121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • n000rbi
    Aha, tehát a fix hardver a hibás, hogy a szent ND képtelen a harmadszor kiadott játékát szarrá optimalizálni? Biztos.
  • lwb
    Ehhez szerintem több köze van a vasnak, mint bármi másnak. Bár az tény, hogy ND meg a dynamic resolution nem szeretik egymást, ebben sincs. :)
  • n000rbi
    Azért 70Eur-ért lehetne beton60, de VRR nélkül vannak necces részek, a 40fps-es mód pedig egyszerűen el van baszva.

TloU Part I: DF elemzés
  • lwb
    Anthony Caliber tegnap este twitchen végigvitte az egészet. Ahogy elnéztem a grafika, az animációk és az AI változott leginkább, valamint egy-két tárgy elhelyezése és az ellenfelek elrendezése. Egyes helyeken pl. csak bizonyos triggerre spawnoltak az ellenségek, itt viszont már eleve ott vannak, vagy más irányból jönnek stb. Apróságok egy átlagos játékosnak.

Ami viszont meglepett: van benne sprint utáni kifáradás, mint a 2-ben, bár messze nem olyan szinten. Joel liheg egy picit és egy nagyon rövid időre talán mintha le is lassulna. Mindez jóval később, mint a 2-ben, ahol 20 m futás után Ellie meg Abby ki akarta köpni a tüdejét.

Más változás, hogy könnyebb oldalról és elölről is elkapni az ellenfelet, vagy hogy a palack/tégla dobás és utána közelharci ütés az nem instant kill, a régiben az volt. A fegyver fejlesztés a 2-ből ismert módon, félperces buherálással történik az asztalnál, ez látványos, de második végigjátszástól kezdve k idegesítő lesz majd, pont mint a 2-ben. Az is jó változás, hogy a csapattársaink végre nem 100%-osan haszontalanok. Hard nehézségen tolta és egy alkalommal volt csak kereszt, akkor is egy fél mp-re csak. Sőt, Bill pl. több fertőzöttet meg is ölt egymaga, ami kb sose fordult elő korábban. Lényegében olyanok a csapattagok, mint a 2-ben, nem csinálnak meg mindent helyetted, de legalább nem is kell babysittelni őket egyfolytában, mint a régi 1-ben, ahol Ellie-t leszámítva Bill vagy Henry pl. inkább akadályoztak, mint segítettek.
  • Evoluti0N
    Same. Harmadszorra lesz meg (vagyis a PS3 verzió már nincs meg). Lehet ütni.
  • Seth
    PlayStation Plus Extra Szeptember 20

Deathloop | PS5
    Assassin’s Creed Origins | PS4
    Watch Dogs 2 | PS4
    Dragon Ball Xenoverse 2 | PS4
    Spiritfarer: Farewell Edition | PS4
    Chicory: A Colorful Tale | PS4
    Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5 | PS4, PS5
    Alex Kidd in Miracle World DX | PS4, PS5
    Rabbids Invasion: The Interactive TV Show | PS4
    Rayman Legends | PS4
    Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition | PS4

PlayStation Plus Premium | Classics Szeptember 20
    Syphon Filter 2 | PS1
    The Sly Collection | PS3
    Sly Cooper: Thieves in Time | PS3
    Bentley’s Hackpack | PS3
    Toy Story 3 | PSP
    Kingdom of Paradise | PSP
  • lwb
    TLOU Part 1 előtöltve. Már csak 2 nap.
  • Seth
    PsPlus Essential

Need for Speed Heat
    Toem
    Granblue Fantasy Versus

Meh...
  • darkSectorxxx #119391
    Jó persze ez érthető a keleti is többféle mértékűek vanak stílusban, de megértem ha az nem tetszik. :)
  • darkSectorxxx #119390
    Na még egy adaggal!!! A listámról. :D

DMC / Soulbornlike

Remnant szerű

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.08.30. 22:50:31
  • TomStorm
    Nem tudom de nekem a keleti stílus nem majomemberben merül ki és a Team Ninja is bekaphatja a Dynasty Warriors stílusával.
    Kis szerény véleményem
  • darkSectorxxx #119388
    Jó persze ugye más stílus, izlés kédése, nekem ez a nem tudom milyen stílus nem annyira jön be a sapkája is olyan a karakternek, én inkáb a keleti dizájn fele húzok. :)

Ja a Wu Kong amúgy még igen ami jó lesz . :) meg Where Winds Meet amiket odatehettem volna a másik 4 közé. :)
  • TomStorm
    Érdekes.Én azonnal felfigyeltem rá!

Viszont amit utoljára linkeltél és a Wukong,Wo-long,Hogwarts,ezek nem.

Pinokkió jöhet még,azonnal:)

• darkSectorxxx #119386
    ebbe a soulslike meg h&S stílusban akit érdekel még ezekre figyeljen majd oda:

Ez a legelső olyan mintha a DMC gameplay-t betették volna a Demons Souls környezetébe! :D

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.08.30. 22:05:10
  • darkSectorxxx #119385
    + LWB

Van egy rothadó trend abban hogy a GP pass játékok nem feltétlen Sony exclusive szintű befektetéssel operálnak.

De a Hellblade meg Plague azok tuti nem sínylik meg a GP-be kerülést, azok eddig is azok voltak most is csak annyi hogy szebb grafika lesz, nem kell miattuk félni.
  • darkSectorxxx #119384
    Úristen de nagyon nem tetszik ennek a játéknak a stílusa.
  • darkSectorxxx #119383
    Lehet, sőtt jobb is, nagyobb project is a BB.... de a BB vége régi, amíg nincs folytatás a Lies of P az egyetlen alternatíva a stílusban. :)
  • TomStorm
    Steelrising-ot veszem!!
  • Kongy
    Hogwarts Legacy-ról mi a véleményetek a Gamescom után? Engem kicsit kiábrándítottak azok a plasztik karakterfejek. Ambíciózus projekt, de lehet túl sokat vállaltak ezzel. Csalódásra számítok.
  • Evoluti0N
    Playstation email rendszer megbolondult. Egy hete kb. befejeztem a Death Strandinget és kaptam is emailt, h gratula a játék befejezéséhez és azóta meg pár naponta kapom az emaileket. Ráadásul olyant kaptam 2x egymás után, h gratula az első fejezet befejezéséhez és kezdhetem a másodikat, ma meg olyant, h gratula a másodikhoz és kezdhetem a harmadikat. wtf
    Meddig fog ez még tartani?
  • lwb
    Akárcsak az új Plague Tale vagy Hellblade, esetleg majd a Starfield. Ez nem jelent semmit. De a játékmenetről készült videó engem nem nyűgözött le egyáltalán.
  • mucsácsó
    én a Surge 2-vel egész sokáig elvoltam, de az első valahogy nagyon önismétlőnek érződött (főkent a környezet) -- ahogy aztán a folytatásnál is előjött ez :(

Steelrising nálam eddig valahogy nagyon radar alatt volt, ha nem írjátok, akkor nem is tudok a létezéséről :D

még akár jó is lehet, bár a HUD/UI dizájnra gyúrhattak volna itt is, ajj.. :(
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.08.29. 21:40:06
  • Seth
    A Surge mindegyik nagyon jó szerintem. A 2. részt ki is platináztam, most kaptam kedvet az első részhez, amíg a Steelrising-ra várok :)
  • mucsácsó
    szerintem eddig az egyik (ha nem a) legígéretesebb souls-like a Wukong mellett, ami _NEM_ FROM; nekem eddig nagyon bejön a világa meg tetszettek is a gameplayek :) nagyon tolnám!
    és nyilván nem érhet fel egy BB-hez semmi sem, mert ahhoz a FROM keze kellene kizárólagosan, de nekem így is bejön, elég durván BB-ripoff az egész ahogy van, de élem -- éééés GP-ben ugye day1, aki boxon tolná majdan esetleg :)

de egyébként igen, eddig szinte az összes nemFROM soulslike sótlan és lelketlen (hehe) volt, lásd Lotfallen, Surge, Mortal Shell, most a Thymesia... fúj, nem!

max a Nioh-t és halványan a Remnantot elismerem, de minden más skip :(
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.08.29. 21:33:18
  • n000rbi
    Az nem kérdés, hogy a Bloodborne jobb, nem is ahhoz hasonlítottam…
  • darkSectorxxx #119374
    nekem nagyon darabosnak tűnik, OFF
  • Kandurex
    Nem is beszélve a “minőségi” garanciával, h egyből ganéj-passzos…..
  • MrAndree
    Bejelentik, hogy jön a remaster PCre és PS 5re. Most már tényleg, ezer százalék tutibiztos.
  • Seth
    Ha már Bloodborne. Lesz valami szerverleállás szeptember elején egy játékbeli hírüzenet szerint, ami nem sokkal egy pletykált ,hónap eleji State of Play közelében lesz. Most már tuti jön egy PS5 peccs,amit majd ott jelentenek be, megmondták a zinterneten :)
  • lwb
    Én is pont erre gondoltam, amikor néztem a gamescomos videót.
  • Kandurex
    Érdekes. Én vártam a Lies Of P, de pont, hogy a bemutató ábrándított ki. Szerintem a sok éves Bloodborne összességében fluidabb, szebb, jobb, hangulatosabb stb.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2022.08.29. 10:18:17
  • n000rbi
    A legfrissebb gameplay már biztatóbb, így ha nem is day1, de be fogom szerezni. Nekem egyébként a Lies of P viszi a soulslike pálmát jelenleg azok alapján, amit látni lehetett belőle.
  • Seth
    Én inkább a Steelrising-ra adok ki pénzt, jónak tűnik.
    Veszi még valaki ?
  • lwb
    Nyilván megveszem ... harmadszorra is. A pc-seknek a legjobb hír ez egyébként, mert ők végre kapnak egy jó TLOU portot.
  • TBTPumpa
    The Last of Us Part I - Löncs tréler:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.08.24. 18:35:31
  • TomStorm
    DualSense Edge
  • xymano
    Most kaptam egy emailt a sonytól, hogy kaptam tőlük 1 hónap prémiumot ingyen.
    Azért jó lett volna, ha 2 nappal ezelőtt küldik el ezt az emailt és akkor nem bújtam volna a netet, hogy honnan lehetett.
  • darkSectorxxx #119362
    Ja természetesen ebben egyetértünk, nagyon fura a helyzet így ebben a formában.
  • lwb
    Elden Ring platina

Normálisan, nem save game felhőbe mentéses izével, NG+5-ön.
  • Bercy #119360
    Promóció esetleg? Nemtudom, hogy a Sonynak szokása-e.