PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
most utánanéztem, hogy kik a fejlesztők (Airship Syndicate), nem volt eddig túl sok projektjük - szal még akár azt se tartom kizártnak, hogy valamelyik port munkálatai nem úgy haladnak, ahogy elvárták, aztán inkább rátoltak egyet, mielőtt még (az amúgy sokszor hígfos) SONY-s QA-n se megy át.. 😄
de itt lehet csak egyszerűen annyi a story, hogy "Stadia-exkluzív" legyen ennyi ideig..
nekem skip sajnos, legalábbis tolódik - de holnap COD MW!!! <#beka3>#beka3><#beka3>#beka3>
...a singletől valahogy esküszöm nem várok sokat, pedig az szinte az összes COD-ban jó volt, és itt valahogy nagyon azt ígérték, hogy mégjobb lesz
PS5 II PSVR
mondjuk ha észrevetted VOLNA, már ki lett tárgyalva, hogy az én Freud-i elszólásom volt a vízzel hűtés.. Úgy emlékeztem még mikor bemutatták, hogy verták a mellüket. de mint SZINTÉN megírtam, ennyire érdekel az XBOX.. hogy mg az infókat is rosszul tudom róla mert értelmetlen követni..
Elképzelésem nincs mi a stratégia, és ki venne Xboxot, ha van PS4 és egy jó PC otthon.. mivel minden Windows platform a Micro-tól.
de én kérek elnézést, hogy ekkora világrengető dolgot elvétettem.. remélem attól még felkel a nap ma..
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2019.10.24. 07:51:04
RDR2 PS5 hardverre nézném meg.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Erdekes, a prohardver nem halt ki, sot. Ott nem valtozott a vilag? A kerdes tenyleg csak koltoi.
Kulfoldon is szamos forum van, ami porog, pedig ott is van feszbuk meg okostelefon.
No mindegy, en elengedtem a temat, az alkoholista is csak ugy tud meggyogyulni, ha bevallja, hogy alkoholista. 😊
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.10.23. 21:07:19
PS5 II PSVR
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ez a két mondat helyesen így hangzik: "Gyönyörű a graf is. Valami fantasztikus, csak számomra hiányzik belőle a játék."
Szívesen 😄
Adversus solem ne loquitor
A játék.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Tetszik de egyszerűen nem tudok vele órákat játszani, mert nem köt le hosszabban. De néha néha 2 órát tolni vele tök jó. Gyönyörű a graf is. Fantasztikus játék csak számomra valami hiányzik belőle.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
szerk.: a GMG már csak tudja mi volt a kedvenced tavaly 😄
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.10.23. 18:25:53
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Adversus solem ne loquitor
lehet-e, de tényleg csak lehet-e, hogy változott a világ az elmúlt 10 évben? tudod, facebook, másik generáció, felgyorsult világ, google, okostelefonok, stb. elfogadjuk? akkor jó. mehetünk tovább? akkor is jó.
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nagyon megfogyatkozunk, az igazán régi motorosokat egy kezemen meg tudnám számolni. Nincs baj ezzel, legalább követhető a topik, de egy-egy nagyobb cím megjelenésekor azért fel tudunk pörögni 😊 Dark jó ember, itt a helye, még ha néha az ellenkezőjét is akarja bizonygatni 😊
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Ezer éve regeltem ide, de ebben a topicban sztem 5 alatt van a hozzászólásaim száma, de szeretem, mindent elolvasok.
Szerintem simán fantomképet tudnék rajzolni a keménymag tagjairól. 😊
Persze ennek is mikor kell kijönnie...
ha infó kell, máshol keresem már... de benézek azért ide is a társaság miatt 😄
Ugyanez van mikor valamiről beszélsz valakivel, ha nincs értelmes komment, akkoro szidnak, mert más nincs. Ez meg ugye mindig hatásos fegyver.
Valamint az hogy nekem adott esetben más a nézőpontom, vagy neadjisten hibázok valamiben, szerintem a stílusra nem ad okot, legalábbis kultúrált emberek közt nem kéne így lenni és más helyeken nem is van így.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.10.23. 11:52:55
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
ugyhogy kapufa, nem lesz ilyesmi
ahogy írtad is, sokkal inkább az ilyen reklámokkal spammelő, írástudatlan/agyoniskolázott puttó szar véglényeket kell likvidálni - bár szerencsére akor neked/nektek hála, ilyet nem nagyon látni errefele 😄
...ellenben facen (és akár híroldalak kommentszekciója) valamint youtube-on szarásig van ez a fajta - és pláne hogy rengetegen arra hajaznak, hogy valami szellemeset próbáljon minél gyorsabban odabüfögni a minél több lájk reményében... nálam iszonyat bicskanyitogató ez...de valszeg egyedül vagyok, akit ez ennyire irritál 😄
hálaistennek, hogy itt nincs ilyen hsz lájkolás (bár úgy rémlik volt egy darabig valami hasonló), bár itt még talán nem is lenne akkora gáz belőle 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.23. 11:29:44
ertsd: nem, nem eri meg, mert egy halatlan, buta, figyelemhianyos hisztis kisfiu vagy, es ha tobb ilyen lenne a forumon, mar reg rahagytam volna az egeszet, es kereshetnel mashol ferfi figyelmet
szivesen.
bar igazabol nem is nekem meg a modiknak kene megkoszonnod, hanem a normalis usereknek, akik miatt meg elhisszuk, hogy van ertelme ennek az egesznek
ja meg annak az 1-2, de szo szerint 1-2 usernek az altalad latogatott topicokbol, akik idorol idore megkernek, hogy hagyjam rad a butasagaidat, es ne hajitsalak ki innen a bus picsaba, merthogy amugy neha van hozzaadott ertek a hozzaszolasaidban
dehat gondolom amikor a koszonom szot tanitottak a suliban, te pont hianyoztal
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.10.23. 11:22:04
Szerintem is megváltozott, régen ha kérdezett valamit az ember, akkor válaszoltak, vagy ha nem tudtak nem válaszoltak hülyeségeket.
Ma már köcsögnek számítasz ha kérdezel.
Miért, mert ott van a google meg a youtube, te gyik, keresgélgess rajta.
Akkor minek jönne ide a user szerinted? 😄
Hogyne változott volna meg.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ha itt se lenne kezi moderacio, mar az osszes topicot meg ugy cakumpakk a forumot reg kinyirtak volna a trollok meg a komplett hulyek
ebbe nyilvan nem lattok bele, nem is kell, de egy pelda: napi 2x reggel meg este meg szoktam nezni visszamenoleg az utolso 50-60 regisztralot, vegignyalazom a hozzaszolasaikat ha vannak (igen, az osszeset, naponta 2x ujra es ujra), megnezem alreg-e az illeto ip alapjan, megnezem hogy eldobhato emailt hasznal-e, megnezem indiai-e, megnzem reklamozni jott-e ide, stb - es kirakom aki troll es/vagy nem ide valo
ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy leosztva kb 8-10 regisztraciobol 1 bannolva van
8-10 regisztracio az kb 3 nap alatt szokott osszejonni
ha ezt nem csinalnam, akkor mar evek ota konkretan tobb lenne a problemas felhasznalo, mint a normalis, es egy szemettelep lenne a forum
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.10.23. 10:52:20
Én is ezen gondolkodtam a minap, hogy mennyire megváltozott a fórumozás is 10 év alatt. Emlékszem, amikor 2006-ban ide regisztráltam, az azért volt mert elakadtam egy játékban XD És akkor még nem volt minden részletre kiterjedő videóvégigjátszás, ezer kommentárral a Youtube-on. Szóval ha úgy tetszik a Youtube térnyerése is felelős részben azért, hogy a magyar fórumok népessége egyre fogy. Meg ahogy én észrevettem az emberek inkább szeretnek egy-egy cikk alatt beszélgetni, vitázni stb. És az is igaz, hogy a szenny és a trollok is egy helyre összpontosulnak manapság: a Youtube kommentszekciójába. 😊 Ezt már csak magam youtuber tapasztalataiból tudom. Nem lehet mindenkinek megfelelni, és ez itt hatványozottan igaz. 😊