PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem idehaza nem kapjuk meg késéssel, mint PS4et 😞
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Remélem jó hűtés lesz benne, mert amit az én gépem leművel az vicc. MW menüben olyan hangja van basszus, mint egy hajszárítónak, mindenféle túlzás nélkül
Fejlesztők mondjàk, hogy a hűtés miatt olyan hangos a gép mint egy utasszàllító repülő.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Adversus solem ne loquitor
Mondjak kapásból 2 nevet? hmmm?
Jaj hova gondolsz Dark, ilyen senkinek sem jutna az eszébe <#banplz>#banplz>
Ez gondolom a csúnya de egyszerűbb-olcsóbb gép
Most olvastam egy cikket, hogy ez azért jó,mert mostmár a fejlesztők nagyon pici munkával csinálják meg, ami korábban hónapokba telt. Hát szarom én ezt le. A játékok nem lesznek ettől olcsóbbak. A hardver viszont drágább lesz. Szóval a sebesség alapvetően jó, de az okokkal azért van gond bőven. Mostmár majd lehet hülyebéna from, a hardver majd okos lesz helyettük.
és semmi. Számtalan ilyen példát veszek észre magamon. Sokkal inkább az aktuális mentális állapotom és hangulatom dönti el, hogy valami bejön-e vagy sem. És ha bejön, akkor gecire mindegy, hogy min fut, mennyivel, stb.
Nyomtam anno megjelenéskor az RDR2-t oneX-en. Nem volt attól jobb elérhető verzió. És közben gyűlöltem minden percét, attól kevés játék kapott tőlem szarabb megítélést. Na, vettem egy one s-t a minap, mert a Telekom gyak hozzámvágta, nekem meg kellett egy kontroller. Na, első volt, hogy feltetttem az RDR2-t, hogy megnézzem mennyivel néz ki rosszabbul, mint X-en. Sokkal. Viszont azonnal magával ragadott a játék. És biztos benne van, hogy a DS után élénken él bennem, és ez az egész lassú játék most mert amaz nagyon beütött, de nem csak erről van szó, hanem arról is, hogy közben azt is észrevettem, hogy igazából rohadtul nem zavar, ahogy kinéz, vagy hogy nézett ki X-en.
Szóval, ha nagyon őszinte akarok lenni magamhoz, akkor ki kell mondanom, hogy valójában leszarom mit fog tudni a ps5. A játékai érdekelnek kizárólag.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.11.30. 19:03:49
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
persze végülis tökmindegy milyen, csak jó tervezés legyen, és bírja úgy a strapát majd hosszú éveken át, mint ahogy a PS4 is bírta/bírja 😄
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.30. 18:08:29
A magasságát becsülni sem tudom, mert az tisztán látszik ezen a képen is, hogy a letsgodigital rendereitől jelentősen eltérnek az arányok. Jóval magasabb/ducibb a valóságban. Ez egy batár.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PSN ID.: Beegabor
/nagyobb szvsz, mint a mögötte lévő ps4 devkit (mármint a pro devkit, az alsó).
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.30. 17:49:37
/aranyos a kijelző rajta. Viszont a DS5-ön tényleg nincs lightbar. Kicsit aggódom a psvr-ds5 sorsáért.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.30. 17:43:15
Hátöööizé. Nem volt rossz az a kb kettő perc, de itt nálam vert agyon semmit 😄 Ettől epicebb momentektől hemzsegnek az sony exkluziívjai 😊
/főleg így a DS után nem volt esélye sem szegénynek avval a kettő perccel bármit is ütnie.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.30. 16:14:26
Hülyeség. Egy játékot nem lehet objektíven tesztelni. Egy játékról lehet olyan objektív megállapításokat tenni, hogy:
hány játékos játszhatja, milyen felbontásban fut, mennyi frémmel, stb.
Minden, ami magáról a játékról szól, az nem tud objektív lenni. Nincs olyan ugyanis.
PS5 II PSVR
Ezért mondják azt, hogy a puding próbája az evés. 😊
De ettől még kellenek listák, sorrendek, mert szeretjük, pláne ami tükrözi a saját véleményünket.
Inkább Rayman Legends, Knack 2...
Annak van nagyon is értelme. De annak, hogy neki tetszett/nem tetszett, vagy hány pontot adott neki, az teljesen felesleges.
Eklatáns példája ennek, amikor kijön mondjuk egy Gamekapocs-teszt, hogy X játék 8.4 pont.
Többször odaírtam már ilyenkor a tök egyszerű kérdést, hogy "Mit kellett volna a játéknak tudnia, hogy 8.5 pontot kaphasson?" Mondanom sem kell, sosem érkezett még rá válasz.
PS5 II PSVR
Hirtelen a Way Out jut eszembe, ez most EA Accessben van is.
Nem tartom ezeket fejben, így nem is nagyon ismerem őket, úgyhogy szívesen veszek minden tippet! Köszi!
PS5 II PSVR
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯