PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon oda teszi magát.. kezdve már a Digital Foundry logoval amin a tűz végigfut és HDR ben megvkulsz 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Adversus solem ne loquitor
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tökéletes bár igaz hogy 7e.ft de mást nem mertem megvenni ott..
PS5 II PSVR
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mentségére legyen mondva, olyan, hogy HDMI 2.0-ás kábel tényleg nincs, csak ezek a High Speed variánsok (ti spec Premium High Speed kábelt kerestetek a 4k/60-ra).
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
(Ráadásul a korlátozott és teljes színtartomány között is akkora difit látok, hogy látható a korábbi hsz-ből, hogy idejöttem sírni.)
És akkor mi lesz az RDR 2-nél <#wow2>#wow2>
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.10.21. 13:04:07
PS5 II PSVR
bár nem is tudo, nincs e abban azóta h megjelent. de ott aztán lennének szinek néha
"- Egyfajta HDMI kábel létezik... persze van aranyozott, meg nem aranyozott is, az utóbbi a jobb, szebb a kép. Melyiket kéri?"
"- De nekünk 4k HDR képes 2.0-ás HDMI kábel kell."
"- Értem, de mindegyik jó, csak van amelyik kicsit lassabban viszi át a jelet, de az nem probléma, észre se lehet venni."
Mondtam apámnak, hogy sürgősen távozzon onnan, mihelyst elkap valami agyrákot <#wilting>#wilting>
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Ezer hála, újra látok! <#worship>#worship>
Amúgy PC-n az nVidia ctrl panelben a kimeneti színformátum mi kellene, hogy legyen? Mert RGB-n tudok állítani Teljes dinamikatartományt is végre és szemre úgy látom, hogy ez már eléri ex-Sony-m szintjét.
Még csak annyit, hogy a betűk, szövegek olyan szinten pixelpontosak, mint még soha egyetlen tv-men sem, továbbá a hangja abszolút 2 kategóriával ütősebb, mint a Sony-é volt, szóval ezen a téren csodás a cucc.
HDR tartalmat még nem néztem, Horizon Zero Dawn jó kezdésnek?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.10.21. 12:28:55
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.10.21. 12:23:36
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.10.21. 12:17:22
/közben már partizan írta
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.10.21. 12:09:59
SDR-ben simán elhiszem, hogy a Sony jobb volt, panelvariancia is benne van, de óriásinak nem kellene lennie a különbségnek. Próbáld meg limited RGB-vel etetni, hátha az a baj.
A Sony W8-am meg a full hd kijelzők közül a középkategória alja volt, de úgy elveri ezt a tv-t kontraszt témában, hogy azt értelmezni se tudom. Most intézek gyorsan egy másik HDMI kábelt, mert már nem tudok mire gondolni.
Az Rtings tesztet én is néztem, de nekem ez PC-n + konzolon lóg, és mivel PC-n lóg, így egyszerűen vannak beállítások, melyek nem is aktívak.
Így beállítod, akkor kapod, amit a gép tud natívan. Q7 egy középkategóriás cucc (jobbak közül), komoly csodát nem érdemes várni tőle.
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2019.10.21. 11:51:03
vagy a cim nem jó vagy valamit nagyon benéztél!!!!!
Elmondhatatlanul, baromi jó, k nagy, istenkirály game...
Hol keressem?
Szűken látjuk/képzeljük még el.
Más lesz ez..
ma teljesen random toltuk haverral coopban a Left 4 Dead 2-t, és még mindig hatalmas fun 😊 bár nem kicsit járt el felette a kor - főleg játékmechanikát tekintve - de fasza 😊 most lehet bepróbáljuk majd ezt a World War Z-t is, ami hasonló szisztémának tűnik, csak TPS-ben..
de amúgy megkomolyan, mé nincs L4D3 ?!?!?! nagyon kellene 😞
....jaizé jó tudom, amiért HL3 és Portal 3 sincs... :\
gondolom ez ilyen 1-2 délután alatt összeokádott garázsprojekt 😄 gyász...ez 2019 végén, akkójóvanakkó 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.20. 21:45:52
98GB😮
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯