PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
az még úgyis PS5 rilíz előtt lesz, aztán jöhet egyszerre a két kütyü <#idiota>#idiota>
GP-ban töltöttem le tegnap, két órát beletoltam, most pont azt keresgélem, hogy milyen modokat telepítsek hozzá (X1X-en megy).
Viszont csak az alapverzát tolom, GOTY nincs használtan, mert kódos, 7 ezret meg nem ér meg újonnan nekem, mert nem vagyok biztos benne, hogy végig fogom tolni.
PS5 II PSVR
Tudom sokan leszólják, nekem jobban bejött mint az Outer Worlds.
PSN ID.: Beegabor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.12.04. 08:04:05
PS5 II PSVR
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nincs "beégés" és a pixel frissítőt se használom !
Pedig aztán nálam nincs kímélve! Iszonyat mennyiséget megy,és mellé van olyan, hogy órákat (3-4) áll a játék menübe,vagy netflixen felirattal, mert hirtelen más dolgom akad.
Most tervezek egy újabb tv-t venni, de garantáltan oled lesz az is, mert a többi hozzá képest....
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.12.03. 20:52:48
Más: ekkora SPOILERT egy trailerben, meg ne nézze, aki még nem játszotta végig a Fallen Order-t:
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
PS5 II PSVR
A lényeg az, hogy a Sony-ra/Micro-ra miért nem vonatkoznak a hatályos fogyasztóvédelmi törvények. És nem is elsősorban Magyarországra gondolok, hanem globális szinten.
PS5 II PSVR
Másik oldalról: Fallout 4 GOTY, 17 ezer forint! :-D Még a Konzolvilágnál is 6980 HUF, lemezesen.
Hol 17 ezer forint az akkor???
PS5 II PSVR
Ez minden, csak nem normális.
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Next PC upgrade: 2022
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Az egy dolog, hogy a Sony szerint ki az a hülye, aki a drágábbat veszi meg, az viszont fogyasztóvédelmi szemmel annál aggályosabb, hogy egy cég ugyanazon terméke (mindkettő Digital Deluxe Edition) két különböző áron is fut ugyanabban az áruházban.
Az meg már nem csak vásárló szemmel nézve bicskanyitogató, hogy több éves játékok eredeti árának 22 ezer (!) forintot tüntetnek fel csak azért, hogy az épp aktuális akciójában nominálisan minél magasabb kedvezményt írhassanak ki rá (BF - 60% a max, Christmas- 70%), persze utóbbi, a mesterségesen felhúzott árnak köszönhetően még mindig többe kerül, mint a korábbi, alacsonyabb százalékos kedvezményű játék.
A Black Friday tisztességtelen gyakorlata miatt pont a napokban indított számos vizsgálatot kereskedők ellen a Fogyasztóvédelem, jó lenne, ha egyszer már a Sonyt is tarkón vágnák az árazási politikája miatt, mert az komplett vicc.
PS5 II PSVR
De.
Ez kb fullhd-ra elegendő. 4K-ra kb sehogy, mg 30 fps-re sem, pláne alulfeszelve, alulfrekizve. A nextgen meg arra jön. Meglátjuk.
/Mondjuk az az 1200Mhz-ra ostobított vga szimplán nevetséges 😄 Levehették volna 600-ra is, úgy már semmit nem fogyaszt 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.12.02. 14:05:01
Adversus solem ne loquitor
Ez majd jövőre lesz érdekes, mert a nextgen hasonló alapokra épül.
Adversus solem ne loquitor
#masterrace
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.12.02. 13:18:03