PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy inkább totál érdektelen cuccot tolnak és jól jön nekik a misztikum és hype. Nem lesz itt semmi érdekes.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
amúgy sokan mondják a DeS-t és logikus is lenne, de még mindig túlzottan "rétegjátéknak" érzem azt továbbra is, mert az aztán tényleg olyan kurvanehéz souls volt még, amivel énse nagyon bírtam el 😄 de biztos lenne azért ráröppenének sokan egy remakere..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.01.25. 12:30:49
"Our latest project is the largest in our history, and aims to define the visual benchmark for the next generation of gaming hardware".
Adversus solem ne loquitor
Gero: BF óta ekörül mozog az ára. Alzán adtak hozzá egy hetven rugós boomboxot is(tele is volt vele a hwapro). Most ott épp nincs vagy nem akciós.
Ennyiért ez a TV vicc. Nagyon jó áron van most.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.01.24. 19:45:30
pont az MM-ben is 399k, ha jól láttam, ha esetleg valaki személyesen akarná - én lehet meglesem holnap, bár most lakásvásárlás küszöbén asszem pont kurvára nem férne be egy 400k-s tv éppenséggel😄DD
B9 a gyengébb. Gyengébb proci, kicsit rosszabb színmegjelenítés meg 1-2 dologban gyengébb a C9nél
"Hogy lehet Oleden (C9) játszani?
Ennél még a 7 éves 7es Sharp is jobban brillirozott ..."
"A mozgasmegjelenites, az agresszív ABL, és a Tone Mapping látható kavarása, szajgorbules egyenlőre."
Mi olyan különbség van a C9 és a B9 között ami miatt ennyire rossz a véleménye erről a modellről?
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Mondjuk PS4-en én is otthagytam, elvégre a kis szar és a nagy szar közül lehetett választani (performance/cinematic mód) és ma sem tudom melyik a gázabb. PC-re megvettem a Complete-et a megjelenés után kb. 3/4 évvel és egy elképesztően frankó játékkal találkoztam már akkor, aminek sok köze nem volt a soulsokhoz szerencsére.
Az alapjáték egész könnyű, de a DLC-k bedurvulnak, különösen a 3. kemény. A harcrendszere jóval összetettebb és mélyebb, mint bármelyik souls játéké, tele van jól használható combokkal is kismillió fegyóval.
Ha jól rémlik a PC-s verzára 9/10-et adtam, miután lenyomtam a 3. DLC bosst is. Hát ennyire szar a Nioh.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PS5 II PSVR
A második rész demójába is belenéztem, és öt perc után ez az érzés csak fokozódott, hogy ez nekem még jobban nem gyere be, Nioh skip forever.
PS5 II PSVR
De az 55-ös tényleg nagyon jó árban van. Nekem az sajna kicsi, akkor a mostani tévém, nincs értelme ugyanakkorára cserélnem.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.01.24. 15:23:09
PS5 II PSVR
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2020.01.24. 13:45:04
Nálam is kimarad ez a széria.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
lehet majd belenézek egyszer ha kezem ügyébe kerül, de totál nem mozgat meg 😞 az elsővel egészen elvoltam, és majdnem végig is vittem, de a végén már iszonyatosan felbaszott hogy egyszerre mennyi ellenfél spawnol, és elengedtem 😄
mondjuk az is igaz, ha egy jobbfajta soulslike koppintást kéne mondani, akkor még talán a Nioh-t mondanám elsőnek - előbb, mint a Lotfallen vagy Surge 😄
Ja, ez elkészülhet launchra
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Szerk.: ja ok, mármint a Stormdivers fejlesztését szüneteltetik (on ice), az új AAA játék miatt. Így már értem és várom 😄
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.01.23. 15:53:20
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Le merném fogadni PS5 launch cím lesz. Szerintem Sony nemsokára megveszi ezeket is
Próbáltam egyet többször is, 2 betat is, de valahogy nagyon nem fogott meg
/Remélem nem húzzák-halasztják addig.
PS5 II PSVR
úgyhogy jah, PC vagy PS5 - de PS4-en felejtős lesz ez, az fix.. 😄
According to a Polish insider Borys Niespielak, the main reason for Cyberpunk 2077 delay lies in current-gen consoles, which are reportedly not powerful enough to run the game properly.
Oh boy... Lehet nem is baj, ha ez PS5re marad