PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
/nyilván a darksiders-ek is saját anyag a Gunfire-nél
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.24. 14:32:15
<#wilting>#wilting>
Ilyenekkel félóránként találkoztam kb. BD1 elfelejt beugrani a ládába, a láda meg táncol mint a picsa, meg ilyenek 😄
Mondjuk szerintem azért dec 15 körüli megjelenést megpróbálhatták volna. Abba belefért volna még a kisebb hibák kijavítása.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Ha eddig goty, ezután eldobod a hajad 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Azt a részt teljesen ki kell építeni vele.
Más nem is kell csak sok HKK-t vinni.
és 3 év alatt hozták össze...
már eleve ilyen sztorit kiagyalni csak 3 év lenne valakinek 😄
btw remélem nem csinál Kojima horrort, mert szeretnék játszani vele, de nem bírnám idegekkel 😄 olyan beteg részek vannak (hangok, vizualitás) néha...
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2019.11.24. 09:52:46
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gyerekek, én itt letettem a hajam. Ez életem egyik legjobb játékos élménye volt, ami abban a
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.11.24. 09:01:11
PS5 II PSVR
Akkor most már bátran kijelentem, nálam a Death Stranding toronymagasan az év játéka.
PS5 II PSVR
Viszont vettem egy GOW-ot, gondoltam mindeképp ott a helye a könyvtáramban. 4500 meg nem pénz érte. Erre most olvasom, hogy úgy néz ki ez lesz a decemberi psplusban... 😄
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
/daysgone hatezerért az kemény.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.23. 17:27:24
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
nagyrészt az első pár órából
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.11.23. 11:45:17
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.11.23. 11:59:00
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Star Wars
Jedi Knight....
Semmi fejlesztés, no heal....
Most kb 6-8 óra és szerintem max a felét kapargatom a story-nak, pedig térkép alapján rohanok a megadott pontokig és minden logikait feljől vágok.
10 alatt nem tudom max speedrun....
(arra már rá lehet dobni a 4k+4.5K+3K+2K kupont is)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.23. 08:48:52
Nem tudom mennyi volt nekem de 20-30+ tuti. Bàr nàlam 95%-on àll a jàték.
Ja és természetesen a befosás is meg lett magyarázva a végén( az 1. részig visszamenőleg), és talán ez segít feldolgozni 😊
Utoljára szerkesztette: Seth, 2019.11.22. 17:48:41
PSN ID.: Beegabor
/egyszer sok-sok éve elvittem kb a feléig. De a hordóba szarástól, meg hasonlóktól a hajam az égnek állt. Kíváncsi vagyok, most hogy mennek le az ökörségei 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.22. 17:33:16
Annyi utalás és visszaemlékezés van, hogy szerintem lehetetlen háttértudás nélkül élvezni.
"Utolsó" részként nagyon sok mindent kellett elvarrni, megmagyarázni, és ez lett a játék egyik legnagyobb hibája. Bele lett sűrítve mindenre a lezárás, a válasz és jó pár baromi erőltetett lett, csakhogy legyen pont a végére. Gameplay- szinematik arány kb 20-80% 😄
/a végén még kiderül, hogy látens Kojima rajongó lettem a DS által 😄