PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Hát-hát...kipróbálnám de ez a tizenezres ár...közben one-ra meg hatezer töröksztórból <#idiota> Akkormegmárinkább oda. De inkább megnézném, aztán talán sosem játszanék vele.

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Nekem is OTP-be nyitottak egy számlát és valóban részlet után be kellett mennem lemondani mint ahogy Davidka Írja.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
Akkor csak nekem van mázlim?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sosem kellett hozzá semmi extra bankszámla, meg semmi extra. Mondjuk én direkt mindig ragaszkodom a csekkes témához 0%-nál, lehet, hogy ezért volt egyszerűbb. Amúgy amit sokan talán nem tudnak, hogy van olyan is, hogy hitelbiztosítás. Egyrészt ha azt megkötöd, akkor 100%, hogy azonnal pozitív hitelbírálatban részesülsz másrészt, ha sok 0%-os vásárló van, akkor előnyt élvezel garantáltan (volt már ilyen első FHD tv-mnél, hogy sokat visszautasítottak, mert akkora igény volt rá), harmadrészt pedig ha bármi történik és nem tudod fizetni, akkor biztosító fizet helyetted. Pár 100 Ft szokott lenni pluszban (nyilván az áru értékétől függ). Eddig csak 1x kötöttem meg, amikor kaptam egy fülest, hogy túl sok igénylő van és mindenkit visszadobnak már, aki nem köt rá extrát és tényleg így volt... ott elettünk mondtak több 100 ezres fizura, "bocs betelt" szöveget a vásárlónak, nekem meg 2 percen belül megadták. De ez abszolút nem szükséges, csak egy plusz info.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Tescoban vettem már Samsung TV-t 0% THM-el.
Asszem szeptemberben hoztuk el és első részletet csak novemberben küldték.
10 hónapig fizettük. Utána bementem lemondani a Budapest bankhoz a bankszámlát amit csináltak emiatt. Szóval jó dolog a 0% THM.
PS5-re ha lesz ilyen lehet bevállalom. Havi 20k kibírható ha 200k lesz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

TDC Geronimo
Elég HC amúgy főleg PCn erre készülj, de szerintem megéri

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Ja értem. Hát ez van, bár mindegy mert az egy dolog hogy hogy hívják, az összeget elmondták én meg vállaltam, szóval tudtam hogy többet fogok fizetni.

Csak nem annyi volt mint maga a termék ára.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
Nem is az, hogy átcsesztek,
csak pl. a pont a Euronics szokott egyedi húzásokkal operálni, amik a szerződésben benne vannak, csak éppen nem úgy hirdetik. És igen a valódi 0% THM az tényleg az... persze van belőle olyan is, hogy a termék árába van egy vaskos banki költség is beépítve ezért kell előtte csekkolni a netes árakat és ha azokkal egyező, vagy alig drágább, akkor le kell rá csapni. Sokszor van ilyen, csak oda kell rá figyelni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

mucsácsó
hmm...jó, ez berántós lesz azt hiszem 😄 (PC-n legalábbis)
darkSectorxxx
Na én erre voltam ráállva régebben:

Csak közben változott a játék, nem kicsit. 😄

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.02.19. 14:59:26

TDC Geronimo
Lehet solozni is, random meg... random. Ha olyat fogsz ki mint pl én, aki tolta PCn is az tudja mi a helyzet, de PSen most rengeteg az új játékos. Épp most vittük ki az assassin bountyt egy randommal pl, de az előtte lévő elég nubudubi volt 😊

mucsácsó
valahogy sejtettem, azért ezt a graf már megköhögteti a Prőt is bőven 😞

base PS4-en gondolom botrány, de ez mára már csak a "szokásos"..

én is szemezek vele mostanában - viszont ez is nagyon csapat alapú és függsz a társaidtól (azaz random arcokkal nem az igazi játszani) - vagy..?
TDC Geronimo
Pron stabil 30, de a grafika eléggé el van maradva PCs verziótól és a célzás nagyon "heavy" olyasmi, mint a killzone sorozatban, de amúgy nagyon intenzív game. Nekem PCre is megvan toltam vele egy csomót. Nagyon egyedi multi, jó atmoszférával, hangokkal. Az ember szíve sokszor kiugrik, úgy dobog 1-1 szituációban 😊
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.02.19. 14:13:46

darkSectorxxx
Jaaa, bocs! Igen erre akkor voltam csavarodva mikor még külső nézetes Resident Evil szerű fasza horror volt, amikor kidrült a megjelenés előtt hogy ez FPS lesz, ejtettem a dolgot, 10-20 percet nyomtam talán vele a free zárt bétában és ennyi. 😊

darkSectorxxx
Akkor engem csesztek át. Euronics-nál 0%-os kamattal hoztam el a PRO-t régen és 10 %-ot fizettettek velem kezelési költségre.

Moby
Hogy fut ez PS4-en? Tetszik a videó.

Ulthanito
Én pontosan így érzek vele kapcsolatban. Kétszer is nekimentem, de valahogy az istennek se tudtam rávenni magam, hogy én ebben elmélyüljek.

PS5 II PSVR

TDC Geronimo
Ez az

TDC Geronimo
Nem... hunt showdownra

Harlekin
Megnyugtatásodra mondom, se ügyleti kamat,se ügyleti díj és semilyen plusz költség nincsen rá, tehát az a NULLA az valóban NULLA!
Néz utánná minden érintett banknál megtalálod a hirdetményt!
20 "egyenlő" részt fizetsz ami a teljes vételárat teszi ki.
Se szerződéskötéskor nem fizetsz, se a futam végén nem fizetsz be pluszban semmit!
Ha nem így lenne eszembe nem jutna kihasználni!!!!!!!!!!
Tehát a 399900 ami a vételár volt, az 399900 maradt így is.
darkSectorxxx
Nekem baromira bejön, csak a kontent kevés. Az egyetlen játék volt amiben hosszú évek után volt kedvem multizni.

mucsácsó
Én múltkor adtam még egy esélyt neki, de hallani sem akarok arról a játékról.. 😄 imádom a soulsokat, de valahogy ez nekem nagyon nem.. iszonyat cigány játék 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.02.19. 09:37:27
darkSectorxxx
Remnant-ra gondolsz a souls szerű játékra? 😊

Azt kimaxoltam, arról volt szó mennyi kontent lesz, aztán na jött utána egy szaros dungeon, azt ennyi meg asszem egy set.

Majd ha lesz miért visszatérnem, ezer örömmel megyek majd. De így nem éri meg bekapcsolni a gépet se.

TDC Geronimo
Mivan darky Huntot nem tolod? Régen nagyon rá voltál pörögve 😊

Tinman
Teljesen jogos, elnézést!

Phantasmagoria-val kevertem, nincs mentségem :-(

darkSectorxxx
Annyit tegyünk hozzá a 0% hitelhez, hogy ott a kamat 0%, de a kezelési költség, igaz egyszeri, azt viszont ki kell fizetni pluszba. Jó a részlet, csak azért a 0%-os dolog az nem fillére ugyanaz, mint egy összegben kifizetni...

Lehet erre utalt hogy ez viszont akkor is plusz még ha nem is drasztikusan nagy összeg.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.02.18. 16:48:44

darkSectorxxx
Nem volt ps-re 7 lemez, de töredéke terület és dolog lesz ebben, vagyis nem egyértelmű a kvetkeztetés.

darkSectorxxx
FF híres a minőségi átvezetőkről. 😄

Ulthanito
Ráadásul nem is mitológia hűen. Én kicsit pihentetem, a platina már megvan, de még ránézek majd, úgy is a teljes 2020-at elhalasztották.

Xboxra meg úgysincs játék :-D

Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.02.18. 14:43:08

PS5 II PSVR

Harlekin
Pedig nagyon kíváncsi lennék, mi a nettó hülyeség abban amit leírtam?
Mivel valószínüleg pont az ilyen "hülye" döntéseim miatt van pénzem... :-D
Kongy
Hát igen... Én is azon kaptam magam, hogy grindolok ezerrel, és nem is érdekel már a sztori. <#nemtudom> Atlantiszban aztán behozták az isteneket / félisteneket is, onnantól már teljes a katyvasz.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ulthanito
Én az alapjáték narratívájáról beszélek, kritikán aluli.

X: Keresek egy nőt, 20 éve tűnt el Spártából.
Y: Gyermekem, nagyon sok nő jár errefelé.
X: Egy farkas volt az alkarjára tetoválva.
Y: Ja, így már emlékszem!

:-D :-D :-D

Nálam ez a szint csakis a legalja lehet...

PS5 II PSVR

Kongy
Igen, az Atlantiszos DLC-n valóban erősen érződik a minőségbeli romlás. És tegyük hozzá, hogy narratíva szempontjából az alapjáték is maximum okéska volt. Valahogy itt nem arra fókuszáltak, dehát nem is emiatt szerettem én bele személy szerint 😄 Az a hatalmas és undorítóan szép open world világ nálam mindent vitt. Origins-ben azért még a sztorival is próbálkoztak egyébként, szóval az ilyen szempontból jobban sikerült. Kíváncsi leszek az új részre, hogy sikerül-e jó sztorit írni mellé.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ulthanito
Már többször leírtam a véleményem róla, úgyhogy nem ismétlem magam. Most az Atlantisz DLC-t tolom, már annak is a vége felé, de eléggé elfogyott a lendület...A narratíva az egész játékban röhejesen kritikán aluli, innentől kezdve meg egyénenként változó, hogy valaki rákattan-e vagy sem. Engem 120 órára megfogott, most viszont kezd elengedni.

Valószínű, hogy a Witcher 2 után visszanézek majd rá, addig pihentetem.

PS5 II PSVR

Seth
7 ??
A PS1 változat volt 3, a PC meg 4

PSN ID.: Beegabor

Ulthanito
Nem fájó, csak egyrészt nem volt kedvem leírni, hogy 8 éve már nem dolgozom bankszektorban, másrészt meg megmagyarázni, hogy miért nettó hülyeség az, amit írsz.

PS5 II PSVR

Moby
Jóféle görög utazás volt, de függőséget annyira nem okozott, hogy az atlantisz DLC nálam félbemaradt. Ott már annyira untam, hogy nemigaz. Az alapjáték okés volt. De bárcsak lett volna fele ilyen hosszú, és kétszer ilyen feszes és kidolgozott a sztori meg a karakterek. Mer az olyan súlytalan fos benne, hogy a fal adja a másikat.

Ez csak olyan szófordulat volt. Semmi más.
Tinman
A classic 7 CD lemezen terpeszkedett, 5 kövér fejezettel. Ebben minden egyes textúra és effekt új és nyilván hi-res + audio, több nyelven. Nem meglepő.

Harlekin
Miért akarnék bárhogyan is kijönni!<#nemtudom>
TBTPumpa
100 GB-nyi kontent:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.02.18. 10:35:30

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Ebből jól nem jöhetsz ki, inkább kerüld meg széles ívben. Mindenki jobban fog járni. 😊
Ez jó volt. 😊
Harlekin
Csak nem fájó pontra tapintottam ismételten heJesírás tanárúr!? <#nevetes1>
Kongy
Odyssey utóbbi idők legjobb AC-je szerintem. Olyan színtű függést okoz, mint egy MMO. Most akciós az Ultimate Edition (12k magyar sztóron), így behúztam, mert a 2 sztori DLC kimaradt. Plusz benne van a csomagban az AC3 remastered és a Liberation is, akit esetleg érdekelne. Még feb.20ig van akció, ha jól rémlik.

Ulthanito
120 óra Odyssey után elkapott a Witcher-láz. A sorozatot skippeltem 3 rész után, de elkezdtem olvasni most a regényeket, és tegnap elővettem a Witcher 2-t. Utoljára 2012-ben játszottam vele, a megjelenéskor. Így kellően alig emlékszem már valamire belőle.

X1X-re szépen felújították, abszolút vállalhatóan néz ki, bár szépnek messze nem az. A hangulat, a zenék első osztályú, a harcrendszer egy rakat szar (akkor se volt jó, mai szemmel pláne nem az). Most már legalább vannak olyan részek, amik azáltal világosak, hogy a regényben olvastam. Úgyhogy ezt most én végigtolom.😊

A játék intrója viszont nálam még a mai napig a legjobb játék intrók egyike, amivel valaha találkoztam.

Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.02.18. 09:34:29

PS5 II PSVR

n000rbi
Valaki dobjon még be egy napi Coelho-t és meg is vagyunk.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Tinman
A malis vituperari laus est.

Voltan
😄😄 Sic.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Ulthanito
Si tacuisses, philosophus mansisses.

PS5 II PSVR

Harlekin
0%THM
Én totál értem amit írsz....
Biztos anyagi hátterem van és van megnyugtató megtakarításom, de még is azonnal rárepülök a nulla százalékos kamatra!
Olyan szinten, hogy rendeltem Euronicsbe egy mavic air fly more kombót (400e) elmentem érte kifizettem haza vittem. Ez valahogy karácsony előtt volt 18 ban. Majd jötte az Euronics promo 2 napra rá, hogy OTP 0% THM stb stb... Drone visszavisz "téves vásárlás" és azon mód ugyan azt a Dronet kicsi veszekedés után megvettem 0 % THM re(minden papírt vittem magammal a hitelhez, hiszen felkészült vagyok<#nevetes1>). 400e szépen ment lekötések közé és keresett 12 hónap alatt ~22 ezer forintott. Mindezt úgy, hogy észre se vettem, hogy leszedik azt a pár tízezer forintot... Tehát nagyon jó az a 0% THM
Mindenki jól jár, te mert nálad marad a pénz, azt teszel vele amit akarsz.
A bolt jól jár, mert ez a lehetőség miatt nála veszed meg.
A bankszektor is, mert ugye tudvalevő, hogy ezek a nullás cuccok mögött mindig egy hitelkártya lapul így mozog a pénz rendesen.
Továbbá az sem elhanyagolható, hogy ezekkel a csip-csup dolgokkal, ha rendre visszafizeted a bank szemébe jó hitelesnek minősülsz és, , ha valóban anyagi megfontolásból kell majd teszem azt 50 milla akkor egy pici plusz pozitívum az elbírálásnál,

Viszont az érdekes, hogy egy bankszektorban dolgozó(t)nak (Ulthanito) ez miért nem így jön le elsőre, és miért inkább pont a csórósodott oldalát feszegeti !

Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2020.02.18. 07:18:59