PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megfontolom a 27"-t nagyon gyorsan, mert most még perpill van (még _EGYELŐRE_...) egy 144Hz-es IPS, 1ms-es
igen-igen, ez így is van - 1 év múlva viszont PS5-re már sztem kb "belépő" kategória lesz a 1440p (bár nyilván lesz FHD is még kövi genre azért)...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.26. 00:53:39
Nem hiába Samu csúcsai is Fhd(32:9 ami 2db 27" Fhd-nek felel meg).
32"-nál kell az 1440p
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
De ez egyénfüggő, a legjobb, ha te megnézed magadnak.
De amúgy COD sosem volt ennyire szép 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Adversus solem ne loquitor
Amúgy tény, hogy döbbenet milyen látvány kijön ebből a gépből, de azé' a 60 frémes 4k DaS 3 után ez a 30, gyakran annyi se + brutál süvöltés a gépből azért elég illúzióromboló, de igen, nem vagyok elmebeteg, tudom, hogy ez egy bruttó 120k-s hw-ból jön ki és úgy nézve: WOW!!!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Horizon Zero Dawn indításkor szólt, hogy ő akkor HDR-ezne... legyen. 2x is átnéztem minden beállítást, az info szerint a video outputnál ott a 4k felbontás 10 bit HDR. 30 percet toltam nem a kábel miatt megy szarul, mert semmi artifactolás, semmi kép bug. Egyszerűen a hardver rettenetesen kevés ehhez... a Pro konkrétan felszállt, kirepült az ablakon, hozott még 2 turbinát és azt mondta ő ezt így képzeli el játék közben. Gondolkodom rajta, hogy a kutyaházba teszem a Pro-t, mert iszonyatosan szenved!
Aztán Hellblade következett, de az PC-n!!! HDR on, mindent maxra feltoltam, megy ezerrel ezzel a kábellel, de a minden max egy kicsit erős volt, pedig Ci7-el + 2080S-el tolom, de láttam én ott 54 FPS-et, szóval abszolút nem fix, majd 1-2 beállítást a very high-ról lejjebb kell vennem.
De a kábel? Az kérem pöpec. Bruttó 3250 Ft-ért, 3 méter. Konzekvenciát mindenki vonja le maga és ne fizessen feleslegesen ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.10.25. 16:26:07
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.10.25. 14:47:47
Amúgy megjött a "8k 60Hz HDR-nek" írt kábel. Eddig minden oké vele, nem megy el a kép, nincs semmi gyanús pici piros/kék/zöld akármilyen színű pixel, ugyanis a PS4 Pro kábelén kívül eddig MINDEGYIKKEL volt! (Vagy néha elment a kép, vagy pl. játék közben láttam fura színű pixelt jönni-menni.)
Most mondjatok nekem pls. teszteket amivel le tudom tesztelni, hogy nem vertek-e át, és akár más fórumozó társunk zsebében is súlyos összegeket hagyjunk.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.10.25. 14:41:55
megisvan.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.10.25. 14:40:00
Nem bóvli cuccokat kábeleztem újra hangban,képben a moziszobámban!
Az új Tech-hez megfelelő kábelek kellenek,alap..
Már, hogy Moby-nak kösz.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.10.25. 14:17:48
Én nem azt mondom, hogy feltétlenül drága kábelt kell venni, mert a drága sem mindig jó, de érdemes jó kábelt venni.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Nem a 3 ezre határ a lényeg, hanem a felesleges lehúzás nem tetszik, miközben összevissza írogatnak mindent a webshopok is, gyak. elkövetve rendre a fogyasztó félrevezetése szabálysértést.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
---
...más, kissé PC-fele hajló kérdés, de hátha itt van tapasztalata valakinek, szóval ezt most nézzétek el nékem 😄 -:
27"-on tényleg nagyon ratyi az FHD? tervezek egy monitort beújítani, ami 144Hz-es, viszont sokak szerint a 24" az FHD teteje... amit nem csodálnék, viszont QHD-ra (1440p) meg nemtom merjek-e benevezni, az már high-ultra beállításokon is sztem leszopatná a konfigomat bő 1 éven belül..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.25. 13:18:28
Én mióta átkábeleztem mindent 2.0b-s hdmi kábelekkel(pc,ps,projektor) azóta pöpec.
Szerintem ne sajnáld erre a pénzt:Link
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Minek van relatíve részletes karakter generáló, ha a karakteremet soha nem látom??!! Hanem helyette egy kurva pisztolyt. A másik, hogy néma. Kispórolni a szinkront 2019-Ben egy főhős szájából, az meglehetősen alávaló.
A jatek röccen időnként, szerintem a 30 FPS sincs meg mindig. Ilyen látvánnyal a 60 FPS ide kötelező lett volna.
PS5 II PSVR
Ez 3m és Hama és Premium. Szerinted ez jó?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.10.25. 10:41:55
Ez a tyúkbél se lesz az amit rendeltél..
Én erre gondoltam MM-ból:
Link
Nyissunk egy webshopot, ahol megtévesztő infókkal ellátva túladunk rajtuk. Végül is Hungarisztánban vagyunk, simán passzolunk a portfólióba.
A közeli MM-al dettó az volt a bajom, hogy a nejem beküldtem, keresett egy eladót. Kérdezték, hogy miért kell neki, közölte, hogy HDMI kábel ügyben. Hülyének nézték. De azért kerítettek. Átadta a telefont. Elmondtam a vágyam: 4k, 60 Hz, HDR képes HDMI kábel kellene. Erre egy SIMA high speed HDMI kábelt akartak neki eladni 5k körül.
Ez egy őrület.
Meg most felejtsük el, hogy a gamerek legalább nagyjából tudják mit akarnak, de nézzük az egyszeri vásárlót. Totál megtévesztés.
Ma hozza a futár, 2 db.-ot. Szerinted ezzel is ráfaragok?
https://kabelvilag.hu/Value-HDMI-2-0-8K-60HZ-kabel-3m-11-99-5903-10
Csak a 7e.ft-os árnál szerintem átugrottad hozzászólásom😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.10.25. 09:13:13
A PS4 Pro kábelével nincs gond. Na de nem használhatom mindenhová azt nyilván. Így szépen fogtam, elhoztam egyet próbaképpen.
Zacskón: HDMI 2.0 High Speed Cable with Ethernet
Eredmény: Néha egyszerűen elmegy a kép, a tv néha elveszti a forrás jelét, de nem ám csak gaming közben, de egy nyomorult 1080p Youtube videó közben is!!! Konkrétan a gyerekem pöttyös kisbékáinál mondta azt a tv, hogy tedd ezt a kábelt az alfeledbe user és totál elvesztette a jelet. A PS4 Pro kábellel soha nem történt ilyen.
Ergo az szarházi, aki nektek a boltba azt mondja, hogy HDMI 2.0-ás kábel, az könnyen lehet, hogy hazudik és amúgy mosónő és fogalma sincs semmiről... aki meg azt mondja, hogy jó ez, csak kicsit lassabban megy át rajta a jel, azt meg ki kell onnan rúgatni, de minél előbb.
Pedig az április 1-ig kihasználható, semmire se betervezett 3 megmaradt szabadnapomat már kinéztem rá.
Legalább így lesz időm az Orit végigjátszani.
A Cyberpunk halasztásra inkább számítottam. Habár még az is könnyen megtörténhet.