PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Biztos anyagi hátterem van és van megnyugtató megtakarításom, de még is azonnal rárepülök a nulla százalékos kamatra!
Olyan szinten, hogy rendeltem Euronicsbe egy mavic air fly more kombót (400e) elmentem érte kifizettem haza vittem. Ez valahogy karácsony előtt volt 18 ban. Majd jötte az Euronics promo 2 napra rá, hogy OTP 0% THM stb stb... Drone visszavisz "téves vásárlás" és azon mód ugyan azt a Dronet kicsi veszekedés után megvettem 0 % THM re(minden papírt vittem magammal a hitelhez, hiszen felkészült vagyok<#nevetes1>#nevetes1>). 400e szépen ment lekötések közé és keresett 12 hónap alatt ~22 ezer forintott. Mindezt úgy, hogy észre se vettem, hogy leszedik azt a pár tízezer forintot... Tehát nagyon jó az a 0% THM
Mindenki jól jár, te mert nálad marad a pénz, azt teszel vele amit akarsz.
A bolt jól jár, mert ez a lehetőség miatt nála veszed meg.
A bankszektor is, mert ugye tudvalevő, hogy ezek a nullás cuccok mögött mindig egy hitelkártya lapul így mozog a pénz rendesen.
Továbbá az sem elhanyagolható, hogy ezekkel a csip-csup dolgokkal, ha rendre visszafizeted a bank szemébe jó hitelesnek minősülsz és, , ha valóban anyagi megfontolásból kell majd teszem azt 50 milla akkor egy pici plusz pozitívum az elbírálásnál,
Viszont az érdekes, hogy egy bankszektorban dolgozó(t)nak (Ulthanito) ez miért nem így jön le elsőre, és miért inkább pont a csórósodott oldalát feszegeti !
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2020.02.18. 07:18:59
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Azaz, nem veheted meg.
PS5 II PSVR
Vidd be Pécsre egy konzolboltba, leszedik (vagy letörik) neked.
PS5 II PSVR
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PS5 II PSVR
Az eszem megáll. <#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.02.16. 23:28:04
Gondolom a Pro típusa nem lényeges. mert az enyim 7016B
Éppen ezt akartam írni. Ráadásul én tényleg szeretek pótolni vagy újrajátszani 20-30 éves vackokat, gyakran nagyobb kedvem van hozzájuk, mint valami újdonsághoz. Egyszerűen végtelen kedvemre való játékkal nem tudok rágerjedni egy új hardverre és a világ összes friss exkluzívjára sem.
2020-ban alig használom ki a GTX 1060-amat is, jellemző, hogy a tavalyi day1-vásárlásaimhoz is bőven sok (DMC5, Disco Elysium.) Szóval 200k nem egy kifizethetetlen összeg, de ahhoz képest bitang sok, amennyit hardverre kell költenem. (Sosem cseréltem úgy CPU-t, hogy ne kellett volna munkára is jobb.)
- Astro Bot Rescue Mission
- Bloodborne
- Concrete Genie
- Days Gone
- God of War
- Gravity Rush 2
- Gran Turismo Sport
- Horizon Zero Dawn
- Infamous First Light
- Infamous Secon Son
- The Last of Us
- Rathcet & Clank
- Spider-Man
- Uncharted 4
- Until Dawn
Azért vagyok árérzékeny, mert ha holnaptól soha többé nem kéne dolgoznom és napi 10 órám lenne játszani, akkor SE érnék SOHA a játékaim végére. Ergo tényleg csak már akkor ugrok, ha nagyon jó a deal.
God of War, BB, UC4...
...esetleg HZD és Spider-Man - meg majd reméljük TLOUP2 és Csucsima, de amúgy jah - többi skippelhető, talán 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.02.16. 21:07:05
Egyébként meg fura az árérzékenység amikor a MR fajhoz tartozol 😉
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Amikor lesz és akkor is 200k felett lesz az ára, akkor pontosan azért nem számít, hogy 210k, vagy 180k, mert havi törlesztőnél édesmindegy, hogy 7k/hó, vagy csak 6k/hó (nem tétel), a multimilliomos jazzdobos meg ásít egyet 30k difi láttán, nem zavarja.
Nekem a nagyobb kínom a PSVR. Az gondolom most végre erősen jó lesz és attól tartok 149.000 Ft induló hazai ára lesz, ami konzollal együtt már sok. Már úgy sok, hogy 350-et kifizetek, az autóm javítására ha indokolt és még a fogam se szívom, de egy újabb játékkonzolért, miközben pár ezres nagyságrendű kollekcióm van, nekem sok.
Adversus solem ne loquitor
PS5 II PSVR
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
De ha nem túl nagy táv van, 1-2 év akkor én is vállalok, de ilyen 5-10 évekre nem biztos hogy belemennék. Bár ha megvana lóvé rá akkor tökmindegy.
A részlet kérdése a mai világban értelmezhetetlen érv, amikor 0% THM-re vihetsz cuccokat, nagyon gyakran árukeresős találatok első 3 találatának megfelelő kisker bruttóért. (Az más, ha 20-30%-os rablókamatokról van szó!) Amikor legutóbb 0%-oztam volt ott olyan idősebb pár, akik egy gyönyörű merci terepjáróval jöttek a 0%-os tv-ért és töltötték ki a papírokat, meg várták ki a sort. Ismerős körben is van, akik remekül keresnek, de egyszerűen a "meg se érzem" feeling miatt simán így vesznek termékeket. Nálam dettó az volt a helyzet, hogy megvehetem egyben, ha akarom, de nálam akkor azt meg is érzi a családi kassza (de nem olyan mértékben, hogy ne tehetném meg), vagy megvehetem kényelmesen online 0% THM-el, kb. 10 perc ráfordítással. Nem is volt kérdés.
Nagyjából 1998 óta FOLYAMATOSAN van 0%-os áruhitelem, a legkülönfélébb cuccokra... akkor egy hiper-szuper VHS magnóval kezdtem. Egyetlen egyszer szívtam meg, amikor anyám elfelejtette közölni, hogy jött egy csekk és betette egy random fiókba. Aztán jött a felszólítás, meg kb. 5.000 Ft büntikamat. Pontosan ennyi negatívumról tudok beszámolni, semmi többről, pedig szerintem már ilyen több százas nagyságrendben adtam fel csekkeket eddig, volt, hogy 3-féle 0%-os is futott egyszerre és nem érezte meg a kassza.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.02.16. 11:21:28
Persze én sem vagyok gazdag, ELLENBEN nem géphez vásárlok szoftvert, hanem fordítva, inkább hozzáteszek 20-30 ezret, megveszem 2-3 hónappal később vagy azt részletre, mintsem vegyek egy gépet aztán nem tudok jászani a kedvencekkel.
Valóban nekem is háttérben van abból a szempontból, hogy kevesebb cím érdekel, és azokkal játszom inkáb többet, de az azért nem elhanyagolható, hogy melyik játékok hol futnak kizárólag.
Vannak a családosak akiknek mindegy, valóban ezért nem vesznek pc-t mert az "olcsó" konzol elég, de azért azt sokan megnézik hogy melyik gépnek mik a sajátos címei, akár a Nintendo-t is ide vehetjük.
Viszont egy kedvenc platformon bellül már persze hogy az ilyen az olcsóbbat válassza, mert nem 4k meg nem 40-60fps-re megy rá, mert nem hardcore gémer.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.02.16. 10:53:05
Ha valakinek, neked értened kéne az árérzékenység mögötti dolgokat. Még olyanok esetén is, akiknek egyébként van is rá keretük. Az eladott 100 millió ps4-ből 80-90 millió tulajdonosának ez a playstation dolog a százhúszezredik dolog az életében, nem az első. Nekem is rohamtempóban sorolódik egyre hátrébb az egész gaming téma. Nekik, akiknek ez a konzol nem jelent mást, mint kis kikapcsolódást néha, nagyon nem mindegy az ára, még akkor sem, ha nem érzi meg a bankszámlájuk.
Adversus solem ne loquitor
Nekem is ez volt a baj, vágta az ujjam, de ha rátekerek valamit nem fér az ujjam be a résen, hogy alányúljak... 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.02.16. 07:47:41
Magyarországon rengeteg ember (ez csak egy saját becslés, de én 60-70%-ra tippelek) egyik hónapról a másikra él, nulla tartalékkal. Nekik nemhogy az gond, hogy milyen konzolt vegyen, de az is, hogy mondjuk kicserélje az ablakai szigetelését, vagy hogy egy új hűtőt vegyen, ha bedöglik a régi.
Szóval lehet, hogy itt többünknek tök mindegy, hogy 150 vagy 220 lesz a konzol ára, de nem ez a jellemző azért. Gondolj csak arra, hogy te is részletre kellett, hogy vedd azt hiszem az Xbox-ot talán.
Ne feltételezzük azt, hogy a Sonynál mindenki hülye, aki ott dolgozik. Jobban értenek hozzá, mint mi, nekik ez a szakmájuk. Nyilván nem jókedvükből pöcsölnek annyit, egy új, globális termék piaci bevezetése, annak árazása komoly előkészületet igényel, gőzünk sincs róla milyen nehéz. Ne feledd, tőzsdén lévő cégről van szó, egy elkúrt/elszámított start miatt ha nem is földbe állhat a cég, de pillanatok alatt a cégérték jelentős része párologhat el.
PS5 II PSVR
Viszont a pucolás után minimum 50%-kal lett halkabb a gép, ami azért is meglepő, mert egyáltalán nem volt vastagon poros-koszos. A csajom meg is kérdezte, hogy ez most ugyanaz a konzol?!
PS5 II PSVR
"Newman: The thing I really want people to understand about this game is that — as high as the expectations are for the sequel to such a highly-regarded game, I think that we’re going to go beyond those expectations. From the sound design to the AI to the environments to the level design, the breadth of the level design — we’re doing wide and vertical environments. You can see from the trailer that the breadth of places you go to, from the flooded city to these forests to all these different places — it really is far and away the most ambitious game we’ve ever made. I can’t wait for people to play it."
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.02.15. 18:41:07
Bocs, akkor úgy mondom, amiket eddig beszéltek, amit a DF is méregetett.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.02.15. 16:20:29