PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
Azért annyira nem szar. Amúgy ennyi bug mint neked...nem értem neked minden jàtékban jönnek a bugok. Tuti hardver gond van ott.

Nekem is voltak néha sw-ben. De bőven élvezhető kategória volt még.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

j0nNyKa
agreed
.. majd legközelebb I guess

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

darkSectorxxx
Lehet fénykard, bevallom őszintén nem vagyok nagy star wars fan.

Én is ignoráltam, csak azért zavar, mert kihagyott lehetőség és helyette ráfordíthatták volna ezeket hasznos dolgokra is, időben-munkában-pénzben.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

j0nNyKa
fénykard*

teszemhozzá tényleg eléggé... ötlettelenek voltak a customizationök, én is a fejemet vakartam miattuk
viszont ezeket simán skipeltem és élveztem a többi részét a játéknak
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.11.26. 17:04:23

darkSectorxxx
Pontosan, de mint valszeg gyanítjuk nem is kaptak túl sok támogatást az EA-tól, csak csináljatok valamit és ennyi. Gondolom én.

Kár érte, eskü imádtam volna, ha kicsit jobban odafigyelnek.
A másik ami rohadtul zavar, hogy a sok mellékes kutatnivaló az ökörség.
A ruhák se különböznek a mintájukat, színüket kivéve, a lézer kard markolatát meg minek moddolni? Ezzel a fos engine-el pláne alig látni, pláne a kapcsolót rajta, szerintem FULL FELESLEGES ökörség. Mármint ezek a felszedhető dolgok, francnak van kedve összeszedegetni, nem is szedem őssze.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.26. 16:59:04

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Nekem olyan volt mentem fel liftel, felertem a PS2 texturakra és még mellé be is állt a kép jó pár másodpercre mire mindent betöltött 😄

Nagyon hulladék az egész sajnos. Mindeközben frostbiten a battlefront 2 ennél fényévekkel szebb és atom 60 fps

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Itt említik mind2-en a bugokat!
Szóval nem csak én szenvedek.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.26. 16:32:17

darkSectorxxx
+N000rbi

Kibaszott szar játék.

FIGYELD amikor a szakadékba akartam vonzani a katonát.
AGYRÁK KATEGÓRIA

Bug Wars Jedi Failen Order

Ja és lusta voltam megcsinálni, de ezelőtti folyosón szenvedtem, mert apránként kellett levernem az ellenfeleket, és kresselt a ps4, na az is kiagyalt, csak nem vágtam még ki a stream-ből....

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.26. 16:29:42

TDC Geronimo
Arra raersz ha patchelgetik :p

mucsácsó
nekem LG SJ4 van tavalyi BF óta, nem bántam meg egy pillanatra se, hogy megvettem, imádom 😊

gondolná az ember hogy lófasz a 2.1, de ez tényleg brutáldurván szól a 300 W-tal, maxon sose tudtam kipróbálni, de már kb fele hangerőn rezonál a fürdőszoba ajtó üvege 😄 ...szal szerintem pár kurvaanyázást már így is bezsebeltem vele a panelban a szomszédoktól 😄

nagyon durva cuccok ezek, csak érdemes utánuknézni, mert 1-2nek gyenguszabb a basszusa - de az LG-nek nagyonnem ;D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.11.26. 15:26:07
darkSectorxxx
Hát ezek a ruhák a star wars-ban eddig is voltak a fegyvereseken, ez nem új dolog, csak poncsónak nem hallottam eddig én se. 😄

Moby
Az SW univerzumot már régen nem a filmek írják. Illetve Te gondolom a nagyfilmeket érted. Azok már csak mennek a sodrással. Vagy mégrosszabb, és totál baromság.

Adversus solem ne loquitor

Kandurex
Ebbe a Jedibe miért csak Poncsók vannak? Mexikói a főhős? Vagy miről maradtam le?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
A Disney-nél ne aggódj nem lesz! 😄

Kongy
Értem én, hogy nem a Respawn találta ki, de ez akkor sem tetszik. Hol voltak ilyen gyökérségek a filmekben...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

n000rbi
Még nem enged az SW, a sokadik opcionális minibosst gyűrtem le, plusz találtam egy olyan helyet, hogy beszarok és eddig összesen a 17%-át fedeztem csak fel 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Jó? Épp gondolkodom egy soundbaron. Valami nem drága köll, k. ritkán használnám.

Moby

n000rbi
A spoileres részhez: ezt nem a Respawn találta ki, hanem elég régóta az SW univerzum részei.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.11.26. 13:15:31

Kongy
Nekem is tetszett a Fallen Order, egész addig a pontig, amikor

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
behozták a Star Wars világába a zombikat bazmeg, meg a witcheket... Ez kb olyan, mintha a Gyűrűk urában meg lovaglás helyett rollerezni kezdenének egyszercsak.... Pedig amíg birodalmiak ellen kellett harcolni az tök feelinges volt, illetve az Order 66 is szépen be lett építve a sztoriba.

Illetve technikailag is vannak gondok bőven, én PC-n tolom (i5 6500, 16gb RAM, GTX980), nem mai csirke, de kb az összes új játékot viszi normálisan fullhd-ban high beállítások mellett. Ugrál a frame, szaggat, töltöget, bejátszásoknál már megy a hang, de a kép merev. És mindezt olyan graf mellett, ami hát mondjuk egy erős közepes. Helyenként nagyon jól is ki tud nézni, de úgy 90%-ban inkább az elmegy kategória. Lehet azért tűnik ez ennyire szembe, mert a Death Stranding után fogtam bele, ahol minden egyes fűszál tökéletesen kimunkált, és tükörsimán futott egy relatíve szar hardveren.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.11.26. 12:59:13

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Tessék most már DSnek nekiállni 😊

Ulthanito
Nekem is Samsung soundbarom van, az audiofilek persze lefitymállnák, nekem is arra célra, amire kell, megfelel. Azon filmezünk, bár én fülessel játszom, néha, ha közönség van, a játék is megy rajta.

Jobb, mint a tévé beépített hangszórója. 😊

PS5 II PSVR

Tatyla
Black Friday alkalmából a játék szentélyemet kibővitettem egy Samsung HW R550-es hangprojektorral.
Nem, nem akartam és nem is férne el az 5.1 és ár érték arányban nekem ez érte meg viszont szól mint állat 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

n000rbi
Ez nem tudom mi, de a PlayStation 25. évfordulója apropóján rendezik december 3-án:

PlayStation Awards

Moby
Azért vagy vele elnézőbb, mert egy (nekünk) fontos/kedves témához amúgy kurvajól nyúl hozzá. Mondhatni...alázatosan. Ahogy mondjuk a The Mandalorian teszi. SW rajongók csinálták főleg SW rajongóknak. Közben fontos volt, hogy mindenki más is ki legyen szolgálva, és talán pont ezen ment el/ebbe tört bele a bicska/ez a része lett e leginkább kakás.

Természetesen van! 😊 Tudom sima ps4re lehet hülyeség volt, de talán mikor kijön a PS5, amiből megvárom, hogy lesz -e Pro változat, majd azt előrendelem, aztán reményeim szerint azon is fog futni ez a VR szemüveg! 😊

j0nNyKa
aki már végzett / leszarja a spoilert, azoknak: (nekem volt benne 1-2 új)

darkSectorxxx
Pontosan.

n000rbi
Lepörgött nálam is a Fallen Order. Ez egy jó játék... lenne, ha kicsit később jelenik meg és pofozgatják, mert ps4-en nem az igazi. Érdekes jószág, mert friss reboot után mindig jól fut egy ideig, aztán egyre rosszabb (az se mindegy melyik pálya, nekem a D betűs volt a legrosszabb élmény - mindez ráadásul ssd-ről futtatva)
Abban biztos vagyok, hogy azért vagyok elnézőbb vele, mint itt páran, mert nem egy agyoncsiszolt DS után játszottam. (nem ugyanaz a liga)
Kellenek a single player játékok, de ennél sokkal jobb minőségben.

Moby
Szívesen 😊
Van hozzá psvr-ed ugye? Csak azzal fog menni.

Elő is rendeltem, nagyon szépen köszi az infót róla Moby! 😊)

Moby

Köszönöm a segítséget! 😊 Most a kövi problémám az lenne, hogy most beújítottam black friday jóvoltából egy Crash Bandicoot és Team Racing nf-re, és az utóbbiban a játék pit boltjában(még első pályát vittem ki) megvettem 2 karaktert, majd utána a listámban csak az egyiket találtam, másiknak nyoma sincs pedig elvileg feloldottam xd ilyenkor mi lehet a problem? 😄

Ulthanito
Gondolom PCC. használtam vagy egyszer azt is a játékban. :-D

PS5 II PSVR

Ulthanito
Én valami olyasmire emlékszem, hogy
igen, igaz, hogy először azt mondták, hogy állatoknak nincs, de később mintha elhangzott volna, hogy új bzonyítékok/elméletek szerint nekik is van. De nem teszem rá a fejem.

PS5 II PSVR

Tikal
HKK?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Moby
Ez nem arra válasz, amit feldobtam. De valszeg az a gond, hogy még nem vagy a végén, és nem értesz mindent az EE-kkel kapcsolatban.

Szerk: de, bocs, benne van ebben is:
An extinction entity is a being said to be the harbinger of mass extinctions, and is the bridge by which a Death Stranding occurs.
A kérdés ugyanaz marad. Mindezt hogyan, ha az állatoknak nincs partja(Deadman szerint)?
A korábbi EE-k állatok voltak.
Ezt a kérdést viszont a játék vége húzza alá nagyon erősen, de ott még nem vagy.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.25. 09:19:52

Ulthanito
Szerintem lemaradtál, de fogalmam sincs, hogy hol. 😊

An extinction entity is a being said to be the harbinger of mass extinctions, and is the bridge by which a Death Stranding occurs. There are five known Extinction Entities, each one causing a previous mass extinction event on Earth (e.g. the extinction of the dinosaurs). Their purpose or the reason an Entity provokes Mass Extinctions is unclear, but they are a natural part of the cycle of life and death, each entity causing a Death Stranding that altered the world in a way that causes extinctions, and in the aftermath, allow new lifeforms to emerge.

The sixth and current Extinction Entity is Amelie.

Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.11.25. 08:56:08

PS5 II PSVR

davidka003
Alzán 6k a Days gone meg a Spiderman is.
12k, kuponozva 8k a kettő. Behúztam őket.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Moby
Amúgy vagy lemaradtam valamiről, vagy jó nagy plot hole ez a játékban, mert
a játék elején Deadman arról beszél, hogy partjuk csak embereknek lehet, az állatoknak nem, mert csak az ember van tisztában a halálával. Aztán meg jóval később az extinction entitykkel kapcsolatban az derül ki, hogy az 5 nagy kihalási hullám ilyen entitásokhoz kapcsolódik, akik a partjukon keresztül okozták a kihalást, jóval az ember megjelenése előtt. Itt lemaradtam valamiről?

Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.25. 07:38:30

Ulthanito
Csepter 11, és kezdenek sűrűsödni a dolgok. Nehéz most követni, hogy ki kivel is van. 😊

Extinction Entity? :-D Kojima tuti elmebeteg.

PS5 II PSVR

De ha nem,akkor mindent tegyél át Full HD-re Ps-en és tv-n játék mód.
"Vettem egy Sony 4k bravia tv-t" problem solved,Fat elad,Ps Pro-t megvesz egy új kábellel és öröm van.
Mert amúgy baromság már bocsánat sima Ps4-hez 4K tv-t venni ugye..
Te jó ég ez a God of War mennyire brutális tud lenni!😮
Na jó,ezt végigkellvinni!
Sziasztok! Megpróbálok érthetően fogalmazni mert elég fura problémám van sima fat ps4en: Adott minden olyan játék ami külső nézetes pl AC Odyssey vagy a most megjelent SW Jedi Fallen order. Notehát az a problémám, hogy amikor a jobb analóggal csinálok egy kör mozdulatot tehát 360fokban végigpásztázom a saját karakteremet, akkor a fejük el el tűnik részben de csak is kizárólag az ilyen kameraforgatás közben és látszik a mögötte lévő textúrák pl egy hegyoldal része a fejükön átszűrődik! Xd ha ugyanezt függőlegesen csinálom akkor semmi ilyen nincsen és ha bármilyen filmet is nézek az mind tükörtiszta minőségű, ez csak a ps4 ezen játékainál van így sajnos! 😞 Vettem egy Sony 4k bravia tv-t, arra gondoltam nem e ezzel is lehet gond, de inkább jobban a ps4re gyanakszom mert pixelhibája a tvnek nincs! xD Szerintetek mi lehet itt a ludas? 😊

Moby
Lehet azért voltam vele ilyen elnéző, mert pécén szépen futott, amikor épp nem volt tölthetnékje (olyankor úgy szaggatott, mint a szar).
Ha szarul is futott volna, lehet nálam is skipre szalad gyorsan.

TDC Geronimo
Visszamentem DSbe mellékküldetéseket csinálni és azt a 2 órát jobban élveztem, mint a 6 órányi SWt 😛

Gyönyörű, smooth, nem akad, nem rángat, reszponzív, nem bugos. Szerintem DSbe még jó pár órát belerakok így story után is. Pl szereztem 2 új cuccot már most, egyik marha hasznos 😄

Moby
Lepörgött a Fallen Order credits.
Egynek jóvót. Egy folytatás magasabb minőségben azért jöhetne. A vége amúgy elég odabaszós is lehetett volna, de ilyen 1 perccel elgagyizták azt is.
Mindent egybevéve nem volt ez egy rossz játék, csak elég tragikus neki, hogy olyankor jött, amikor mindenki olyanokat tett le az asztalra, hogy beleremegett a ház. Stig Asmussen munkájában viszont hatalmasat csalódtam. Ez egy büdös lószar volt bármelyik god of warhoz képest. Rendezésben is, és minden létező más aspektusban is. Olyan volt, mint bármelyik korábbi játék, amit a neve fémjelez, csak mondjuk tesco value kivitelben.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.24. 17:56:41

Moby
Az ott ilyen opcionális izé, de amúgy a bossharcok szerintem a jobb részei a játéknak. Sajnos kevés van belőlük, pedig így hogy, jól is vanak megcsinálva, inkább emelik a játék színvonalát. Luigi's Mansion 3-ban sokkal szopatósabb pár boss. Tegnap hajszál híján belebasztam a kontrollert a tévébe 😄D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.24. 15:37:48

Myselor
valamiért megtudlak érteni 😊 pedig jónak tűnt videókról de ez így játszva vicc kategória.belefutottam az első békába ami boss akar lenni,hát mit mondjak ez komolytalan...legyen nehéz egy játék legyen erős egy boss,de ez wtf.mögöttem az összes from game és igazán szeretem a kihívást de ezt így komolyan hogy?folyamat lekövet nem tudsz rendesen dodgelni nemtudsz kb semmit csak indokolatlan 1 hit van..oké biztos később kell ezekkel végezni de akkor is komoly miez 😄