PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gregoryan
erről beszélek...

Ulthanito
Diablot én most toltam le, alig egy hónapja úgy, hogy semmit nem tudtam a játékról, soha nem játszottam vele. A felülnézetes társasjátékkal.
Mégis nagyon tetszett a sztori, a DLC-vel együtt, szerettem vele játszani.

De az élet állítólag a sztori után kezdődik. Na, én megcsináltam vagy három riftet, de elképzelésem sincs, hogy ebbe valaki hogy tud akár több ezer órát beletenni, és a 10+ szezont tolni vele. Számomra teljesen értelmetlen.

Meg is hirdettem az Ultimate Edition-t, a kutyának se kell, szerintem rajtam fog rohadni.

PS5 II PSVR

gregoryan
igaz.

De elég is volt belőle.. és annyi gamer volt már akkoris meg most is, hogy ha nem maradandó annyira, hogy az embert visszahúzza,akkor megette a fene.
Blizzard meg a tavalyi telefonos poénbejelentése után, valami ütőset kellene villantson, Reméljük nem olyan vastag az arcuk mint Bethesda-nak és Todd Howardnak, aki szemrebbenés nélkül kiáll egy Fallout 76 után tapsoltatni magát..

Ulthanito
Abszolút. Én agyfaszt kapnék, ha vennék 600 ezerért egy tévét, és nem tudnék rajta by default HBO Go-t nézni. Nem is értem, hogy lehetséges ez, bár én úgy vagyok vele, bármilyen furcsa, hogy nálam ez KO-kritérium. És nem azért, mert a másik tévén ne tudnám nézni, hanem számomra ez elfogadhatatlan.

PS5 II PSVR

Ulthanito
"Diabó 3 at is full kijátszottam, mindenestül 2x is.."

Azt hogy csináltad, merthogy annak sosincs vége. Max ha a sztorit toltad le, az meg összesen nem több kb. olyan 12 óránál a DLC-vel együtt.

PS5 II PSVR

gregoryan
szerintem sajnos ezeknek a gameknek a piaca, érdeklődési kör egyre csökkenőben van.
Az izometrikus nézet a múltbeli gamek maradványa.. értem, miért ragaszkodnak az emberek még a régi Diablósok hozzá, de a mai fiatalsag akiknek egyre inkább készítik a gameket már nem értik, mit lehetett annó ezeken szeretni.
Egy diabló gyalázás lenne a TPS, viszont rengetegen mondták ugyanezt a GOW ról mielőtt nem jött ki ez az új, és milyen jót tett neki.
Kihalóban vagyunk ilyen téren, de a diabló az én véleményem szerint mindenképp, ha nem változtat valamit.
Egy Checkpoint adásban beszélettek Sasa-ék, hogy csinálhattak volna Barlog-ék isbiztonsági játékot a God of War ral.. és kiadnak egy 4-et, és mindenki megveszi.. de korántsem ütütt volna ekkpoát ha nem nyúlnak ennyire bátran az alapokhoz.
a túlzott alázatnak is megvan a saját bosszúja.
Én még a Diabó 3 at is full kijátszottam, mindenestül 2x is.. de még1 olyanra speciel én nem vágyom,.
Egy koléga említette.. Starcraft 2 a legjobb példa.. óriási Hype volt körülötte, de olyan gyorsan lecsengett, hogy 3perc mulva senki nem emlékezett már rá. Korában már nem volt akora előreépés a fiataloknak.. az idősebb gamereket meg magasról le....
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2019.10.22. 07:58:14

gregoryan
igen de így biztos True Black van am már HDR-szerű... 😄 nincs fény, nicns mi elrontsa az összhatást.

gregoryan
LG 55B7V here...

nekem nagyot üt a Tűz, meg az ilyen effektek.. Pl Kratos baltájában a kövek, mikor van benne egy fehér meg egy piros kő, és bemész egy sötét helyszínre, na az ott van a szeren.
Mondjuk szoporckodtam vele rengeteget, mire 1, kijött javított firmware hozzá, 2, megtaláltam a megfelelő beállítást. De kb majdhogynem egy jó HDR egy játék újrajátszását tartogatja számomra.

Amúgy meg..
" ennél többet nem tudok elmondani.. KÉREM KAPCSOLJA KI"...

Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2019.10.22. 07:30:25

Kandurex
Mindegy, h mi csak változzon mer’ 4. -re ugyan az már elég unalmas. És tulajdonképpen a 3. még elég jól is néz ki, nem tudom mi lenne a fejlődés.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Ahh jöjjön már DS

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Én a Necro pakkot megveszem és végigtolom még1x
mucsácsó
nemvágtam 😮 mondjuk nem nagyon nyomom a D3-at már jóideje, de bakker ne is emlegessük mert tényleg ha most még azt is elkezdem újból (kb 125x-re), akkor már tényleg levegőt venni nem lesz időm 😄

nade viszont Black & White 3 - az MENNYIRE fasza lenne már!!!! 😮
Ja közben rájöttem erre.
Spidernél meg GoW-nál egész jó lett.
Többinél még mindig fostos😊
Refundoltam Div2-t.Felesleges volt megvennem.Meg úgy kiváncsi vagyok hogy működik refund.
De nem rossz game,nem azért csak most jön 2 game ami jobban fog érdekelni
TDC Geronimo
Áh. Jövőre jönni fog már. Ezer éve csinálják

j0nNyKa
mondjuk annyiban lehet reménykedni amit Kandurex írt, hogy csak nem akarnak ilyen 30 szezonig elmenni a d3mal, mielőtt kidobják a négyet... az nagyon.... csúnya lenne <#idiota>
also there is no cow level! amúgy meg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
van a d3ban egy ideje, azt tudod ugye? mármint rendes cow level, nem a zunikornisos

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
de, kellene frissítés. és továbbra sem kell mindenből tpst csinálni. a diablo 1nek is kellett frissítés, a diablo 2nek is kellett frissítés. attól nem kellett stílust váltani

a starcraftból nem szeretnél mondjuk egy űrszimulátort? a warcraft meg lehetne középkori sims!
szerintem a god of war lehetne a black & white új része, ha már istenek
meg... ilyenek

Francnak kell emlegetni Diablot.Mindjárt letöltöm😄
Amúgy tuti ilyen 2021-22 lesz😞
mucsácsó
jézusom, NEM!
ez nagyon remélem, hogy meg sem fordult a blizz fejében 😄
már csak azért se, mert kb nem létezik normális ARPG manapság a piacon, és gyanítom nem is nagyon fog még egy jódarabig lenni... 😞
Darksiders Genesis az eléggé egy középszar cucc lesz, akárhogy is nézzük... esetleg majd a Torchlight Frontiers, de valahogy azt sem tudom komolyan venni.. 😄

én valami D2-höz hasonló nagyon dark cuccot várnék, valami nagyon durva fizikával és valami fasza belezős gore-systemmel 😄 meg rúnaszavakat, és a D2-höz hasonló skilltreet, nem pedig a D3-féle lófaszrunázást 😄
éééés

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
COW LEVELT!!! 😄

...csak az a cida, hogyha be is jelentik most, sztem 2021-22ig esélytelen, hogy játszuk.. 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.21. 22:13:49
Kandurex
És kell még egy ilyen valami, amiből most kezdődik a 18. szezon? Nem kellene már a frissítés?
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.10.21. 21:18:11

TDC Geronimo
Fényerőt levetted? HDR lényege a brutális fényerő + kontraszt

Tervbe se legyen ilyen!
Mephike
Jó móka lesz, telefon legyen nálatok! 😊

Seth
Szerintem az idei BlizzCon nem a játékokról fog szólni
Már alig várom, hogy kezdődjön a mulatság <#banplz>

PSN ID.: Beegabor

j0nNyKa
nem kéne elkurvítani a diablot, van elég tps játék a piacon

Most direkt megnéztem megint, nincs egybefüggő játékmenet, multi sza@ok vannak meg a trailerekből összevagdosott képek vannak eladva hogy nesze itt a singlemód. Értem én hogy alpból már ez egy multis akármi de akkor mit reklámozzák meg erőltetik a singlet ha meg sem merik mutatni milyen. Vedd meg azt megtudod...
TDC Geronimo
Nem bánnám, ha átváltanának TPSre, mint GOW, de dionál a hatalmas mob tömegek miatt nem nagyon tudom, hogy lehetséges-e

Kandurex
Blizzcon-on lehet bemutatkozik az új Diablo,....szerintetek is itt az idő az izometrikus nézet elhagyására?

Tikal
Mutattak már jó párat, tulajdonképpen azzal kezdték a kampányt 😊
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2019.10.21. 19:31:04

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Pár nap és jön az új COD, de a single kampányból egy büdös képkockát nem mutattak még vagy csak én maradtam le róla, Nem vagyok nagy Cod rajongó de érdekelt volna ha lesz benne single hogyan néz ki. A trailerek amiket kiadtak eddig egy sem játékmenet, cgi meg átvezető hegyek. ilyet lehet???
..addig még nem lesz meg az Oled persze!
Csakazért is csináltam egy jó HDR beállítást.Fényerőt levettem kicsit ne mossa el képet(ez volt a ludas) és most 40%-os fényerőhöz lőttem be képet.
Aztán a többi opció már nem volt nehéz.
Így már simán vállalható a HDR!
j0nNyKa
van egy pár
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.10.21. 17:46:55

darkSectorxxx
Valaki tudna egy oldalt ahol spoilerezik a Death Stranding-et? nem akarom játszani, csak érdekel mi van benne. meg milyen a játék. <#help>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Ja ez amúgy csomó korábbi nagygépben is ilyen: vagy jó inputlagod van, vagy fasza HDR-ed 😊 Nem véletlenül egyre erősebb prockók kerülnek a tévékbe.

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Előző LG tvm nekem is olyen volt HDRbe. Az új persze ég és föld

Moby
A kis puzie már tízeli a launch trailert 😊
Lesznek benne sok döglött bálnákok! <#wow2><#idiota>

Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.10.21. 16:23:10

Seth
Ja hát nem volt egy drága cucc, tavaly vettem még valami black friday keretében németben 400 juróért, nem is vártam csodát. De tud baromi szép képe lenni, hdr is szembeötlő különbség, de csak ha standard módban tolom, mert game módban úgy eltompítja a színeket, fényerőt, egy rakás szar. De standard-ban meg használhatatlan az input lag miatt. Sehogy sem tudom game módban ugyanazt a látványt előcsalogatni.
Majd jövőre, de legkésőbb mire lesz PS5-öm, beújítok mindenképp valami újra és komolyabbra

Moby
Az a tévé semmilyen paraméterében nem tud HDR-t, nagyon nincs is értelme próbálkozni vele, mert az eredmény csak annyi lesz, hogy a procija széttolja a gamutot, aminek a panel csak egy szeletét tudja megjeleníteni, szal viszonylag természetes, hogy szarabb a kép HDR-ben, mint SDR-ben.

/amúgy ez is RGBW ahogy nézem 😞 Ne vegyetek olcsó LG-ket 4k-ra, mert azt sem kapjátok meg sajnos. Pláne HDR-t nem.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.10.21. 16:13:56

Seth
Ha már tűz. Nekem HDR-ben azok mindig olyan furcsák, és az istennek sem tudom beállítani, hogy jó legyen. Ilyen kicsit bíbor és narancs színű és kb olyan mint egy kisfelbontású gif, nagyon pocsékul mutat. GOW-ban és Horizonban is ugyanolyan. Emiatt inkább nem is használom a HDR-t. LG 43UJ635V a típusa

TDC Geronimo
Amúgy azoknak még durvább lesz gen ugrás, akik akkor váltanak 4k HDRre. Elképesztően tudnak kinézni még az 1440ps natív cuccok is, nemhogy az 1800 és 2160ps vagy checkerboardos játékok.

n000rbi
A Sony is nagy márkanév, mégsincs natív HBOGO app a tévéiken, csak mókolással. Engem nem érint, mert külső eszközről nézek minden streamet, de azért bosszantó lehet.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Hát kellett rendesen marketingelni, hogy a L ucky G oldstar-ból mára LG legyen 😊 (najó ez így nem igaz, mert a Goldstarból és a Lucky Chemicalsból lett, de így sokkal meseszerűbb) 😊

j0nNyKa
de olyan 15-20 eve nem volt az, tehat.... ooo
ja
😄

TDC Geronimo
Miért kéne. LG nagy márkanév ne viccelj már.

Ulthanito
De megy normálisan, nem kell mókolni meg minden? Azt hittem, az a Samsung-tévék sajátja, hogy ilyen jól ellátottak appokkal.

(a tudatlanság hatalom 😊 )
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.10.21. 14:32:14

PS5 II PSVR

Tinman
Rászánom a mai napot feltétlenül :-)

Kábel tipped lenne Mediamarkt felhozatalból? Én már kezdem ledobni a láncot :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TDC Geronimo
Hogyne lenne

Tinman
Köszi! :-)

Azon leszek, de előbb be kéne szereznem egy normális kábelt, mert ahogy olvasom ezen a téren is a Moby-féle pokol van. Gyakran az eladó se tudja mit árul. MM-ot is nézegetem, abszolút nem evidens, hogy most HDMI 2.0, 2.0A vagy 2.0B kábelt látok -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ulthanito
Jövőre lesz a KS7000-em négyéves, tervezem én is, hogy (beszállok az internetbe) veszek egy 65-ös OLED-et. Egy félelmem van az LG-től, hogy vajon van-e normális Netflix-, valamint HBO Go appja.

PS5 II PSVR