PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
6.1 million PlayStation 4s shipped in three months ended December 31, 2019.
halad a gépezet... 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.02.04. 19:18:56
az azért erős lenne...
én már évek óta mondogatom a 2020 februárt (a PS4-es 2013 február PS Meeting analógiájára) - de lehet tényleg nem lesz belőle semmi..
...
btw, ahogy néztem, anno 2013-ban január 31-én jelentették be, hogy majd 3 héttel később, február 20-án lesz a PS Meeting, szóval TALÁN még van remény... 😄
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
még a végén elcsúszik az egész gen jövőre (ezt tőlem láttátok először leírva 😄DD)
Jöhet a DLC.
PS5 II PSVR
és hidd el, semmit se láttál még.. majd egy 20-25 óra, meg pár végigjátszás után kezd tényleg csak mutogatni sok új dolgot 😊
brutál jól össze van rakva, pedig még early cucc, de mégis precíz 😊
(jó, CP2077-et ne számoljuk ide... 😄)
a zenére szintén tuti nem lesz panasz 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Blizzardnak is hogy bejött a StarCraft 2 feldarabolása, nem? <#hehe>#hehe>
A Legacy of the Voidra úgy elfáradtak mind a fejlesztők, mind a Blizzard, hogy az már a játékon is érződött, a trilógia legerőtlenebb darabja lett, főleg azzal a befejezéssel.
Azt meg már nem is mondom, mennyire elnagyolt és összetákolt valami lett a végére (a végére már videók felbontását és kódolását is trehányra vették), abszolút nem volt méltó a Wings of Liberty-hez és a Heart of the Swarm-hoz. Teljesen inkonzisztens lett az a trilógia audio-vizuál szempontból.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.02.03. 15:22:38
1. North Mako Reactor - Sector 5 Reactor - Don Corneo's Mansion - Sector 7 Slums - Shinra Headquarters - Escape From Midgar
***Eddig tart a jelenlegi remake!****
2. Kalm - Mythril Mine - Junon Harbor - Shinra Cargo Ship - Mt. Corel - The Gold Saucer
3. Cosmo Canyon - Nibelheim - Rocket Town - The Keystone - Temple of the Ancients - City of the Ancients
4. North Past the Snow Fields - The Great Glacier - The Crater - Escape from Junon - Huge Materia - Underwater Reactor
5. Shinra No. 26 - Key of the Ancients - Return to Midgar - The Sister Ray - The Northern Cave - Inside the Planet
21.000 Ft / stáció. Az 5. stáció a jelenlegi ütemtervvel (bejelentés - tényleges megjelenés Ep 1 esetében) a legoptimistább becslésem szerint:
- Ep 1 - 2020 március 3.
- Ep 2 - 2024. Q4
- Ep 3 - 2027 Q2
- Ep 4 - 2030 Q4
- Ep 5 - 2033 Q1
Ha csoda történik, 2030 lenne az Ep 5 (2032-33 esélyesebb) finálé, amit 97-ben képesek voltak egyben kiadni...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.02.03. 11:49:41

Doom Eternal-t majd később szerzem be (akció keretében).
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Utoljára szerkesztette: Seth, 2020.01.31. 21:01:59
PSN ID.: Beegabor
Új Final Fantasy VII Remake trailer érkezett:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.01.31. 12:05:03
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.01.31. 09:08:47
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
PSN ID.: Beegabor
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Én szerintem kb 1 runt max ha letoltam egérrel, részemről offos, PS4 controllerrel tolom.
Én szerintem vegyétek nyugodtan PC-re az earlyt, tényleg brutális content van már most is benne. Nem a hagyományos kókány early access 😉
... épp nyomtam a Torchlight 3 alfát ..na, ott viszont azért már vannak bőven bajok 😄
Nem rossz az sem, de teknóban nagyon elmaradott, a Dio4 megeszi reggelire minden téren sajnos... Bár ha tényleg ez kijön 2020-ban, és gatyábarázzák rendesen, akkor D4ig el lehet majd nyomkorászni talán 😊
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.01.30. 22:28:59
Utoljára szerkesztette: Árpitallica, 2020.01.30. 22:27:55