PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
nem szentírás vagy ilyesmi, csak érdekes aspektus lehet szerintem ez is, ahogy ők látják 😊
EDGE az amúgy is híresen kritikus - hozzáteszem, legtöbbször totál jogosan 😄
rohadt kíváncsi vagyok, hogy DS-re mit írnak/dobnak majd... vagy az egekig magasztalják, vagy kurvára le lesz húzva 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.11.29. 14:44:41
Nem offenziven mondom, de a sivárságot megoldani úgy hogy tőled 3 méterre kibaszott el van mosva minden, az azért nem művészet annyira szerintem. 😊 Már elnézést.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.29. 13:40:08
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PS5 II PSVR
SW átvezetőkben is voltak olyanok hogy csak kamilláztam. Tenyerében a tárgy mozgott ide oda, az átmenetek gameplay meg átvezető között is gáz volt. Ezek mind feltűnnek DS után, ahol annyira tökéletes volt minden
bár ebben is állítólag van 1-2 szebb rész, de addig én sajnos nem bírtam idegekkel 😄
PS5 II PSVR
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
<#nemtudom>#nemtudom>
PS5 II PSVR
Dark Soulst meg szerintem nem kell magyarázni, hogy miért, legtöbb mai játékban már megtalálhatóak többé-kevésbé az átvett elemei, meg hát műfajt teremtett - a legnagyobb kitartással szinte minden szopás megoldható végül, még ha 120. próbálkozásra is😄
Többit még nem olvastam el végig 😄
de amúgy jah, ha úgy nézzük, egyik se volt úttörő (mármint Horizon/Póki) 😄
habár elvileg még a kövi 1-2 számban folytatják a listát, szal nem végleges..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.11.29. 10:20:09
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.11.29. 10:13:09
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.11.29. 10:09:10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
szerintetek? 😄
amúgy az EDGE-féle toplista is érdekes, főleg hogy olyan címek kerültek fel rá náluk, amire nem is gondolna amúgy az ember 😄 bár igaz, ők más szemszögből nézték az egészet, mert azokat emelték ki, amelyek legnagyobb hatással bírtak a játékipar fejlődésére - azaz:
- Spelunky
- Telltale The Walking Dead
- Broken Age
- GTA V
- Zelda Breath of the Wild
- Amnesia
- Dark Souls
- Destiny
- Minecraft
- Gone Home
- Fortnite
- Dota 2
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.11.29. 09:12:56
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Adversus solem ne loquitor
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Írtam nekik szép reportot. nem mintha elolvasnák 😄
Most le van árazva 13kra lehet behúzom, úgyis kell decemberre is valami
ultimate next-gen AAA gaming experience <#idiota>#idiota>
...de amúgy csak azt nem vágom, hogy ha EA ennyire oda-vissza van tőlük, meg Respawn az egyetlen normális csapat náluk, akkor a többi csapatnál milyen elvárásokat fektetnek le?! 😄 ...ja izé, nézzük csak meg az Anthemet <#idiota>#idiota>
...btw, mi volt arra az ürügy, hogy ménem lehetett ezalatt Frostbite? mi is volt vele a bajuk?😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.11.28. 13:47:06
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
most így csak a félbevágott szörnyikék üres papírdobozként röpködő teste van előttem <#idiota>#idiota>
itt fanboy letemre amikor visszamentem bolygokra gyujtogetni, nem voltam hajlando semmit megtamadni, ugy futottam el melletuk mintha muszaj volna
controlbol az van meg, hogy az elso lepesemnel ramragadt valami asztal vagy szek, es vittem magammal par szoban keresztul <#idiota>#idiota>
szoval azert... na
D-betűsre azért nem mentem, mert nem oda jelezte az objectet (hozzáteszem, ez is valahogy olyan felemás benne)
amúgy parryvel teljesen EZ az egész, csakhogy gondolom nem fog mindenhol ez annyira simán menni majd <#idiota>#idiota>
egyébként jah, igaza van Geronak, kicsit nekem is ilyen indie érzésem volt néha.. azért szvsz kurvára messzeáll egy feledhetetlen AAA címtől - és nyilván nem lehet teljesen összehasonlítani /max hogy TPS és metroidvania elemek/, de az idei év Controlja pl. oda-vissza megeszi reggelire minden téren, pedig tizedennyi hype-ot meg marketinget nem kapott az a szerencsétlen játék 😄
persze ezek csak az eddigi benyomások... de nyilván mondjuk GOTY címre nem igazán kell pályáznia ennek a játéknak..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.11.28. 13:26:39
egyebkent DEFINE 2. bolygo
merthogy nagyon nagyon sokat segithetsz magadon, ha elobb a D betusre mesz el - ami baromi neheznek fog tunni, de... hat maradjunk annyiban hogy megeri, es klasszisokkal megkonnyiti a tovabbhaladast
én még mondjuk a második bolygón vagyok, de sztem is lófasz a harc, rohadtul nem reszponzív, néha mintha input lag is lenne mellé, vagy én nemtom.. persze, hogy így nehéz a játék, mert fosul implementált a harc meg a mozgás 😄
nyilván nem lehet elvárni a FROM-féle 0ms közeli reszponzivitást az ütésekre, de azért lehetett volna még picit faragni rajta :\\\
másik kedvencem a falonmászáskor az ugrás, hogy néha rohadtul nem jó irányba ugrik, és nem egyszer zuhantam már emiatt le - kész szerencse, hogy csak életet visz le ezért, és nem halál.. 😄 dodge ugyanez....
még bírom idegekkel és gyomorral - de kitudja meddig 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.11.28. 11:10:04
#100115 egyetértek 😊
Én egyetlen pillanatra sem éreztem, hogy ez az akarna lenni, vagy hogy olyan nagy törekvés lenne erre. Ezt ti akartátok belelátni, és nem volt azt. Nem akart az lenni. Nem is tudott. Szerintem ez sok munkával se lett volna az, mert egész egyszerűen más volt a koncepció. Pusztán nyúltak a from játékokból elemeket. A végén én már nem is hadakoztam senkivel. Akivel kellett, ott sem voltak csörték. Odahúztam, megszúrtam, azt ennyi 😊
/amúgy a nem hajlandó védekezni, az mindössze annyi, hogy ebben a játékban a leglófaszabb mobok is átütnek a védekezésen. A bossok meg nagyon. Szóval ez nem fromjáték, nem is akar úgy működni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.27. 22:35:21
Adversus solem ne loquitor