PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
mindez Tomb Raider/UC szerű puzzlekkal 😛
nem vagyok SW-fan, de ezzel szerintem elleszünk 😄
mondjuk nyilván nem lesz azért túlbonyolítva a "soulslike" része, de adja a harc 😊
Respawn miatt bízom azért benne, mégha EA is.. 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.17. 19:54:22
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
na, azért erre kíváncsi leszek... picit félek azért, hogy foscsi lesz :\
Korlátlan hozzáférés több mint 100 minőségi PC-s játékhoz Windows 10-en. Csatlakozz bevezető áron, 1390 forintért havonta. Mivel folyamatosan további játékok kerülnek a választékba, mindig lesz valami új, amivel játszhatsz.
Ez nekem annak tűnik.
@PrivateDivision
The
@OuterWorlds
is enhanced for both Xbox One X and PS4 Pro. It includes 4K textures and resolution on Xbox One X and PC, and upsamples to 4K from 1440p on PS4 Pro. It looks great across all platforms and we’re excited for players to experience The Outer Worlds on October 25th.
Előző hír kamu volt
Amúgy az egész hsz-re mehet nyugodtan a del :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
én csak egy rövid spoilermentes impressiont szeretnék, de az még nincs

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Adversus solem ne loquitor
de nemúgyvanamúgy hogy 300 HUF az első hónap, azt követve meg 1390 HUF?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.10.16. 15:29:16
Jedi Fallen Order - November 15
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
hasonlót gondolok akkor a Psychonauts 2-nél is majd, ha egyszer meg óhajtatik már végre jelenni 😞((
Itt néha esik játékokról szó, véleményezik azokat a hozzászólók (ahogy Gears esetében sem csak én tettem meg, kár csúsztatni). Ezen éppúgy nem muszáj megsértődni, nem áll támadás alatt az ízlésed vagy a véleményed.
Nem kell leírni, hogy neked miért nem volt jó, mert egyrészt nem kérdeztem, másrészt attól, mert a tény, hogy nekem a legélvezetesebb akkor se lesz kisebb létjogosultságú, ha fél világ írja le, hogy de ő meg azt utálja.
Nem az volt a kérdés, hogy kinek milyen játék nem jött be, hanem az, hogy számára úgymond mi volt a GOTY. Én leírtam, más is leírta, senki nem kezdte kontrázni a másikét. Neked se kellett volna, de szerintem már látod te is.
PS5 II PSVR
persze az megint más kérdést vet fel, hogy mekkora cigányságnak számít grafikai beállításokat platform exkluzívvá tenni 😄DD
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.16. 12:50:37
A grafika jó, de törölte fel velem a padlót, maga a látványvilág nem hatott meg.
Amúgy nem rossz, csak nem nekem való, és semmi olyannal nem játszottam (évjárattól függetlenül), ami ne lett volna érdekesebb. Azért került csak terítékre, mert kooperatív mókának jó. Leszámítva, hogy úgy egy bughalom volt. Messze problémásabb volt bármilyen más csőjátéknál, amivel valaha játszottam, nagyon igénytelen állapotban jelent meg.
Tőlem lehet neked a kedvenced is, de remélem, nem várod el ugyanezt másoktól.
hát nemtom. mondjuk anno még az volt a duma, hogy biztosan nem lesz BB2 - mostanra már eljutottunk oda, hogy "nemrajtammúlik" 😄 szóval végülis ez már akár kecsegtető is lehet.. 😄
Myazaki szerintem szeretné, pláne, ha a kedvence. A Sony itt a ludas, ő fogja a féket. Még egy évig. 😊
PS5 II PSVR
Akkor a Q70R-em se true HDR10+? Mert azt még Rtings oldalán is látom, hogy Yes szerepel náluk is.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mi? ez vicc?
Már a minőség is exclusive, banyek.
Eredetit meg nem engedi visszahozni 1 hónapig..
20 nap múlva úgyis DS+Jedi!
Addig csak kibírod😊
De szerintem is kamu bár 1-2 oldalon tényleg Hdr10+nak írják.
Lehet 65" Oled lesz ebből!
Max várok még kicsit