PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Visszamentem DSbe mellékküldetéseket csinálni és azt a 2 órát jobban élveztem, mint a 6 órányi SWt 😛

Gyönyörű, smooth, nem akad, nem rángat, reszponzív, nem bugos. Szerintem DSbe még jó pár órát belerakok így story után is. Pl szereztem 2 új cuccot már most, egyik marha hasznos 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Lepörgött a Fallen Order credits.
Egynek jóvót. Egy folytatás magasabb minőségben azért jöhetne. A vége amúgy elég odabaszós is lehetett volna, de ilyen 1 perccel elgagyizták azt is.
Mindent egybevéve nem volt ez egy rossz játék, csak elég tragikus neki, hogy olyankor jött, amikor mindenki olyanokat tett le az asztalra, hogy beleremegett a ház. Stig Asmussen munkájában viszont hatalmasat csalódtam. Ez egy büdös lószar volt bármelyik god of warhoz képest. Rendezésben is, és minden létező más aspektusban is. Olyan volt, mint bármelyik korábbi játék, amit a neve fémjelez, csak mondjuk tesco value kivitelben.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.24. 17:56:41

Adversus solem ne loquitor

Moby
Az ott ilyen opcionális izé, de amúgy a bossharcok szerintem a jobb részei a játéknak. Sajnos kevés van belőlük, pedig így hogy, jól is vanak megcsinálva, inkább emelik a játék színvonalát. Luigi's Mansion 3-ban sokkal szopatósabb pár boss. Tegnap hajszál híján belebasztam a kontrollert a tévébe 😄D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.24. 15:37:48

Myselor
valamiért megtudlak érteni 😊 pedig jónak tűnt videókról de ez így játszva vicc kategória.belefutottam az első békába ami boss akar lenni,hát mit mondjak ez komolytalan...legyen nehéz egy játék legyen erős egy boss,de ez wtf.mögöttem az összes from game és igazán szeretem a kihívást de ezt így komolyan hogy?folyamat lekövet nem tudsz rendesen dodgelni nemtudsz kb semmit csak indokolatlan 1 hit van..oké biztos később kell ezekkel végezni de akkor is komoly miez 😄
Moby
Hát a harcért aligha érdemes játszani. Levettem a nehézséget, átfutok az egész játékon, lássak benne mindent, meg végignézzem a sztorit, aztán delete.

TDC Geronimo
Inkább visszamentem DSbe mellékküldetéseket csinálni, mert a frame is a 3. bolygón iszonyat szar. Remélem valamikor javítják, de én ezt ebben a formában nem folytatom

Myselor
énis eluntam a gamet elég hamar nemigazán tetszik benne úgy semmi ez a tipikus soulslike harc sem működik jól ahogy kb egyik játékban sem amivel próbálkoztak az utóbbi időben.legalábbis számomra , így nemtudom élvezni a játékot sajnos
TDC Geronimo
Na azt hiszem én ezt pihentetem. Ez egy bullshit

Moby
Szerintem az nagyon gáz amúgy, hogy minden ami ebben a játékban igazán jó, az máshonnan jött. És persze jól adoptálták, ami dicséretet érdemel, de minden más, amit teljes egészében ők raktak hozzá, az meg szarocska benne. És közben idén volt pl. egy remnant, ami szerintem huszad ennyi pénzből készült, és komolyabb hibák nélkül úgy jelent meg, hogy abban is ugyan nagyon nagy az áthallás a darksiderek világa és ez között, mégis sokkal nagyobb a "saját" anyag aránya benne. És játékként is jobb volt.

/nyilván a darksiders-ek is saját anyag a Gunfire-nél

Moby
Áááá. Ebben olyan generális problémák vannak, amikhez hónapok is kevesek lettek volna. Elsősorban a rém ostoba ellenfelek. Ez ma már kínos, hogy valami ennyire puttó módon vezérelje az NPC-ket. Az egész játék egyébként meglehetősen ostoba. Viszi, mert jó a hangulata, a látvány lehengerlő, és tök jó ötlet volt ez a soulsborne-SW keresztezés, éshát legfőképpen SW, de közben meg minden más nagyon meh... A kisebb bugokat ki lehetett volna szedni talán. Azokból viszont rengeteg van.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.24. 14:32:15

Vagyok csak olvasok.
Moby
Most volt, hogykét AT-ST között kellett elverekednem magam a hajóig. Ok, mondom én nem harcolok, elfutok közöttük- Olyan volt a pályatervezés, hogy nem tudtak utánam jönni, így viszont nem triggereltem a scriptet, a hajó zárva maradt. Rendben, akkor vissza levágni a két fost (hogy ettől miért nem tudtunk felszállni, azt nem tudom 😊 ) Mindegy, visszamentem, erre a két AT-ST nekem háttal, mozdulatlanul várta, hogy levágjam.
<#wilting>
Ilyenekkel félóránként találkoztam kb. BD1 elfelejt beugrani a ládába, a láda meg táncol mint a picsa, meg ilyenek 😄

davidka003
Szerintem is maximálisan igaz amit mondasz. Kár volt ennyire nyomni, hogy jöjjön ki az ünnepek előtt.
Mondjuk szerintem azért dec 15 körüli megjelenést megpróbálhatták volna. Abba belefért volna még a kisebb hibák kijavítása.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Moby
Nagyon sok buggal találkoztam. Nagyon fasza kis játék, de ja, ezen kellett volna még csiszolni.

AntiHero
Kellett volna, de muszàj volt most kiadni.(kiadó miatt) Ahhoz képest tűrhető azért.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
Hát ezzel az SWvel azért vannak gondok bőven. Szerintem iszonyat "clunky" a combat meg a platforming része is a játéknak. Ennek lazán kellett volna még fél év

AntiHero
Bizony. Most indul csak be igazàn a story. Talàn kicsit még tömény is lesz.

TDC Geronimo
Innen még durvább lesz csak szólok 😊

Ha eddig goty, ezután eldobod a hajad 😄

darkSectorxxx
<#eljen>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Oh üdv rég láttalak. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Le kell tenni felvonókat.Akár még most is.
Azt a részt teljesen ki kell építeni vele.
Más nem is kell csak sok HKK-t vinni.
Rage47
"lesz-e kedvem bármi mással játszani" - én is pont erre gondoltam tegnap 😄, de én már továbbjutottam kicsit a sztoriban.
és 3 év alatt hozták össze...
már eleve ilyen sztorit kiagyalni csak 3 év lenne valakinek 😄

btw remélem nem csinál Kojima horrort, mert szeretnék játszani vele, de nem bírnám idegekkel 😄 olyan beteg részek vannak (hangok, vizualitás) néha...
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2019.11.24. 09:52:46
Ulthanito
Chapter 8

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Heartman

Gyerekek, én itt letettem a hajam. Ez életem egyik legjobb játékos élménye volt, ami abban a
szobában
történt. Nehéz rá szavakat találni, olyan mázsás súllyal telepedett rám, hogy most kicsit abba is kellett hagynom a játékot. Kojima, te egy beteg állat vagy, de valamit ilyen tökéletesen összerakni, ilyen vizuális prezentációba, az valami elképesztő!

Amíg viszont ide jutottam, azt az utat kicsit se szerettem. 😊 Párszor vissza kellet töltenem az állást, ez volt eddig megssze a legnehezebb terep a játékban.

Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.11.24. 09:01:11

PS5 II PSVR

Ulthanito
Chapter 7, 32 óra. Ez a játék olyan minőséget képvisel, amivel Kojima körberöhögi a fél világot. Nem tudom, hogy ez után lesz-e kedvem bármi mással játszani, vagyis a kérdés inkább az, hogy fogok-e tudni bármi mással játszani.

Akkor most már bátran kijelentem, nálam a Death Stranding toronymagasan az év játéka.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Hétfőtől lesz asszem, Bandi bácsi!

PS5 II PSVR

Moby
Ha nem lenne meg, most megvenném 😊
Viszont vettem egy GOW-ot, gondoltam mindeképp ott a helye a könyvtáramban. 4500 meg nem pénz érte. Erre most olvasom, hogy úgy néz ki ez lesz a decemberi psplusban... 😄

TDC Geronimo
Hát a folytatásra a combaton lesz mit csiszolni az biztos. Tetszik a játék, de ennek kellett volna még pár hónap polír, főleg DS után szembetűnő nagyon. HDR jó itt is. Egyre több játékban van rendes HDR most már

darkSectorxxx
Oh Anti merre vagy? 😄

Tinman
HU store. Astrobot Rescue Mission. 4500 Ft.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Moby
Lesznek játékok is rohadtjó árakon.

/daysgone hatezerért az kemény.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.23. 17:27:24

Moby
Jah, a map design, felfedezgetés, shortcutok nagyon faszák. De itt a végefelé a mobokkal civakodás már nyűg kicsit, ha lehet inkább csak átfutok rajtuk.

TDC Geronimo
Elkezdtem SWt, jóféle eddig. Map design tetszik nagyon. Combat sajnos messze nem olyan reszponzív, mint pl sekiroban, de nem rossz. Állandóan scannelni akarom a környezetet, azt hiszem túl sok DSt toltam 😄

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

j0nNyKa
vannak benne spoilerek!
nagyrészt az első pár órából

Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.11.23. 11:45:17

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
legnehezebben 35-40 körül volt, mindent összegyűjtve, tehát effektíve legalább 2x bejárva a helyszíneket
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.11.23. 11:59:00

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

darkSectorxxx
Most futok egy Run-t....
Star Wars
Jedi Knight....
Semmi fejlesztés, no heal....

Most kb 6-8 óra és szerintem max a felét kapargatom a story-nak, pedig térkép alapján rohanok a megadott pontokig és minden logikait feljől vágok.

10 alatt nem tudom max speedrun....

Moby
Neeem, azt már sokkal lejjebb lehet kuponozni
(arra már rá lehet dobni a 4k+4.5K+3K+2K kupont is)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.23. 08:48:52

Venném de nem engedi még a ds4-et.
Ulthanito
Alzában a pro kuponozva 90k, a DS4 meg vagy 8 ezer forint.

PS5 II PSVR

TDC Geronimo
Kár, hogy a die hardmant alakító színészt nem jelölték VGAn, mint legjobb performance. Már csak azért a bizonyos jelenetért megérdemelte volna. Visszagondolva is ráz a hideg. Játékban, de még filmben is ritkán látni ilyet

AntiHero
Bőven több mint 15 óra.

Nem tudom mennyi volt nekem de 20-30+ tuti. Bàr nàlam 95%-on àll a jàték.

TDC Geronimo
SW milyen hosszú? 15 óra körül van, ha nem csak storyt csinálod?

Myselor
teljesen mások a régebbi részek kratos is más meg minden ne bánd én pl nem tudnék azokkal játszani...nagyon idejét múlt az egész de hát kinek mi.😊
n000rbi
<#szeret>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Nagyon megkedveltem God of War-t!Le se bírom tenni.Előző részekkel nem játszottam,kezdem bánni..
darkSectorxxx
Nektek, én Dark vagyok, ne feledd! 😊

Seth
Azokban sokkal diszkrétebb megoldások vannak. Kojima a 4. részben az új technó miatt beleadott mindent 😄

Ja és természetesen a befosás is meg lett magyarázva a végén( az 1. részig visszamenőleg), és talán ez segít feldolgozni 😊
Utoljára szerkesztette: Seth, 2019.11.22. 17:48:41

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
Igen?

Moby
Nekem ez így elsőre inkább azt mondja, hogy ezek szerint azoktól is égnek állt volna a hajam 😊

Seth
Na pl a hordóba szarás is egy visszatérő karakteres utalás 😄 Ha ezt tudod akkor, mikor láttad, lehet nem állt volna fel a hajad

PSN ID.: Beegabor