PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Detroit megint mi? egy film.
Értelmes 2 dolog volt, a Spyro + Crash.
Szép lenne ha nem kéne nekem se venni 3 platformot játékokra, de a Detroit pl rohadtul nem egy nagy dolog, a Hellblade töbebt ér szerintem mint az a fos Detroit.
Ez a DS meg meh, japán buziság. A DS egy nagy dolog van az a médiahekk, a k. nagy hype ami eladja ezt a fost, ha nem Kojima neve alatt futna keresztbe hányná mindenki, a FF 15-ben több interakció van mint ebben.
Félre ne értsd, ez a személyes vélemény nem rád vonatkozott, szimplán úgy vedd ezt a nyers szubjektív véleményemet, hogy a Detroit meg DS egy fostenger szerintem, aminek olyan hype van amit szerintem rohadtul nem érdemlne meg, azt látva hogy milyen más játékok jönnek mellettük.
De persze támogatom hogy jöjjön sok játék pc-re mert szeretem magyar nyelven játszani ami van pc-n.
De a hátam közepére nem kell a Detroit sem ez a Létrás postaszim.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Mi lesz a következő? 100 játék bérlése havi 1 dollárért? 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.10.28. 16:35:01
Adversus solem ne loquitor
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Végülis mindegy. Kojima keményen tolta, a sony meg szerintem egy idióta volt. A nextgén évében elengedni az egyik exkluját iszonyú balfaszság volt, dehát ők tudják.
Hacsak nem bekúrják, hogy epic exkluzív lesz, és máris minden világos 😊
És ja, a DLC-k elrontották már pár day1-es vásárlásomat (BioWare), de itt ettöl kevésbé tartanék.
/ Mondjuk meglepődnöm sem volna szabad. Hónapok óta másról sem szól az életem, csak olyan dolgokról, amire nulla esély volt, és mégis megtörténtek. Hát most egyel több ilyen lett, de ezzel tőlem véget is érhetnek akár a meglepetések. Szal az én magabiztosságom már rég nincs seholsem.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.10.28. 15:55:33
PS5 II PSVR
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"én is inkább az a típus vagyok, akinek azonnal kell minden, mert semmiből se akarok lemaradni 😄 "
És ennek súlyos ára van! Többnyire rögtön az, hogy Day1 magas az ár, de ez legyen legkisebb gond... a nagyobb gond, a Day1 előforduló bugok halmaza, majd a nem sokkal később bejelentett sztori DLC.
Mind a Dark Souls 2-öt, mind a DaS 3-at azért kellett újra tolnom a nulláról, mert a DLC-ket is le akartam tolni, de a Day1 kapkodásom miatt mire ezek kijöttek, már elfelejtettem a fél játékot, kijöttem a gyakorlatból és a DLC content mindig nehezebb szokott lenni, így erősen nem árt, ha az ember "bejáratódva" találkozik velük.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
valami portolt, összeszögelt pótlêk.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.10.28. 15:09:57
amúgy szerintem ez szerencse kérdése, hogy miből hogyan tudod elkerülni a spoilereket... nyilván annyira nem kell fosni tőle, de FB vagy Youtube is simán az arcodbanyomja a spoileres tartalmat - vagy csak simán egy étteremben ülve hallasz random spoilert valamiről (megtörtént eset 😄)
én is inkább az a típus vagyok, akinek azonnal kell minden, mert semmiből se akarok lemaradni 😄
Tudom, hogy a topikban sok az elörendelö, és én sem vagyok éppen átlagos, de azért a játékostársadalom nem csak hájplovagokból áll. A 100+ milliós GTA V-eladás sem néhány hónap alatt jött össze.
Hát de... naná, hogy bevárom a PC-s verzát és nem egy elavult, maholnap a saját gyártója által is nyugdíjba küldött vason tolom kényszerből, mert csak arra van és túsz.
Ideje volt, az ilyen kaliberű címek szépen lassan átszivárogjanak PC-re is. Heavy Rain, Beyond, Journey, Crash Trilogy, Spyro Trilogy pl. amik idén jöttek és akkor biztos van amit még kihagyok.
Van egy csomó játék ami iszonyat nagyot ment a neten + fórumokon, és spoileres vele kapcsolatban csomó minden, de egy kis odafigyeléssel ezek elkerülhetők. Mondjuk eleve ezért KELL minden játéknak külön topik és nem itt beszélni róla 34 oldalon keresztül.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Esetleg ezen kívül?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Amúgy jah, nekem is vannak kurvaszar köreim, pedig betaban aláztam szinte vegig 2-3.0 közötti KD-vel, itt meg most szarrálőnek...tuti, hogy valamit mókoltak az M4A1en, meg a TTK-n is...de azért adom 😊
És kurvajók a mapok! Kíváncsi leszek, hogy jövőben milyen content gyün majd 😊
Én ezért nem multizok mert a keresztfiam a 10 évével bedarál. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.10.27. 14:55:23
Azt hittem az ilyen senkinemjátsza másodrangu fos cimeknél van csak, + a Fortnite.
Na végre egy értelmes cím amihez lehet használni, akkor viszont no problem, ha ez igaz!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.10.27. 14:27:03
Hát lehet, én csak annyit tudok hogy lehet crossplay, hogy válogat-e nem tudom, de nem nehéz egy kontrollert rátenni aztán bent meg lrakni a kontrollert és bill+egérrel játszani tovább gondolom én. 😊