121466
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Épp most vagyok egy új végigjátszásban ps5-ön. Ez az első végigjátszásom azóta, hogy kijött a nextgen peccs. A játék grafikailag sokat javult, a performance is közel fix 60 fps performance mode-ban (a raytracing nem ér annyit, hogy ezért elfogadd az alacsonyabb frame rate-et szerintem). Az összes game breaking bugot kipeccselték, minden quest ma végigvihető. Bugok terén itt-ott találkoztam pl. lebegő autóval meg egyéb vizuális izével, de semmi olyasmival, ami ne lenne ma is egy másik open world játékban, gta-ben pl. Zavaró bugként egyet találtam csak, ami nagyon ritkán bejött, hogy egyes átvezető után nem engedett menni az autóval és nem tudtam nézetet sem váltani. Ezt
quicksave-quickload megoldja. Igazából quicksave, quickload kb mindent megold.
Az exploitok legtöbbjét is kivették. A sasquatch glitch még megy, de pl. a sebezhetetlenség meg a repülés már nem.
Az AI-t csiszolták picit, a forgalomban az autók és az emberek természetesebben viselkednek, van esernyőjük az esőben, ha lövöldözöl elszaladnak (vagy van aki visszalő!), az autók kikerülnek stb. A rendőrség még mindig nem üldöz, ez nem is hiszem, hogy változni fog már. A vezetés viszont jobb lett.
Szerintem érdemes nekiállni, a történet jó, grafikailag is a szebb ps5 játékok közé tartozik és ráadásul jól is fut. -
A CP2077 milyen allapotban lett mara mondjuk PS5-on? Regen jatszottam vele amikor kijott PC-n,azota semmit,a netflixes sori meghozza hozza a kedvem :D -
Hat sajnalatos, hogy volt/van motion sickness-ed... Mindenhol azt irjak, hogy idovel elmulik, persze ember fuggo..
En ezert (is) vettem meg az elso generaciot, hogy hozzaszokjak, mielott a (hozza kepest is) high-end psvr2 megerkezik, de szerencses vagyok talan, mert semmi rosszullet nem volt azon kivul, hogy a labaim neha kb elzsibbadtak/beremegtek kicsit, mert nem birta feldolgozni a kis agyam h allas kozben rohanok a lejton (vagy lepcson) lefele (: -
>és a 2-től se várnék akkora nagy upgradet,
Miben? -
Én meg az Astro után is néha majdnem összehánytam magamat, pedig ott aztán statikus a kamera - de a legdurvább nekem a Driveclub VR volt, ott 2 kanyar után a gyomrom a számban volt :D nem nekem való, meg szvsz gyerekcipő a VR, és a 2-től se várnék akkora nagy upgradet, de ne legyen igazam
Viszooont a Beat Sabert nem bírtam abbahagyni, azt tényleg imádtam - kivéve amikor elkezdtek párásodni a lencsék... :D
-
A repulőben a viszonyítási pontok hiánya miatt alakuo ki, mert a valóságos horizont sokszor nem látható, a műhorizont meg erre nem jó. -
Ez itt off, de az asztronautás példád az jó. A többi nem annyira, mert gravitációban a belső fül összhangban mozog a szemmel. Magyarul, ha pörög a repülő, akkor érzed is pörgést, nem csak látod. Itt könnyű hozzászokni, sokan nem is lesznek eleve rosszul, mert ez itt csak egy túlzott védelmi reakció a szervezettől, ami amúgy sem természetes. Én pl. gyerekkoromban sem voltam soha beteg az autóba és sok más gyerek sem az. Hajlam kérdése.
Nem tudom, én úgy látom, hogy aki beteg lesz VR-tól az teljesen sose fog "kigyógyulni" belőle. Kisebb időszakokra, egyszerre 1 óráig kb én is bírom gond nélkül. Utána lesznek csak bajok. -
Én tudom mi ez, de ehhez hozzászokik az ember, ahogy a gyerekek is hozzászoknak az autózáshoz. Idővel elmúlik, ha eleget használod.
/Vagy a pilóták a repüléshez, vagy az asztronauták a súlytalansághoz, végtelen a lista. -
Hát én sokat használtam, de nem múlt el, nem is enyhült.
Meg ugye a név is félrevezető, mert ez valójában nem betegség. Ez a szervezeted természetes védelmi reakciója, amikor azt érzékeli, hogy az érzékszerveid ellentmondó információkat küldenek az agyba. Ilyenkor a szervezet azt gondolja, hogy mérgezés történt és beindul a hányinger. -
- MS-t pont a VR-al gyógyítják, ha eleget használod, már semmitől nincs.
Sajnos ez nem így van, vagyis nem pontosan így.
Amúgy meg olyan ez - szándékosan szélsőséges példa - , mintha azt mondanád valakinek, hogy ha 50-szer megnyalod a 220-at, 51. alkalommal már nem ráz majd meg.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2022.11.07. 08:52:15 -
Ha 14. fejezetről beszélsz, az régen rossz. Most tartok a X. fejezetneél, és nagyon reméltem, hogy most jön már a végjáték.
Hát én garantáltan nem fogok ebből még 4 chaptert lenyomni. -
hvitya #119622 Plaugue Tale Requiemet végigvittem, de basszus ezt a játékot úgy túltolták, hogy az valami hihetetlen.
A kétharmadától már olyan végjáték szaga volt, hogy vártam na mindjárt vége, erre még egy fejezet meg még egy meg mégegy..mikor megláttam, hogy Chapter XIV már könyörögtem, hogy legyen már végre vége
Sztori nem volt rossz, de az eleve fiktív történet a végére már szürreális mértékeket öltött.
A játékmenetre se volt jó hatással a játék hossza a végére már az egész összeomlott
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a hajón való harc amikor elhagyják a szigetet egy kis szar lyukba vagy beszorítva, de csak jönnen és jönnek az ellenfelek
Nem bánom a rá szánt időt, de ebből tényleg nem kell harmadik rész. -
MS-t pont a VR-al gyógyítják, ha eleget használod, már semmitől nincs. Az 500 órás skyrimet meg végigtoltam volna, ha nem egy retekport lenne az egész, mindazonáltal azt gondolom a VR egyetlen esélye a normál játékok VR portja, hisz a kifejezetten VR-ra fejlesztett játékok pénzügyileg nyilván teljes öngyilkosságok, és kizárólag promóciós célokat szolgálnak. A jelenlegitő több aligha várható belőle.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.11.07. 08:17:32 -
Akkor te mázlista vagy, hogy nem leszel rosszul. Nekem konkrétan a resi7 1-2 óra játék után fél órát sötétbe kellett feküdjek, annyira forgott minden. De még a resi7-et el is fogadnám, nem túl hosszú játék. De a skyrim? Ki tesz bele 500 órát vr-ban?
Nekem a legjobb VR élmények azok voltak, ahol nem mozogtam, főleg horizontálisan, hanem egy helyben álltam. Ezek általában nem játékok nyilván. -
- a rendes konzolra készült játék, amiből VR-t csináltak: motion sickness a csúcson.
Ezzel absz nem értek egyet. Szerintem pont ebből kellett volna sokkal-sokkal több: lásd resident evil 7. Csakhát eleve mocskosul kevés az alapanyag, mert az fps nézet kiment a divatból, az a maréknyi ami készül, meg vagy érdekli a készítőket a VR, vagy nem. Ált. nem.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.11.07. 08:06:16 -
Az első generációs PSVR és az első Rift/Vive generációja után az a bajom a VR-ral, hogy háromféle "játék" létezik rá:
1. a gimmick játék, ami inkább egy experience, egy órát elbohóckodsz vele, aztán felejtős
2. a rendes konzolra készült játék, amiből VR-t csináltak: motion sickness a csúcson. Aki végig tudta vr-ban vinni pl a skyrimet, az egy érmet érdemel tőlem legalább.
3. a direkt VR-ra készült rendes, nagy játékok, mint a HL Alyx. Ezekből van a legkevesebb és azt kell megnézni, hogy ezek érnek-e annyit, hogy ezért egy egész platfotmot megvegyél.
Nálam az első 2-3 hónap óta csak a port fogták a vr headsetek. A második generációra okosabb leszek és nem veszek ilyet. -
Lesz itt játék dögivel. :-D -
Mivel most lett 20 éves a Ratchet & Clank széria, így ingyenes páncélcsomagot kap minden játékos az Insomniac-tól (1.004-es patch keretében):
-
Túl sok chapter van, nem biztos, hogy megéri szenvedni vele, de totál átérzem :D
Nem érdemes beleállni fightba, borrrrzalmasan rossz ebben a játék :( -
Ha át is szenvedem rajta magam, akkor lássam, amikor a hátam közepét ezt a szart többet. Most már ott tartok, hogy mindenhonnan szaladok, sokkal egyszerűbb mint az ostoba harc a suttyókkal. Ez tízből kilencszer sikerül is. Amit mindig várok, az a következő chapter felirat, mert akkor tudom, hogy már csak egyel kevesebb van hátra belőle.
'sznak kezdtem hozzá.
Más: Van kód valahol Atreushoz meg az apjához? Vagy menjek a store-ba?
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2022.11.05. 19:02:08 -
Nincs is értelme szerintem belemenned már a régivel. -
Ooo, akkor azert, koszi az infot!
Akkor lehet csinalok belole meg videot, de majd az uj headset-tel megyek bele komolyabban szerintem -
Koszi, beszervalom, az astro is hatalmas, platina lett (: -
No Man's Sky: valszeg a PS5 verzióval nézted. Természetesen csak a PS4 verzió támogatja a PSVR-t, szóval töltsd le azt. -
Blood and Truth kb a legjobb PSVR játék. Az Astro mellett szerintem az egyetlen ami igazán kihasználja a rendszert -
Meg nem probaltam a Skyrim vr-t (csak betaraztam kb nyugdijig jatekokkal tobb platformra is), de akkor sajnalatos h tobbszor igy-ugy kiadtak, de ezt a verziot elhanyagoltak ):
Koszi a tippeket, csemegezek majd beloluk (:
A No Mans's Sky majd a psvr2vel lesz teljes vr elmeny, sajnos az elso generacion csak olyan, mintha moziban jatszanek egy hatalmas kepernyo elott, vagy en nem talaltam meg a beallitast...
Annyira azok a jatekok nem jonnek be, ahol teleportalassal haladok, de vannak kivetelek...
Blood and Thuth-t lesem mindenkepp -
Hát az a Skyrim VR a világ szégyene. 3D audio nélkül, atyaég...máig foldolgozhatatlan, hogy ezt hogy tudták elgagyizni ilyen mértékben. Ha jó VR játékot akarsz akkor:
- Blood and Truth mindekelőtt
- No Man's Sky
- Resi7
- Doom VFR
- Moss
- beat Sabre
meg mittudomén, majd még jut eszembe, meg majd irkálnak itt. Azt a skyrimet meg inkább messzire kerüld el.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.11.05. 12:00:33 -
Igazad van, de elfer azert mindketto a polcon (:
Remelem, hogy az ujhoz tobb tartalom erkezik AAA jatekok teren, es sokaig el lehet veluk lenni...
Furcsa lesz a minosegbeli (felbontas, grafika, stb) kulonbsegek miatt az uj utan a regivel jatszani, de tobb jatekhoz szivesen visszaternek, pl Astro Bot, Farpoint, Borderlands2, Doom3, Skyrim, stb.
-
Ezt értem, azt kevésbé, hogy ez milyen módon kötődik az újhoz? Azon nem fogod tudni az erre való játkokat játszani, ergo ha nem végzel velük, kénytelen leszel tovább használni a régit. Ha meg végzel addig velük, akkor pár nap alatt letolod azt a 3 játékot, ami elérhető lesz megjelenéskor az újhoz, és vége az ünnepnek. -
Valoszinu, foleg ha megjelenik az uj (felteve ha sikerul szereznem), de elfer azert, jo elmenykenyt megmarad... -
Az első időkben igen, aztán pikkpakk kifogy az a gyökkettő játék, ami volt hozzá, és snitt. Landol a szekrény mélyén, ahogy mindenkinél. -
Pontosan. Az árát nem is az összeg miatt sokallom, hanem összehasonlításban. Ennyiért már tényleg lehet venni egy Oculust, és azzal azért szoftvertámogatás terén sokkal jobban jár az ember. Értem, hogy kell hozzá egy erősebb PC is, de az amúgy is van, mivel az a fő platformom. -
Oke, akkor tevedtem..
Azert en megveszem mert hatalmas moka az elso gen psvr is (: -
Nintendo-ra jönnek most a legjobb játékok, miről beszélsz. Mario Rabbids 2, Bayonetta 3, Xenoblade 3, Splatoon 3, Kirby and the Forgotten Land, most ami hirtelen eszembe jutott. Meg jött most Nier: Automata, Persona 5 Royal... -
Akkor el vagyok tevedve.. sajnos ismeroseim nagyon nem keresnek ennyit...
-
Teljesen egyetértek. -
Én nem nagyon azt sem, hogy azok ömlenének. Mármint azt látom, hogy számomra zavaróan sok jött belőle az elmúlt években, nade mindeközben mit csinálnak a sony stúdiók? Az MS Stúdiók? Vagy a ninty stúdiói? Ot még új gép sincs!
Mármint azon kívül, hogy 4-5 évig vakargatják a bal heréjüket. -
Zóanagyvarázsló #119596 Akinek ez többhavi fizetése, annak a túlélés a fő gondja. Nagyon keveset keresnek a tanárok és a szociális dolgozók, többek között náluk ez igaz lehet akár a több, ami, mondjuk, 1,5. De az átlagmelós 8 órában már csak nagyon szer helyen kap ennyit. Szakmunkára valakit találni 400k nettóért már necces. Szalagmunkások béreit tekintve talán ki lehet indulni ebből.
Arról meg már ne is beszéljünk, hogy mennyiért kapkodják el idehaza a videókártyákat.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2022.11.04. 12:59:45 -
Akkor mondom másképp, reagálva az eredeti posztodra: az ide még valamit is irkálók jórészét személyesen ismerem, de legalábbis elégget tudok róluk ahhoz, hogy tudjam, nem okozna nekik gondot megvenni a PSVR2-t. Nagyrészük mégsem fogja. Ha úgy gondolod, hogy azért, mert nem tudják, megvenni(pedig szeretnék), az egy tévedés. Simán lehet, hogy a sony is ezt gondolja. nem is lepődnék meg rajta, az, hogy a sony az elmúlt években ennyi baromságot csinál, valszeg vastagon benne van, hogy vagy fogalma nincs a potenciális vásárolóbázisáról európaszerte, és/vagy nem érdekli, hogy kik ők. -
Dolgozó középosztálybéli emberekkel találkozom, barátkozom, stb. A PS5-öt is ők veszik főleg. Jelenleg 600euro környékén mennek a PS5-ök, és továbbra sincs polcon szinte sehol, sőt, ennyiért eladják a scalperek is, csak az nem, aki nagyon fölé akar lőni. Mindeiközben az olcsó SeriesS meg hegyekben állt az elmúlt két évben végig, mert az meg nem kell a kutyának sem. De persze értem én, hogy a 600 eurós PSVR-t nem lehet eladni, csak minden mást 600 euróért, csak ennek nem feltétlenül a 600 euró a fő oka, és eddig sem írtam mást :D