PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is voltak néha sw-ben. De bőven élvezhető kategória volt még.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
.. majd legközelebb I guess
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Én is ignoráltam, csak azért zavar, mert kihagyott lehetőség és helyette ráfordíthatták volna ezeket hasznos dolgokra is, időben-munkában-pénzben.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
teszemhozzá tényleg eléggé... ötlettelenek voltak a customizationök, én is a fejemet vakartam miattuk
viszont ezeket simán skipeltem és élveztem a többi részét a játéknak
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.11.26. 17:04:23
Kár érte, eskü imádtam volna, ha kicsit jobban odafigyelnek.
A másik ami rohadtul zavar, hogy a sok mellékes kutatnivaló az ökörség.
A ruhák se különböznek a mintájukat, színüket kivéve, a lézer kard markolatát meg minek moddolni? Ezzel a fos engine-el pláne alig látni, pláne a kapcsolót rajta, szerintem FULL FELESLEGES ökörség. Mármint ezek a felszedhető dolgok, francnak van kedve összeszedegetni, nem is szedem őssze.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.26. 16:59:04
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nagyon hulladék az egész sajnos. Mindeközben frostbiten a battlefront 2 ennél fényévekkel szebb és atom 60 fps
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Szóval nem csak én szenvedek.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.26. 16:32:17
Kibaszott szar játék.
FIGYELD amikor a szakadékba akartam vonzani a katonát.
AGYRÁK KATEGÓRIA
Bug Wars Jedi Failen Order
Ja és lusta voltam megcsinálni, de ezelőtti folyosón szenvedtem, mert apránként kellett levernem az ellenfeleket, és kresselt a ps4, na az is kiagyalt, csak nem vágtam még ki a stream-ből....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.26. 16:29:42
gondolná az ember hogy lófasz a 2.1, de ez tényleg brutáldurván szól a 300 W-tal, maxon sose tudtam kipróbálni, de már kb fele hangerőn rezonál a fürdőszoba ajtó üvege 😄 ...szal szerintem pár kurvaanyázást már így is bezsebeltem vele a panelban a szomszédoktól 😄
nagyon durva cuccok ezek, csak érdemes utánuknézni, mert 1-2nek gyenguszabb a basszusa - de az LG-nek nagyonnem ;D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.11.26. 15:26:07
Adversus solem ne loquitor
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.11.26. 13:15:31
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Illetve technikailag is vannak gondok bőven, én PC-n tolom (i5 6500, 16gb RAM, GTX980), nem mai csirke, de kb az összes új játékot viszi normálisan fullhd-ban high beállítások mellett. Ugrál a frame, szaggat, töltöget, bejátszásoknál már megy a hang, de a kép merev. És mindezt olyan graf mellett, ami hát mondjuk egy erős közepes. Helyenként nagyon jól is ki tud nézni, de úgy 90%-ban inkább az elmegy kategória. Lehet azért tűnik ez ennyire szembe, mert a Death Stranding után fogtam bele, ahol minden egyes fűszál tökéletesen kimunkált, és tükörsimán futott egy relatíve szar hardveren.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.11.26. 12:59:13
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Jobb, mint a tévé beépített hangszórója. 😊
PS5 II PSVR
Nem, nem akartam és nem is férne el az 5.1 és ár érték arányban nekem ez érte meg viszont szól mint állat 😊
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PlayStation Awards
Abban biztos vagyok, hogy azért vagyok elnézőbb vele, mint itt páran, mert nem egy agyoncsiszolt DS után játszottam. (nem ugyanaz a liga)
Kellenek a single player játékok, de ennél sokkal jobb minőségben.
PS5 II PSVR
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szerk: de, bocs, benne van ebben is:
A kérdés ugyanaz marad. Mindezt hogyan, ha az állatoknak nincs partja(Deadman szerint)?
A korábbi EE-k állatok voltak.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.25. 09:19:52
The sixth and current Extinction Entity is Amelie.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.11.25. 08:56:08
PS5 II PSVR
12k, kuponozva 8k a kettő. Behúztam őket.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.25. 07:38:30
PS5 II PSVR
Mert amúgy baromság már bocsánat sima Ps4-hez 4K tv-t venni ugye..
Na jó,ezt végigkellvinni!
Ha szarul is futott volna, lehet nálam is skipre szalad gyorsan.
Gyönyörű, smooth, nem akad, nem rángat, reszponzív, nem bugos. Szerintem DSbe még jó pár órát belerakok így story után is. Pl szereztem 2 új cuccot már most, egyik marha hasznos 😄
Egynek jóvót. Egy folytatás magasabb minőségben azért jöhetne. A vége amúgy elég odabaszós is lehetett volna, de ilyen 1 perccel elgagyizták azt is.
Mindent egybevéve nem volt ez egy rossz játék, csak elég tragikus neki, hogy olyankor jött, amikor mindenki olyanokat tett le az asztalra, hogy beleremegett a ház. Stig Asmussen munkájában viszont hatalmasat csalódtam. Ez egy büdös lószar volt bármelyik god of warhoz képest. Rendezésben is, és minden létező más aspektusban is. Olyan volt, mint bármelyik korábbi játék, amit a neve fémjelez, csak mondjuk tesco value kivitelben.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.24. 17:56:41
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.24. 15:37:48