PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hivatalos SONY blog post:
PlayStation 5 launches holiday 2020
Wired cikk:
Exclusive: A Deeper Look at the PlayStation 5
rövidítve a cikk:
General Info
- The official name is PlayStation 5.
- Releasing Holidays 2020.
- Ray tracing support is hardware-based.
- New SSD will help boot times, loading times and streaming.
- The controller now has adaptive triggers, haptic feedback, new speakers, USB Type-C.
- Physical games for the console will use 100 GB optical disks.
- Optical drive also acts as a 4k Blu-ray player.
Additional Info
- The dev kits (which were leaked) are actually real and developers have access to them.
- A new modular approach to storing data. Finer grain access to data, as opposed to big blocks. Ex: Users might have the ability to install only Multiplayer components of the game.
- Completely revamped UI.
- The new controller will have a larger battery capacity and will be a bit heavier than Dualshock 4.
- Haptic feedback for PS4 Pro's Dual Shock 4 could have been implemented, but was decided against.
- Bluepoint studios (folks behind the Shadow of the Colossus remaster) are working on a "big" PS5 title.
- The GPU has been used to power Machine learning.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.09. 10:01:08
amúgy egy system seller sztem egy GOW2 lenne (amivel lesz is, csak ugye kizárt, hogy 2020-ban, hanem sztem egy 2022/23 inkább sajna) - viszont, HZD2 engem annyira nagyon nem hatna már meg személy szerint, max ha valami értelmes harcot raknak bele.. 😄
de BB2-ért rohannék a boltba - bár ígyis tuti day1 veszem a konzolt szerintem, csak tényleg legyen legalább 1 értelmes cím... 😄
remélem nem az lesz, hogy éveket kell várni itt is, hanem lesz 1-2 nagyobb studió címe is már akár launchként, vagy első félévben rilíz után 😊
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Amúgy simán lehet a HZD, ennél jobb tippem nekem sincs.
PS5 II PSVR
Szerintem a seller cím a Horizon 2 lesz.
Valamiért a Guerilla Games mindig nyitásra van ott a porondon. 😄
Mert ők adtak ki a legkésőbb játékot!
A többi stúdió ennyi idő alatt nem kapja magát össze szerintem, hacsak nem Bloodborne 2 azért nem jött eddig mert le van zsírozva!
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
TLOU2 tuti nem, mert februárban a fél világ letolja, azzal már nem fogják tudni eladni a PS5-t. Cusima talán lehetne, de az meg nagyon rétegjáték. nem hiszem, hogy arra olyan nagyon sokan kíváncsiak. Áncsártid a fasorba sincs, gadavó se, még sokan most játsszák, új exkluzív IP-vel aligha állnak elő, mert jól bejáratott cucc kell a megjelenéshez.
<#nemtudom>#nemtudom>
Úgyhogy arra jutottam, hogy a Bloodborne 2 lesz az. <#fogmosas>#fogmosas>
Szerintem se kell PS5 topik, csak át kell nevezni ezt. Bár Darky egymaga teleírná az egészet. 😊
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.10.09. 08:07:36
PS5 II PSVR
Készül a Gravity Rush 2 remake.
Készül a bármi remake, nem tudjuk, hogy mi.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.10.09. 06:44:36
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Concrete Genie:
2 kép a játékból:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.10.09. 03:11:48
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.10.08. 20:11:36

The second innovation is something we call adaptive triggers, which have been incorporated into the trigger buttons (L2/R2). Developers can program the resistance of the triggers so that you feel the tactile sensation of drawing a bow and arrow or accelerating an off-road vehicle through rocky terrain. In combination with the haptics, this can produce a powerful experience that better simulates various actions."
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Ha valami konzolbolt dolgozó erre nézelődik, csak szólok, hogy rendelnék.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
kb. az év legjobban várt címe volt nálam... 😞 ehhh, sztem nem jó az ott márciusban, dehát mostmá mindegy 😞((((
PSN ID.: Beegabor
Site Date Type Rating
Worthplaying 10/08/19 - 7.5 out of 10
Gameplanet 10/08/19 - 8 out of 10
Metro GameCentral 10/08/19 - 5 out of 10
Twinfinite 10/08/19 - 4 out of 5
Shacknews 10/08/19 - 7 out of 10
Push Square 10/08/19 - 7 out of 10
Playstation Universe 10/08/19 - 9.5 out of 10
PlayStation LifeStyle 10/08/19 - 9 out of 10
New Game Network 10/08/19 - 77 out of 100
IGN 10/08/19 - 8 out of 10
so-so.. 😄 mondjuk rohadtul nem lenne idő se rá, szal majd talán eccé'
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.08. 16:20:46
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Horizon (Zero Dawn) 2 te vagy az?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.10.08. 15:56:01
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
szerk.: október 6. - amcsi megjelenés
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.10.08. 14:54:05
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.10.08. 14:49:39
nyitottam is néki egy topicot legott! <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.08. 14:35:07
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.10.08. 14:29:21
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
De esett rakat loot. Tetszik a mayhem mód
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.10.07. 18:37:18
A Guardian rank működik most úgy, mint a 2. részben a badass rank, hogy random választhatsz egy + szintet valamiből.
Ehhez előbb végig kell vinni a sztorit, és utána ugyanúgy xp-vel fejlődik az is ,mint a sima szinted
PSN ID.: Beegabor
Jó játék de egy idő után repetitive lett nálam. Már kb vártam a végét mert kezdett ellaisodni, de lehet csak én változtam. A 2 nagyon tetszett sokat játszottam vele, de ehhez valahogy nincs kedvem mégegyszer. A, loot pocsék 3/4 része csak pisztolyt dob mindegy hogy vault vagy boss vagy épp ha megvan az összes audio egy mapon és kinyithatod a ládát. Lilith ládájába is kapásból 4 pisztoly volt.
És ahogy nézem mayhem módban tényleg nehéz, főleg a bossok.
Credits songot tökéletesen eltalálták 😊
season passt is tuti megveszem