PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Bíztató jelek 😄

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Majd megint ez lesz jövőre 😄

Remélem idehaza nem kapjuk meg késéssel, mint PS4et 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

yesname
A kettő pedig nem függ össze, mint tudjuk.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

darkSectorxxx
A hűttés biztos nem marad ilyen hangos, ez nem felhasználóknak lett elkészítve. 😛

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
+1

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Akkor semmivel se rosszabb, mint a prom 😄

Remélem jó hűtés lesz benne, mert amit az én gépem leművel az vicc. MW menüben olyan hangja van basszus, mint egy hajszárítónak, mindenféle túlzás nélkül

AntiHero
Mondjuk ha ez marad akkor gàz lessz.

Fejlesztők mondjàk, hogy a hűtés miatt olyan hangos a gép mint egy utasszàllító repülő.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Moby
Ja, meg a PSVR2 is. Bár azon a vezérlőn még remélem dolgoznak, mert az évek múlva már kurvagáz lesz ahhoz képest, amit a Valve az idén lerakott az asztalra 😊

Moby
Az amúgy tök izgi, hogy eddig egy csomó leak - főleg a patentekhez köthetőek - bejönni látszanak. A ds5, a devkit, reméljük a BC is ugyanez lesz 😊

darkSectorxxx
<#nevetes1>

Mondjak kapásból 2 nevet? hmmm?

Moby
>Lehet hülyeségre gondolok...

Jaj hova gondolsz Dark, ilyen senkinek sem jutna az eszébe <#banplz>

darkSectorxxx
Lehet hülyeségre gondolok, de szerintem ez szimplán egyszerűség miatt néz így ki a fejlesztőknek, amit te kapsz le merem fogadni, hogy nem iylen hűttés lesz addigra a hardverben.
Ez gondolom a csúnya de egyszerűbb-olcsóbb gép

Moby
Aki nem voltl nagyon fakezű, az ebben a genben is megcsinálta, hogy nem láttál töltőképernyőt. Ez az agyonkommunikált feature arra lesz jó, hogy a mostmár bátran lehet bárki fakezű, majd a hardver megoldja. A játékosok meg kifizetik az árát.
Most olvastam egy cikket, hogy ez azért jó,mert mostmár a fejlesztők nagyon pici munkával csinálják meg, ami korábban hónapokba telt. Hát szarom én ezt le. A játékok nem lesznek ettől olcsóbbak. A hardver viszont drágább lesz. Szóval a sebesség alapvetően jó, de az okokkal azért van gond bőven. Mostmár majd lehet hülyebéna from, a hardver majd okos lesz helyettük.

TDC Geronimo
Azért a gyors töltés csak jobb lesz 😊

Moby
Egyébként a héten rájöttem ismét, amire rácsodálkoztam az elmúlt fél évben: hogy ez az egész ps5, meg újgen, meg gyorsabb, meg hú...ez addig érdekel, amíg technóról beszélgetünk, a játékok szempontjából egy ideje le se szarom. Valahogy teljesen elszakadt az a két part egymástól, hogy mennyire élvezek egy játékot attól, hogy miként néz ki. Valahogy kitechnobuzultam magam az elmúlt évtizedek alatt, ami most csapódik le. Nem érdekel a grafika. A felbontás, a HDR, a frémperszek, sem semmi, ami ehhez kapcsolódik. Valszeg ezért sem tudom magam rávenni, hogy megvegyem a csúcsoledet, ami végre tényleg olyan, amiről pár éve álmodtam, és mostmár BF-ben volt jó áron is, és...
és semmi. Számtalan ilyen példát veszek észre magamon. Sokkal inkább az aktuális mentális állapotom és hangulatom dönti el, hogy valami bejön-e vagy sem. És ha bejön, akkor gecire mindegy, hogy min fut, mennyivel, stb.
Nyomtam anno megjelenéskor az RDR2-t oneX-en. Nem volt attól jobb elérhető verzió. És közben gyűlöltem minden percét, attól kevés játék kapott tőlem szarabb megítélést. Na, vettem egy one s-t a minap, mert a Telekom gyak hozzámvágta, nekem meg kellett egy kontroller. Na, első volt, hogy feltetttem az RDR2-t, hogy megnézzem mennyivel néz ki rosszabbul, mint X-en. Sokkal. Viszont azonnal magával ragadott a játék. És biztos benne van, hogy a DS után élénken él bennem, és ez az egész lassú játék most mert amaz nagyon beütött, de nem csak erről van szó, hanem arról is, hogy közben azt is észrevettem, hogy igazából rohadtul nem zavar, ahogy kinéz, vagy hogy nézett ki X-en.
Szóval, ha nagyon őszinte akarok lenni magamhoz, akkor ki kell mondanom, hogy valójában leszarom mit fog tudni a ps5. A játékai érdekelnek kizárólag.

Moby
Szinte biztos vagyok benne, hogy ekkora nem lesz. Az ázsiai piacokon, ésfőleg japánban ezt nem lehetne eladni. Anno az xbox (classic) keleti orbitális bukásának két oka volt: ott egy külhoni konzol az gaidzsin (azaz megvetett külfödli), és hogy gecinagy volt a konzol is, meg a kontroller is. NAgyrészt emiatt is lett menesztve a duke kontroller, de a konzol maradt ugyanakkora, és ugyanúgy utálták. Volt olyan hét, amikor egész japánban 49db xboxot adtak el (ha jól emlékszem a számra).

TDC Geronimo
Szerintem normal bőven jó. Ott a hard csak idegesítőbb, mert hamarabb romlanak cuccok stb. DS amúgy se a nehézségről szól
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.11.30. 19:03:49

Moby
Ez inkább csak a termelt hőmennyiségről árulkodik, nem a számítási teljesítményről 😊

j0nNyKa
láttál te már modern nappalit? ez lenne a legkevésbé fura

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

n000rbi
DS-t hülyeség hardon nyomni?

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

mucsácsó
szerintem kizárt teljesen, maximum valami hasonló lesz, de ilyen lóbaszó ocsmányság biztosan nem egy nappali kompatibilitis eszköz 2020-ban 😄 meg már csak a színe miatt se gondolnám, gondolom marad majd megint a fekete és valami tégla-szerű dizájn (remélem... 😄)

persze végülis tökmindegy milyen, csak jó tervezés legyen, és bírja úgy a strapát majd hosszú éveken át, mint ahogy a PS4 is bírta/bírja 😄
Moby
Bármi lehet 😊

yesname
Az biztos, hogy teljesítmény az lesz, mert nagyon kellenek azok a széles-tág szellőzőnyílások.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

j0nNyKa
egyébként -bear with me- nem lehet hogy húznak egy trollt sonyék, és így fog kinézni a végleges? merhogy legyen vagány, meg valami új, meg megbotránkoztató, meg mittudomén?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

darkSectorxxx
Jajj Moby. 😄

Moby
A mondat első részében. Én a másodikra válaszoltam. Ami nincs, azt nem lehet közelíteni sem.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.30. 18:08:29

darkSectorxxx
Ugyanezt mondtam én is. 😊

Moby
Kbmegmértem. Olyan 45-48 centi széles lehet a devkit. A pro, ami egy lóbaszó konzol a többihez képest, meg mondjuk 29.
A magasságát becsülni sem tudom, mert az tisztán látszik ezen a képen is, hogy a letsgodigital rendereitől jelentősen eltérnek az arányok. Jóval magasabb/ducibb a valóságban. Ez egy batár.

n000rbi
Igen, ez a méret nem éppen nappali-kompatibilis. A designt is csak amiatt gondolom majd hasonlónak, mert minek vesződtek volna vele, ha nem valami ilyesmit akarnak kihozni belőle.

Seth
Használod a DS4-et hozzá, gondolom kompatibilis. Vagy kitalálnak hozzá valami lightbar add-on-t, amit mondjuk az usb csatira lehet rápattintani.

PSN ID.: Beegabor

Moby
Nagyon el fog térni. Ez a gép óriási. A design ettől még lehet ugyanez kicsiben, de ezt nem tudjuk még.

/nagyobb szvsz, mint a mögötte lévő ps4 devkit (mármint a pro devkit, az alsó).
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.30. 17:49:37

n000rbi
Azt nem hiszem, hogy nagyon eltér a majdani piacra szánt verziótól. Ha igen, akkor csak egy “doboz” lenne, mint a mellette lévő ps4 devkit, nem?

Moby
Ez a végleges. A végleges devkit 😊

/aranyos a kijelző rajta. Viszont a DS5-ön tényleg nincs lightbar. Kicsit aggódom a psvr-ds5 sorsáért.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.30. 17:43:15

n000rbi
Azért remélem nem ez a kályhaezüst design a végleges 😄

TDC Geronimo

TDC Geronimo
DS utolsó másfél órája olyan 😄

Rage47
Ja, nem hosszú.
Moby
>A vége meg agyonver mindent, de mindent.

Hátöööizé. Nem volt rossz az a kb kettő perc, de itt nálam vert agyon semmit 😄 Ettől epicebb momentektől hemzsegnek az sony exkluziívjai 😊

/főleg így a DS után nem volt esélye sem szegénynek avval a kettő perccel bármit is ütnie.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.30. 16:14:26

Moby
>Nincs full objektív teszt, csak ami max próbál arra minnél jobban törekedni.

Hülyeség. Egy játékot nem lehet objektíven tesztelni. Egy játékról lehet olyan objektív megállapításokat tenni, hogy:
hány játékos játszhatja, milyen felbontásban fut, mennyi frémmel, stb.
Minden, ami magáról a játékról szól, az nem tud objektív lenni. Nincs olyan ugyanis.

Ulthanito
Most toltuk egy bő órát. Jól szórakoztunk vele. Nem nehéz irányítás, komótos játékmenet, közös szórakozásra pont jó. Gondolom nem lesz egy hosszú játék.

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Nincs full objektív teszt, csak ami max próbál arra minnél jobban törekedni.

Ezért mondják azt, hogy a puding próbája az evés. 😊

De ettől még kellenek listák, sorrendek, mert szeretjük, pláne ami tükrözi a saját véleményünket.

Rage47
Egyelőre úgyis elvagyok az utak építgetésével meg a csillagok gyűjtésével DS-ben... 😄
TDC Geronimo
Várjál vele

Rage47
A Way Out tökéletes lesz, húgomon teszteltem 😄 Jó sztori, könnyű játékmenet 😊
Ulthanito
Nem most fog először, már végigtolta az Astrobotot. 😊

PS5 II PSVR

n000rbi
A Way Out nem rossz választás (viszont ha most fog először kontrollert a kezébe, akkor nehézkes lesz - tapasztalat)
Inkább Rayman Legends, Knack 2...

Ulthanito
De, én azt gondolom, hogy a rivjúknak van értelme, ha arról szól, hogy milyen az irányítás, menynire reszponzív, milyenek a hangok, a szinkron, a karakterábárzolás, a harcrendszer, mekkora benne a replay faktor, milyen a vizuális prezentáció, milyen a technó alatta, stb.

Annak van nagyon is értelme. De annak, hogy neki tetszett/nem tetszett, vagy hány pontot adott neki, az teljesen felesleges.

Eklatáns példája ennek, amikor kijön mondjuk egy Gamekapocs-teszt, hogy X játék 8.4 pont.

Többször odaírtam már ilyenkor a tök egyszerű kérdést, hogy "Mit kellett volna a játéknak tudnia, hogy 8.5 pontot kaphasson?" Mondanom sem kell, sosem érkezett még rá válasz.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Milyen local co-op játékokat javasoltok egy HC (ez lennék én <#banplz>) és egy nagyon-nagyon casual játékosnak (ő lenne a csajom) közös szórakozásra?

Hirtelen a Way Out jut eszembe, ez most EA Accessben van is.

Nem tartom ezeket fejben, így nem is nagyon ismerem őket, úgyhogy szívesen veszek minden tippet! Köszi!

PS5 II PSVR

Kandurex
Ne úgy gondolod, hogy valami teljesen játszhatatlan valami, én jó formán bele se futottam semmibe. Jó játék ez, nem szabad kihagyni. A vége meg agyonver mindent, de mindent.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Rage47
Érdemes várni szerintetek a SW-vel, hogy hátha patchelik a bugokat?
DS után biztos szarabb lesz majd, de azért olyanokat olvasok, hogy csak na... jó lenne, ha orvosolnák ezt a sok hülyeséget.