PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Mi most az ajánlott TV, HDR-nél mire kell figyelni melyik szabványt tudja? :) LG-ket nézegettem egyébként..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

mucsácsó
Max a fejlesztést bonyolíthatja, szerintem eléggé nyűg lehet már base PS4-re egy komolyabb cím esetén..
De ez nem a mi bajunk :) simán lehet, hogy két modell érkezik egyszerre, bár amúgy én is kétlem kicsit...
Marad a szokásos Pro/Slim vonal - már ha egyáltalán lesz ebben az új generációban midgen, és nem egyből egy új generáció váltás :D
davidka003
Megértelek téged is. Én úgy voltam vele, hogy tavaly 13k-ért sikerült megcsípni 15 hónapos Plust és úgy azt mondom megérte. Mellé persze szoktam venni lemezes játékokat is meg néha digitálist. De az 1 éves 18 ezres áron biztos nem vennék plust mert szinte sose multizok.
Battlefront 2-t próbáltam legutóbb. Nem jött be különösebben a játék pedig magát a Star Wars-t szeretem.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Kandurex
Mit? De hát most is kettő van! Mindehol, Nintendo, Pihe.... miért kellene más? Miért lenne az rossz?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tinman
Én ezt sose értettem... minek a PS+-ért fizetni, annak aki pl. soha nem multizok? Se a PS3, se most a PS4 érában egy büdös vasat nem fizettem érte. Minek? Számomra egy totál értelmetlen valami, ami PC-n evidens és magától értetődő, hogy létezik és használhatod (multi + cloud save).

A bérelhető játékok üzleti modellje meg nekem sose volt pálya. Iszonyat impulzív gamer vagyok és ha most ebben a pillanatban az UC4-el akarom tolni, akkor azzal fogom tolni és pont. Nekem ezek a kapsz xy db. játékot/hó, de ha nem fizeted a PS+-t akkor el se indíthatod ajánlatok lepkefingok. Tele van a US, UK és néha a magyar store is vicc árú remek címekkel. 1x megveszem, akkor tolom amikor akarom és örökre az enyém, accomhoz van kötve.

Értem, hogy másnak miért jó... sokat multizik, nincs pénze megvenni, inkább bérli, nincs lába amivel a postáig elér a lemezes játékkal, nincs pendrive-ja a mentéseknek, etc. Tökre értem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Szerintem is kizárt, de, hogy semmi értelme nem lenne az durva túlzás.

Pl. nem érdekel mennyibe kerülne a drágább, jobb verzió, akkor is azt venném.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Kizárt, hogy két fajta PS5 lesz. Az csak bonyolítaná a gyártást és semmi értelme nem lenne.
Szerintem majd rá 2-3 évre jön egy erősebb PS5 PRO.
De szerintem PS4 PRO Slim is várható jövőre.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

n000rbi
Ébredés után villámcsapásként tudatosult bennem, hogy mit is szeretnék ps5 launch címként: egy tisztességes The Order 1886 folytatást.<#szeret>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Tatyla
Nem hinném, a konzolt nagy százalékban az adja el hogy olcsóbb mint egy gamer pc, ha estleg két fajta PS5 lesz amit kétlek akkor kemény magyar forintban nézve 170/200k körül fog mozogni

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

mucsácsó
Sztem is esélyes egy Guerilla játék (legyen az akár HZD vagy Killzone) - Decima 2.0-tól (vagy bárminemű fejlesztett enginetől) valszeg a bokánkat fogjuk lefosni, miközben keressük az állunkat, de valszeg a kövi God of Wartól is... :D

Marha kíváncsi vagyok az új genre... Sokar beszéltük már, dehát ez egyre inkább aktuálisabb :D meg majd egy GTA 6, Diablo 4-re is majd, ha egyszer jön ... :D
Tikal
Nem rég volt hír, hogy a Sony PSN a negyedik legnagyobb előfizetői szolgáltatás.. szóval hagyjuk... a konzolon eddig se nyertek...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx
Mivel még semmi konkrétum, a gép a képen a háttérben utólag cserélhető az igazi külsőre majd. :)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.10.11. 21:16:46

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Sokkal tovább tartott ebben a genben a játékok fejlesztése. Sokkal részletesebb minden, sokkal több idő megy el rá, főleg az igényes cuccokra

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Amúgy pár napja pont azon gondolkodtam, h a ND kitolt 2 új IP-t és négy játékot előző genben. Ebben meg semmi új IP és 2 játék meg egy önállóan futtatható kiegészítő.
darkSectorxxx
Sorry igazad van bolond vagyok. :)

NP. :P

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
véletlen privátba küldtem először, nem tudom miért sry :D

TDC Geronimo
NDtől a last of us 2 után egy jó darabig nem fogsz látni semmit. Remélem valami új scifi IPt csinálnak majd PS5re

darkSectorxxx
Ja ilyen értelemben lehet vele várni, engem maga a masina érdekel ezért veszem 0 day, persze nyitásra max 1-2 cím lesz saját gyártású és új.
Rohadtul esélyes a Guerilla Games, mert ők ugye a Horizon óta csak csendben vannak... :)
Rájuk tippelnék elsőre hogy kihoznak valamit, meg a Naughty Dog, aki megintcsak az U4 és DLC óta csendben vannak, a mostani nagy címektől semmire nem számítok egyelőre. :)

Tinman
Pontosan.

A PS4-be is akkor szálltam be, amikor már 15 must play cím volt volt... le is ment az ára addigra elég kellemesre, ráadásul nem az 1. gent vettem, hanem már a Pro-ból is egy értelmesebb verzát.

darkSectorxxx
Ha valamit alkotnék bannerként így előre, amiben majd később ki lehetne cserélni a konzolt meg kontrollert a végleges dizájnnal, akkor érdekelne valakit, kitenni itt a topikba? <#nemtudom>

darkSectorxxx
Én látatlanba mondom neked hogy a PS5 az ütni fog és igenis nagy változás lesz.
Ha a PS5 amit eddig tudunk nem elég meggyőző, akkor nem tudom milyen tech lesz az. :)

Még nagyobb eltérés lesz mint a ps3 - Ps4 között, azt is leváltottad gondolom... max anyi hogy nem 0day.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.10.11. 15:17:31

darkSectorxxx
Minimum ennyi, de majd kiderül.

Myselor
én nekem pár évig biztosan nem kell ps5.legalábbis most így látatlanban ezt mondom, mivel fogalmam sincs milyen ex gamek jönnek majd! nekem 2 éve van ps4em is előtte nem láttam értelmét csomó remaster csomó ps4 port game ami másra is jött és pc-n is tudtam játszani.manapság is csak azokat veszem ps-re ami ex cím vagy a pc-m nem bírja.de különösebben nem is maradtam le semmiről és kíváncsian várom a ps5 meg tud e győzni vagy elég lesz majd itt is pár év múlva mert semmi olyan nem jön rá ami miatt egyből kellene:)
Ulthanito
Én anno 164,990 Ft-ot mondtam, és tartom is magam hozzá, az X1X-et pont ennyiért vettem. Szerintem ez is lesz ennyi.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Akkor nem sokan vennének PS5-öt, ha 340 ezer forintba kerülne. És nem azért, mert ne tudnám kifizetni, hanem azért, mert a lófasznak is van vége!

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Hogyne, listaáron senki nem tudná ezt megfizetni.
Xbox X 4k 30fps.... Az pc-n maga a VGA került akkor kb annyiba mint az egész konzol, ami tud pc-n 4k 30-at....

darkSectorxxx
Biztos hogy lesz alternativ konzol, de nem egyszerre jönnek, 2-3 évet biztos várnak vele, most lauch-ra felesleges lenne.

darkSectorxxx
Én is pont ezt mondom.
Van egy felhasználói határ, amit még hajlandó kifizetni a user, de soha nem listaáron.

Ha listaáron lenne a konzol akkor építenék én is egy PC-t.

De nem lesz most 130k, az ezer százalék... Minimum annyi lesz mint az Xbox One X, írták twitteren, hogy ez most prémium gép lesz, hogy tovább bírja, cserébe egy picit drágább lesz a szokásostól.

Ps3 árat jósolok 180k, mint akkor a cell technologia.

Mondjuk jó lenne egy komolyabb cucc, vagy adhatnának licencet egy-két gyártónak. Akkor lehetne vízhűtéses ps5 vagy valami más extra. Jelenleg az a gond hogy ugrik a gari már akkor is szerintem ha újrapasztázza valaki. Mondjuk legalább ssd-t lehet benne cserélni a gari elvesztése nélkül is. Örülnék ha kicsit elmennék abba az irányba hogy egyedi BÉT rendelj, pl lehetne több variáció xy festéssel vagy gravírozott borítással pl

Kandurex
Azon gondolkodom, hogy tényleg lehetne értelme a két konzolnak.

Lenne egy, az úgynevezett beugró szint ~9-11TF körül (ami szinte borítékolható lesz) , mondjuk max. 5-600 $ árcédulával és belőve az 1080P/30/medium (ahogy most is) és lenne egy nagyobb modell, ami kifejezetten 4k/60/High -> 800-1000$. Ugyanazok a játékok, csak más minőségben.

Én elégedett lennék, mert megkapnám a minőséget és Darky is, mert vehetné a fostos cuccát.

Mindenki boldog.

Pipa.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.10.11. 12:43:48

A Sony eddig is veszteségesen árulta a konzolt. Jóval olcsóbban mint amennyibe fájt nekik de a szolgáltatás ok, saját játékok... Stb miatt mégis nyereséges nem kicsit. Adhatnák drágán is, de kevesebben vennék meg, az kevesebb psn felhasználót, ps plus felhasználót eredményezne. A ps4-nél bejött hogy olcsóbb volt a konzol, akkor valószínűleg az újal se lesz másképp.

Hát ez jó cucc lehet
//www.youtube.com/embed/MKZ3JPjcF6w

Ulthanito
Ha ez így van (lenne), akkor legyen inkább 300! Sőt, legyen 100! Nem, nem is. Fizessenek ők a usernek, hogy vegye meg a konzolt! <#confused>

PS5 II PSVR

Ulthanito
Darky, most nem megyek bele, hogy mi az a határhaszon, jelenérték meg jövőérték és társai, de hidd el, ez nem úgy dől el, hogy a japó a hasára üt, hogy oké, legyen 600, oszt jó napot!
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.10.11. 10:26:55

PS5 II PSVR

Tikal
nem a hardver a lényeg, hanem a ps plus/psn, a pénz majd abból lesz, szóval simán tarthatják 500-on
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2019.10.11. 09:00:54

darkSectorxxx
Miért lenne komplexebb, ezt a Sony embere nyilatkozta asszem Twitteren.

Ulthanito
Egy termék árazása ennél azért komplexebb dolog, Darky. Pláne azé, aminek 100 milliós piaca van.

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Egy konzol soha sem a csóróknak van szánva, mondták, hogy drágább lesz, de a 130k-s PS4hez képest. :)

darkSectorxxx
1100%, hogy nem lesz 200 felett.

Ulthanito
Én 549,99 EUR-ra tippelek

Drágább lesz, mint az előző, de nem éri majd el a 600 eurót. Ha így lenne, nálunk ez a konzol 199,999 HUF lenne, annyiért egy csomó ember nem venné meg.

PS5 II PSVR

Kandurex
500; Az 30% körül a 680 -hoz.

Ha hozzáadunk az én 800 dolcsimhoz 30%-ot, kijön az 1100~ ami ugye egy 300e körüli PC és akkor lennénk az én szeretném 14tf-nél.

darkSectorxxx
500 dollár volt.

A D-pad miatt nekem az mindig felejtős volt, de a currentgenre ezt is javították. Bár szoftveresen lennének ezen a szinten!
TDC Geronimo
499 volt az X

Kandurex
Ja, láttam, 2017-es árakkal számoltak és 680 dolcsira jött ki,...ha jól emlékszem 600 volt a konzol akkor? Belinkelem neked.

darkSectorxxx
Nekem főpaltform soha nem lesz egy streamelt szar, még ha 0 késés is lesz, mert netfüggő.

darkSectorxxx
" Most még gyerekcipőben jár a dolog, mert PC only ficsőr, de amint támogatják a konzolok is, sokkal opzimalizáltabb és elterjedtebb dolog lesz"

Pontosan!

PS VR????

darkSectorxxx
400-tól egyértelműen drágább lesz, hiszen nyilatkozta a Sony, hogy sorry de most a mi érdekünkben egy picit drágább lesz a konzol mert egy premium konzolt szeretnének kiadni, ne legyen az mint a ps4 esetében, Xbox X ára minimum lesz 165k

darkSectorxxx
Pedig az Xbox X-et is lemérték, és ~1000 dolláros PC-nek felelt meg a teljesítménye, huh.

TDC Geronimo
Hagyjuk már ezt a TF témát. Mondom ez sokkal többről szól. Eleve az hogy custom SSD lesz benne már megnyit egy csomó mindent játékfejlesztés szempontjából, mert a devek fejleszthetnek úgy ficsőröket, hogy tudják minden gépben már SSD lesz. A spidermanes videó jó példa volt erre. Ott lesz a HW raytracing is. Most még gyerekcipőben jár a dolog, mert PC only ficsőr, de amint támogatják a konzolok is, sokkal opzimalizáltabb és elterjedtebb dolog lesz. Mindig a konzolok diktálták a játékfejlesztést.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.10.10. 22:03:29