PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Nyomtam vagy 4 órát az SW-be 😄
Kurvajó kis cucc ez. Kár lett volna ezt kihagyni.

Adversus solem ne loquitor

Néztem a videóját. Direkt a legidétlenebb, szinte 90 fokos emelkedőkön próbált felmenni, miközben nagyban panaszkodott a szar irányításra. 😄 Bírom a fickót, meg szoktam nézni a videóit, de ezt nehéz volt komolyan venni. Még úgyis, h jómagam nem játszottam a játékkal. 😄
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.11.20. 23:00:29
Tikal
az az idézet 😄D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo
Amúgy néztem pár videót. Olyan itemek maradtak ki nekem DSbe, hogy csak kamillázok 😄

Tuti visszatérek ezeket megszerezni, gondolom mellékküldetések adják

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
input lag milyen quality modeban? Reszponzív?

Nekem sima goty idén. Hihetetlenül leköt. Nem világmegváltó, de amit csinál azt jól csinálja. Vannak technikai problémák vele, de egyáltalán nem vészes és folyamatosan javítgatják. A quality mode szerintem teljesen élvezhető. A performance mode frame pacinges nagyon így aki arra érzékeny azt zavarni fogja piszkosul. Komoly gondok csak alap gépeken van. Pro-n és X-en simán jó.
TDC Geronimo
dunkey is 1/5öt adott rá 😄 Nem is néztem meg videót nem akarom felidegesíteni magam a sok baromságon 😄

j0nNyKa
holnap belerakom a youtube embedbe hogy mutassa a csatornát ahonnan van, énis ettem már meg hogy rákattintottam szarokra 😊 úgy látom egy apró paramétert kell csak hozzácsapni

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Tinman
Sajnos csak a kattintás után láttam meg, hogy OW videó. Őszintén bánom, hogy kattintottam... talán az számít, hogy 2 mp-en belül kinyomtam.

Hint: Ezek húzták le a sárga földig a Dark Souls-t. A Dark Souls 1-et. Ami kb. adott egy pofont a gaming industry-nak és hirtelen már a SW-ba is souls-like elemek kerültek.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

AntiHero
Igazából linkelnem se kellene...mert ez is csak egy vélemény..

De, hogy ez a csávó, hogy kivan égve....

Elég csak a leírást elolvasni.:
"Félreértések elkerülése végett (amiből biztosan lesz jó pár) a cikk bár a játék első 5 fejezete alapján készült, úgy lett kilőve, hogy előtte végig lett játszva a Death Stranding. A végigjátszás után sem változott az első 5 fejezet alapján alkotott vélemény."

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2019.11.20. 21:10:28

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
hmm na tessék tesztelni nekem 😄

n000rbi
"Fixed an issue where the game could become slow and loading times longer than expected."

Nem tudom, nekem ez azt jelenti, mert amikor szar, akkor belassul az egész.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
1.03 csak azt javítja, hogy párszor hosszabb volt töltés, mint kéne. Mást nem igazán

n000rbi
Amikor jól fut akkor nagyon jó, most pl. a legutóbbi pár órás etapban nem volt akadozás. Pár perce pedig megérkezett ps4-re is az 1.03, ami elvileg többek között ezt is orvosolja. Majd tesztelem. A játék maga fasza, ne félj tőle. (nem DS, de fasza 😊)

TDC Geronimo
Na mivan SWt letolták már itt az emberek? Én még egyelőre nem vettem meg, mert hallottam róla ezt is meg azt is, legalábbis a technikai oldaláról.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.11.20. 19:42:10

TDC Geronimo
Állítólag revampolják egészet gondolom jövőre jön az anthem "next" új konzolokra is, de én semmi jóra nem számítok

Kongy
Anthem nekem olyan kategória, hogy kb még ingyen sem. <#wow3> És dögöljek meg, rohadtul örülök, hogy megbukott mind anyagilag, mind pedig kritikailag.
Talán normális játékokat kellene készíteni, és nem ez lenne a fogadtatás.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.11.20. 18:48:04

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Már letöröltem, szal...
Mondjuk ezek láttán nemnigazán értem miért nem frostbitera készült a SW. Mármint a msgyarázatokat hallottam, de az itt látottak tükrében eléggé BS szagú a dolog.

TDC Geronimo
én végigszenvedtem a "storyt", a végén akkorát röhögtem. Elmondom mi a vége, kihúzod a monitort a konnektorból... 😄DD

Moby
Megnéztem ezt az Athemet, ha már...Tejóég, hogy elbaszták ezt 😞 Pedig amúgy gyönyörű a játék, szenzációs, ahogy fut, még a gunplay is jó benne, meg a röpködés is, de a többi....atyaég 😞

TDC Geronimo
Nem tudtam ma elindítani semmilyen más játékot. Egész nap DS videókat néztem 😄

Moby
A kód nem elég. Linkeltem korábban. Kell a kupon ÉS a kábel! (arra szól a kupon)

Ulthanito
Én nem tudtam megfelelő kupont mellé tenni sajnos. 😞 A kódlistában nem találtam olyat, ami működne. Vagy csak nem jól kerestem. December elején járok le, úgyhogy kéne. De UK acc-ra. 😊

PS5 II PSVR

TDC Geronimo
Megnéztem DS launch trailert. Hát nagyon jól tettem, hogy anno nem néztem meg, Kojima jól telerakta spoilerekkel 😄

Csodás trailer lett mondjuk az tény

Moby
Ha már access premium tag lettem egy rövid időre, behúztam ezt az nfs heat-et. Volt kb 20 percig a gépen. Ha az SW csúnya egyesek szerint, akkor ez nem tudom micsoda 😄DD
Szerintem a GTAV ps3-on jobban nézett ki anno. Nem lőttem screenshotot, mert ezt jobb nem megörökíteni az utókornak. Az is igaz, hogy a játéknak nem ez volt a legnagyobb gondja...Szegény NFS franchise, mi lett belőled sok éve már 😞

Na lepörgött Death Stranding.Hard fokozat,200-as szint,70óra.
Minden egyes percét imádtam,teljesen elvarázsolt oda ahova kellett.

Voltak Hard fokozat miatt nagy idegeskedések,befeszülés de megérte.
Iszonyat vitt magával a Sztori,betegesen abbahagyhatatlan volt!😄

Hogy folytatom e?Valószinü.Semmi más nincs úgyhogy esélyes..
Seth
Kipróbáltam. Cipő nélkül mászkáltam, amíg jó véres nem lett a lábam. A szabadban nem történt semmi, de a pihenőszobában ránézel a lábára és akkor van az anim. Ugyanaz mint a trailerben, csak nem odakint. Ott is biztos megvan mikor leülsz pihenni, azt már nem teszteltem

PSN ID.: Beegabor

Kongy
whoops nem láttam, hogy vótmá 😞

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Kongy
Mandalorian spoiler van benne, egyébként Death Stranding fanwork 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

darkSectorxxx
Ha jön egyeltalán. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Tolnám SWt de... nem akarom így. Ismerve respawn gyorsaságát a performance patch lehet nem jön csak jövőre

Kandurex
Igen, igen.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

AntiHero
Majd Ps5re hàtha alkot majd valamit. 😊

n000rbi
Mikor? Nálam még mindig 1.02...

Szerk.: ja hogy pc-n már live, de konzolra csak később jön a héten.

TDC Geronimo
Remélem Kojima fog még ezekkel a színészekkel együtt dolgozni később is <#eljen>

mucsácsó
ohh, na az akkor elég jó deal, attól olcsóbban fixen nem lesz sehol sem, 13k alá nem szokott menni, amióta 18k full áron 😊

alza már meggazdagodott belőlem az utóbbi pár hétben <#idiota>
Moby
Alzán kuponnal olcsósítva most is 13.500 az éves plus.

darkSectorxxx
😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

mucsácsó
az volt a lényeg 😄

Death Stranding-et is sikerült "Halál osztás"-nak fordítani valahogy 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.11.19. 19:16:12
darkSectorxxx
A magyar forditás is elég vicces kapásból. 😄

mucsácsó
kari körül sztem nem, csak ilyen 10-15 napon át napi 1 játék ára elég jelentősen lenyomva egészen karácsonyig

ha PS Plusra vágysz, akkor szerintem ilyen black fridaykor most esélyes lehet a héten/jövő héten 😊

@dark: nemtom, úgy küldték a shotot 😄
Sziasztok
Szokott lenni ps plus akció év végén?Kari körül?Pl gamestarnál vagy máshol,ajándék játékkal..stb? Gondoltam várok hátha.Tavaly nem volttam itthon kari körül szóval nem tudom szokott-e lenni ilyen.

darkSectorxxx
Geci. 😄
Játék ára?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.19. 18:54:48

mucsácsó

csapjatok le rá alzán 😊))))
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.11.19. 18:41:09
darkSectorxxx
A hangsúly a némi szopáson van. 😊

Kandurex
Jött patch, töltési idő fix, meg pár apróság.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

AntiHero
nincs is értelme azokkal foglalkozni. A jàték közepétől én is reload vagy futàs.

TDC Geronimo
Nem kell reload, simán ki kell futni körből azt kész 😄 Végén én is hagytam őket és csak a kötelezők mentek le nekem is, mert máskor nem kaptak el

Moby
Én a kötelező hármat nyomtam le. Setöbbre nem voltam hajlandó. Ha belefutottam, ment a reload.