PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy kikapcsolható crossplay, de mondom nem igen rak be egeres játékost, én még nem láttam
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Sőtt azt olvastam hogy ez ezekután egyre gyakrabban is lesz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.10.27. 13:47:38
Adversus solem ne loquitor
PS5 II PSVR
Túllépve a sutaságain, például az elavult látványvilágot, a játék rendkívül szórakoztató. Az első három órában nagyokat nyeltem csak, neezen vette be a gyomrom, de most már nagyon kedvelem. Egy Fallout-tal se játszottam, sőt, soha nem is tetszett a világuk, de ez a játék most nagyon bejön.
Pláne GamePAss-ban 😊
Ajánlom majd, ha lemegy elfogadható szintre az ára. Bár vélhetően a látvány még szarabb lesz Prón, mert ugye X1X enhanced a játék, és azért ott sem remeg meg tőle a lábam.
PS5 II PSVR
Outta Worlds
Death Stranding
Luigi's Mansion 3
Fallen Order
Mikó?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.10.27. 13:22:53
Gunplayben meg pláne megeszi reggelire, de mondjuk az összes létező FPS-t perpill 😄
Nagyon eltalálták, hogy lövéskor beremeg a kamera, és a robbanások is gecibrutálisak 😊
Sztem szerezd be, nem lehet vele téveszteni 😊
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
nyilván hardverfüggő, különben nem lenne az, hogy Pro-n van szebb/performance mód, sima PS4-en meg nyoma se ilyennek, és még sokszor szarul is fut (sub 25-30 FPS..).
random példa a Control erre, dehát ott még a betonstabil 30 frém is nagy szó - base PS4-en meg ne is álmodjunk ilyenekről.. 😄
más kérdés persze, hogy Nótiéknak miért sikerül ami sikerül, vagy mondjuk Santa Monicáék miért tudtak a GoW-ból 60 FPS-t kisajtolni.. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
10+ éve mondogatom egy Maya-s haver munkáit látva, hogy szédületesen le vannak maradva a jelenlegi csúcs hardverek attól, amit a grafikusok, designerek elképzelnek. Nem véletlen, hogy a fejlesztés úgy zajlik, hogy a csapat megálmodja mit szeretnének, a programozó meg megmondja, hogy ebből mi fér bele a vasba. AAA címeknél mindig sokkal kevesebb, most az indifosokat hagyjuk.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Igy általánosan, hogy 60fps, így kijelentve tudná bármi, az hogy PC-s High vagy Ultra mindőségben, na azt nem, vagy ritkán.
Viszont nem is várom el. Én legalábbis.
Legyen csak 30, de az gecire stabilan akkor.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.10.27. 08:19:50
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
meg hát azért van egy pár jelenet, ami szerintem gyengébb lelkületű embereknél kicsapja majd a biztosítékot - amolyan MW2 repteres mészárlások szintjén 😄
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.10.26. 21:19:07
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.10.26. 20:14:39
mondjuk én csak simán TDM-et püfölöm, tudom legegyszerűbb, de valahogy mégis ez foglal le leginkább 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.26. 20:09:07
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Pl. a Hellblade is az 1.3-as patch óta tudja és baze, ahogy ez itt lefolyik az arcomba. Hugh <#wow2>#wow2>
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.10.26. 19:28:40
A konzolok 2016 tolják a 4K hdr-t. A tévégyártók mostanra kezdik felvenni a ritmust, nade vásároljatok 4K HDR pc monitort. Ha tudtok.
A mai technológiák kvázi irracionális igényeket ekégítenek ki, amiknek a megteremtése irracionális mivoltjuk miatt elképesztően nagy, és időigényes feladat. A 4K ról majd a 8K-ra terelni a népet...évtizedes kihívás lesz. Egy soha meg nem fogalmazódó, semmivel alá nem támasztható, évtizedek óta tartó sokadik evolúciós folyamat újabb lépcsőjét megugrani nem ugyanaz, mint a tíz éve létező mobiltelefónia irracionális csúcsait megkapargatni. És már az is egyre nehezebb kenyér.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.10.26. 18:52:36
csak az a "baj", hogy nem tudok szabadulni a multitól <#idiota>#idiota> picsajó lett az is szerintem, van pár nagyon fasza map, és eléggé változatosak is 😊
jhah és amúgy meglepő módon nagyon jól megy a crossplay, simán szétlövik a seggemet a controlleres arcok... 😄
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.10.26. 18:33:57
mondjuk ahogy Moby is írta, nyilván egyszerűbb azért egy adott fix "sztenderd" vasból kisajtolni azt, amit egy hasonszőrú PC-ből nehezebben menne, de igazából ez mindig is így volt 😄
meglássuk... még a 4K@60FPS talán annyira nem lehetetlen (max nem minden játéknál) - viszont ilyen hogy 8K-pletykák, azt tényleg el lehet felejteni sztem... 😄 ...legfeljebb PS5 Pro egy 3-4 év múlva, ha lesz olyan 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.26. 18:28:18
Továbbra sem azt, és nem úgy kell tudnia, ahogy a 6-700k-s pécének. Azt kell tudnia, amit most a pro és az X tud, de gyorsabban. És ezzel aligha lesz gond.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.10.26. 17:59:04
Most tolom a Hellblade Senua's-t PC-n, 4k, 60 frém, HDR ON. Nyilván a bokám lefosása megtörtént, az állam az ágy alá gurult, de egyrészt a 3250 Ft-os kábel kitart, másrészt ez egy vastagon fél milla feletti konfig és bizony a postprocessingből picit vissza kellett vennem, de nagy ritkán még így is befigyel egy 5x frame érték.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy amit a 6-700k-s PC nem tud most, azt a PS5 se fogja tudni az biztos k. élet 200 bruttóért.
Inkább kihagyták volna..
Remélem DS odabasz az eddigi felhozatalnak!Vagy a JFO!
ha valamit, akkor azt tényleg nagyon odatették benne... brutál jó 😊 nem tudom mi a receptje, de manapság egy kezem meg tudom számolni azokat az FPS-eket, ahol _TÉNYLEG_ fasza érzés a lövés 😊 nem-nem, Destiny az totál lófasz ehhez képest..
én csak sima TDM-eztem eddig kizárólag - betaban ground waroztam, az tényleg BF-ripoff egy az egyben, csak valahogy azért hektikusabb volt elsőre. mapok faszák eléggé, dehát bőven lesz mit tanulni 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.26. 02:13:58