PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Jókat mondanak róla, faszán néz ki. Ez is day 1

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

mucsácsó
soulslike <...> mixed with metroidvania of exploring:

mindez Tomb Raider/UC szerű puzzlekkal 😛

nem vagyok SW-fan, de ezzel szerintem elleszünk 😄

mondjuk nyilván nem lesz azért túlbonyolítva a "soulslike" része, de adja a harc 😊
Respawn miatt bízom azért benne, mégha EA is.. 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.17. 19:54:22
TDC Geronimo
Nem hinném, hogy az lenne

Voltan
Én is kíváncsi vagyok. Alapvetően tutira megvettem volna megjelenéskor, de mivel pár napra rá jön az RDR2 PC-re, hát nem sok időm lesz ezzel foglalkozni, mire odajutok meg már talán kicsit olcsóbb is lesz. 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

mucsácsó
The Outer Worlds Review embargo lifts October 22nd at 9am EST

na, azért erre kíváncsi leszek... picit félek azért, hogy foscsi lesz :\
mucsácsó
Xboxra lehet tényleg, de PC-n mások az árak 😄

Korlátlan hozzáférés több mint 100 minőségi PC-s játékhoz Windows 10-en. Csatlakozz bevezető áron, 1390 forintért havonta. Mivel folyamatosan további játékok kerülnek a választékba, mindig lesz valami új, amivel játszhatsz.
Ulthanito
GP? 300 az első hónapra, utána 3 ezer vagy 10 dollár...

PS5 II PSVR

gregoryan
amúgy itt a pont 😊)

gregoryan
és milyen jó, hogy így van!!!!

"A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!"

Ez nekem annak tűnik.
TDC Geronimo
Private Division
@PrivateDivision
The
@OuterWorlds
is enhanced for both Xbox One X and PS4 Pro. It includes 4K textures and resolution on Xbox One X and PC, and upsamples to 4K from 1440p on PS4 Pro. It looks great across all platforms and we’re excited for players to experience The Outer Worlds on October 25th.

Előző hír kamu volt

Tinman
Magyarosítani? Paprika, hagyma, pálinka, asszony közben elverve.

Amúgy az egész hsz-re mehet nyugodtan a del :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TDC Geronimo
😮

én csak egy rövid spoilermentes impressiont szeretnék, de az még nincs

Seth
Már szivárognak a sztorirészletek. Kilövöm a netet a megjelenésig 😄

PSN ID.: Beegabor

TDC Geronimo

Na ez TV!Hát igen.Ez feljebblépés az biztos.500-as áron venném
darkSectorxxx

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Mostanában ezt a 600/60nap-ot tolja az ms, de nem vagyok ebben naprakész, 2022 végég van ultimate-em, nem igazán követem 😊

Adversus solem ne loquitor

mucsácsó
jha, én nem is izgultam 😛 mondjuk nem tudom mennyire lesz rá időm/erőm, pláne hogy COD MW-t már megvettem előre, mert oda-vissza vagyok érte a multi beta óta :$ és asszem ez egynapon érkezik vele...

de nemúgyvanamúgy hogy 300 HUF az első hónap, azt követve meg 1390 HUF?
Moby
Várjál C9 kiszórásra. Jelenleg az a killerdisplay mindent figyelembevéve.

Moby
Mondjuk neked sok izgulni valód nincs. 600-ért epercben is kibérelheted két hónapra a létező legjobb verzióját 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.10.16. 15:29:16

Ok köszi.Felejtős
darkSectorxxx
Death Stranding - November 8
Jedi Fallen Order - November 15

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Ezért írtam, hogy nem értem milyen indok szólna a ps4 verza vétele mellett. Nincs ott már semmilyen szándék vagy akarat ps4 irányba.

mucsácsó
jó mondjuk jah, így már érthető... gondolom jövőben ezek már Xbox (+PC) exek lesznek, dehát mégsem kaszálhatták el közben a PS4-es verzát - mondjuk belegondolni se merek, hogy milyen kókány "port" lesz megint ez PS4-en 😄

hasonlót gondolok akkor a Psychonauts 2-nél is majd, ha egyszer meg óhajtatik már végre jelenni 😞((
Moby
Cigányság? 1 éve vette meg az MS az obsidiant. Az is kicsit wtf, hogy egyáltalán megjelenik ps4-re bárhogyan is. Meg ezek után nyilvánvaló voltmindenkinek mi a target platform. Akármi is van a kontraktusban, a játékot egy mára ms studio készítette.

Csak hallucináltad, hogy nem fogadtam el a választásodat. Mivel érdekesnek találtam azt, és éppen a minap értem a végére, leírtam, hogy belőlem más érzéseket váltott ki (te is gyakran megjegyzed valamiről, hogy de az neked mennyire nem jött be, de a jövőben nyilván nem "kontrázol" soha semmit).

Itt néha esik játékokról szó, véleményezik azokat a hozzászólók (ahogy Gears esetében sem csak én tettem meg, kár csúsztatni). Ezen éppúgy nem muszáj megsértődni, nem áll támadás alatt az ízlésed vagy a véleményed.
Ulthanito
Figyelj, én leírtam, hogy számomra ez volt a legélvezetesebb idén. Ezzel két dolgot tehetsz: elfogadod, és lépsz tovább, vagy nem fogadod el, és akkor is lépsz tovább. Nem így tettél, hanem leírtad, hogy de bezzeg neked a legrosszabb volt.

Nem kell leírni, hogy neked miért nem volt jó, mert egyrészt nem kérdeztem, másrészt attól, mert a tény, hogy nekem a legélvezetesebb akkor se lesz kisebb létjogosultságú, ha fél világ írja le, hogy de ő meg azt utálja.

Nem az volt a kérdés, hogy kinek milyen játék nem jött be, hanem az, hogy számára úgymond mi volt a GOTY. Én leírtam, más is leírta, senki nem kezdte kontrázni a másikét. Neked se kellett volna, de szerintem már látod te is.

PS5 II PSVR

mucsácsó
hát meg azért ezektől a "Pro patchek"-től sosem kellett hanyatt esni, annyival többet úgysem adott szerintem egyik játéknál sem (persze hozzáteszem, leginkább összehasonlító videók alapján vagyon ezen a véleményen, illetve párat láttam élőben Pron... 😄)

persze az megint más kérdést vet fel, hogy mekkora cigányságnak számít grafikai beállításokat platform exkluzívvá tenni 😄DD
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.16. 12:50:37
Én nem játszottam más idei játékkal (ami nem kiegészítő vagy port vagy remasterizé), tehát így számomra végül is a legjobb is 😉 De én a repetitív bullet sponge-os fedezékdaráját nem szeretem a Gearseknek (vs Uncharted), tehát számomra (erről volt szó, nem valamiféle beképzelt objektivitásról) az egész széria nem nagy eresztés mechanikailag.

A grafika jó, de törölte fel velem a padlót, maga a látványvilág nem hatott meg.

Amúgy nem rossz, csak nem nekem való, és semmi olyannal nem játszottam (évjárattól függetlenül), ami ne lett volna érdekesebb. Azért került csak terítékre, mert kooperatív mókának jó. Leszámítva, hogy úgy egy bughalom volt. Messze problémásabb volt bármilyen más csőjátéknál, amivel valaha játszottam, nagyon igénytelen állapotban jelent meg.

Tőlem lehet neked a kedvenced is, de remélem, nem várod el ugyanezt másoktól.
Moby
Szvsz ezért őrültség kihagyni a játékot. Eleve nem tudom milyen indok szólna a ps4 verza mellett azon az egyen kívül, hogy valakinek nincs más gépe. Az is csoda, hogy megjelenik még rá.

gregoryan
milyen Jedi??
Ha a fallen order, akkor ezt hogy számoltad ki 20 napnak??

mucsácsó
jah-jah, ez nekem is beugrott, amikor írtam... gondolom annyira nagyon fényesen azzal se állnak, de azán kitudja...
hát nemtom. mondjuk anno még az volt a duma, hogy biztosan nem lesz BB2 - mostanra már eljutottunk oda, hogy "nemrajtammúlik" 😄 szóval végülis ez már akár kecsegtető is lehet.. 😄
Moby
A reményeket azért erősen árnyalja, hogy az elden ring sincs sehol még. Oké, tudom, hogy két team van, párhuzamosan dolgoznak két dolgon is. De ez mindkettő elég jelentős cím (lenne)

Moby
Nem a plecsniket kell nézni, hanem rtingst, de ezt tudod nélkülem is (samsungban viszont az usák-eu számozáskülönbségekre figyelni kell)

Moby
Mert ha jelfeldolgozásban képes rá, akkor compliant. A HDR-nél semmilyen valós mérési jegyzőkönyvek nem kellenek, az ipari lcd szargyártásban ez nem is lenne kivitelezhető. Bemérnének egy ilyen filléres vackot, jövőhéten már más a panel benne. Más régióban eleve más a panel benne, stbstb.

darkSectorxxx
Ja ez a Sony dolga lenne?

Ulthanito
Én ezt beveretem akkor X-re.

PS5 II PSVR

Ulthanito
A próféta szóljon belőled.

Myazaki szerintem szeretné, pláne, ha a kedvence. A Sony itt a ludas, ő fogja a féket. Még egy évig. 😊

PS5 II PSVR

Tinman
De a gyártó ezt miért hazudja akkor az adatlapján? Komolyan nem értem.

Akkor a Q70R-em se true HDR10+? Mert azt még Rtings oldalán is látom, hogy Yes szerepel náluk is.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Moby
Csak nem tudom miért neked lett a válasz...mindegy, Tom érteni fogja.

Moby
De, 8bit+frc. Nyilván az. Ez egy entry level izé.

Tinman
Gyártó oldaláról: HDR 10+ Igen

Seth
Ez a fejlesztőkön múlik, nem a Sony-n

PSN ID.: Beegabor

Hamarosan New Gen.Nem foglalkozik már mindennel Sony.
darkSectorxxx
What a fuck?

Mi? ez vicc?
Már a minőség is exclusive, banyek.

Amúgy a franc ebbe a név változtatásba.Jól elcsesztem mind2 accountom😄
Eredetit meg nem engedi visszahozni 1 hónapig..
Felesleges is.
20 nap múlva úgyis DS+Jedi!
Addig csak kibírod😊
Ha fennt van falon és mozihangal 3.5 méterről akkor abszolúte nem nagy!
De szerintem is kamu bár 1-2 oldalon tényleg Hdr10+nak írják.

Lehet 65" Oled lesz ebből!
Max várok még kicsit
TDC Geronimo
The Outer Worlds is only Xbox One X Enhanced, 'no enhancements' for PlayStation 4 Pro

WOW

Na ez skip. Thx MS