PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PSN ID.: Beegabor
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Lehet én nagyon jó panelt fogtam ki nem tudom, de Q9FNhez képest ez a TV ég és föld, pedig az se volt rossz mezei LED 4K tv után.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.01.27. 14:43:41
Szer.: Oh... látom OLED is dettó tud ilyet :-/
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.01.27. 14:28:23
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
valahogy esküszöm olyan kicsinek tűnt az 55", pedig nálam még 42" van, de mégis... 😄
Amúgy is rengeteg filmet nézek az meg ugyanígy néz ki
A 30 frémet azért írtam, mert a Pro Patch-től egyértelműen vártam volna performance módot, de nem foglalkoztak vele. Engem a motion blur iszonyatosan zavar, az életben se úgy működik a szemem, hogy elmos mindent, ha fordulok, hanem leköveti a tárgyakat. A motion blur ezzel szemben olyan, mintha kiakasztanád a szemed, elbámulnál a távolba és úgy fordulnál direkt, hogy nehogy véletlenül bármit is élesen láss. Legalább akkora fail, mint a kromatikus aberráció.
"de nem ez az alap továbbra se konzolon manapság"
Akkor már érted miért fogom a fejem a 4k konzolos címeknél.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
film grain és motion blur nem volt para emlékeim szerint, de nem mostanában láttam..
viszont az alul-felül feketecsík az rettenet, az tény és való.... 😞
30 frém meg kb. az egész generációra jellemző - max amióta Pro van, be-be csúszott egy-két 60 FPS-es játék, de nem ez az alap továbbra se konzolon manapság.. 😄
nade majd a next-gen, ott natív 8K@120FPS lesz <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.01.27. 10:52:33
A sztori ráadásul éppen csak kezd kiteljesedni, amikor is vége a dalnak. 5 éves játék, nem titkoltan mindenki várta a folytatást, ami végül PS4-re soha nem jött el. Nem csoda, hogy én már cirka 2 éve 4.99$-ért megvehettem...
A core gameplay-ről inkább nem írok semmit, abszolút a látvánnyal próbáltak mindenhol kompenzálni. Azzal a látvánnyal, ami miatt meg beáldozták a felbontást, így lett 1920x800 a felbontása és ez a vállalhatatlan 2.40:1-hez képaránya. Lett volna rondább, de ne ez a gyászkeretes böszmeség, amiben a blur ráadásul kikapcsolhatatlan.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
- megbocsáthatatlan fél megapixelnyi fekete csíkok
- ízléstelen film grain
- őrületes túltolt blur
- Rendkívül lineáris
- Érdektelen gyűjtögetős dolgok
- Beteges mennyiségű átvezető
- Túltolt QTE
- 30 frém
Sőt <#vigyor5>#vigyor5>
DLC-k nélkül az a sorozat nem értelmezhető. Pláne a második és harmadik rész.
Ha lenne egy olyan complete edition felújítva, ami azokat tartalmazza, na, azért a fél karomat odaadnám.
PS5 II PSVR
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.01.27. 00:09:59
Én nekem mondom még jobban tetszett talán, mint először. 5-5 és fél óra alatt kényelmesen letolható. Jó kis 1-2 napos szórakozás.
bár egyértelműen fake volt
...viszont nekem is megjött a kedvem az Orderhez ^^,
azért bakker, ennek a játéknak még ma sincs szégyenkeznievalója abszolút, sőt...😄
megelőzte a korát, az fix. mint anno pl. a GoW3 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.01.27. 00:04:38
Adversus solem ne loquitor
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
DReCon - Ubisoft's next generation animation system | Its combines motion capture data with physics in just 0.34ms
kuuurvajó! hasonlít az Rockstar enginebe integrált Euphoriára, de nemtom hogy ugyanilyen deeplearning elven műxik-e az is...
viszont ez mindenféleképpen jó, ha VÉGRE lesz normális ragdoll illetve animáció mondjuk egy AC-ben 😊
számomra ez azért már nagy előrelépés a fizika/animáció téren a kövi genre, ez rengeteget dob majd szvsz egy játékon! 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.01.25. 22:48:23
hangosítsd fel, ott van 0:05-nél, mielőtt pittyenne a gép 😊 mintha az indítaná el a videót, vagy nemtom.. 😄
/az egérkattiást nem értem, nincs a videón egérkattinás
de annyira gagyi fake, hogy inkább be se linkeltem.. 😄
jópofa, de szvsz túl gagyi kezdőképernyő, meg egérkattintásra indul az egész..? nemár 😄
sokkal validabb lett volna, amit lentebb linkeltem 😊
+az elején valami QEMU indul el a logban, ami szintén értelmetlen... 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.01.25. 17:57:52
Hacsak nem a 2020 évtől a játékok remake jegyben születnének újjá, a Resident Evil 2 iskolapéldája alapján.
Rengeteg bajom van a Resi 2-vel ami nem tetszett benne, de ha egy régi játékból felújítást akar valaki, ettől szebb példát nem tudnék mondani!
Utoljára szerkesztette: Akra, 2020.01.25. 15:44:46
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.01.25. 14:12:55