121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#119441 Így van! -
#119440 -
#119437 ez TGS lesz inkább igen, de azért remélem 1-2 érdekesség így is becsusszan mára :) -
#119436 Hát azért remélem valami Konami cucc lesz, jó lenne végre tényleg egy Silent Hill vagy a rebesgetett Metal Gear remake,reboot.
Mondjuk ezek valószínűleg inkább a Tokyo Game Shown lesznek -
#119435 nem lesz semmi, indie és AA-kaliber japó gémek :( -
#119434 Nem kell nekem remaster, csak egy szaros 60 fps patch, amit egy lelkes modder meg tudott csinálni a klotyón ülve -
#119433 Armored Core?...az se kell. Azt csinálják amire igény volna!
:) -
#119432 Úgy tudni, hogy új Armored Core játékon dolgozik a from, BB2 legfeljebb bejelentés szintjén lehet csak, az meg még évek. A többség már annak is örülne, ha egy nyomorult 60 fps peccs kij9nne a régi BB-hoz.
Az én tippem: egyik sem. -
#119431 De miért kell a remaster vagy bármi?
2. -dik rész! Na az lenne az igazi! -
#119430 :DDD -
#119429 Ma éjfélkor State of Play.
20 percben. Namajdmost Bloodborne Ps5 patch :) -
#119428 Rajtam eddig se kerestek egy vasat se ezzel a módszerrel. Ha meg is vettem a játékot, MTX-re pénzt már nem adtam. Ha jött valami jó dlc vagy inkább kiegészítő, arra lehet, de ilyen xp booster vagy akár kozmetikai dlc-kre egy fillért sem.
Nyilván én vagyok a kisebbség. -
#119427 De a 30 órásat lehet, hogy végigjátszod 1 hónap alatt, az meg nem üzlet. El kell nyújtani, hogy ne csak 1 hónapra fizess elő a Ubisoft+-ra. -
#119426 Én ezeknek már nem hiszek semmit.
Nem is kell egy AC 120 órás legyen. Legyen 30, de jó sztorival. -
#119425 Én úgy látom most - lehet tévedek -, hogy az ubi ezt úgy oldja meg, hogy a Mirage az olyan lesz, mint a régiek, no grind, de cserébe kisebb is a játék, 10-15 órás játékidő, mint a régieknél, nincs akkora bejárható terület sem meg a sok openworld baromság sincs.
Viszont a Mirage mellett csinálják tovább az új-AC franchise-nak megfelelő open world játékokat, mint a Valhalla meg az Odyssey volt. A japános pl. tuti ilyen lesz, tele MTX-szel meg a szokásos izével, mint a Valhalla.
Így az MTX bevétel is adott, de a sajtótól meg a rajongóktól is kapnak buksisimit, mert ott a totál SP, grind-mentes, nem live service Mirage. Kb mint az EA csinálta a SW Jedi Fallen Orderrel. PR-értéke felbecsülhetetlen, a lé meg jön be a mobil és egy mtx-heavy játékon.
Aztán simán lehet, hogy nem így lesz a végén. -
#119424 A helyzet az, hogy lehet, hogy szarik, de nem elég nagyot. Ugyanis még mindig rekordokat döntögetnek a bevételeik, pláne, a mikrotranzakciós mutatóik.
Joggal gondolják, ha rossz lenne, amit csinálnak, akkor pont az ellenkező trendet látnánk. Nagyon úgy néz ki, hogy a PoP "senkit" sem érdekel valójában, ugyanis ha elég pénzt látnának abban, akkor megcsinálnák.
Azzal azért érdemes tisztában lenni, hogy ekkora cég már nagyon komoly pszichológus- és marketing gárdát tart fent, rengeteg kutatást finanszíroz, amikből gyakorlatilag valós adatokat kapnak az üzleti döntéseik támogatásához. Így bármilyen furcsa, nem csak azt mérik, mekkora igény van egy adott játékra, de gyakorlatilag azt is, hogy a mikrotranzakciók milyen színnel, tartalommal, szaggal, árral hol és mikor jelenjenek meg egy játékban, hogy ló vagy inkább kecske kapjon páncélt..
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2022.09.12. 12:02:38 -
#119423 Az kissé frusztráló volt, de még mindig jobb, mint az egy gombos vertikal travel. Volt élmény abban amikor megmásztál egy nagy épületet. Lehetett hibázni. Persze ízlések és pofonok, ahogy mondják. Nekem az tetszett jobban. -
#119422 Kifejezetten "élvezet" volt, amikor megmásztál egy tornyot nagy nehezen Firenzében, és a faszparaszt utolsó senki egy kővel 150 méter távolságból eltalált, te meg leestél. -
#119421 Szerintem ezzel mindenki így volt, de ne gondold, hogy az Ubi le fog mondani a grindelős csillió dollárt hozó XP boosterekről. Ha pedig az lesz benne, akkor olyan játékmenet is kell, ami ezt támogatja. Olyat is fognak csinálni. -
#119420 Teljesen egyetértek. Sőt, nekem már a Unity-nél behozott "1 gombot nyomsz és mindent megmászik" stílus se tetszik. Jobban szerettem amikor még a mászás is egyfajta kihívás volt. -
#119419 MTX-ek voltak már a régi AC-kben is, de ha olyan lesz, mint a unityben volt, hogy lényegében simán végigvihetted a játékot úgy, hogy soha nem érezted, hogy fizetned kéne bármiért is, akkor nem lesz vele bajom.
Meglátjuk. Az biztos, hogy engem az originnél elveszítettek. Amikor kijöttem az első városba és megláttam, hogy lényegében egy looter shooter izét kaptam (shooting nélkül nyilván) a pénzemért, ahol szó szerint kellett grindolnom, hogy a sztoriban következő részekhez elég erős legyek, akkor elment a kedvem az egésztől. Én az AC játékokat a sztoriért játszottam. Sőt, még Desmond története is érdekelt az 1-2-ben, sajnáltam, hogy az újakban ez a vonal elsikkadt. -
#119418 Én is így vagyok vele. De a mikrotranzakciókat úgysem engedik el, így a végén ez is egy grindelős szar lesz, mint a Valhalla. -
#119417 Nekem sem tetszik. Én ezt a Jeruzsálem-Teherán-Irán és hasonló vidékektől agyfaszt kapok, filmekben is. Ha ilyen helyen játszódik egy film, már lépek is ki. -
#119416 A Mirage-ban a pláne inkább az, hogy a régi AC-k (origin előttiek) lineárisabb történetét hozza, fejlődés és szinttel rendelkező loot nélkül. Magyarán nincs grind, csak mész a történeten végig, ahogy régebben pl Unityben vagy Black Flagben.
Nekem ez sokkal jobban bejön, mint az a katyvasz, ami pl a Valhalla lett. -
#119415 Rém unalmasnak tűnik ez a helyszín, a karakterrel egyetemben. Már a Valhallában is unszimpi volt ez a faszi.
A Project Red-et várom inkább, végre elmennek japcsi földre és nindzsáskodhatunk :) -
#119414 Imádom ahogy a Ubisoft gúnyt űz a játékosokból. Pontosan 2 éve jelentették be a Sands of Time remake-et, balfaszkodnak vele, megint semmi hír róla. Aztán a hivatalos Prince of Persia twitteren még poénkodnak is azon, hogy lesz a Mirage-hoz egy Deluxe Edition, amiben Prince skint fog kapni a főszereplő. Elmennek a büdös picsába én azt mondom. Ez a játékosok szájba szarása egész konkrétan. Nem csoda, hogy a livestream alatt le volt tiltva a chat....
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2022.09.11. 11:00:42 -
#119413 A videó végén van amikor a homokot a katona szemébe szórja! Ez a fícsőr az AC2-ben volt. -
#119412 itt van nektek az új Assassin's Creed.
-
#119411 Nem veszem meg, nincs benne egy izmos csaj se! -
TomStorm #119410 -
#119409 TLOU1 kivégezve. A játék 99%-ban ugyanaz, apró módosítások vannak csak benne. Mármint a nyilvánvaló grafikán túl. Pl. egyes jelenetekben nem lehet gugolni vagy futni, ahol a régiben lehetett, egyes helyeken nem lehet ugrani vagy betettek láthatatlan falakat stb. Ez gondolom a glitchek miatt lett ilyen.
A molotov is olyan mint a kettőben, nem pedig win gomb, mint a régi egyben volt. A fertőzöttek AI-je is változott, főleg a bloatereké. Nehezebb lett tőle kicsit a játék, de csak kicsit.
Összegezve: aki szuperfan, az vegye meg. Aki nem, az várjon leértékelésre vagy ps plusra vagy akármire. -
#119408 Lehet a tv miatt, nalunk nincs gond a 4k@40+vrr-al, tokeletesen megy (xr92j). -
Newfronter #119407 A 40FPS-es VRR viszont nem az igazi, egy C2-őm van, de azzal darabos, a 30 FPS-es meg stabil. Én is amúgy a Performance+VRR-al tolom, ami ugye 60+ FPS. -
#119406 Hát, én ezt majd PC-n. Végigvittem anno PS4-en, és a PC verzióra majd kíváncsi leszek - lévén az nálam a fő platform - PS5-re passzolom. Továbbra sem vagyok meggyőződve a létjogosultságáról. -
#119405 Kiprobaljuk majd 4k ill 1440p-ben is, de ha stabil a 4k30fps, akkor nagy tv-n valoszinu, hogy szebb lesz... -
#119404 Most szereztem be egy LG 55B2-est. Van valakinek ilyen, és milyen beállításokat használ? -
#119403 +VRR, ha a tv támogatja. -
#119402 1440p 60 fps szerintem a nyerő mód. A játék 99%-ban stabil 60 fps, két hely van talán, ahol 50 körülire lemegy. Nincs nagy baj itt a teljesítménnyel szerintem. -
#119401 4k 30 FPS nekem mondjuk pont elég.
Megmondom őszintén én folyamatosan fikáztam az ára miatt mielőtt még nem jelent meg.
Így, hogy már néztem csomó videót róla a megjelenés után kicsit jobb szájízzel vagyok róla. Persze még ígyis drága de azért látszik, hogy van benne munka. Gyanítom pár hónap és feléért már meg lehet majd venni. Karácsony környékén. -
#119400 Én aztán nem tartom őket szentnek, de dinamikus felbontás nélkül a PS5 nem bír ennél többet. Ezt pont a linkelt DF elemzés bizonyította be.
Az persze jogos kérdés, hogy akkor miért nincs DR a ND játékaiban. Ez nyilván a fejlesztők hibája, nincs ebben vita köztünk.