PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Köszönöm. <#worship>

Lehet csalóka, de én látom csak úyg hogy a maszatos tükröződéseket meg ezt a fos fekete körvonalat leszedték a játékról?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.02.25. 21:00:23

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.02.25. 20:57:53

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Ma jöttek previewk

darkSectorxxx
Nem az a baj, hogy nem tudtam pl túljárni az eszén, hanem hogy folyamat mozgásban kellett lennem, ez az idegesítő nem tudtál körbenézni, a zombikkal foglalkozni, így is trágya hitxob vagy mi van a játékban pláne még ez a tulok is kergetett. 😛

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Jajj ne is mondj ilyet, utáltam MRX-et az újban. 😞
De van már hosszabb egybefüggő gameplay?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.02.25. 20:08:33

Seth
Mr. X annyira könnyen kiismerhető, kijátszható volt, hogy egy nem-probléma volt a pali,sok vizet nem zavart.
Nemesis viszont sokkal rosszabb lesz a fegyvereivel meg a csápjaival. Alig várom a sok rinyát 😄

PSN ID.: Beegabor

TDC Geronimo
Néztem kis gameplayt új REből. Hát ez a nemesis még idegesítőbbnek néz ki, mint RE2ben Mr X. Ez lehet skip...

Voltan
Ja, hát ezzel az erővel lehet, hogy a majdani "butábbik" gép lesz 500 Eur környékén, és a brutalizált változat pedig több. Persze találgatás csak, de ezzel az erővel 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Kandurex
Teljesen rossz következtetés. Mint, ahogy most is az alap platformok a vezetők, arra optimalizálnak és fejlesztenek. Ez esetben sem lenne másképp,... és hát ennyit a generáció ugrásról, <#levele> NEM ez a nextgen gép, ez csak kiszolgál egy másik igényt. És persze, akkor már érthető a Sony hezitálása. Feltéve, ha van más gép is.

Végül is csak annyit mondok, hogy ez a patkány tempó nagyon is illik az MS -hez.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.02.25. 19:05:38

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
Ha ez így van, az semmiben nem változtat.
Ha kiad egy gyengébbet, a Sony meg gyengébbikhez lesz hasonló, az sokmindenben nem segít, mindkét konzolnál az egyidőben elérhető legnagyobb gép számít szerintem.

Én 3 évvel kb a PSpro meg Xbox X után nem vennék gyengéb gépet, mertvan 30-60k eltérés...

Meg saját magukkal csesznek ki, annyi gépre optimalizálni egyszerre...

Kandurex
Hmm, mintha említettek volna egy gyengébb boxot is, rögtön megjelenésre. Ez esetben az MS simán nyomhatja, hogy ő a “POWER”, mert, hogy ezt nyugodtan beárazhatja 700 dolcsi és társaikért is akár, a valid tömegnek szánt Xbox valami hasonló 8-9 TF -es cucc lesz, mint a PS.

Ez kissé árnyalja a képet, mert ugye akkor nem ez a konzol a nextgen.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.02.25. 17:36:54

darkSectorxxx
Eddig 2 jóslatot láttam, ~9 és ~13.
Van egy érzésem, hogy ugyanolyan erejű GPU lesz a PS5ben, és más területen lesz majd előnye mind2 hardvernek.

Az viszont furcsa, hogy 12GB ram volt az XBox X-ben, itt meg 16 lenne csak.

16 az elég vajon ezekhez, amiket iss beszéltek?
Ebből ugye 3GB a rendszer vagys 13 megy a játékokra.

darkSectorxxx
Akiknek szarul indult a szolgáltatásuk.
Van önkritika a Microsoft-nál. 😊

Kandurex
Nekik a sarki pék meg fűszeres a versenytársuk...<#zavart2>, ki más?

Ulthanito
Maguk mondták, nekik nem a Sony vagy a Nintendo a versenytársuk, hanem a Google, az Amazon és az online tartalomszolgáltatók.

PS5 II PSVR

mucsácsó
szerintem a 9.2 TFLOP-os GPU-ra gondolt a kollega 😊

mivel ők decemberben "megjósolták", hogy az XSX 12 TF lesz, és ez immáron hivatalos.
Engem érdekel, hiszen a hobbimnak egy része, igaz nagyon kis mértékben. Soha nem vettem még közvetlenül Ms terméket, nem is szándékozom a jövőben sem, de ugyanabban az üzletben érdekeltek mint a Sony, így minden cselekedetüknek hatása van a japókra, ahogy a múltban is. Ráasásul az ebben a generációban rendezett ámokfutásuk ki tudja hova fog még vezetni. Roppant kíváncsi vagyok hova ér ki.
Ulthanito
Nekem valójában tök mindegy, hogy egy új konzolt a gyártó veszteséggel, nyereséggel, vagy nullán ad el. Hol érdekel az engem? Számomra az fontos, hogy az ár-érték aránya számomra milyen.

PS5 II PSVR

Seth
Mi is volt az a jóslat ?

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
Nem lepne meg.

Moby
Ezen aggódjanak a részvényesek. Én játékos vagyok, én másban vagyok érdekelt.

Adversus solem ne loquitor

Kandurex
A GOW system seller. Nincs is más cím. Talán egy BB2...

mucsácsó
Még akár én is így gondolnám, egészen addig, amíg nem jut eszembe a God of War 2 😄
Én is szeretném, de gondolni kell azokra is, mármint a Sony-nak, akik nem akarnak ennyi lóvét érte adni, és nélkülük meg cseszhetik az üzletüket. Szerintem, mert nem látok a kulisszák mögé.
Az Ms, meg fogalmam sincs hogy gondolja ezt. Egy dollárért hozzájutok a 100+ milliós fejlesztéseikhez, meg a többi, szintén nem többéves játékokhoz. Ezt a csillióterafloppos hardvert is nem tudom mennyi áron fogják piacra dobni. Tényleg kíváncsi vagyok rá.
Ulthanito
Olyannyira nyomott, hogy én per pillanat sokkal jobban hajlok az XSX-re, mint a PS5-re. Az biztos, hogy még egy olyan süvítő konzolra nem adok pénzt, mint a PS4.

Az XSX egyelőre nagyon erős, tetszetős fícsöröket libbent, a multiplatpform címek szinte biztos, hogy jobban futnak majd rajta.

2-3 Sony-exkluzívért meg nem biztos, hogy megéri földbe állítani magam egy egész generációra.

PS5 II PSVR

n000rbi
Én szeretném, ha a ps5 is egy normálisabb hardverrel érkezne. Nem lenne jó megismételni a gen eleji bénázást, majd félidőben a pro változatot. A Sony egyszer már megszívta a 600 dolcsis konzollal, nem hiszem, hogy újra meglépnék ezt az árazást. A MS viszont most tényleg nyomott egy all-in-t ezzel a konfiggal és remélhetőleg a Sony is fog erre valahogy reagálni. Végül úgyis a játékok döntenek, azokban pedig jelenleg a Sony erősebb.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Remélem nem, mert akkor egy vagyonba fog kerülni, és az átlagjátékosok, akik az üzlet legnagyobb részét kiteszik, le fogják szarni.
Ezt a hardvert 500 dodó (még 600-ért is gyanús) alatt adni öngyilkosság, és a Sony, (ahogy nézem, az Ms-sel szemben) pénzt akar vele keresni, nem ajándékként osztogatni a konzolos bizniszüket boldog-boldogtalannak.
TDC Geronimo
Szerintem közel hasonló lesz PS is. Lehet 1-2TFel alatta, de lehet más területen meg jobb lesz, így behozza a hátrányát. Nekem mindenképp PS lesz eleve a régi PS katalógusom miatt is meg ugye az exek miatt.

Moby
Remélem a DF a jóslattal a PS5-el kapcsolatban nem volt ennyire pontos 😞

Moby
A 2070s 9TFlops.
Baszó gép lesz ez.

darkSectorxxx
Szerintem még ilyet se, csodák nincsenek. 😊
A hitemet már elvesztettem a mostani generációban.

Persze, hasonló lesz, kb mint a Gears of War-ban is ami volt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.02.24. 18:59:52

Tinman
+1

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

mucsácsó

tom vótmá, de reméljük ezt, vagy ettől még durvább látványt elvárhatunk a masináktól 😄
darkSectorxxx
Pont ugyan ezt akartam írni. 😄
Furi picit, kevésnek tűnik ahoz amiket igérgetnek, RT meg 120 fps-ek, ellenben ahoz képest meg túl olcsónak, még ehhez a ""kis"" értékhez képest is....

mucsácsó
viszont akkor ezt tényleg nem tudom, hogy hogy sajtolják bele az árba, mivel már egy ilyen újfajta Navi GPU is sztem alsóhangon lesz egy 200-300k 😄DD és akkor még hol van a többi része a vasnak.. proci se lesz gané nyilván, és akkor még ott az a 3D audio modul, meg ez a hiperszuper HBM-szerű SSD képződmény 😄 nagyon kíváncsi leszek..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.02.24. 18:35:28
darkSectorxxx
Nem ez a probléma, biztos kiokoskodtak valamit, nem hazudnának ekkorát, csak nah, eddigi tapazstalatok nem azt mutatták hogy egy ilyen teljesítménnyel kivitelezhető lenne, amiket itt összehordanak, vagy akkor valami nagyon új dolgot találhattak ki.

TDC Geronimo
RDNA2es szóval az inkább 2080 super kategória...

mucsácsó
és jelenleg nincs RT-képes Radeon kari se, mégcsak software-es szinten se😄
kíváncsi leszek én erre azért... 😄
darkSectorxxx
Nem baj, a Microsoft-nak menni fog. 😛
Crachdown 4-ben szerintem még a 8k mellett is, ahogy kinéz majd a játék. 😄

Tinman
Jelenleg a 450 ezres GPU sem képes 4k 60-ra RT-vel :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
Erre azt tudom mondani, a Sony-nak, mint most neked, hogy lepjetek meg. 😛

darkSectorxxx
Hát mondatban még lehet, egy hazugság szintjén. De játékban nehezen, vagyis attól függ a RT milyen mértékben lenne benne, mert 4k60fps az tuti lesz, mert azért annyira van erős a konzol, 2x erősebb az X-nél ugye. 😄

Tikal
Ez is egy vélemény, de ezt nem te fogod eldönteni 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kandurex
Olyan egy mondatban, hogy “4k-Ray trace-60FPS” nem lesz.

Ne is említsd.CoD-al nem tudom mi lett de teljesen szét van esve a game Pro-n.Inkább az új pályákat nem bírja már meg az effekteket.
darkSectorxxx
Ez meg felesleges.

Tikal
Eszemben sincs érvelni neked, sosincs semmi haszna, csupán megdöbbenésem akartam kifejezni a kérdésedre.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx
Ez nem én találtam ki, direkt nem írtam 120fps-ekről. 😄

A Sony meg ahogy Kandurex is írta, nyomorékoskodik, annyira érzem, hogy valami cseszettnagy gond lesz a Sony házánál és azért van nagy kuss.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.02.24. 17:51:47

darkSectorxxx
Várjuk ki a végét. Megmutatták az előző generációban is.

TDC Geronimo
lol oké 😄