdnem minden bolt.
Az a picit drágább LG OLED pontosan melyik? -
#119327 Mindkettő felhős lesz. Extrán. Amúgy, ha tényleg 125 cm fér be, akkor szinte minden kiesik. Viszont van 270 körül LG OLED a 47-48” kategóriába… -
csgj #119326 Hahó! Hamarosan aktuális lesz, hogy tévét cseréljek (de most már tényleg). Van valakinek tapasztalata/ismerete, mit érdemes most venni? Eddig kettőt néztem ki: Samsung AU9002 és a Q60. 230 ezer forint körül már mindenképp megállnék, az is kb. a plafon lenne nekem. :( (De szerencsére max 125 centis tévé kellene.) Fő szempont az, ami a jelenlegivel gond: hogy ne legyen ennyire felhős a panel képe (dirty screen effect). Az OLED az ára miatt nyilván nem játszik, de QLED még összejöhet(?) A tökéletes local dimminges HDR nélkül is megvagyok, eddig se használtam a gagyi KU6300-on.
Előre is köszi a segítséget! -
#119325 Ez a linkelt képen egyértelműen black level probléma. Az elég normális, hogy limitedbe lesz erőltetve, mert afull scale csak RGB-ben értelmezhető, más színleképzésben nem, szóval amikor bevált YUV420-ba, az magával hozza a limited scale-t. Ennek hatásai ellen továbbra is vagy manuálisan lehet küzdeni, vagy a hdmi bemenet pc módra kapcsolásával, és a black level automatára tételével. De ez az egész problémakör továbbra is csak a tévéseket fogja érinteni leginkább. -
#119324 szerintem talán lehet értelme, de extrém esetekben - 4K120-on nem megy egyszerűen a 4:4:4 RGB a jelenlegi 32Gbps hw limit miatt a PS5-nél és az RGB range is limited-be lesz erőltetve, tök mindegy, hogyan állítgatod te azt a menüben (ha tudod), nem fog változni; hogy ez miért is érdekel engem - ha pl. Miles Morales vagy HFW-ben belövöd a 120Hz mode-ot (avagy 40FPS), akkor egyszerűen egy mosottszar az egész, totál mindegy, hogyan machinálsz a PS5 vagy TV beállításokkal, egyszerűen nem lehet _NÁLAM_ elérni a 4K60-as képminőséget 4K120-on a B9-emen.. :( nem a black level a baj, már az összes létező permutációt végigpróbáltam, VRR on/off így-úgy, semmi.. kb olyan, mintha a HDR nem működne jól.. kb úgy néz ki a játék, mintha egy olcsófos megjelenítőn tolnám.
én elhiszem, hogy valakinél észrehetetelen a különbség, de mégis redditen is jópáran sírnak emiatt (és C9, CX, C1-en is), és nincs megoldás egyszerűen, max ha 1080p-ra állítod az outputot - dehát akkor meg megintcsak romlik a minőség.. azért rápróbálnék ugyanerre 1440p-ben, mert ott ott a full range 444 120Hz 10bit bele kell férjen a bőven sávszélbe - kérdés, hogy mennyire lesz ócska 1080p-hez képest...
nagyjából így kell elképzelni a jelenséget, csak szemléltetésképp: KATT
további threadek:
PS5 + LG CX - colors off in 120Hz HDR modes
PS5 has no full HDR support if VRR is ON.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.08.01. 09:13:16 -
#119323 Azt kétlem. Értelme semmi, 1440p-n még a félig működő VRR sincs. Szokásos sony minőség. Az 1440p-s monitorok java amúgy is fogad 4K-t, édesmindegy hogy a monitor skálázza, vagy a PS.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.07.30. 22:19:18 -
#119322 Nekem mondjuk jól fog jönni. -
#119321 Mint egy falat kenyér. Úgy. -
#119320 de legalább jön a 1440p support! :D