121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#119481 Igen Owl is durva de Ishin meg a csajt én nehezebben vettem. -
#119480 Én utána Father Owl-nál adtam fej majdnem. Nekem az még keményebb volt. De azután viszont egészen Ishin-ig sima. -
#119479 Gratulálok, ha ő megvan akkormár nem hiszem hogy a többiekkel gondod lesz! ;) -
#119478 Sekiroval otthagytam Genichiro-t, elmentem a puskások földjére és felgyúrtam magam, kitanultam a shadowrush-t. Aztán visszamentem, és 16. próbára legyaktam. :D Mindig sikerült eljutnom a villámos fázisig, de ott elvesztettem a ritmusát és alig maradt tökitalom. Az utolsó futamnál éreztem, hogy megvan a ritmusa és sikerült sok löttyel elmenni a végére, aztán agresszíven elkalapáltam :D -
#119477 PS+ Extra Október
-GTA Vice City Definitive Edition
-Dragon Quest XI Definitive Edition
-Assassin's Creed Odyssey + Chronicles + 3 Remastered + Syndicate
-Dragon Quest Builders 1+2
-Dragon Quest Heroes 1+2
-INSIDE
-The Medium
-Naruto to Boruto: Shinobi Striker
-Hohokum
Premium:
-Yakuza 3-5 Remastered
-Limbo (PS3)
-Ultra Street Fighter IV (PS3)
-Castlevania Lords of Shadow (PS3)
-Everyday Shooter (PS3)
Utoljára szerkesztette: Seth, 2022.10.12. 17:50:10 -
#119476 Srácok. Kérdeznék itt valamit.
Nemrég néztem PC-n a God of War-t.
Azt vettem észre, hogy mintha nekem régen a legnehezebb fokozaton 2 ütésbe haltam volna már a játék elején.
Itt PC-n meg ismerősnek mintha kevesebbet sebeznének.
Létezhet ez? -
#119475 Nálam azért volt benen bőven játékidő. :D Pláne a Das 3 - BB - Sekiro - Nioh-kkal. :D És ezek még csak nem is a PRO-val mentek. :D
Vagy talán a Nioh
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.10.10. 19:57:33 -
#119474 Én értem mire mondod, de a kocsi tönkre megy a PS5 max hangos vagy melegebb.
Valóban hozzáállás kérdése.
Ebben tökéletesen igazad van saját döntés.
Én csak annyit írtam hogy nekem 10 éve megy kb a ps zavartalanul.
Valamint azt, hogy ha valaki nem biztos abban hogy tudja mit szed szét akkor inkáb jobb ha poros marad picit mintsem elrontsa a műveletekkel. -
#119473 Inkább nem években mérném, hanem üzemórákba. napi 1-2óra val számolva évi 500-700óra mehet bele egy konzolba átlagosan szerintem az átlagnál. Ami úgy is kijöhet hogy 2x ülsz le 4-5órát egy héten. 1000 óránként meg tényleg érdemes kipucolni. Kár hogy nincs még benne egy olyan számláló, ami nem a játékok óráit nézi csak, hanem a konzol üzemidőt. Esetleg írná (mint egy autó olajcsernél) hogy vidd szervizbe vagy pucold ki magad.
Szerencsére már játékórákat irja, igy elég azokat összeadni. Persze ebben nincs benne az ha filmezel stb rajta. de már jó megközelítés lehet mikor érdemes kipucolni.
szerk: nyilván mert ha havi 10 órát nyomod, elég 8 évente kipucolni :D
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2022.10.10. 16:56:14 -
#119472 Mindenki másképp gondolkodik.
Évente szerintem illik egy PC-t, konzolt felnyitni és kitakarítani. Nem véletlen, hogy az a PS5 ennyire könnyen szétszedhető. Kb. olyan ez nekem, mintha azt mondaná valaki, hogy nem nézi a kocsinál az olajszintet.
De mondom, végül is ez mindenkinek a saját döntése. -
#119471 Nem működik az ha nyomod előre és nyomogatod a mikiri gombját gyorsan? kipeccselték volna a játékból? -
#119470 Köszi!
Nem működik :D
Mindegy, majd karácsonyra meglesz... -
#119469 Nagyon szívesen, nem egyszerű, és időbe fog telni, de ha érdekel a dolog nem unod meg a próbálkozásokat meghálálja magát ha utána győzöl. ;) Kellemes játékot hozzá. És sok sikert majd.
Egy kis trükköt tudok mondani:
Amikor mikirizel. Csak annyit csinálj, hogy: nyomd előre az analog kart és nyomkodd nagyon gyorsan a "O" gombot
Szépen automatikusan mikirizni fog a karaktered, nem kell időzítened. ;)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.10.09. 00:06:25 -
#119468 Köszönöm a tippeket!
Igazából a játék eddig nem okozott nagyobb gondot, persze voltak számomra nagyon nehéz részek, de Genichiro-t nem érzem. Ha messze vagyok az a baja, ha közel akkor az, ha darálom, akkor meg átüt, váratlan bevisz egy ütést, ha meg csak védekezem, akkor nem megy le az élete a posztcsöre meg fel. Nem tudom le "mikirizni", mert kurva hosszú a keze :D Azt érzem, hogy nálam elromlott. Pedig 8 itallal megyek rá és nem elég :D Ráadásul itt lehet hagyni a f@szb@ és lehet másfele felfedezni, de kurvára idegesít, hogy nem megy, az, hogy a bénaságom mellett van benne valami extra szopatás! -
#119467 Igen azt is lehet, sőtt jobb ha kiszívni tudjuk a port nem be a rácshoz ugye. ;)
Jól össze vannak ezek rkva tönkre nem megy inkáb melegednek max meg hangosabbak esetleg.
PS5-nél még ilyen gond se lesz.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.10.08. 16:48:15 -
csgj #119466 A PS4 Próval én csak annyit csináltam, hogy a szélén a rácsnál végigmentem rajta a morzsaporszívóval. Még anno a PS3 tájékoztatójában is az volt, hogy alacsony fokozatra állított porszívóval kell kiszívni belőle a port. A szétszedést sosem javasolták. Ezért a PS5 esetében már a burkolat leszedése is aggaszt kicsit, nehogy eltörjem vagy ne tudjam visszarakni. :'-D Pedig csak úgy van értelme tisztítani -
#119465 Geni egy töréspont a játékban, ott kell sajnos és muszáj kitanulni a Sekiro harcrendszerét ezt a védekezős-ütős táncolást, mert addig lehet mókolni meg kitérni az ütések elől meg elugrálni de ott tanít meg a játék először arra hogy mi az a technika ami kelleni fog utána a továbbjutáshoz, illetve ezzel lesz egyre sokkal könnyebb.
Mert a kitérés meg elugrás a játékba egy ilyen dísznek van kb. sokkal nehezebb.
Egyetlen dolog van, ki kell tanulni Geni mozgását és ütni/védekezni a ritmusa szerint.
Offenzív harcmodort kell alkalmazni nekimenni és nem szabad távol menni tőle, közel és felvenni a ritmusát.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.10.08. 11:50:04 -
#119464 Amúgy lehet nevetni.
Én komolyan azt csinálom, nem sajnálom azt a 2 mozdulatot, lehúzom a kábelekről a PS5-öt és egy fiókba csak beteszem a gépet, ha meg kell és játszom akkor kiveszem és 3 csatlakozót bedugok.
Vagy ha valaki nagyon akarja még az se csúnya ha csináltatsz egy üveg keretet amit mindig ráteszel a gépre mint egy vitrin szerűség, annyi hogy a kábeleknél egy kicsi lyukat hanyni, és ott még enyhe szellőzése is lesz. -
#119463 Én se hinném hogy anyira gyakran kéne. Nekem a PS4 meg PS4 pro soha nem lett szétszedve és ment a PS5 megjelenéséig perfekt. Biztos van valami lényege hogy nem melegszik stb, de a teljesítményébe tuti nem fog gondot okozni.
De szétszedni a PS5-öt én se szedtem szét, viszont ha lveszed a burkolatát csak akkor eléred a ventilátorát, szerintem elég azt kifujatni ha nem tudod hogyan kell tovább szétszedni a gépet. Mert nehogy nagyobb gondot okozz mint az a néhány porszem ami szerintem semmi befolyással nem lesz a gépre még évek múlva se.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.10.08. 11:44:13 -
#119462 Nyugodtan. Lassan. Nem csinál bonyolult dolgokat. Védekezz. -
#119461 A Sekiroban Genichirora van valami ellenszer? Egyszerűen nem megy, nem érzem, mindig mást csinál :D Napok óta 2x sikerült eljutnom a 3. fázisig.... -
csgj #119460 Nálam nincs nagy por, de már másfél éve megvan a gép, úgyhogy lehet, ideje belenézni. (Bár én csak a fedlapokat fogom leszedni, nem merek mást csinálni vele.) -
#119459 Ez függ attól, hogy milyen a lakásod. Nekem sajnos hetente kell port törölnöm és kb 4-5 naponta porszívóznom, mert a kutyák iszonyú koszt hoznak be, és a szomszédban építkezés zajlik már több mint egy éve. (Ne kérdezd miért húzódott el ennyire náluk, nem tudom.)
A lényeg, hogy nekem fél év után úgy nézett ki a ventilátor, mint másnál szerintem 10 év után. (Túlzok persze, de tényleg piszkos volt nagyon.) Az alábbi videó alapján szoktam szétszedni és portalanítani a gépet. -
#119458 Szerintem nem kell portalanítani, de évente egyszer ha megcsinálod az tuti elég. Én az xbox one-t 4 év után szedtem szét és semmi por nem volt benne. A PS5-öt szerszám nélkül szét lehet szedni annyira, hogy portalanítani tudod. Nézz pár videót youtubeon, hogy hgyan csinálják. -
csgj #119457 Hali!
Szerintetek mennyi időnként érdemes portalanítani a PS5 konzolt, és hogyan? Szétszeditek, leveszitek a borítását? Alacsony fokozatra állított porszívóra, morzsaporszívóra vagy sűrített levegős palackra esküsztök? -
#119456 Ezt csak úgy...
11:29-nél....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.09.29. 01:43:19 -
#119455 Köszi! :) -
#119454 EU-s játékokban van felirat egységesen. -
#119453 Igen. -
#119452 Sziasztok! Ps5-ön storeban ha megvasarolom a Witcher 3 GOTY-t abban lesz magyar felirat? Mert a store nem sorolja fel,viszont en ugy tudom hogy globalisan mindenhol volt benne magyar felirat -
#119451 Igen benne!
Angol verzióban is van magyar felirat (vagyis minden EU-s változatban van magyar).
Annyi hogy a PS5 menüben , fejből nem tudom hol, át kell állítanod hogy magyar feliratot (ha a játékon bellül nem engedné) részesíted előnyben és akkor azon fog elindulni a játék... vagyis nem a játékban kell kiválasztani a feliratot (legalábbis sokszor nekem régen így volt)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.09.23. 08:47:43 -
#119450 Szia,
Szerintem mind a ketfele "verzioban" benne lesz a magyar nyelv, viszont alapbol angolul fog nalad betolteni, a fiokod nyelve miatt, de hogy hogyan tudod majd atallitani, azt megjeleneskor tudom csak pontosan megmondani (: -
Árpitallica #119449 Sziasztok, egy kérdésem lenne, mert ettől függ, hogy KV-tól rendelem inkább fizikálisan vagy digitálisan veszem, amihez van deluxe opció, amit jobban szeretnék. Ha nekem angol fiókom van angol store, akkor a magyar felirat benne lesz a God of War Ragnaröknél, vagy itt felejtsem el és inkább vegyem a lemezes változatot, ami biztos rendelkezik vele? Előre is köszönöm a válaszokat! :) -
#119448 2024 a tervezett megjelenés ... Ami csúszhat is még. -
#119447 A Rise of Ronint minél előbb ki kell adni mert jön majd a japán stílusó Assassin's Creed, illetve a feltehetőleg a Ghost of Tsushima 2. -
#119446 Érdekes lehet a harcrendszere. Bár, ahhoz képest, hogy PS5 Only, elég prevgen szint a grafika. -
#119445 Azért szerintem még a Rise of Ronin jó lehet. -
#119444 Nem is értem minek mutogatják a GOW -ot, meg a Hogwarts -ot. Senkit nem kell meggyőzni róluk. -
#119443 Örülök, hogy nem maradtam fenn ezért. Kb semmi sem érdekel, GoW-ból még az előzőt sem vittem végig, szóval az is csak mérsékelten. -
#119442 Gyorsan átfutottam. Öregszem. Egyik sem érdekel, csak a GoW.