121519
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
>Mert PS4 pro nem tud (kb) semmiben 4k-t.
Szokás szerint hülyeséget beszélsz, egy olyan témában, amihez szokás szerint lövésed sincs. -
ilyenről egyelőre szó sincs, -
Mert PS4 pro nem tud (kb) semmiben 4k-t.
Sokaknak elegek a számok, adatok, a számháború.
Pc-s tulajokat kérdezd meg. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.01. 12:06:14 -
Mondjuk az hogy egy külön bemutatót szánnak 1st partyra talán jó hír, mert meg tudnak tölteni vele egy showt -
"I know it might be frustrating right now, but there's a clear reason I can't say anything at the moment.
Once games start getting shown...everything will change."
Amúgy egyik csávó mondta nem a sony lassú a reveallel, hanem az MS gyorsított be, mert nekik már vége a gennek ugyanis semmijük sincs, ellenben sonynak még ott van 2 akkora cím, mint a GoT meg last of us 2. Jövő hónaptól kinyílnak a kapuk aztán mindenki elhallgat :) -
Update 4/30: It has since been confirmed by Microsoft's Aaron Greenberg that the Xbox Series X gameplay presentation will focus on games from "partners" only and not Xbox Game Studios titles. -
CptFlint #105758 Nem lesz bemutatva a Halo Infinite sem? Ez biztos? Elég csalódott leszek, ha nem kap gameplay bemutatót. -
CptFlint #105757 Sőt igazából nem tudok gondolni semmi ellenérvre, amiért ne a legjobb verziót mutogatnák a képeken. Volt valaha bármikor is, hogy a promó képeken nem a legjobb formájában mutatták a játékokat? Szerintem ez így néz ki max. Most az, hogy esetleg nem mutogathatják a XSX és PS5 verziókat a bejelentés előtt az szerintem teljesen irreleváns lévén kétlem, hogy a max pc-s grafikánál bármennyire is jobbak lennének, azt meg miért ne mutathatnák. Ez szerintem a legjobb esetben így fog kinézni, ahogy a képeken. -
Ja, amúgy a jövőheti XSX bemutatón kizárólag 3rd party játékok lesznek
Ezek a nyomorultak semmiből nem tanulnak :( Gépet tudnak csinálni, és semmi mást. Ha nem csinálnak valami magukkal, a következő generációban a földbe lesznek gyalulva, mindegy mennyi pénzük van. Dehát évek óta várjuk ,hogy történjen valami, és igazából soha nem történik ott semmi...(a végtelen mennyiségű pénz elégetésén kívül persze. abban világelsők).
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.01. 11:14:12 -
Elég nehéz lenne elmagyarázni az embereknek, hogy miért vegyék a ps4 pro 4K@30fps helyett a ps5 4K&30fps-t. Megpróbálni meg lehet, csak nehéz lesz :)
Egyébként felesleges találgatni, egy hét múlva pontosan fogjuk tudni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.01. 11:06:41 -
Egyébként én is így vagyok vele. Egyáltalán nem lepne meg, ha 4k-ban 30 fps-el futna a Valhalla, aztán azzal magyaráznák, hogy "filmszerű élményhez elég a stabil 30 fps" :D :D Benne van a pakliban.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.05.01. 10:56:00 -
-
CptFlint #105752 Aztán lehet, hogy ezek a nextgen képek... El tudom sajnos képzelni, hogy annyi különbség lesz csak, hogy natív 4k lesz az új gépeken, meg gyors töltés az ssd miatt és kb. ennyi is. Azon sem lepődnék meg, ha csak 30pfs-es lenne a nextgen a minimális grafika javulás ellenére is. Persze remélem tévedek. -
WTF? A kommentemre válaszolt az ember. A kommentem az volt, hogy kurvára mellékvágány, hogy itten leakeltek, meg ki leakelt meg minek leakelt, meg most hős vagy egy seggfej. Nem ez a botrány, mert egy rakás leak volt a történelemben már, nemcsak a játékok terén, filmek terén is. A nagy felháborodás és a botrány most nem ebből van, hanem abból, AMIT kileakeltek. A plotból, ami most szépen kiderült, másfél hónappal megjelenés előtt.
Erre írta:
"Nem derült ki semmi konkrétum, csak feltételezések vannak. "
Hát lószart, mama, minden kiderült. A teljes plot. Fordulatokkal, karakterekkel, teljes befejezéssel együtt.
Szóval, ha értő olvasás, akkor mindketten megbuktatok vagy rossz kommentre válaszoltatok. -
Ámen! hamarosan megtudjuk :) mondjuk ha szebb is lesz, akkor is ismerjük a messzi-messzi hírös Ubi-féle downgrade-et:D -
Azok szerintem currgen screenshotok Szerintem a sony meg az ms senkinek nem engedei, hogy nextgenről tegyen közzé anyagot, őelőttük. -
És újrakezdte, hátha beadja, ha már itt rohad. -
Mire gondolsz most.
Annyit írtam, hogy amik kiszivárogtak, nem csak egy valaki által írt szöveg, hanem konkrétan az átvezetőkben is az történik.
Mit kell ezen nekem értenem? Max te nem értetted én mit írtam. :P -
"Ajánlom az értő olvasást neked. "
Neked is, de legalább rajtad nem lepődök meg. :) -
Ajánlom az értő olvasást neked. Ugyanis nem arra válaszoltál, amit ő írt. Vagyis pont nem azt mondja, amire te válaszoltál. -
Mi derült ki? Számomra az, hogy egy szarfaszú faszparaszt kiszivárogtatott egy milliók által évek óta várt csúcsjátékból valamit, kicsinyes, személyes okoknál vezérelve. Azt gondolván, hogy ő most jól kibasz a munkaadójával, akivel elvarratlan, vélt vagy valós konfliktusa van. Egyúttal torkonszarta azokat a játékosokat, akiknek ő készítette a játékot.
Parádés jellem! Állítsuk piedesztálra!
Ez derült ki. Hogy mi volt az a vélt vagy valós ok, az nem, mindenki csak feltételez. -
A kiszivárgások sajnos egyértelműek.
Télleg konkrét átvezetők vannak a játékból a neten.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.01. 07:52:35 -
Óriási kurva nagy tévedés. Az EGÉSZ plot kiderült, nincsenek feltételezések, konkrétan átvezető filmeket tudsz megnézni, gameplay videokat. Milyen feltételezésről beszélsz? Ami kiderült azt senki nem cáfolta hivatalosan, nehéz is lenne, miután meg tudod nézni a konkrét jelenetet, amiről beszélnek. A nagy részét már letöröltették, de azért még meg lehet találni, az állóképes változatokat meg pláne.
Ha nem hiszed, leírom neked privát üzenetbe és nyisd meg június végén. Aztán kiderül, hogy ki feltételezgetett micsodát. -
De hát még a mentéseit is letörölte! -
ppista #105740 Nem derült ki semmi konkrétum, csak feltételezések vannak. A botrány az, hogy kikerült a játékból egy csomó részlet, egy patkány jóvoltából. -
És tényleg fejezzük be ezt a leakes témát, mert gondolom már mindenkinek az agyára megy. A botrány NEM a leak ténye vagy hogy ki és hogyan leakelt. Én speciel pont leszarom. Aki véletlen beleszaladt, akarata ellenére, azt sajnálom. Nem ez az első játék, amit kileakelnek és nem is ez lesz az utolsó.
A botrány valójában az, AMI kiderült. -
Ja, mert amit Jason Schreier ír az a biblia, Mózes a hegyről. Furlough nem azt jelenti, hogy kirúgott, hanem hogy ideiglenesen (kényszer)szabadságon lévő. Pl. egy olyan apróság, mint a koronavírus miatt, aminek köszönhetően a fél világ kényszerszabin van. Persze, lehet hogy a ND munkavállalók - miután a játék kész lett - azonnal mind új projektet kaptak home office-ból, de azért én erre nem vennék mérget.
Az meg kifjezetten érdekes, hogy "valószínűleg nem is ND munkavállaló a szivárogtató" ... :) Hát akkor ki a lófasznak volt hozzáférése az developer verzióhoz, ha nem a fejlesztőknek? Valaki belógaszkodott, mint Tom Cruise a Mission Impossible-ben Neil Druckmann házába és pafonról lógva kilopta a plyastationéből? Vagy valami szuperhekker? Csak mert flip-flop Schreiernek azt mondták "folks at ND"? Mert amikor neki mondja a ND, akkor az szentírás, ha másnak, akkor az muhaha kamu.
Nézd meg a leakeket. A fél játék, teljes gameplay videók kint vannak. Alatta felirat, hogy dev verzió. Ez nem tesztereknél lévő példány (ha van egyáltalán ilyen), hanem amivel a fejlesztők dolgoznak. Ki a fene tudná más kiszivárogtatni, mint az, aki hozzáfért?
Schreiert le kell ezerrel osztani. Az az ember iszonyú képmutató: amikor neki leakelnek belsős infot (pl. ő spoilerezte el egy évvel a reveal előtt, hogy FO4 hol fog játszódni és kb mi lesz a plotja, az akkor oké volt teljes, sőt, Pulitzer-díjas újságírás), az a szakma csúcs. Ha más csinálja ezt, akkor perceken belül a twitteren fröcsög, hogy ez milyen káros. -
TomStorm #105737 Ja igaz,úgy elfogadom:) -
Evoluti0N #105736 Olcsóbb ≠ rosszabb -
TomStorm #105735 Hogy micsoda a Vikings??Egy rosszabb kivitelezésü GOT?Na hagyjad már a hülyeséged erre nem vagyok kiváncsi ne haragudj.
Ejtsük is az egészet most. -
A másik
jasonschreier dispelling rumours of unpaid ND employees, says some actually got extra pay due to covid. -
This Reddit post is going viral, but it's completely fake. ("Hundreds of furloughed employees"???) In fact, folks I've talked to at Naughty Dog believe that the leaker wasn't actually an employee, though I haven't seen any proof yet. Still poking around...
Jason írta... szóval amit neten olvasol megint erről az ND ügyről annak a fele se igaz, ahogy azt sejteni lehetett
Valami idióta leírt valamit és ezen lovagol a fél internet meg folyamatosan alázzák Neilt meg NDt a semmiért. Komolyan mondom jöjjön már az a meteor (ps5 után :D)
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.01. 00:55:32 -
Én is, kövezzetek meg azt várom rohadtul. -
TomStorm #105730 Na de majd TLOU2 DramatÓrgiája meg Ghost harcrendszere ütni fog!:) -
TomStorm #105729 Tényleg véget ért ez anno Ezio részekkel.
Én még Black Flag-et valamiért kedveltem de tényleg az volt a sírja már akkor AC-nek.. -
Ó, biztos, hogy ők is igérni fogják a 4k60-at. Sőt, meg is fogják neked mutatni a prezentáció alatt.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.05.01. 00:22:44 -
TomStorm #105727 Nem értem ezt a Berserker/Assassin párosítást.
FH-ban sem értettem.
Másik meg hogy Ragnar Lothbrok-ra hajaz a karakter aki tudjuk milyen Viking volt(senkinek nem kegyelmezett) erre a CGI elején kapásból int az Anya+gyermekének hogy húzzatok innen.
Nem értem ezt az egészet hogy miért Assassins Creed-ként folytatják -
van már 5-6 darab screenshot, attól szebbet biztosan nem kell várni :D szal olyan lesz..
így ránézésre ugyanaz az engine mint ami Origins-Ody alatt volt, de persze szép lesz :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.04.30. 23:44:16 -
TomStorm #105725 Biztos hogy nem veszek többet 30frémpersec játékot!Snowrunnert is ezért nem veszem meg bár ott mondogatják hogy nem zavaró..
Aki 4K/60 alá adja nextgenre az felejtős
Moby Nióján gondolkozok nagyon:D -
én elvárom a 4K/60at. Leteszem a hajam, ha odaállítanak 30fpses crossgen címmel olyan gépekre