PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert akkor lecserélném fos Hdr-es 65" tévém erre.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.10.15. 22:18:56
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
(Laughs) Bloodborne 2... Unfortunately, it's not up to me.
valszeg inkább akkor a SONY-n is főleg - viszont nekik ha van eszük, akkor akkora launch(közeli) címet kalapáltatnak belőle, mint állat 😄
Of all the games you've worked on, which one is your favorite?
This is a very hard question, and, comparatively, it's like you had three or four children and someone asked "which one is prettier?". I'm gonna answer all of them (laughs).
But if I were to say which one stayed in my heart the most, it's Bloodborne. It's the one that marked me the most. I believe I did it my way, the way I wanted.
PS5 II PSVR
vagy akkor ők néztek be, és fals, hogy bent van, de perpill bentvan - igaz, csak preload, legalábbis az installerjének preloadja 😄
Included with Xbox Game Pass for PC (Beta)
8. oldal, uccsó elem
Adversus solem ne loquitor
egészen biztosan javult a gunplay, mert előző videókban üvöltött róla a Fallout 3-féle vízipisztollyal papírbábúkra feeling, de itt vhogy jobbnak tűnik 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nálam is lehetett volna a Sekiro, ha a replay value értelmezhető lenne benne.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.10.15. 14:24:41
PS5 II PSVR
PT-t toltam én is, és huzatosra is fostam magamat tőle rendesen 😄 de brutál jól meg volt csinálva, és akkoriban az a grafika is megelőzte a korát - kár, hogy el lett kaszálva a cigány Konami miatt, pedig szerintem Resi 7et megette volna ebédre az egész ... 😞
Megnéztem, hát én ettől halomra fostam volna magam.
Egy dolog van játékokban/filmekben, amitől hülyére félek: a szellemes dolgoktól. Felőlem lehet trancsírozás, terror, kínzás, bármi, leszarom, de amiben szellemek vannak, én attól atomra fosom magam.
Egy ilyen játék VR-ban meg, na neeeeeeeeeeem, soha.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.10.15. 14:28:03
PS5 II PSVR
Ott a P.T. Fogalma sincs senkinek, vajon hat e ránk egy videójátéban olyan, amit nem látunk. Én még jàtszottam vele, annyit mondhatok kibaszottul nyomasztó volt.
5 év után derült ki, hogy Lisa folyamatosan ott van a játékos mögött... sosem látod, soem láthatod, de már a felfedezés is a szart fagyasztja az emberbe.
Kojima...
PS5 II PSVR
mondjuk jó, csak az első 2 Act-ot láttam, de semmi egetrengető..szép és jó is persze - de végigjátszani már nem bírtam 😄
nálam látványra meg fizikára a Control a legdurvább cím manapság 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.15. 14:15:01
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.10.15. 14:12:58
Új műfajt, hát persze. Az az új műfaj neki, hogy ha valaki a játékban meghal, az valóban nem hal meg, hanem egy alternatív világba kerül, ahonnan ki kell jutnia, és akkor megint a való világban lesz.
Ez aztán az új műfaj! <#nevetes1>#nevetes1>
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.10.15. 14:11:57
PS5 II PSVR
Csupa olyan, amit Kojima maximum egy lobotómia után lenne képes alkotni 😄
Igazából nagyon azt pusholja Kojima, hogy ezzel műfajt fog teremteni, mint anno ahogy az MGS-sel berobbantak a lopakodós játékok ... hát nemtom. Meglátjuk 😊
vagy nagyot fog durranni, vagy nagyot hasalni.. 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.15. 14:08:12
lásd egy Godof war vagy egy Horizon Zero dawn....
tiszta volt az egész a gameplyek után.. pedig a Horizon azért nem volt könnyen emésthető... de tiszta sor volt, hogy egy meseszép, érdekes, akciódús k jó gamet kapunk egy story-vl amit ki kll hámozni (ai engem ráadásul meg is hökkentett)... ez a DS meg egy katyvasz.. egy takargatás, ami full bizonytalan, hogy a semmit takargatják, vagy esetleg bármi ki is sül belől..
Egyelőre netszerte a legelvalkutabb HK rajongók is csak idegesen forgatják a szemüket a látottak alapján 😄
Ha valamit nem látni az a hype. Mindenkinek ideges kérdései vannak, Kojima a roksztárok módján fullba nyomja a kretént a kommunikációban, aminek megannyi visszavont poszt és magyarázkodás a vége. Nincs itt hype, csak a szokásos, ami ezzel jár 😊
ugyanaz a szar.... csak úgy fel lett hajpolva, hogy már a játékot nem is nézi senki, csak, hogy Kojimaaa juj meg h ott áll, és magyaráz és játszik..
(btw, engem vhogy hidegen hagy az egész - ha Mads Mikkelsen nem lenne benne, akkor egyenesen szarnék is az egész játékra 😄)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.15. 13:39:32
Engem ami nagyon érdekel az a világa. Nagyon érdekesnek tűnik, meg persze a kojima átvezetők, amiből úgy néz ki most lesz bőven, nem úgy, mint MGSVnél
Kojimáról töbször leírtam a véleményem. A játékai, a közönsége, minden ami ő, szélsőséges. Ő egy igazi roksztár a szememben. Ízig-vérig. Nem kedvelem a zenéjét különösebben, de a különlegességét látom, azt is, hogy tettentő igényes a pali arra, amit csinál. Ilyen jelenségekre szükség van. És vitathatatlanul jól csinálja.
Rá vagyok csavarodva, szerintem màr elő is van töltve (az ikonja már kint van az asztalon)
A kincstári optimizmusom még nálam van, de azt is látom, hogy ennek a faszkalapnak a kavargatása olyan jót nem tesz a sonynak. Azon spec tényleg aggódom.
2020 februárban TLOU2, aztán sztem legkésőbb ősszel Csucsima (szeptembert tippelnék, mint ahogy a Póki is jött anno), és jöhet tiszta lappal a PS5 éra. 😊
Ha valamit még azóta jelentettek volna be, akkor az már PS5-re jött volna szvsz, arra meg valami oknál fogva direkt semmi nincs még hivatalosan is belengetve, legalábbis ami a SONY-exeket illeti 😊