PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
trű, amúgy tényleg elég halk, öcsémnek van XONE-ja, és max a vinyó ciripelését hallani, de amúgy mást nem igazán 😄

ellenben az én lassan 5 éves basem <#idiota> <#idiota> <#idiota> szegény megette a kenyere javát 😄

remélem az PS5-nél majd a Parlamentet veszik alapul <#idiota> <#idiota> <#idiota>
gregoryan
Playstation exclusive-ok megvettk kilóra.. most tervezek egy 3-ik Uncharted széria végigjátszást.. Nagyon ütött mikor megvettem a PS4 et annó, és a Drake-collection-ben volt az 1-2-3, plusz mellé a 4et és egyben le lehettt tolni... komolyan gyerekkorom emlékét idézte mikor az Indiana Jones filmeket néztem

gregoryan
akor rosszul tudtam..
akkoris halk..

Ennyire érdekel az X-box... látod ...
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2019.10.23. 09:33:30

Moby
Dehogy hűt az vízzel 😄
Van benne egy vapor chamber plate, de annak annyi köze van a vízhűtéshez, mint egy heatpipenak: semmi.

Adversus solem ne loquitor

gregoryan
PS4 hűtés terén igazat kell adjak.. az a Turbina ami felbőg, valóban legjobb esetben is érdekes..
Mondjuk az xbox meg vízzel hűt, de ott legalább állítólag a keringetés is elég jó, és hak a gép.
Zanussi-nál tuti lesz 2020 karácsonyi szezonban valami hűtőakció.. kell venni a PS5 höz egyet és annyi

Moby
>Ha a hűtés igényli, akor olyan lesz, ami a legoptimáliabb.. (elvileg).

Igen, a ps4 pro is pont így készült 😄 CSináltak egy böszme nagy gépet, aminek a hűtése egy elvihibás foscsi.
Ne akarjuk azt a hamis képet festeni, hogy a sony ebben olyan húdenagyon otthon van, mert sajnos ez nem igaz. A formatervezésben még csak-csak vannak jó ötleteik, de a konzoljaik funkcionális tervezése eddig inkább a meme-k gyártásásra adott okot.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.10.23. 09:13:27

gregoryan
szerintem bár lehet tévedek, eladásra szánják majd a PS5 öt.
Ha a hűtés igényli, akor olyan lesz, ami a legoptimáliabb.. (elvileg).. Kalap szar nem lesz, nekem ez is tetszik, bátran kitenném a TV álvány alsópolcára, ahol max az eleje látszik, hátrafele meg levegőzik. Ha te egy emelvényre szánod bársonyterítőre, akkor én kérek elnézést..
Annál a jellegtelen eltolt rombuszkockatéglatest alaknál ami a PS4 pro szerintem csak jobb lehet.. de egy ponton túl meg már tényleg midnegy, hacsak az ember nem az a ledekkel tele tűzdelt plexi oldalú RGB villámhuszár, mint páran a mai fiatalságból.

Moby
Egyébként már meg kell legyen a végleges design. Sajnos(pedig isten látja lelkem, én nem akartam ilyesmivel foglalkozni) már van akkora rálátásom az elektronikai eszköz gyártás megszervezésére, és kivitelezésére, hogy ha egy év múlva piacra akarsz dobni egy ilyen bonyolultságú eszközből néhány millió darabot letesztelve, működőben, és nincs meg a formaterved se, akkor dobj búcsút az egésznek 😄

Moby
Vannak, akiknek nem mindegy milyen látvány veszi körül őket, és talán nem mindegy nekik, hogy egy olyan eszköz amit a hűtés miatt nagyon elrejteni sem lehet, ne nézzen már úgy ki, mint egy kalap szar. Téged nem érdekel, ez vilinger, de hogy van azért másképp is.

Moby
Remélem fogják használni is*, nem olyan lesz, mint a tapipad a ds4-en, meg a hagszóró.

/mármint rendesen használni, leképezve egy elsütőbillentyű ellenállásgörbéjét, meg ilyenek

mucsácsó
persze, vágesz-vágesz - elég megnézni amúgy a korábbiakat is, nem a szépségükről híresek azoksem 😄 de nem is ez a lényeg persze dev szempontból, hanem hogy működjön - viszont gyanítom a végleges dizájn még nincs meg, legalábbis a controlleré még (ahogy hallottam 😉) fixen nincs meg, ellenben kurvajó, hogy feszül a ravasz 😄
gregoryan
nekem teljesen mindegy.. én a TV-t dogom bámulni játék közben, nem a gépet.. előtte/utána meg otthagyom pihenni..

Moby
A devkiteknek nem az a dolguk, hogy szépek legyenek. De ez egy furcsa devkit, mert nagyon kicsi, és teljesen hiányoznak róla a bővítőportok, szóval itt azért benne van a pakliban, hogy ez valamiféle koncepció is egyben a retail felépítésére (még ha az nem is így fog kinézni teljesen)

mucsácsó
hehe, azért jó ilyet itt olvasni 😊 tény, hogy nem vagyunk sokan, de azért jó, hogy van ilyen felület magyarul 😊

amúgy pacsi, én ugyan MO-n vagyok itthon, de én is dolgozom 😄

----

ez a PS5 devkit meg okádék, én nagyon remélem, hogy köze nem lesz a véglegesnek ehhez 😄

én valami sokkal szögletesebbet várnék, mint pl. ahogy a (base) PS4 is kinéz, vagy PS2-höz hasonlót 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.23. 08:37:33
Moby
Nem, ez nem a ps5. Ez egy devkit.

Ulthanito
Moby
Nem, Fallen Order trial nem lesz accesben. A teljes lesz csak a premiumban.

gregoryan
Már volt itt szó róla, hogy a Fórum, mint intézmény igy elavult vagy úgy elavult, és a mai fiatalok, emberek mennyire nem használják..
Hát, nem tudom, de én annyira imádom, hogy pl munka közben néha ránézek, és sok normális ember jókat beszélget számomra igen fontos témáról... tényleg mintha a slep kikopott volna, és a normális értelmesebb mag maradt volna az SG-n... nagyon tetszik!
Csak ez így kijött bocsi.. örülök, hogy van még SG fórum, könnyebb egy game-ra várni, megtudni róla több mindent, és közben egy olyan társaságban lenni, ahol az embert mint gamert megértik.
szép napot mindenkinek
Ja, külföldön sajnos a okt 23 nem ünnep 😊)

Lehet villogni a refund-al nekik de nem érdemes.Ez gyakorlatilag nulla.Fos ahogy montad..
Na az jó.Tegyük fel,vagyis előrendeltem Jedit.Kötök EA acces-t,kipróbálom és ha nem tetszik akkor instant Refund(mivel ugye még nem jelent meg😄)
Kiváncsi lennék erre mit lépnének mert EA Acces nem jogosít fel a teljes játékra
TDC Geronimo
SWt lehet hogy ki lehet próbálni triallal hamarabb EA accessel. Infó még nincs róla

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Értem,köszi!Csak kipróbáltam😊
DS kezdést akkor át kell variálnom(napokat) de Jedi F.O is akkor Nov.15?Azt se lehet majd elöbb kezdeni?
TDC Geronimo
Sonynál fos a refund, nem is értem hogy gondoltad 😄

Max akkor adnak refundot, ha előrendelsz valamit de még nem töltöd le kipróbálásra. Ez nem steam, hogy 2 órát tolhatod

DS 8án indul mindenkinek
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.10.22. 22:59:15

Hát Refundom elutasítva,arra hivatkozva hogy már letöltöttem játékokat😮
Mégis hogy néztem volna meg ha nem töltöm le??

Na mindegy,nem is érdekel ami viszont igen hogy DS 6.-án indul elővételben vagy akkor csak előtöltés és 8-án startol?
Kandurex
Asszongya a gyerek, jó leszezez az új szárvársz, csak legyen benne “csillámpallos” párbaj...

hagyok időt <#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Én elnapolom decemberre. Addig foltozgatják majd, de most cod, aztán DS, aztán meg SW

Moby
Mostmár tényleg előtöltötte. 37,3 gigát szedett le.

TDC Geronimo
közben töltöm codot. AW óta ez az első, amit megvettem
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.10.22. 18:12:55

TDC Geronimo
Ez nem open world

mucsácsó
nem rossz, de valahogy mégse azt tükrözik a review szövegek, hogy ez annyira nagyon kiemelkedő lenne - pölö.

A conventional, easygoing scifi RPG with slightly wasted satirical elements that fades very quickly from the mind.

nemtom mennyire van erőm és ingerenciám egy ilyen open-world FPS-hez és belepumpálni 30-40 órákat így éppen a Borderlands 3 után (közben?) - de gamepass miatt tuti ránézek max majd, ha dícsérik nagyon.. egészen biztosan nem rossz, de valahogy mégse tűnik akkora durrnak - de az is lehet, hogy csak rosszkor jön 😊

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.22. 18:02:23
TDC Geronimo

TDC Geronimo
3kor jönnek outer worlds reviewk

Moby
Mármint kb technikailag is közel nulla az esélye, hogy az jöjjön pécére. Írtam már sokszor: Decima nincs pécére. Kojimáékat meg egy komplett team segítette a Guerrillától, hogy össze jöjjön nekik a játék. Nem is felejtette el nekik megköszönni.
Ha el is tekintünk attól, hogy a sony pénzelte az egészet, hogyan fog ez pécére kerülni?
Nem lesz ebből semmilyen pécés változat, legfeljebb majd egyszer, ps4 emuval.

Moby
Hát én azon komolyan csodálkoznék.

j0nNyKa
akartam irni hogy remelem ez nem komoly, de tartok tole hogy az

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Ulthanito
Az jön majd PC-re is, addig legalább peccselik, meg kiderül, hogy kit is érdekel az egész.

PS5 II PSVR

Moby
Pedig lassan ideje lesz: két hét múlva csomagkézbesítőszimulátor!

j0nNyKa
porosodik, nem veszem elo ezert 😄 dos2t pcn toltam

Tatyla
Van PS4-ed? Mert ha share playel lehet könnyebb lenne a kérdések halmaza 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ulthanito
Én ma adtam el. :-D Az istennek se akart bejönni ez a felülről társasozás.

PS5 II PSVR

mucsácsó
nyilván nem fogja meg váltani a világot, sőt...

megjelenés:

PC/Stadia: december 5.
konzolok: február 14.

mucsácsó
hát ha így választani kéne, akkor részemről sokkal-sokkal inkább egy javarészt Diablo 2 LOD stílusán alapuló, _izometrikus_ nézetű dark ARPG 😄 valami minőségi endgame-mel - bár hozzáteszem, nem mintha D2-ben akkor endgame lett volna anno, de valahogy mégis lekötött mindenkit hosszú éveken át 😄

...de szerintem a nézetnél tuti maradnak... beláthatóan jól műxik konzolokon is ez a zsáner, ergo nem nagyon kell variálni.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.22. 12:56:11
Kandurex
Akkor most mi kell spin off tps Diablo világában vagy egy új ugyanazokkal a dolgokkal?

Kettőt nem választhatsz. Melyik?

j0nNyKa
jelen

Tatyla
Amúgy van itt valaki aki rendesen játszott sokat a Divinity Original Sin 2-vel? Kéne kis help

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

mucsácsó
igen, egy spinoffnak el tudom én is képzelni, de komolyan! 😊

viszont az eredeti formulát ne bántsák szerintem, azért mégiscsak stlíust teremtett anno... Dark Soulsból se lesz akció FPS (reméljük...) 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.22. 09:47:58
j0nNyKa
kulon cimkent johet! nagyon is
a diablot hagyjuk meg annak aki szereti, teszemhozza amig nem szokott jonni a nerf siras, addig a bossok eleg soulslike-ok tudnak lenni, sot sokszor a nem-bossok is
csakhat igazi soulslike-ot tomegnek nem tudsz csinalni, mer manapsag nagyon.... casual a jatekos reteg -> tobb penz a blizznek, hogy inkabb oket elegiti ki (sajnos)

j0nNyKa
diablot mostansag ujrakezdeni az mondjuk kivesz ~2 hetet az eletedbol, osszeszedsz egy szezon szettet (ergo elmesz T...6ig talan?), jatszol vele valamennyit (mondjuk T10ig), megunod, torlod - jovanazugy 😊
+ kiprobalod a tudjukmit, mooooooooo
annyit meger szerintem, en elo szoktam venni ilyen 3-4 szezononkent, persze szigoruan hardcore-ban
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.10.22. 09:16:05

j0nNyKa
na latod en sem tudom, de azert a blizzardnal szoktak tudni mi fan terem a lecso
oke mostansag vannak korulottuk jo kis popcorn botranyok, de meg mindig a(z egyik ha nem a) legjobb jatekfejleszto studionak tartom oket

Kandurex
Én pl. idősebb gamer lennék, de szerintem se kell még egy izo nézet. Pont elég volt.

TPS Souls like -ot nekünk a Dio világában!