121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#105923 Még mindig nem érted. Ennyire elvakultak vagytok tényleg? Vagy csak ostobák? Nem, nem feltétlen azért nem veszik meg, mert spoilert tudtak meg. Hanem azért, mert a sztori nem tetszik nekik. Tényleg ennyire NEHÉZ? :D:D:D -
#105922 Nem az szalad bele aki youtubezik stb. hanem aki a témával kapcsolatosan csinálja és olyan fórumokat olvas, amiről tudni hogy spoiler vesztélyesek. -
#105921 Amit kapni fogsz last of us 2től. Állszaggató grafika, brutális animok, jó karakterek, elsőosztályú writing, performance capture, jó gameplay és egy story tele fordulatokkal. Kicsit vicces olvasni neten, hogy páran nem veszik meg azért, mert elspoilereződtek 1 vagy 2 dologgal, amikor ott van még egy 20+ órás játék mellette, ami valószínűleg a gen egyik kiemelkedő darabja lesz -
#105920 Az szalad bele aki youtubozik vagy redditezik vagy forumozik.
Itt is a videóban màr az elején mondja, hogy nincs spoiler..vagyis elvicceskedi utólag.
Ennek tükrében ment a videó a hàttérben hàtha mond valami okosat a cégről..meg ami történt most.
De lényegtelen màr, hogy megtudtam ezt a 2 csavart a jàtékból. Akkor hírtelen felidegesített, de azóta meg agyalok... ,hogy is lesz ez tàlalva/megvalósítva(?) .
Ugyan úgy megveszem a jàtékot ettől.
Majd utàna elmondom mennyire is tetszett, ha végigjàtszottam. -
#105919 Pedig màr régen megmondtàk.
Ne menj a magas fűbe! :D -
#105918 Engem se tántorít el semmi, aki szeretne neten harcoljon, én vígan játszok a játékkal és rambózok a magas fűben. :D
Viszont ettől független Tsushimát várom jobban.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.03. 12:49:10 -
#105917 Mondjuk ilyen videókra alapból nem kattint az ember. Bármi amiben last of us van messziről kerülendő -
#105916 Az szalad bele aki youtubozik vagy redditezik vagy forumozik.
Itt is a videóban màr az elején mondja, hogy nincs spoiler..vagyis elvicceskedi utólag.
Ennek tükrében ment a videó a hàttérben hàtha mond valami okosat a cégről..meg ami történt most.
De lényegtelen màr, hogy megtudtam ezt a 2 csavart a jàtékból. Akkor hírtelen felidegesített, de azóta meg agyalok... ,hogy is lesz ez tàlalva/megvalósítva.
Ugyan úgy megveszem a jàtékot ettől.
Majd utàna elmondom mennyire is tetszett, ha végigjàtszottam. -
#105915 Na látod erről hadováltam folyamatosan. Csak az szalad bele véletlenül is, aki keresi a TLOU2 dolgokat. Én sosem kerestem, amíg nem akartam belefutni. Ezért nem lehet mást hibáztatni.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.05.03. 11:56:21 -
#105914 Bár jobban végiggondolva, összesen egyszer volt refudom (remnant from the ashes), az speciális eset volt, mert a játékot visszahívták a store-ból megjelenés előtt, így "automatikus" refund nem volt lehetséges, csak a supporton keresztül lehetett refundot kérni. Ők viszont a kártyára utalták vissza. -
#105913 Őrületes érzékkel egy képben minden lényeges infó :D pushsquare-en van a contest, gondolom egyértelmű mire szavaztam :D -
#105912 -
#105911 De ez éppen arról szól, hogy még nem tudod, hogy kell-e a full. Szerintem ez egy rohadtjó feature (lenne?). Persze még ez sem kellene, meg demo sem kellene, ha lenne normális refund... (ok, nem kell CDPR módú, bármikorrefund, de legalább egy 24 órás).
/a normális refund alatt azt is értem, hogy kártyára kapod vissza a refundot, nem a walletbe.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.03. 10:40:51 -
#105910 Mifaszról bezsélsz? Milyen figyelem? Kettőnk közül te parádézol!
SOHA a kurva életbe nem kellett figyelem semmire, senkitől.
Nem tudom honnan a faszból mersz te ilyeneket írkálni nekem, mert ezekszerint kurvára nem ismersz, ami szomorú egy kicsit.
Én max ahogy más átlag játékos poénkodok, vagy ha mutatok valamit, eredményt stb az egy egészséges kis öröm, ha sikerül valami egy trófea, vagy végigjátszani valamit, valahogy.
Ennyi erővel a net 99% ilyen.
A kibaszott tv-d is sok embert érdekel gondolom. Amikor fröcsögsz. légyszíves tisztelj már meg annyival amennyivel én titeket. Kösz.
Hogy megismerj.
MEGVETTEM VOLNA, ha nem akkor nem nézem a deluxe opciókat hanem leszarom.
KÉRDEZD meg Antit mielőtt engem lekezelően kritizálsz, mert nincs jogod parasztnak lenni, nem bántottalak egyszer sem, az hogy te itt irányítani akarsz, azt otthon tartsd 4 fal közt.
Megvezsem a Tsusimát is Deluxe-ba, ha szeretnéd tudni.
Megvettem vagy 30-40 deluxe játékot az elmúlt pár évben, ha nem tudnád. a Resi 2-őt deluxe-ba vettem 3 platformra is.
Mielőtt eltaposnál kicsit ismerj már meg, ne légy előítéletes.
De nem muszáj megismerni, csak ha követnéd PONTOSAN amiket szerinted írok feltünősködésnek, akkor ezt is tudnád mennyiszed fizetek tartalmakért. DELUXE-ba.
Én azt hittem sokszor tolerálsz embereket akik nem olyanok mint te de nem is gonosz patkányok, ahogy te kezeled őket, megbántazs embereket.
Leszarja mindenki mennyire vagy agyas, a stílusod paraszt!
Remélem ezekután kicsit odafigyelsz. Ha valamiben igazad van elnézést szoktam kérni, most nem, de bízom benne hogy tudsz kicsit erre figyelni , nem hiányzik nekem hogy bárkivel rosszba legyek, mert van elég gondja így is az embereknek hogy ezt kelljen elviselnem, de ha kell letöröltetem a faszra a profilomat, nem gond.
Nem kell a seggem nyalni, csak a minimális tisztelet, amit vagy 1000 szer kértem tőletek. mert én is tartom magam , persze addig míg azt látom, hogy bármi jogos kérés van felém vagy kritika.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.03. 10:31:38 -
#105909 Sírok :DDD
-
#105908 >Szerinted én vettem valaha Deluxe-ot valamiből?
Már az témanyitónál is világos volt, hogy csak figyelemre vágysz. Megkaptad. Pontosan tudom, hogy eszedbe sem jutott valah megvenni. Akkor sem, ha lett volna benne armour set. A 21 ezerhez meg hozzá kell szokni, de ez a 360-as árfolyamnak szól, nem a játéknak.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.03. 10:20:05 -
#105907 Ha négyszer is konkrétan lehülyéz valaki, akkor hadd válaszoljak rá. Megengeded? -
#105906 nem ez volt a téma amit már háromszor befejeztél? csak kérdem -
#105905 A szórakozásomat az rontotta el, amit megtudtam. A spoiler mint olyan kellemetlen, de annyira nem érdekelt volna, ha amit megtudok az legalább közepesen oké. -
#105904 Kurvára nem erről van szó. Messze nem erről van szó. -
#105903 Fent vannak teljes videók, gameplay, cutscene, az egész ending. Beszopni? Kétkedés? Mit kétkedjek? Valaki leforgatott ND szinten egy teljes játékot, feltette az internetre, valahogy meggyőzte Ashely Johnsont, Troy Baker meg Laura Baileyt, hogy adják már a hangukat, hogy jól megszopassanak mindenkit.
Ne haragudj, de befejezem veled a beszélgetést. Ez a szint már egy vicc kezd lenni. Gondolj, amit akarsz, leszarom.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2020.05.03. 10:13:40 -
#105902 God of War Deluxe:
Description
Bonus content
• Death’s Vow armour set.
• Exile’s Guardian Shield.
• Dark Horse digital comic.
• Dark Horse digital art book.
• Dynamic PS4™ theme.
Spiderman:
Digital Deluxe Edition Includes*:
• Full Game
• Three chapters in Marvel’s Spider-Man: The City that Never Sleeps series – Available post launch, each chapter contains:
• Additional missions
• Additional characters from the Spider-Man universe
• Additional suits for Spider-Man
• If pre-ordered before September 7, 2018, receive all Pre-Order Bonus Content
Uncharted 4:
The Digital Deluxe Edition includes:
UNCHARTED 4: A Thief’s End
UNCHARTED 4: A Thief’s End Triple Pack: Includes future access to three pieces of content: the first ever single-player story add-on for the UNCHARTED series and two multiplayer packs that will unlock new multiplayer content
Instant unlock to two multiplayer character items
vagyis azért nem erőltették meg magukat! Már bocs. -
#105901 Ehhez is kapsz faszságokat, de meleltte van egy full armor set is pl aminek a játékban van is értelme.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.03. 09:50:58 -
#105900 Neked ugyanaz, egy geci avatar, meg ingame használható itemek, akkor az egy dolog, de ne engem szidj ez végett. -
#105899 Most látszik hogy faszán mindegy mit írok, vannak napjaid amikor beszólogatsz csak úgy.
Tsushima-t nem linkeltem nézd már meg mit kapsz a Deluxe-hoz. Szerinted én vettem valaha Deluxe-ot valamiből?
Igen vettem.
Miből? amihez nem ezek a faszságok vannak. (Resident Evil 2)
Köszi aranyos vagy nem tudom mivel bántalak sokszor meg hogy ilyen vagy velem....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.03. 09:47:05 -
#105898 Pontosan ezt kaptad minden digital deluxe kiadáshoz.
Tudom, hogy hiába kérem, de megteszem, hátha egyszer teszel bele energiát és megfogadod: ne told fullba a kretént. Egyszer legalább a topik történetében.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.03. 09:43:37 -
#105897 21k a sima Last of Us!
24k a Deluxe.....................
3000ft-ért ezt kapjuk:
Digital Deluxe Edition includes:
• Digital soundtrack.
• Digital Dark Horse mini art book.
• Six PSN avatars for PS4™.
• PS4™ dynamic theme.
-
#105896 Mindegyik ezért nézi meg. Hogy meg tudja mondani a frankót :D Mert az számít, hogy a magyar kisember alsópetényről mit gondol a nótidogról, a lastofus2-ről, vagy az égvilágon bármiről :D
Azt már kevéssé értem, hogy miért szaporítjátok a kattintást, azt meg mégkevésbé, hogy miért linkel ide ilyet bárki. Valszeg hasonul az ok, a videó elkészítésének okához.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.03. 09:35:57 -
#105895 Ha lesz refund, az nem egyik napról a másikra lesz tapasztalható. -
#105894 Igen? Akkor rosszul emlékszem , így 1 hét után már :D Oridzsiben megmaradt. De asszem ha staggerelt ellenfeleket ütöd az jobban tölti. -
#105893 Hmm...nekem lenullázódik minden csata után! -
#105892 A Limit csatáról csatára növekszik, nem nullázódik le. Minden bevitt találat és téged ért csapás tölti egy százezredmillimétert :D A régi részekben hamarabb felment, meg be lehetett később állítani, hogy mire növelődjön. Pl a társakat is ért támadás is töltheti, vagy ha gyógyítasz, sokféle variáció volt. Itt elég harmatos, és staggeren kívüli állapotban ellőni egy ellenfélre baromi nagy pazarlás,mert nem sebez sokkal többet, mintha simán támadnál. -
#105890 Gorefest/otherside miatt követem. De ott se miatta nézem.
Ezt a videót meg 2 perc utàn kinyomtam kb..na ez alatt màr spoiler volt. :D A maradék 15+ percben nem is értem mit lehet még mondani.:D -
TomStorm #105889 Ez egy tróger,mindig is az volt.Egy buta semmitérő valaki.Nem is értem miért nézitek egyáltalán minek linkrlitek ide még mindig!
De hányszor elpofáztam már ezt..
Úgy kell nektek aki nézi:( -
#105888 Verjem bele, hogy csak címben van az, hogy spoileres (az is csak a végén)....nehogy megnézze valaki!! ..mert egy idő utàn csak úgy tolja a story spoilereket!
Akkor idióta ez a csàvó, hogy előre ellőtte magànak a storyt csak azért, hogy tudjon egy ilyen idióta videót készíteni.
2 story csavart/spoilert így is besz*ptam miatta..annyira a semmiből kezdi el mondani.. -
#105887 Nem töltődik, mire felmenne általában vége minden csatának...normalon. -
#105886 feltöltődik a sárga csík és simán eltolod? :D -
#105885 Valaki árulja már el nekem, hogy a pudvába kell limit break-ni az FF remake-be? Kb. a vége felé vagyok, de egy kezemen megtudom számolni, hogy hányszor sikerült...:( -
#105884 +999 -
#105883 ? :D