PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Egyébként mire ez a titkolózás? Ezt csináljuk, ez van, kész.

Vagy inkább totál érdektelen cuccot tolnak és jól jön nekik a misztikum és hype. Nem lesz itt semmi érdekes.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
souls játékok azóta nagyon populárisak lettek, főleg BB után. Én nagyon remélem DeS remake lesz

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

mucsácsó
szerintem borítékolható egy PS5 launch cím tőlük - csak kérdés, hogy mi 😄

amúgy sokan mondják a DeS-t és logikus is lenne, de még mindig túlzottan "rétegjátéknak" érzem azt továbbra is, mert az aztán tényleg olyan kurvanehéz souls volt még, amivel énse nagyon bírtam el 😄 de biztos lenne azért ráröppenének sokan egy remakere..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.01.25. 12:30:49
TDC Geronimo
Bluepoint Games' website sees huge revamp in preparation for the upcoming year. The team is now over 90 people.https://www.bluepointgames.com/

"Our latest project is the largest in our history, and aims to define the visual benchmark for the next generation of gaming hardware".

Moby
Ezt a keveset már kivárom. Ha nem hozzák a 48-at, és kénytelen leszek 55-öt venni, azt is inkább már CX-ből.

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
húzd be C9et azt üljél hátrébb 😄

Moby
Megvárom, hogy kiderüljön: érdemes-e várnom. Sajnos úgy fest, hogy nem minden régió kapja meg, és rohadtul nem világos, hogy hozzánk jön-e. Lesz szerintem március, mire kiderül.

TDC Geronimo
Te megvárod a 48as CXet?

TDC Geronimo
Az fasza. Vicc, ahhoz képest amennyibe kerültek ezek.

Moby
Nem írta le. B9-et cserélte C9-re. Nem igazán világos mit várt a cserétől.

Gero: BF óta ekörül mozog az ára. Alzán adtak hozzá egy hetven rugós boomboxot is(tele is volt vele a hwapro). Most ott épp nincs vagy nem akciós.

TDC Geronimo
Lakás része 😄

Ennyiért ez a TV vicc. Nagyon jó áron van most.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.01.24. 19:45:30

mucsácsó
lehet valami rosszul van beállítva rajta, vagy csak selejtes 😄

pont az MM-ben is 399k, ha jól láttam, ha esetleg valaki személyesen akarná - én lehet meglesem holnap, bár most lakásvásárlás küszöbén asszem pont kurvára nem férne be egy 400k-s tv éppenséggel😄DD
TDC Geronimo
C9 kb az egyik legjobb TV a piacon, főleg játékra, de amúgy mindenre

Akkor homály, hogy mi hozta ki ezt belőle.
TDC Geronimo
what?? Ez olyan TV, hogy naponta besírok annyira szép rajta minden. Legyen az film, sorozat, játék SDR, HDR. Ki tesztelte ezt? 😄

B9 a gyengébb. Gyengébb proci, kicsit rosszabb színmegjelenítés meg 1-2 dologban gyengébb a C9nél

Pont ma olvastam PH-n a C9-ről, nem lrtettem, hogy mi a gondja (azt mondta minden).
"Hogy lehet Oleden (C9) játszani?
Ennél még a 7 éves 7es Sharp is jobban brillirozott ..."
"A mozgasmegjelenites, az agresszív ABL, és a Tone Mapping látható kavarása, szajgorbules egyenlőre."
Mi olyan különbség van a C9 és a B9 között ami miatt ennyire rossz a véleménye erről a modellről?
Moby
Én úgy látom, hogy nem is igen kapálóznak. Elindultak egy egész más vonalon (szerencsére), és már nem akarják szolgalelkűen másolni a sonyt. Ehhez nyilván kellett nekik a GP, ami most kezd el nekik igazán dolgozni. Azon változtattak (talán), amin kellett: legyenek saját játékaik. Olyanok, amikre oda is figyelnek. És csak ezen. Ez talán még össze is jöhet. Nem nagyon kapálóznak ők azon, hogy egy minden korábbi eszközt baszó konzollal árasszák el a piacot. Nekem ez szimpatikus. Nem kell még egy generációra egy sony lite a piacra.

TDC Geronimo
PS annyira erősen zárja ezt a gent, hogy Xbox bárhogy kapalozhat, PS rá fog verni megint nem is kicsit, főleg hogy PS4 kompatibilis lesz, így nem fogják otthagyni a sok játékot, aki digitálisan vasarolgatott

Moby
Az egyiket ugyanúgy nem fogjuk tudni, ahogy most sem. A másik meg szárnyalni fog, töknyilvánvaló.

darkSectorxxx
Persze ez nem a nextgen után lassulnak az eladások...

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
Day1 a Nioh nem volt túl acélos, de Day 100 se... aztán rengeteget javítottak rajta, tettek hozzá egy rakat contentet és sokat balanszolták. A Complete Edition-el lett végül olyan a játék, amilyennek Day1 lennie kellett volna.

Mondjuk PS4-en én is otthagytam, elvégre a kis szar és a nagy szar közül lehetett választani (performance/cinematic mód) és ma sem tudom melyik a gázabb. PC-re megvettem a Complete-et a megjelenés után kb. 3/4 évvel és egy elképesztően frankó játékkal találkoztam már akkor, aminek sok köze nem volt a soulsokhoz szerencsére.

Az alapjáték egész könnyű, de a DLC-k bedurvulnak, különösen a 3. kemény. A harcrendszere jóval összetettebb és mélyebb, mint bármelyik souls játéké, tele van jól használható combokkal is kismillió fegyóval.

Ha jól rémlik a PC-s verzára 9/10-et adtam, miután lenyomtam a 3. DLC bosst is. Hát ennyire szar a Nioh.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ulthanito
Ez már több mint egy éve megfigyelhető, Darky. Mikronál sokkal hamarabb, Sonynál később, de biztosan beállt ez a trend.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Az első résznek párszor nekimentem, sőt, bele is tettem 30 órát, de a centipede bossnál elfogytam, lepukkant csövesnek éreztem a cuccaimat. Utána még vagy háromszor nekimentem a játéknak, de rájöttem, hogy nekem ez az egész baromira nem jön be.

A második rész demójába is belenéztem, és öt perc után ez az érzés csak fokozódott, hogy ez nekem még jobban nem gyere be, Nioh skip forever.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Nekem 65-ös kell majd, arra meg jól bekamuztak egy 1+ millás eredeti árat, és annyiért adják 679--ért, mint amennyiért bárhol meg lehet most venni.

De az 55-ös tényleg nagyon jó árban van. Nekem az sajna kicsi, akkor a mostani tévém, nincs értelme ugyanakkorára cserélnem.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.01.24. 15:23:09

PS5 II PSVR

TDC Geronimo
Emagon marha jó áron van most 55os c9. Aki akar jó tvt ez nagyon megéri.

darkSectorxxx
Mármint a mostgen konzolok? Csökkennek. Majd, de ez a megjelenés előtt is megfigyelhető lesz.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Mephike
Kíváncsi vagyok, hogy kb egy évvel az új konzolok megjelenése után milyen eladásokat tudhat majd a két konzol maga mögött.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2020.01.24. 13:45:04

Moby
Azt pletykálják, hogy a mérések szerint az XSX ssd-je kb fele olyan lassú, mint a PS5-ben lévő, és nem tud kiterjesztett memóriaként működni, ahogy a ps5-ben, azaz kb egy hétköznapi pc-s NVMe ssd-nek felel meg.

Kandurex
Akkor felülök én is a skip vonatra.

Nálam is kimarad ez a széria.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Myselor
nekem sem jön be egyszerűen rohadt béna és esetlen az egész combat és fizika része egy from játék után nagyon rossz volt nekem.nem tud megfogni se az első se a második rész sem...
mucsácsó
nekem is full érdektelen, és egy reskinnek tűnik az egész kb... 😄 /jöhet a kőzápor/

lehet majd belenézek egyszer ha kezem ügyébe kerül, de totál nem mozgat meg 😞 az elsővel egészen elvoltam, és majdnem végig is vittem, de a végén már iszonyatosan felbaszott hogy egyszerre mennyi ellenfél spawnol, és elengedtem 😄

mondjuk az is igaz, ha egy jobbfajta soulslike koppintást kéne mondani, akkor még talán a Nioh-t mondanám elsőnek - előbb, mint a Lotfallen vagy Surge 😄
Moby
Én nem tudom hányszor futottam neki. Megvan a complete edition, megpróbáltam legalább tízszer, hátha elkap, de semmi. Se a világa, se az art style, se az animációk nem jöttek be, így aztán nem néztem streamben sem 😞 A csapkodásrésze jó volt, de csak ez nálam nem vitte el a hátán. Ökörség volt megvenni is, mert ugyanígy voltam a bétával is. Ígyaztán ez a második rész már a totálérdektelenség ködébe veszett. Láttam, hogy jön, de már bele sem próbálok.

TDC Geronimo
Housemarque (Resogun, Nex Machina) to reveal next major project - which has been in development for 3 years in cooperation with a yet-to-be announced partner - in a few months

Ja, ez elkészülhet launchra

n000rbi
Ja, helyes. Azt hiszem a Resogun volt az első platinám ps4-en, ezt ps5-ön is szívesen megcsinálnám az új játékukkal.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
De, pont azért jegelték. Az DOA lett volna, jól tették

n000rbi
Rá kellett keresnem, hogy mi ez, valami BR fos. Ezek még nem mentek ki a divatból? A zseniális Resogun után ezt elég nagy visszalépésnek érzem tőlük.

Szerk.: ja ok, mármint a Stormdivers fejlesztését szüneteltetik (on ice), az új AAA játék miatt. Így már értem és várom 😄
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.01.23. 15:53:20

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Housemarque's new AAA game will be revealed in the coming months; Stormdivers on ice

Le merném fogadni PS5 launch cím lesz. Szerintem Sony nemsokára megveszi ezeket is

TDC Geronimo
Nem tudom ez a nioh valahogy engem sose fogott meg. Elsőt is twitchen néztem, ez is arra a sorsra jut 😄

Próbáltam egyet többször is, 2 betat is, de valahogy nagyon nem fogott meg

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Érdekes hogy garanciavesztéssel jár ha ott pasztáztatom újra a gépet ahol vettem 😞

Így összesen olyan 150GB-nál jár😄D
Kijött CoD patch 1.13(13GB,Crossbow live^^)+Spec Ops pakk 12GB és Multi pakk 10GB lol
Téged ismerve, nem vársz arra 😉
Moby
Őket ismerve akkorra lesz kb használható állapotban 😄

/Remélem nem húzzák-halasztják addig.

Ulthanito
2021 vége felé jön majd az PS5-re. Az még messze van.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Ez már csak azért se lehet igaz, mert akkor nem szeptemberre halasztják, hanem jövő januárra.

PS5 II PSVR

mucsácsó
Nekem is ez volt egyik nagy motivátor a PC mellett, de mindegy, jó lesz az szeptemberben is sztem 😄
Moby
Ja, ez már csak ps5. Bár ez akkor eldőlt, amikor bejelentették a csúszást. Eredetileg erre tartogattam a pc-t, így ez okafogyott lett. Nyilván a ps5 verza csúszással jön, de evvan. Jönamikorjön.

mucsácsó
sajnos undorító szar lesz, de szerintem még a Pron is... 😞
úgyhogy jah, PC vagy PS5 - de PS4-en felejtős lesz ez, az fix.. 😄
TDC Geronimo
Rumor: Cyberpunk delayed because of current gen console performance.

According to a Polish insider Borys Niespielak, the main reason for Cyberpunk 2077 delay lies in current-gen consoles, which are reportedly not powerful enough to run the game properly.

Oh boy... Lehet nem is baj, ha ez PS5re marad