PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
úgyhogy jah, PC vagy PS5 - de PS4-en felejtős lesz ez, az fix.. 😄
According to a Polish insider Borys Niespielak, the main reason for Cyberpunk 2077 delay lies in current-gen consoles, which are reportedly not powerful enough to run the game properly.
Oh boy... Lehet nem is baj, ha ez PS5re marad
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
nagyon fasza az ellenfelek sérülésmodellje, végre egy FPS, ahol szaggatható a hús és látszik is normálisan 😄
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.01.21. 16:15:37
"Doom Eternal's First 3 Hours Throws More At You Than All Of Doom 2016"
OUR TEAM
We're a tight-knit 75 person team with the vision to craft games focused on high levels of personal mastery, drawing from our past experiences working on the Ratchet & Clank series, God of War, Destiny 2, Horizon Zero Dawn, Diablo III, Gears 5, Star Wars Battlefront, Titanfall 2, Left 4 Dead 2, Evolve, Halo 5, Battlefield 3, Bioshock Infinite, Call of Duty, Injustice 2 and Overwatch.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.01.21. 15:46:06
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
ha fentit törölnék:
https://streamable.com/lbaa4
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.01.21. 14:49:31
PS5 II PSVR
2.) The PlayStation Meeting will be held at Sony Hall in New York City.
3.) At the PlayStation Meeting the console’s design, controller, UI/home screen, specs and features will be revealed.
4.) The PlayStation 5 will be backwards compatible with all PS4 games.
5.) The PS5 will release, worldwide, in October 2020.
6.) The Sony PS5 will cost $499 USD / £449 UK / €449 EU / ¥54,999 JP.
7.) PlayStation 5 specs will be almost on par with Xbox Series X, which will cost $100 more at launch.
8.) Pre-orders for the PS5 will go live after the event on February 5.
9.) Gran Turismo 7, MLB The Show 21, Demon Souls Remastered, Godfall and Legendz are some of the PS5’s launch titles.
10.) The PlayStation 5’s new slogan, as well as for the brand as a whole, is “IT’S TIME TO PLAY.”
PS5 II PSVR
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
redditen nem láttam ma, de lehet én voltam figyelmetlen 😄
hehe pedig amúgy pár hónapja még mondtam is, hogy félő hogy DNF sorsra jut ezzel a rohadt hosszú fejlesztési idővel, mert az ilyen vaporware cuccokból még túlzottan sok jó a történelem során nem sült ki (jó, anno a STALKER, de azért az se teljesen olyan lett, mint vártuk.. 😄)
Amúgy mai hír, hogy cyberpunk már 2012 előtt aktív fejlesztés alatt állt... 8 év
sejtettem... 😄 meglepett volna, ha nem így történik, sajnos.. 😞
lesz ebből még 2020 Q4-2021 Q1 is sajnos a végére.. :\
bár a lottót is így el tudnám találni 😄
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ha nehézséget nézzük, akkor:
2 ember < 3 ember < 1 ember
Ha ketten vagytok az a legjobb, virágot használjatok, az egyik leg OP-bb cucc, igaz nerf-elték, de még így is nagyon durva
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.01.20. 14:04:00
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Végén azért die hardman is odatette magát 😊
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
egyedül van értelme? 😄
RDR2
Remnant
Resident Evil 2
Tomb Raider-ek.... Stb.
PC-nem volt sok, de ott is ment a Remnant sokat!
1000óra felett voltam én is bőven. 😊
Alvás időt nem mutatja ki egy másik oldal???? 😄
De ez érdekesebb....
Valamint Genichiro-val elsőnek szenvedtem kb 15 órát.
MOST nem egészen 2 perc 15 másodperc volt ......
😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.01.20. 04:33:36
Kár lett volna kihagyni. (pedig az első órák után majdnem elveszített)
Kojima/10
szerintem kb az utolsó fejlesztők lennének, akik oda fejlesztenének valaha is 😄
/az order folytatásának jobban örülnék, ah kiderülne, hogy valós.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.01.19. 17:50:55
Adversus solem ne loquitor
Amúgy tuti kamu, igen csinálnak multi only címet, de szerintem az olyan lesz, mint az egynek a multija. Persze az se baj, mert az is nagyon jó volt
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.01.19. 17:47:56
mondjuk engem se nagyon hat meg őszintén, de aztán lehet, hogy befut, főleg ha F2P cím lenne esetleg..
igazából egyszer kell csak felkapnia 1-2 nagyobb streamernek ezeket, és onnantól kezdve futótűzként terjednek - most pl. ilyen az Escape From Tarkov is 😄 eddig kvázi senkit se érdekelt különösebben, amíg rá nem röppentek a twitch celebek.. 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.01.19. 17:40:55
-TLOU: Factions will be revealed, coming to PS4, PS5 and PC these holidays. It is a multiplayer only title made to replace the "Factions" mode of the original TLOU. It features an open world similar to games like DayZ, but with the love and care that you can expect expect from a team like ND.
It will feature: different seasons like Forza Horizon 4 (each will come with its pros and cons), clan support, a battle pass, a fully destructible map, lots of depth for roleplay (players will be able to cover various roles in their games: doctors, bounty hunters, traders, mercenaries for the various groups of players, soldiers ecc.), the players will be able to build camps and even "addomesticate" clickers and runners. 4k/60 with RT audio on PS5 and 1080 30 on PS4/pro. Cross play is being experimented (the difference in framerate may be an issue).