PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gregoryan
Digital foundry-nak a HDR game videóbemutatói érdemes megnézni pl God of war vagy Horizon Zero Dawn,.. HDR kijelzón

Nagyon oda teszi magát.. kezdve már a Digital Foundry logoval amin a tűz végigfut és HDR ben megvkulsz 😊

TDC Geronimo
RDR2 HDR már jobb, beraktak egy game HDRt ami jóval jobb, mint a régi, de még mindig nem az igazi.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
RDR2-nek a konzolverióiban el van baszva a HDR. Csodálkoznék, ha pont a win alatt futó (ami még mindi gyerekcipőben jár HDR terén) lenne jó. Viszont HZD-t, főleg a kieget csapathatod. Az betonkemény HDR-ben. Meg az infamous. Meg sok mindent 😊

Adversus solem ne loquitor

Jó nektek.Nekem itt egy negyed millás 65" tv fos HDR-el.Simán Qledet kellett volna vennem elsőre😞
TDC Geronimo
Na üdv a 4K HDR világában. Érdemes megnézni pár régebbi HDR címet újra, ha le akarod fosni a bokád 😄

Tinman
Azt én többet el nem indítom. Kiplatináztam + a DLC is maxolva, de az egy techno rémálom FHD-n is.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Én ott vettem ezt:HAMA Premium High Speed HDMI kábel, 1,5m
Tökéletes bár igaz hogy 7e.ft de mást nem mertem megvenni ott..
gregoryan
Aberrált, vagy degenerált.....?? egy game az?

gregoryan
ok, hát . azt tudtad, hogy a föld Lapos????

Ulthanito
Nyugodj meg, a Bloodborne az új tévéden is kromatikusan aberrált lesz! <#nyes>

PS5 II PSVR

Tinman
Tudtommal az is jó kell, hogy legyen, de biztosra akartam már menni, így most a PS4 kábelét használom, amíg a nejem nem hoz másikat a MM-ból. (A család előnye, egyik a megye egyik felében, a másik a másikban :-D)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ja de az jó csak pc-t írtál,azthittem ahoz külön kábeled van
n000rbi
Akkor nem értetted, amit írtam, mindegy is.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Internalizálta a drága salesman a "High Speed Cable" plecsnit. Ami nem high speed az nyilván lassabb, logikus 😊

Mentségére legyen mondva, olyan, hogy HDMI 2.0-ás kábel tényleg nincs, csak ezek a High Speed variánsok (ti spec Premium High Speed kábelt kerestetek a 4k/60-ra).

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Tinman
Vannak akik a mai napig állítják: Az emberi szem nem képes már különbséget tenni ilyen távolságból (3.5-4m) az 1080p és a 4k felbontás között. Fuldoklok a röhögéstől. A DaS 3-ban olyan részleteket látok mindenhol, amiket a sok 100 órám alatt eddig soha!

(Ráadásul a korlátozott és teljes színtartomány között is akkora difit látok, hogy látható a korábbi hsz-ből, hogy idejöttem sírni.)

És akkor mi lesz az RDR 2-nél <#wow2>

Ulthanito
Egyféleképp tudod butamódban tolni, ha bután tolod. De az nem a tévé hibája,hanem a buta useré.

Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.10.21. 13:04:07

PS5 II PSVR

gregoryan
még 1 HDR-t dobnának rá és kész..
bár nem is tudo, nincs e abban azóta h megjelent. de ott aztán lennének szinek néha

Tinman
4k, minden maxon, odaszögelt 60 frém, Dark Souls 3. Besírtam a gyönyörtől.

Tinman
Azt mondja az Euronics-es eladó apámnak:
"- Egyfajta HDMI kábel létezik... persze van aranyozott, meg nem aranyozott is, az utóbbi a jobb, szebb a kép. Melyiket kéri?"
"- De nekünk 4k HDR képes 2.0-ás HDMI kábel kell."
"- Értem, de mindegyik jó, csak van amelyik kicsit lassabban viszi át a jelet, de az nem probléma, észre se lehet venni."

Mondtam apámnak, hogy sürgősen távozzon onnan, mihelyst elkap valami agyrákot <#wilting>

n000rbi
Egyetértek, pont ezért nem ugrok bele. Az nekem meg nem pálya, hogy veszek valami brutál tv-t és butamódban tolom, mert idegesítene, hogy nem használom ki maximálisan a tudását. A gyártók pedig nem könnyítik meg az egész folyamatot.

Tinman
Ezer hála! Ez az!!! Megjöttek a színek! Az volt a baj, hogy a nejem/gyerkőc miatt magyarra tettem alapból a menüt és teljesen átsiklottam felette... ill. azt gondoltam az a Sony-féle input klónozásnak felel meg.

Ezer hála, újra látok! <#worship>

Amúgy PC-n az nVidia ctrl panelben a kimeneti színformátum mi kellene, hogy legyen? Mert RGB-n tudok állítani Teljes dinamikatartományt is végre és szemre úgy látom, hogy ez már eléri ex-Sony-m szintjét.

Még csak annyit, hogy a betűk, szövegek olyan szinten pixelpontosak, mint még soha egyetlen tv-men sem, továbbá a hangja abszolút 2 kategóriával ütősebb, mint a Sony-é volt, szóval ezen a téren csodás a cucc.

HDR tartalmat még nem néztem, Horizon Zero Dawn jó kezdésnek?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.10.21. 12:28:55

Moby
A konzol és tévé gyártók egymás karjában olyan poklot szabadítotak a vásárlókra ezzel az egész 4k@hdr-el ami agyrém. Olyan háttértudást igényel a téma az eszközök kiválasztásától a helyes csatlakoztatáson át a megfelelő megállításokig, ami totálisan nonszensz. És ha valaki azt gondolja, hogy a tudás megszerzése elegendő, nos nem. Az ismeretek növekedésével csak a csalódottság növekszik lineárisan az emberben, mire rájön, hogy nagyon sok pénzért csak a szar különböző halmazállapotaiban turkálhat. Pokol. Ha megjelenítésről van szó, csak a tudatlanság boldogít 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.10.21. 12:23:36

darkSectorxxx
Nem kötelező semmi 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

n000rbi
Kivárom. PS5-nél már kötelező lesz 4k HDR-re váltanom, de egyelőre jól megvagyok a baszakodás nélkül is.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.10.21. 12:17:22

Moby
Itt inkább az a baj, hogy a usernek kell basztatnia mindent. Az igéretek szerint a hdmi2.1 már sokkal plug&play-ebb lesz. Meglássuk.

n000rbi
Olyan jó ez, hogy mindennek szabványos neve van. WAIT.

Moby
Akkor Input Signal Plus-nak hívják nálad 😊

/közben már partizan írta
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.10.21. 12:09:59

"For HDR to work from external devices, Input Signal Plus usually has to be enabled from the External Device Manager menu for the input you are using"

SDR-ben simán elhiszem, hogy a Sony jobb volt, panelvariancia is benne van, de óriásinak nem kellene lennie a különbségnek. Próbáld meg limited RGB-vel etetni, hátha az a baj.

Tinman
Köszi a segítséget amúgy mindenkinek!

A Sony W8-am meg a full hd kijelzők közül a középkategória alja volt, de úgy elveri ezt a tv-t kontraszt témában, hogy azt értelmezni se tudom. Most intézek gyorsan egy másik HDMI kábelt, mert már nem tudok mire gondolni.

Az Rtings tesztet én is néztem, de nekem ez PC-n + konzolon lóg, és mivel PC-n lóg, így egyszerűen vannak beállítások, melyek nem is aktívak.

Tinman
Hát egész eddig kerestem, de ebbe ilyen opció nincs.

Rtings

Így beállítod, akkor kapod, amit a gép tud natívan. Q7 egy középkategóriás cucc (jobbak közül), komoly csodát nem érdemes várni tőle.
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2019.10.21. 11:51:03

Moby
Persze, hogy jó. A tévéden a HDMI bemeneteknél az UHD color engédélyezve van?

Tinman
PS4 Pro-hoz adott ezek szerint nem jó? Amúgy fel nem foghatom, hogy ilyen készülékhez nem képesek egy nyomorult HDMI kábelt csomagolni. Bezzeg a Sony-hoz volt. Vicc.

4K 60hz-es Hdmi kábeled van?Ami tudja is 60hz-et?
Tinman
Van itt valakinek Q70-80-90-es tv-je? Lenne 1-2 apró kérdésem, mert ezek itt remek, hogy fényerővel akarnak megoldani mindent, de csutka kontraszton is csak köszönhet a Sony W8 FHD tv-mnek. Erősen. Alulról. Biztos beállítás. Biztos. De qrvára irritál. Pl. az is, hogy a kimeneti dinamikatartomány (PC) korlátozott... alapból 30 Hz-re tette magát, ezt se értem.

gregoryan
szerintem is..
vagy a cim nem jó vagy valamit nagyon benéztél!!!!!

Elmondhatatlanul, baromi jó, k nagy, istenkirály game...

Hát az valami nagyon budget, még full HD-hoz is.Ha nem megy egybe akkor részletre vmi normálisat. 200 alatt nem találsz olyan 4k-t ami érne valamit.Még az enyém is kb 230 volt és csak 49",hdr10+os.És ez még a nagyon alap, a agyon olcsó nem jó játékra, hiába a felbontást, a válaszidő tuti fos, úgy fog utánhúzni mint a huzaz

Köszi
TDC Geronimo
Itt visszalapozva találsz spoiler mentes véleményeket.

Abba beleolvasnék kicsit😊
Hol keressem?
TDC Geronimo
Már jött 2-3 embertől kis beszámoló, aki tolja.

Nem hinném.Lesz motor benne.
Szűken látjuk/képzeljük még el.
Más lesz ez..
mucsácsó
más:
ma teljesen random toltuk haverral coopban a Left 4 Dead 2-t, és még mindig hatalmas fun 😊 bár nem kicsit járt el felette a kor - főleg játékmechanikát tekintve - de fasza 😊 most lehet bepróbáljuk majd ezt a World War Z-t is, ami hasonló szisztémának tűnik, csak TPS-ben..

de amúgy megkomolyan, mé nincs L4D3 ?!?!?! nagyon kellene 😞

....jaizé jó tudom, amiért HL3 és Portal 3 sincs... :\
mucsácsó
jéjjjzus...hát én egy pillanatra se gondoltam volna, hogy ez jó lenne - de ez még pörgetve is sírvahányás volt 😞 ha nem is PS2 szint, de egyes PS3-as játékok bőven különbül néztek ki fixen...

gondolom ez ilyen 1-2 délután alatt összeokádott garázsprojekt 😄 gyász...ez 2019 végén, akkójóvanakkó 😄

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.20. 21:45:52
TDC Geronimo
Amúgy az előzetes benyomások alapján DS pontosan az, aminek látszik. Walking simulator. Aki nem szereti az ilyen stílust az meg se vegye, mert csalódni fog. Én tudom mire számítsak és biztos élvezni fogom, de sokan nem lesznek ezzel így.

Én meg azt néztem,hogy 10ezer az Ultimate verza.Meg is vettem😊
98GB😮
n000rbi
<#vomit>

Moby
Ezek a nyomorultak mobiljátékokat fejlesztenek. És most sem tettek mást.

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Moby
>meg hát idővel mindenki fejlődik

Ez meredek volt annak ismeretében, hogy pl. közben olvasod ezt a topikot is <#ravasz1>