PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Nekem ez így elsőre inkább azt mondja, hogy ezek szerint azoktól is égnek állt volna a hajam 😊

Adversus solem ne loquitor

Seth
Na pl a hordóba szarás is egy visszatérő karakteres utalás 😄 Ha ezt tudod akkor, mikor láttad, lehet nem állt volna fel a hajad

PSN ID.: Beegabor

Moby
Ma már minden elérhető ezekről. Megismerni nem nagy feladat 😊

/egyszer sok-sok éve elvittem kb a feléig. De a hordóba szarástól, meg hasonlóktól a hajam az égnek állt. Kíváncsi vagyok, most hogy mennek le az ökörségei 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.22. 17:33:16

Seth
Csak ha ismered az 1-3 részt !
Annyi utalás és visszaemlékezés van, hogy szerintem lehetetlen háttértudás nélkül élvezni.
"Utolsó" részként nagyon sok mindent kellett elvarrni, megmagyarázni, és ez lett a játék egyik legnagyobb hibája. Bele lett sűrítve mindenre a lezárás, a válasz és jó pár baromi erőltetett lett, csakhogy legyen pont a végére. Gameplay- szinematik arány kb 20-80% 😄

PSN ID.: Beegabor

Moby
Őszintén megvallom, hogy játszom a gondolattal, hogy az MGS4-be beleállok valamikor 😄

/a végén még kiderül, hogy látens Kojima rajongó lettem a DS által 😄

TDC Geronimo
Hát a launch trailert, az endinget jó párszor 😄

Amúgy egy rakat dolog értelmet nyer így visszanézve újra, hogy tudod a végét, de ez általában mindig így van Kojimánál

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Rage47
Mit nézel rajtuk?
TDC Geronimo
Még mindig DS videókat nézegetek pedig napok óta lepörgött már 😞

AntiHero
Igazàbol max 10 perc az egész.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

n000rbi
Én egyedül a beállításokat/usereket migráltam, a többit bármikor le tudom tölteni, ami még mindig gyorsabb, mint átmigrálni.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Tinman
Kizárt! Iszonyú könnyű a csere!

Ami a nagyon nyűg az az irgalmatlan lassú migrálás a régiről az új meghajtóra... az gyalázat :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
Hát az lehet, én attól félek rosszul rakok vissza valamit....

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Maala
Erre jo par youtube video van, en odaadtam ocsemnek az 500 gb-s ssd-t, o pedig egyet megnezett es kicserelte az alapjan. Nem kell a gepszerelest azert tulparazni, par kategoriaval meg mindig a porcelanbabak felett vannak erzekenyseg szempontjabol.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

darkSectorxxx
Nem tudom miez, megáll és 3 sec után error kék képernyő és küldöm a hibakodot.
Szoval em a gép fagy le, csaka szoftver....

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Wow, nagyon rendes tőled basszus, de nem is értek még ahoz sem hogy az ismtenbe kellene kicserélnem....:S
De azért köszi a nagylelkű ajánlatot!!!!

darkSectorxxx
Hát sok cucc van a HDD-n .:S az macerás. 😄

Ulthanito
Na, végre chapter 5, és 24,5 óra DS-ben. Ez a Chapter 4-es közjáték tetszett, de a Chapter 5 intrója is.

Baromi jó színészek vannak a játékban, mindegyik remek karakter! Tolnám most is, mint süket a csengőt.

PS5 II PSVR

Quality mode-ban stabilan tartja a 30 fps-t, szóval szerintem 33,3 ms a response time ebből adódóan. Szerintem jó. Egyenletesnek érződik ebben a beállításban a frame pacing is. Lemérni persze nem mértem le. De érzésre teljesen jól reagál. A d-pad-nál volt bug a játékban érzékesés szempontjából az nem reagált jól néha, de azt javították már a legutóbbi patchal.
Moby
De az nem normális, hogy a konzolon fagyjon egy játék. Egyébként még pécén, ssd-n is akadozik a játék, amikor töltés van. Lehet, hogy kevés neki a 16 giga is, vagy nemtudom. Szóval van benne valami elbaszás is. Semmilyen másik játéknál nem láttam még ilyet ssd-ről futtatva.

Tinman
Nem bántásból, inkább tanácsként: Nem keveset költesz játékokra, van, hogy több platformon is. Vegyél egy SSD-t. Ha idén nem veszed meg, küldök egyet januárban, de látni akarom, hogy használni is fogod! -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

AntiHero
Csinàlj egy adatbàzis újraépítést😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

darkSectorxxx
Előferdülhet.
Gondolom HDD, mert sok játék ment faszán ezt kivéve.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.21. 18:18:30

Kandurex
Mondtam már, add el a géped alkatrészbe, ott valami HW gond lesz.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
Star Wars
Ma 1:10 perc játék
Főellenség előtt vagyok.
3x crash-elt ki a játék.

Istenfaszá<#whatever>t úgy kihúztam a tápot a falból, remélem holnap nem lesz corrupted a mentés.

darkSectorxxx
Hát pont ezaz! 😛

Moby
RX580-ból ilyen 1-2 év garral egy talicskával veszel hwaprón 45-ért. Ehhez rohadtul nem kell BF.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.21. 17:31:47

darkSectorxxx
Dolgoztam Tesco-ba, ott is buzik.

darkSectorxxx
De nem az a lényeg, tuti lesz ennyiért, ha mást nem a kötelező 3 példány a raktár egy eldugodt sarkában 3 raktáros rokonának, biztos lesz, de legalább nem kisebb az akció mint tavaly, az vicessebb lett volna. 😊

Ettől csak az szebb, most néztem egy hónapok óta reklámozott RX580 70 helyett 50k-ért volt most kirakták hogy BF akció, de ugyanaz az árcédula. Mocsok geci nép. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.21. 17:23:32

Moby
Mittudomén, hogy igaz-e. Ez van az emailben.

darkSectorxxx
Jah csak hogy ez ha igaz akkor jó, mert ezek szerint legalább nem nő az akciós ár évről évre mint néhány esetben. 😛

Moby
Azaz?

darkSectorxxx
Tavaly volt 70. 😄

Moby
Amúgy holnap 60-ért lesz slim emagon blekkfrájdéjben, ha valakinek még nem tömték volna tele vele a postafiókját 😊

Moby
Teljesítménycsökkenés nincs, a slimek halkabbak, mint a "sima". Annyi, hogy a slimen nincs optikai kimenet, szal ha olyan hangcuccod van, akkor valami megoldás kell rá(tévéről levenni, vagy hdmi to toslink).

Kongy
Szeretem a videóikat és rendszeresen megnézem az újakat, de ennek már a hangvétele is bicskanyitogató számomra. Érződik rajta az a kiégett frusztráció, hogy hallotta innen-onnan, hogy zseniális a játék, de őt végül nem szippantotta be, ezért sértődött és hisztis kisgyerekként, pattogós stílusban fikázza szénné az egészet, hirtelen felindulásból, átgondolatlanul ( á la Dark Souls és Castlevania kritika). Engem meg az általa nagyra tartott MGS nem fogott meg egyáltalán... na bumm. És amúgy én hamar ki tudok akadni egy játékon, de pl a DS-en nem igazán sikerült. Meg látszik rajta az is, hogy nem is akarta igazán beleélni magát és megérteni a sztorit... de kár ragozni, a vélemény, mint a s.gglyuk. A többit meg ismeritek.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.11.21. 15:46:46

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

j0nNyKa
itt részletes összehasonlítás
tldr nincs
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.11.21. 15:35:37

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Ryder159
Sziasztok!
A PS4 Slim verziónál van valami teljesítménycsökkentés a sima verzióhoz képest?

Ulthanito
Itt legalább nem magyaráztad túl. <#nevetes1>

PS5 II PSVR

n000rbi
Igen, agyfasz ez az egész, hogy nincs lefektetve mit lehet annak hívni a sony gépein.

Moby
Akkor az pont jó lett performance mode-nak 😄

darkSectorxxx
Élesebb lett az 1.03-al a star wars? ezt látnom kell.

n000rbi
Igen, csak úgy érdemes, a performance mód az borzalmas stutter-feszt.

TDC Geronimo
quality modeban tolod?

HeadHunter86
Elkezdtem nézni, azt ki is nyomtam. Nem tudom miért erőlteti még ezeket a kritikákat, mikor látszik semmi se jó neki.
Ne játsszon valaki olyan játékkal ami nem a stílusa. Én tudtam, hogy ehhez idő kell, és lassú játékmenet, így készültem rá és élvezem is minden percét. Sőt még melóba is azon jár az agyam, hogy ha hazamegyek mit hogy logisztikázzak majd a játékban.
Én se játszok MMORPG-kel mert nem a világom, Zolinak se kellene mindennel játszani és kritizálni.

Tinman
<#worship>

Ulthanito
Sajna ott bukik, hogy nekem UK accra kéne, az meg nincs nekik.

PS5 II PSVR

n000rbi
Közben úgy néz ki 1.03 előtt nem igazán működött jól a dynamic res ps4-en, azért volt olyan homályos. Most 1.03 beretva (és a ps4 üvöltéséből is sejteni, hogy most lényegesen nagyobb a felbontás 😄)

Ez igen.Fikázásból ismét ötös!😊
10 éve így tartja fennt magát,nem kell vele foglalkozni.Ez megy neki nem a géming..
Jó lehet igen.Ha megjön 32:9 monitor ránézek majd Pc-n!
Ahh,ez a Detroit jó!Ezt gondoltam DS váltónak,bejött😊