121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TomStorm
    2 nap azért nem a sok visszaadott előrendelés ára miatt de 1-2 hét reális
  • TDC Geronimo
    The Last of Us Part 2 is selling huge on Amazon, here’s its PS4 rank by country:

✅US #2
    ✅Canada #1
    ✅Brazil #1
    ✅UK #1
    ✅France #2
    ✅Australia #1

Másfél hónappal megjelenés előtt. De bukni fog :(
  • TDC Geronimo
    2 hét? 2 nap inkább
  • Seth
    Igen, az ND ezt nagyon elbaszta. Majd hogy fognak sírni a "5millió fogyott 2 hét alatt" cikkektől :D
  • TomStorm
    Nagyon szar:DDD
  • TDC Geronimo
    Elden Ringből igazán mutathatnának már gameplayt. Kíváncsi lennék combatra meg, hogy milyen lesz az egész
  • TDC Geronimo
    Nem kattintok rá de mi ez a fos? Már a cím is istenem...
  • Ashlara
    RIP Nóti Dog:
  • yesname #105874
    Én is ezt teszem, de ha nem érdekel akkor nem pazarolok rá időt. Lehet Te nem így vagy vele. Márpedig ha nem értetted volna (pedig írtam...) itt most annyira már nem érdekel a történet miatt. Azonban ezt még mentheti más (ismeretlen) dolog és ha azt látom hogy ez a helyzet, akkor kipróbálom. Ez nem más véleményéről szól, hanem észszerűségről. Van (ezt is írtam pedig...) rengeteg más játék, ami érdekel.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.05.02. 22:18:04
  • TDC Geronimo
    Apparently Assassin's Creed Valhalla Reveal Trailer has more views in 2 days than Odyssey reveal Trailer in 2 years

5.2 milliónál tart. Emberek ki vannak éhezve már. Jó lesz ez, 1 év kihagyás, fasza setting és day 1 launch nextgenen
  • TDC Geronimo
    PSnownál is le lehet már tölteni, de rakat helyen nem elérhető a szolgáltatás hivatalosan köztük nálunk se. Sony azért nem csinál ilyet, mert elkényelmesedett ebben a genben a hatalmas fölény miatt. Talán majd a mostaniban rá lesznek kényszerítve
  • Tikal #105871
    Sony miért nem utánozza? Én nem értem, hogy miért nem látják, ez egy szar szolgáltatás jelenleg.
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.05.02. 21:36:56
  • TDC Geronimo
    letöltöd igen
  • Tikal #105869
    A microsoft game pass vagy mi az nem ilyen streamelős vacak igaz? Ott le töltöd és játszol.
  • shaddam
    Én ezt inkább ilyen trialnak érzem. PS3-on amikor indult a ps plus akkor jött ilyen 1 órás próbakör opció pár játéknál. Nyilván letöltötted a játékot nem streamelted. Aztán valahogy ráuntak a dologra. 1 óra szerintem elég arra hogy leszűrje az ember hogy ez szar
  • TDC Geronimo
    Rakat helyen nincs PSnow még mindig. Szerintem ez is bullshit. Meg aztán már olyan netem van, hogy franc se akar fos streamelve tolni játékokat, amikor 10 perc és lent van a full :D
  • shaddam
    Jól hangzik ez a smart delivery buzzword, de a sony már a ps3 korában is csinálta vitával, most egy csomó indie vita/ps4 crossbuy
  • Rage47
    Ezt el tudom képzelni. PS Now egész jó sztem.
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.05.02. 20:41:12
  • Moby
    Pletyka:
    PS5’s New PS Store User Interface Allows You to Browse & Try Every Game Instantly, Playable Within Seconds, With No Traditional Downloading Required, No Waiting, Before You Decide to Purchase the Full Game & Download It as Normal.
    Állítólag streamelve, a psnow rendszerén keresztül.
  • TDC Geronimo
    Múltkor írtad azon gondolkodsz miket kéne újratolni az új TVn. Death Stranding átvezetőket nézd újra a pihenőszobából ( főleg az utolsó kettő hosszút) és a játék introját told le megint. Nagyot üt még mindig
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.02. 15:28:29
  • Ulthanito
    Ha mesz az autopalyan, es mindneki veled szemben jon, akkor te vagy a hulye, ugye az megvan?
  • Moby
    A fejlesztőnek azért nem mandate, mert nem lehet kötelezni minden stúdiót arra, hogy minden játékot elkészítsen minden platformra. Pláne itt az elején, egy indie stúdiónak nem lehet előírni, hogy készítsen xsx-re is játékot.
  • TDC Geronimo
    Fejlesztői részről ez semmi plusz munka. Ők úgyis csinálnak ezekből nextgen verziót/patchet
  • Rage47
    Nem a vásárlónak lesz opció, hanem a fejlesztőnek :D De ha ez nekik nem plusz meló, akkor nem hajtják be a vásárlókon, szal oké.
  • darkSectorxxx #105858
    Ez amit írnak nem tudom mi, de smart delivery az is ha veszel egy Xbox játékot és megkapod 3 gépre, X1, X1X, PC Win Store, csak arra kitalálták a Play Anywhere szavakat.

Ez attól függ, hogy mennyi zsét akarnak kifejni a játékokból.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.02. 13:55:57
  • Moby
    Ez nem egy opció a vásárlásnál. A Valhalla SD-s lesz. Mindenkinek. Nem lehet leakasztani +fee-t azokról, akiknek nincs rá szüksége.
  • Rage47
    Én erre gondoltam: Microsoft will provide the option of Smart Delivery to all developers and publishers, although games aren't mandated to support the feature.
    Ebből gondoltam, hogy ami smartos lesz, arra majd raknak egy 10-20 dollárt, mert hiszen örökre játszhatsz vele.
  • TDC Geronimo
    Valószínű minden év végén megjelenő cucchoz lesz nextgen patch szóval prevgen verzió ugyanaz mint a nextgen csak patchel :D
  • darkSectorxxx #105854
    Dehogyis...
    Profilodon nem "1" licensz lesz hanem "2"....egy sima kapcsoló az egész kb ez nekik nem pénz.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.02. 13:53:27
  • Moby
    Nem, ez nem backcompat. XSX-re a nextgen verzát fogod kapni.
  • TDC Geronimo
    Szintén. Ha kritikák alapján vásárolnék meg néznék filmeket, akkor kimaradt volna egy csomó jó cucc.
  • ppista
    Azt hiszem utoljára 16 éves koromban vettem valamit(ruhát, filmet,zenét,játékot), más véleménye alapján. Azóta mindig én döntöm mivel akarok játszani. A kritikákat általában én is elolvasom, hogy lássam más hogyan látja, de nem befolyásol semmiben. Ezt nem ledegradálásnak szántam, félre ne érts. Mindenki más alapján választ.
  • Moby
    Ez nem külön szolgáltatás. Gyakorlatilag nem platformra veszed meg a játékot. Megveszed a játékokat, és minden platformon a tied (mint most a félgeneráción).
  • TDC Geronimo
    Az csak egy csicsás kifejezés a back compatra. Ugyanaz lesz sonynál is. Semmit nem drágít
  • Rage47
    ez a smart delivery egy külön szolgáltatás, nem? akkor az drágíthatja a game-t, amelyik ezt tudja
  • darkSectorxxx #105847
    Az nem akkora para, ft-ba dráguljon, ott nem tud drasztikus lenni 60 euro-nál, de ha felmegy 90-100-120 euro-ig az jó valuta mellett is szopás.
  • darkSectorxxx #105846
    Nem is akarom, mert akkor én 10 dollárért adnék mindent. :D
  • TDC Geronimo
    Már hova? USbe meg EUba 60 euro mint régen itt meg állandóan felmegy. Így is 21k már egy játék digitálisan. Bebaszna még drágább lenne :D
  • Moby
    Szerintem ezt ne te fejtsd meg helyettük :)
  • darkSectorxxx #105843
    Persze, lehet tartani ezt a 60 euro-t csak mire lesz elég?
    Mert tudjuk, hogy ahoz hogy alkossanak is valamit, ahoz pénz kell.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.02. 13:15:51