PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
PsPlus Essential

Need for Speed Heat
Toem
Granblue Fantasy Versus

Meh...

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
Jó persze ez érthető a keleti is többféle mértékűek vanak stílusban, de megértem ha az nem tetszik. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Na még egy adaggal!!! A listámról. 😄

DMC / Soulbornlike

Remnant szerű

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.08.30. 22:50:31

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Nem tudom de nekem a keleti stílus nem majomemberben merül ki és a Team Ninja is bekaphatja a Dynasty Warriors stílusával.
Kis szerény véleményem
darkSectorxxx
Jó persze ugye más stílus, izlés kédése, nekem ez a nem tudom milyen stílus nem annyira jön be a sapkája is olyan a karakternek, én inkáb a keleti dizájn fele húzok. 😊

Ja a Wu Kong amúgy még igen ami jó lesz . 😊 meg Where Winds Meet amiket odatehettem volna a másik 4 közé. 😊

Érdekes.Én azonnal felfigyeltem rá!

Viszont amit utoljára linkeltél és a Wukong,Wo-long,Hogwarts,ezek nem.

Pinokkió jöhet még,azonnal😊

darkSectorxxx
ebbe a soulslike meg h&S stílusban akit érdekel még ezekre figyeljen majd oda:

Ez a legelső olyan mintha a DMC gameplay-t betették volna a Demons Souls környezetébe! 😄

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.08.30. 22:05:10

darkSectorxxx
+ LWB

Van egy rothadó trend abban hogy a GP pass játékok nem feltétlen Sony exclusive szintű befektetéssel operálnak.

De a Hellblade meg Plague azok tuti nem sínylik meg a GP-be kerülést, azok eddig is azok voltak most is csak annyi hogy szebb grafika lesz, nem kell miattuk félni.

darkSectorxxx
Úristen de nagyon nem tetszik ennek a játéknak a stílusa.

darkSectorxxx
Lehet, sőtt jobb is, nagyobb project is a BB.... de a BB vége régi, amíg nincs folytatás a Lies of P az egyetlen alternatíva a stílusban. 😊

Steelrising-ot veszem!!
Kongy
Hogwarts Legacy-ról mi a véleményetek a Gamescom után? Engem kicsit kiábrándítottak azok a plasztik karakterfejek. Ambíciózus projekt, de lehet túl sokat vállaltak ezzel. Csalódásra számítok.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Playstation email rendszer megbolondult. Egy hete kb. befejeztem a Death Strandinget és kaptam is emailt, h gratula a játék befejezéséhez és azóta meg pár naponta kapom az emaileket. Ráadásul olyant kaptam 2x egymás után, h gratula az első fejezet befejezéséhez és kezdhetem a másodikat, ma meg olyant, h gratula a másodikhoz és kezdhetem a harmadikat. wtf
Meddig fog ez még tartani? <#zavart1>
lwb
Akárcsak az új Plague Tale vagy Hellblade, esetleg majd a Starfield. Ez nem jelent semmit. De a játékmenetről készült videó engem nem nyűgözött le egyáltalán.

mucsácsó
én a Surge 2-vel egész sokáig elvoltam, de az első valahogy nagyon önismétlőnek érződött (főkent a környezet) -- ahogy aztán a folytatásnál is előjött ez 😞

Steelrising nálam eddig valahogy nagyon radar alatt volt, ha nem írjátok, akkor nem is tudok a létezéséről 😄

még akár jó is lehet, bár a HUD/UI dizájnra gyúrhattak volna itt is, ajj.. 😞
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.08.29. 21:40:06
Seth
A Surge mindegyik nagyon jó szerintem. A 2. részt ki is platináztam, most kaptam kedvet az első részhez, amíg a Steelrising-ra várok 😊

mucsácsó
szerintem eddig az egyik (ha nem a) legígéretesebb souls-like a Wukong mellett, ami _NEM_ FROM; nekem eddig nagyon bejön a világa meg tetszettek is a gameplayek 😊 nagyon tolnám!
és nyilván nem érhet fel egy BB-hez semmi sem, mert ahhoz a FROM keze kellene kizárólagosan, de nekem így is bejön, elég durván BB-ripoff az egész ahogy van, de élem -- éééés GP-ben ugye day1, aki boxon tolná majdan esetleg 😊

de egyébként igen, eddig szinte az összes nemFROM soulslike sótlan és lelketlen (hehe) volt, lásd Lotfallen, Surge, Mortal Shell, most a Thymesia... fúj, nem!

max a Nioh-t és halványan a Remnantot elismerem, de minden más skip 😞
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.08.29. 21:33:18
n000rbi
Az nem kérdés, hogy a Bloodborne jobb, nem is ahhoz hasonlítottam…

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

darkSectorxxx
nekem nagyon darabosnak tűnik, OFF

Kandurex
Nem is beszélve a “minőségi” garanciával, h egyből ganéj-passzos…..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bejelentik, hogy jön a remaster PCre és PS 5re. Most már tényleg, ezer százalék tutibiztos.

Why so serious?

Seth
Ha már Bloodborne. Lesz valami szerverleállás szeptember elején egy játékbeli hírüzenet szerint, ami nem sokkal egy pletykált ,hónap eleji State of Play közelében lesz. Most már tuti jön egy PS5 peccs,amit majd ott jelentenek be, megmondták a zinterneten 😊

lwb
Én is pont erre gondoltam, amikor néztem a gamescomos videót.

Kandurex
Érdekes. Én vártam a Lies Of P, de pont, hogy a bemutató ábrándított ki. Szerintem a sok éves Bloodborne összességében fluidabb, szebb, jobb, hangulatosabb stb.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2022.08.29. 10:18:17

n000rbi
A legfrissebb gameplay már biztatóbb, így ha nem is day1, de be fogom szerezni. Nekem egyébként a Lies of P viszi a soulslike pálmát jelenleg azok alapján, amit látni lehetett belőle.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Seth
Én inkább a Steelrising-ra adok ki pénzt, jónak tűnik.
Veszi még valaki ?

lwb
Nyilván megveszem ... harmadszorra is. A pc-seknek a legjobb hír ez egyébként, mert ők végre kapnak egy jó TLOU portot.

TBTPumpa
The Last of Us Part I - Löncs tréler:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.08.24. 18:35:31

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Most kaptam egy emailt a sonytól, hogy kaptam tőlük 1 hónap prémiumot ingyen.
Azért jó lett volna, ha 2 nappal ezelőtt küldik el ezt az emailt és akkor nem bújtam volna a netet, hogy honnan lehetett.
darkSectorxxx
Ja természetesen ebben egyetértünk, nagyon fura a helyzet így ebben a formában.

lwb
Elden Ring platina <#eljen>

Normálisan, nem save game felhőbe mentéses izével, NG+5-ön.

Bercy
Promóció esetleg? Nemtudom, hogy a Sonynak szokása-e.
Csak azért jó lenne tudni honnan van.
darkSectorxxx
Az azért akkor ugy eléggé fura.
Ez akkor szerencsés helyzet ha nem vonnak sehonnan tőletek ezért pénzt.

Köszönöm, de sajnos semmi nincs ott sem, már néztem.
darkSectorxxx
Ez akkor is homályos, nagyjából már hozzászoktam mi az eltérés a youtube meg a pixelpontos eredeti kép közt ez nem attól van, rengeteg ilyen unreal játszható demo an steam-en azokkal is ez a gond sokszor.
Szórakoznak a látótávolsággal is sokszor erőforrást spórólva ugye.

darkSectorxxx
Hát akkor fenn a ps weboldalán jelentkezz be, vagy a gépen és nézd meg a history-t hogy mik lettek vásátolva a profilra, ha semmi akkor márpedig valamileyn account meg lett osztva.

Ha újonnan felraksz egy accountot a gépre az ALAP esetben automatikusan megosztott profil lesz, vagyis ezt nem manuálisan kellett beállítani.

Vagyis végig kell nézni az összes gépen lévő account vásárlási előzményét hol lett vásárolva vagy hol újult meg előfizetés
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.08.22. 08:51:06

mucsácsó
az a probléma, hogy egy ipari hulladék a youtube tömörítése továbbra is, és emellé valszeg még a forrás videó is ratyi bitrate-tel lett rögzítve, azért vannak öklömnyi pixelek a hirtelen mozdulatoknál... 😞
Nincs megosztva sem
Megnéztem és még 27 napig elérhető
darkSectorxxx
Elvileg ez nem lehetséges.
Nincs megoztva valami profil?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.08.21. 11:32:14

Nem volt semmi előfizetésem. 2 hónapja be sem volt kapcsolva a ps tegnapig
Seth
Nem volt PsNow előfizetésed ?

Nem is sima hanem premium
Hello
Az lenne a kérdésem, hogy nem vettem ps plus t
mégis van, valaki nem tudja miért?
Tuti nem vettem nem is szoktam
darkSectorxxx
Sajnos hiába 4k meg RTX meg bármi a videó annyira homályos hogy hihetetlen, a legtöbb Unreal ilyen dologgla nekem ez a problémám.

Mephike
Jó cucc lesz ez! Nálam egy ideje fent van a listán.

mucsácsó

váó..
TBTPumpa
Eléggé combos és figyelemreméltó ingyenes frissítést kap a Kena, szeptember 27-én a megjelenés első évfordulójának alkalmából!

Tartalma:
- Új képességek
- Új trófeák
- Új ékkövek (általuk a staff tápolható lesz)
- Új ruhák (Deluxe Edition kiadás is bővül)
- Új feladványok
- Új ellenfelek!
- Új sapkák a rotoknak
- Rengeteg finomhangolás és hibajavítás

A teljes bejegyzés (videókkal mellékelve az újdonságokról) itt olvasható

Az oldalon csak PS4 és PS5 verziók vannak említve, de gondolom PC-re is érkezni fog majd aznap.
Vannak fejlesztők/kiadók, akik ennyi újításért cserébe már folytatásnak hívnák az adott játékot - lásd: Blizzard - Overwatch 2. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Kandurex
Nem vitatom, ez mind benne van. De szörnyen unalmas..