PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Spiderman GOTY: 8990 US: 6200
- Days gone deluxe: 15000, sima 12000, US: 7750 és 6200
- Astrobot: 4490, US: 4030
- Persona 5: 5500 US: 3100
- Uncharted 4: 4490 US:3100
- UC: Lost Legacy 4490 US: 3100
- Concret Genie: 8990 US: 6200
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Zoly játékos véleményére a DS utàn màr nem adok. :D Még ha a bugokba (sw) igaza is volt.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nem mindenkinél ez tény, de sok embernél.
Nekem pl Death Strandin megy faszán ami szerintem gépigényesebb. :)
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Milyen támogatást kellett volna kapniuk? Kaptak egy rakat pénzt, kaptak embereket, megengedték nekik, hogy ne frostbite-ot használjanak.
Még mit kellett volna kapniuk? :)
Adversus solem ne loquitor
Nekem is voltak néha sw-ben. De bőven élvezhető kategória volt még.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
.. majd legközelebb I guess
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Én is ignoráltam, csak azért zavar, mert kihagyott lehetőség és helyette ráfordíthatták volna ezeket hasznos dolgokra is, időben-munkában-pénzben.
teszemhozzá tényleg eléggé... ötlettelenek voltak a customizationök, én is a fejemet vakartam miattuk
viszont ezeket simán skipeltem és élveztem a többi részét a játéknak
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.11.26. 17:04:23
Kár érte, eskü imádtam volna, ha kicsit jobban odafigyelnek.
A másik ami rohadtul zavar, hogy a sok mellékes kutatnivaló az ökörség.
A ruhák se különböznek a mintájukat, színüket kivéve, a lézer kard markolatát meg minek moddolni? Ezzel a fos engine-el pláne alig látni, pláne a kapcsolót rajta, szerintem FULL FELESLEGES ökörség. Mármint ezek a felszedhető dolgok, francnak van kedve összeszedegetni, nem is szedem őssze.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.26. 16:59:04
Nagyon hulladék az egész sajnos. Mindeközben frostbiten a battlefront 2 ennél fényévekkel szebb és atom 60 fps
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Szóval nem csak én szenvedek.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.26. 16:32:17
Kibaszott szar játék.
FIGYELD amikor a szakadékba akartam vonzani a katonát.
AGYRÁK KATEGÓRIA
Bug Wars Jedi Failen Order
Ja és lusta voltam megcsinálni, de ezelőtti folyosón szenvedtem, mert apránként kellett levernem az ellenfeleket, és kresselt a ps4, na az is kiagyalt, csak nem vágtam még ki a stream-ből....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.26. 16:29:42
gondolná az ember hogy lófasz a 2.1, de ez tényleg brutáldurván szól a 300 W-tal, maxon sose tudtam kipróbálni, de már kb fele hangerőn rezonál a fürdőszoba ajtó üvege :D ...szal szerintem pár kurvaanyázást már így is bezsebeltem vele a panelban a szomszédoktól :D
nagyon durva cuccok ezek, csak érdemes utánuknézni, mert 1-2nek gyenguszabb a basszusa - de az LG-nek nagyonnem ;D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.11.26. 15:26:07
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.11.26. 13:15:31
Illetve technikailag is vannak gondok bőven, én PC-n tolom (i5 6500, 16gb RAM, GTX980), nem mai csirke, de kb az összes új játékot viszi normálisan fullhd-ban high beállítások mellett. Ugrál a frame, szaggat, töltöget, bejátszásoknál már megy a hang, de a kép merev. És mindezt olyan graf mellett, ami hát mondjuk egy erős közepes. Helyenként nagyon jól is ki tud nézni, de úgy 90%-ban inkább az elmegy kategória. Lehet azért tűnik ez ennyire szembe, mert a Death Stranding után fogtam bele, ahol minden egyes fűszál tökéletesen kimunkált, és tükörsimán futott egy relatíve szar hardveren.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.11.26. 12:59:13
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Jobb, mint a tévé beépített hangszórója. :)
PS5 II PSVR
Nem, nem akartam és nem is férne el az 5.1 és ár érték arányban nekem ez érte meg viszont szól mint állat :)
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PlayStation Awards
Abban biztos vagyok, hogy azért vagyok elnézőbb vele, mint itt páran, mert nem egy agyoncsiszolt DS után játszottam. (nem ugyanaz a liga)
Kellenek a single player játékok, de ennél sokkal jobb minőségben.
PS5 II PSVR
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szerk: de, bocs, benne van ebben is:
A kérdés ugyanaz marad. Mindezt hogyan, ha az állatoknak nincs partja(Deadman szerint)?
A korábbi EE-k állatok voltak.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.25. 09:19:52
The sixth and current Extinction Entity is Amelie.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.11.25. 08:56:08
PS5 II PSVR
12k, kuponozva 8k a kettő. Behúztam őket.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.25. 07:38:30
PS5 II PSVR
Mert amúgy baromság már bocsánat sima Ps4-hez 4K tv-t venni ugye..