121519
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
XSX-exkluzív játék lesz, igaz, kb 2 évvel launch után. Szóval, ha a kritérium az, hogy legyen olyan játék, ami az újon fut, a régin nem, akkor mindenképp lesz váltás. -
Generációváltás akkor számítják, amikor már egy hardverre készülő játékok nem fognak futni a régieken, mert nem is jelennek meg rá.
Vagyis szerintem generációváltás már nem lesz többet. -
"Egy komplett spektrumot le tud fogni 3 géppel árban. Minek kéne neki egy negyedik?"
pontosan.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.02.26. 12:55:45 -
:) -
DS: a játék értékét (nekem) nem az exkluzivitás ténye, vagy mikéntje adja meg. Nem érdekel a játék megítélésénél, hogy az jött-e, jön-e másik generációra, másik platformra, stb. A sony exkluzívja nem azért jók, mert nem jelennek meg másra, hanem azért, mert üzletileg olyan szerencsétlen helyzetben vannak ezek a típus játékok, ebben a minőségben leginkább csak ebben a modellben tudnak elkészülni..Ez egy szükségszerű sajátosság(sajnos), nem érték önmagában. A produktum az. -
ppista #102430 Nem a hardverugrásról beszélek, hanem a levezénylésről. Ja, rám lehet fogni, hogy "psfanboj" vagyok, de ezen az oldalon nem gondolom, hogy ez túl nagy gond lenne. DS-t nem értem, de nem mondtam vissza, jelentsen ez bármit is. -
Semmi soha nem lett visszafogva. Nem lett visszafogva a PRO/X fejlesztés sem azért, mert 2 gép volt egyszerre. Gecijól megcsináltak mindent mindenhova. Volt pár alkalom itt a végefelé, amikor a basic gépek már kissé nyöszörögtek, de ez néha elkerülhetetlen. Feltételezések, amik nem váltak valóra. A 4 gépet nem tartom reálisnak. Azt el tudom képzelni, hogy egyszer évek múlva nyugdíjazza az ms a one generációt, és akkor talán jön majd valami. De ott már lehet, hogy megint felfelé shiftelnek el, és jön majd xsx-től is erősebb. Senkinek nincs varázsgömbje. -
Pontosan ugyanaz a hardver ugrás lesz a sonynál is. Ha az XSX az X tuningkiadása, akkor a PS5 szükségszerűen a PS4 tuningkiadásának tekinthető.
Ez mondjuk nem teljesen értem milyen összefüggésben van a generációváltás körüli hangulattal. Attól lesz jobb a hangulatod, ha a kispénzű, ps5-öt (még) megvenni nemtudó tulaj nem kapja majd meg a GOW2-t? Mondjuk a stúdiónak jó, hogy nem kell arra is elkészítenie. Ja, nekik jó. Másnak mondjuk nem. Ne told fullba a psfanbojságot :) Nyugtass meg, hogy nem mondtad vissza a DS rendelésed, amikor kiderült: jön pécére is! :D -
Hmm, ebben mondjuk tényleg teljesen igazad van, mivel MS-nél tényleg szimultán fognak jönni még pár évig a cuccok mind3 gépre (mondjuk ezt akkor se támogatom, értem én, hogy annak tökjó, aki most nemrég vett One S/X-et, de szerintem ezzel csak vissza lesz fogva az igazi next-gen fejlesztés...)
Ilyen szemszögből tényleg fölös lenne egy "negyedik" gép..
De ugyanakkor meg szerintem max az ár lehet az, ami miatt kellhet az "olcsóbb" változat is az XSX-ből; mint ahogy az ájfonokból is, van már launchkor Pro, Max, meg mittoménmiazisten jelölésű - aki prémiumot akar, az pengesse ki nyugodtan - másnak jó lesz a ócsóbb "proli" nextgen masina, vagy ha még attól is olcsóbbat akar, akkor a One S/X..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.02.26. 10:40:31 -
ppista #102426 A generációváltás mindig is egy izgalmas időszak volt. Régen, mert most például az Ms-nél ez sem lesz, hiszen az XSX vagy mi a tököm, lényegében egy One legújabb tuning kiadása, mint a két éve megjelent X. Nekem ez nem annyira tetszik. Remélem a Sony-nál azért ezt kicsit másképpen csinálják, hogy legyen valami hangulata a dolognak. Vagy belekakkantanak ők is. -
A pletykát sem értettem, most sem értem. Miért kellene neki még egy konzol, amikor az X-et(meg a one-t is) gyakorlatilag évekig árulhatja még, hiszen minden jön azokra is? Valszeg sokkal nagyobb árréssel, mint egy frissen összedobott gépet. Egy komplett spektrumot le tud fogni 3 géppel árban. Minek kéne neki egy negyedik?
Ha innen nézzük igaz lett a pletyka akkor, amikor kiderült: nem lesz XSX exkluzív cím. 3 gépe lesz egyszerre a piacon. Ugyanazzal a kínálattal. Ráadásul a Smart delivery miatt nem kell fosni a vásárlásnál sem: mindegy mire veszed a játékot. Vehetsz nagyobb gépet utána akármikor, kapod a jobb verzát a játékból is.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.02.26. 10:20:53 -
Osztanom kell a meglátásaitokat, szerintem is ez lesz az erősebb Xbox, és ez most tökéletes marketinghúzás volt az MS-től az e-pénisz növelésre, mert aki kicsit techbuzibb, az már egyből fontolóra is vehette a 12TF vs. 9.3TF miatt az XSX-et..
de ez nem is kérdés talán, hiszen Series X .. ebből következtethető, hogy lesz más betűjelű is, mondjuk pl. S...
ráadásul pletykák is erről szóltak még régebben is, hogy 2-3 konzollal indít az MS.
Szal igazból ez tán olyan lesz, mint a One S és One X.. nekem nem tetszik ez a szegmentálás, és a félgenváltás is egy szar dolog volt, de ez az én véleményem :)
SONY oldalról viszont lehet tényleg csak egy lesz, de lehet ott is lesz egy másik verza, passsz..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.02.26. 10:15:39 -
ppista #102423 Fogalmam sincs nekem sem milyen lesz az új PS, de ez a (egyik)hobbim, és érdekel mi zajlik körülötte. Találgatni, tippelgetni lehet, abba még nem gebedt meg senki sem, legfeljebb köze sem lesz a tényekhez. Szerintem ez egy izgalmas időszak, legalábbis nálam, mert ugyanúgy picit gyereknek érzem magam, ebben az elbaszott nyüves felnőtt világban, mint amikor a PS2 volt teritéken. -
Szerintem arról, hogy mi reális és mennyiért, se neked, se nekem nincs semmiféle információnk. Teljesen felesleges belemenni ilyen ál-gazdasági őrületekbe. A vásárlónak az az alapvető egészséges érdeke, hogy a pénzéért minél többet kapjon. -
A lényeg, hogy a 16k 240 FPS meglegyen, 300 dolcsis árért! Ja, és persze adjanak hozzá ingyen 16k kiejlzőt is! Így lenne korrekt! -
Én azt gondolom, hogy megjelenéskor nem lesz kétfajta konzol. ha mégis lenne, akkor az a konzol, amit most mutattak be, az lesz a default, és a másik (amit még nem), az egy olcsóbb változat.
Semmiképp sem az, hogy a most bemutatott konzol a prémium, és a később bemutatandó pedig lesz a normál.
De őszintén szólva agyfaszt kapok ezektől a találgatásoktól. Mindenki megszakérti, hogy mi hány tflops, milyen gpu, mindenki mindent tud, ennyi fps, olyan hdmi, (teszem hozzá, a sok félművelt).
Én pont leszarom, jön, amikor jön, olyan lesz, amilyen lesz. Amikor a már minden tény elérhető lesz, eldöntöm, hogy veszek-e, mit veszek, vagy miket veszek.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.02.26. 08:43:13 -
ppista #102419 Ha kiadják reális áron, és a kutya nem fogja venni, mert a konkurencia olcsóbb, és a "prolik" inkább azt veszik, akkor nyugodj meg, lesz olcsóbb X. Lásd az One esete. -
Nyugodj meg, nem lesz olyan, hogy a most bemutatott gép lesz a prémium áras, és majd amit később mutatnak meg, az lesz a "prolikonzol", ami a most beharangozott specifikációknál jóval gyengébb lesz. -
ppista #102417 Egy 400 eurós géphez ez ideális teljesítmény lenne. Remélem igaz a pletyó. -
9.2TF (36CU@2GHz). -
Nincs semmilyen másik gép. Ha lenne másik gép, be lenne jelentve.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.02.25. 21:19:23 -
Igen pont olvastam is.
Nem annyira nagy megfejtés szerintem legalábbis, hogy ez március első fele lesz, március 1-15 ig, mert április 3-án launch és minimum 2 héttel előtte azért kiadják a demo-t vagyis ez március első fele lsz szerintem... kizárásos laapon, egy próbát teszek, vagyis megvesszük, de na meglátom milyen lesz, de ezt a fekete homályt le kellene szedni a grafikról majd... -
Lesz majd demo is valamikor -
Köszönöm. 
Lehet csalóka, de én látom csak úyg hogy a maszatos tükröződéseket meg ezt a fos fekete körvonalat leszedték a játékról?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.02.25. 21:00:23 -
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.02.25. 20:57:53 -
Ma jöttek previewk -
Nem az a baj, hogy nem tudtam pl túljárni az eszén, hanem hogy folyamat mozgásban kellett lennem, ez az idegesítő nem tudtál körbenézni, a zombikkal foglalkozni, így is trágya hitxob vagy mi van a játékban pláne még ez a tulok is kergetett. :P
-
Jajj ne is mondj ilyet, utáltam MRX-et az újban. :(
De van már hosszabb egybefüggő gameplay?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.02.25. 20:08:33 -
Mr. X annyira könnyen kiismerhető, kijátszható volt, hogy egy nem-probléma volt a pali,sok vizet nem zavart.
Nemesis viszont sokkal rosszabb lesz a fegyvereivel meg a csápjaival. Alig várom a sok rinyát :D -
Néztem kis gameplayt új REből. Hát ez a nemesis még idegesítőbbnek néz ki, mint RE2ben Mr X. Ez lehet skip... -
Ja, hát ezzel az erővel lehet, hogy a majdani "butábbik" gép lesz 500 Eur környékén, és a brutalizált változat pedig több. Persze találgatás csak, de ezzel az erővel :) -
Teljesen rossz következtetés. Mint, ahogy most is az alap platformok a vezetők, arra optimalizálnak és fejlesztenek. Ez esetben sem lenne másképp,... és hát ennyit a generáció ugrásról,
NEM ez a nextgen gép, ez csak kiszolgál egy másik igényt. És persze, akkor már érthető a Sony hezitálása. Feltéve, ha van más gép is.
Végül is csak annyit mondok, hogy ez a patkány tempó nagyon is illik az MS -hez.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.02.25. 19:05:38 -
Ha ez így van, az semmiben nem változtat.
Ha kiad egy gyengébbet, a Sony meg gyengébbikhez lesz hasonló, az sokmindenben nem segít, mindkét konzolnál az egyidőben elérhető legnagyobb gép számít szerintem.
Én 3 évvel kb a PSpro meg Xbox X után nem vennék gyengéb gépet, mertvan 30-60k eltérés...
Meg saját magukkal csesznek ki, annyi gépre optimalizálni egyszerre... -
Hmm, mintha említettek volna egy gyengébb boxot is, rögtön megjelenésre. Ez esetben az MS simán nyomhatja, hogy ő a “POWER”, mert, hogy ezt nyugodtan beárazhatja 700 dolcsi és társaikért is akár, a valid tömegnek szánt Xbox valami hasonló 8-9 TF -es cucc lesz, mint a PS.
Ez kissé árnyalja a képet, mert ugye akkor nem ez a konzol a nextgen.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.02.25. 17:36:54 -
Eddig 2 jóslatot láttam, ~9 és ~13.
Van egy érzésem, hogy ugyanolyan erejű GPU lesz a PS5ben, és más területen lesz majd előnye mind2 hardvernek.
Az viszont furcsa, hogy 12GB ram volt az XBox X-ben, itt meg 16 lenne csak.
16 az elég vajon ezekhez, amiket iss beszéltek?
Ebből ugye 3GB a rendszer vagys 13 megy a játékokra. -
Akiknek szarul indult a szolgáltatásuk.
Van önkritika a Microsoft-nál. :) -
Nekik a sarki pék meg fűszeres a versenytársuk...
, ki más?
-
Maguk mondták, nekik nem a Sony vagy a Nintendo a versenytársuk, hanem a Google, az Amazon és az online tartalomszolgáltatók. -
szerintem a 9.2 TFLOP-os GPU-ra gondolt a kollega :)
mivel ők decemberben "megjósolták", hogy az XSX 12 TF lesz, és ez immáron hivatalos. -
ppista #102396 Engem érdekel, hiszen a hobbimnak egy része, igaz nagyon kis mértékben. Soha nem vettem még közvetlenül Ms terméket, nem is szándékozom a jövőben sem, de ugyanabban az üzletben érdekeltek mint a Sony, így minden cselekedetüknek hatása van a japókra, ahogy a múltban is. Ráasásul az ebben a generációban rendezett ámokfutásuk ki tudja hova fog még vezetni. Roppant kíváncsi vagyok hova ér ki.