PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Asszem szeptemberben hoztuk el és első részletet csak novemberben küldték.
10 hónapig fizettük. Utána bementem lemondani a Budapest bankhoz a bankszámlát amit csináltak emiatt. Szóval jó dolog a 0% THM.
PS5-re ha lesz ilyen lehet bevállalom. Havi 20k kibírható ha 200k lesz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Csak nem annyi volt mint maga a termék ára.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Csak közben változott a játék, nem kicsit. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.02.19. 14:59:26
base PS4-en gondolom botrány, de ez mára már csak a "szokásos"..
én is szemezek vele mostanában - viszont ez is nagyon csapat alapú és függsz a társaidtól (azaz random arcokkal nem az igazi játszani) - vagy..?
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.02.19. 14:13:46
PS5 II PSVR
Néz utánná minden érintett banknál megtalálod a hirdetményt!
20 "egyenlő" részt fizetsz ami a teljes vételárat teszi ki.
Se szerződéskötéskor nem fizetsz, se a futam végén nem fizetsz be pluszban semmit!
Ha nem így lenne eszembe nem jutna kihasználni!!!!!!!!!!
Tehát a 399900 ami a vételár volt, az 399900 maradt így is.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.02.19. 09:37:27
Azt kimaxoltam, arról volt szó mennyi kontent lesz, aztán na jött utána egy szaros dungeon, azt ennyi meg asszem egy set.
Majd ha lesz miért visszatérnem, ezer örömmel megyek majd. De így nem éri meg bekapcsolni a gépet se.
Phantasmagoria-val kevertem, nincs mentségem :-(
Lehet erre utalt hogy ez viszont akkor is plusz még ha nem is drasztikusan nagy összeg.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.02.18. 16:48:44
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.02.18. 14:43:08
PS5 II PSVR
Mivel valószínüleg pont az ilyen "hülye" döntéseim miatt van pénzem... :-D
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
X: Keresek egy nőt, 20 éve tűnt el Spártából.
Y: Gyermekem, nagyon sok nő jár errefelé.
X: Egy farkas volt az alkarjára tetoválva.
Y: Ja, így már emlékszem!
:-D :-D :-D
Nálam ez a szint csakis a legalja lehet...
PS5 II PSVR
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Valószínű, hogy a Witcher 2 után visszanézek majd rá, addig pihentetem.
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.02.18. 10:35:30
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
X1X-re szépen felújították, abszolút vállalhatóan néz ki, bár szépnek messze nem az. A hangulat, a zenék első osztályú, a harcrendszer egy rakat szar (akkor se volt jó, mai szemmel pláne nem az). Most már legalább vannak olyan részek, amik azáltal világosak, hogy a regényben olvastam. Úgyhogy ezt most én végigtolom.😊
A játék intrója viszont nálam még a mai napig a legjobb játék intrók egyike, amivel valaha találkoztam.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.02.18. 09:34:29
PS5 II PSVR
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Biztos anyagi hátterem van és van megnyugtató megtakarításom, de még is azonnal rárepülök a nulla százalékos kamatra!
Olyan szinten, hogy rendeltem Euronicsbe egy mavic air fly more kombót (400e) elmentem érte kifizettem haza vittem. Ez valahogy karácsony előtt volt 18 ban. Majd jötte az Euronics promo 2 napra rá, hogy OTP 0% THM stb stb... Drone visszavisz "téves vásárlás" és azon mód ugyan azt a Dronet kicsi veszekedés után megvettem 0 % THM re(minden papírt vittem magammal a hitelhez, hiszen felkészült vagyok<#nevetes1>#nevetes1>). 400e szépen ment lekötések közé és keresett 12 hónap alatt ~22 ezer forintott. Mindezt úgy, hogy észre se vettem, hogy leszedik azt a pár tízezer forintot... Tehát nagyon jó az a 0% THM
Mindenki jól jár, te mert nálad marad a pénz, azt teszel vele amit akarsz.
A bolt jól jár, mert ez a lehetőség miatt nála veszed meg.
A bankszektor is, mert ugye tudvalevő, hogy ezek a nullás cuccok mögött mindig egy hitelkártya lapul így mozog a pénz rendesen.
Továbbá az sem elhanyagolható, hogy ezekkel a csip-csup dolgokkal, ha rendre visszafizeted a bank szemébe jó hitelesnek minősülsz és, , ha valóban anyagi megfontolásból kell majd teszem azt 50 milla akkor egy pici plusz pozitívum az elbírálásnál,
Viszont az érdekes, hogy egy bankszektorban dolgozó(t)nak (Ulthanito) ez miért nem így jön le elsőre, és miért inkább pont a csórósodott oldalát feszegeti !
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2020.02.18. 07:18:59