PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyönyörű, smooth, nem akad, nem rángat, reszponzív, nem bugos. Szerintem DSbe még jó pár órát belerakok így story után is. Pl szereztem 2 új cuccot már most, egyik marha hasznos 😄
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Egynek jóvót. Egy folytatás magasabb minőségben azért jöhetne. A vége amúgy elég odabaszós is lehetett volna, de ilyen 1 perccel elgagyizták azt is.
Mindent egybevéve nem volt ez egy rossz játék, csak elég tragikus neki, hogy olyankor jött, amikor mindenki olyanokat tett le az asztalra, hogy beleremegett a ház. Stig Asmussen munkájában viszont hatalmasat csalódtam. Ez egy büdös lószar volt bármelyik god of warhoz képest. Rendezésben is, és minden létező más aspektusban is. Olyan volt, mint bármelyik korábbi játék, amit a neve fémjelez, csak mondjuk tesco value kivitelben.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.24. 17:56:41
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.24. 15:37:48
/nyilván a darksiders-ek is saját anyag a Gunfire-nél
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.24. 14:32:15
<#wilting>#wilting>
Ilyenekkel félóránként találkoztam kb. BD1 elfelejt beugrani a ládába, a láda meg táncol mint a picsa, meg ilyenek 😄
Mondjuk szerintem azért dec 15 körüli megjelenést megpróbálhatták volna. Abba belefért volna még a kisebb hibák kijavítása.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Ha eddig goty, ezután eldobod a hajad 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Azt a részt teljesen ki kell építeni vele.
Más nem is kell csak sok HKK-t vinni.
és 3 év alatt hozták össze...
már eleve ilyen sztorit kiagyalni csak 3 év lenne valakinek 😄
btw remélem nem csinál Kojima horrort, mert szeretnék játszani vele, de nem bírnám idegekkel 😄 olyan beteg részek vannak (hangok, vizualitás) néha...
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2019.11.24. 09:52:46
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gyerekek, én itt letettem a hajam. Ez életem egyik legjobb játékos élménye volt, ami abban a
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.11.24. 09:01:11
PS5 II PSVR
Akkor most már bátran kijelentem, nálam a Death Stranding toronymagasan az év játéka.
PS5 II PSVR
Viszont vettem egy GOW-ot, gondoltam mindeképp ott a helye a könyvtáramban. 4500 meg nem pénz érte. Erre most olvasom, hogy úgy néz ki ez lesz a decemberi psplusban... 😄
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
/daysgone hatezerért az kemény.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.23. 17:27:24
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
nagyrészt az első pár órából
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.11.23. 11:45:17
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.11.23. 11:59:00
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Star Wars
Jedi Knight....
Semmi fejlesztés, no heal....
Most kb 6-8 óra és szerintem max a felét kapargatom a story-nak, pedig térkép alapján rohanok a megadott pontokig és minden logikait feljől vágok.
10 alatt nem tudom max speedrun....
(arra már rá lehet dobni a 4k+4.5K+3K+2K kupont is)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.23. 08:48:52
Nem tudom mennyi volt nekem de 20-30+ tuti. Bàr nàlam 95%-on àll a jàték.
Ja és természetesen a befosás is meg lett magyarázva a végén( az 1. részig visszamenőleg), és talán ez segít feldolgozni 😊
Utoljára szerkesztette: Seth, 2019.11.22. 17:48:41
PSN ID.: Beegabor