PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De amúgy nem tudom miért van ekkora kuss náluk, de rohadtul nyugtalanító, most kicsit egyelőre olyan érzésem van a konzol piacon, hogy van a Microsoft, jön az XBX és ennyi.
Most a Sony egyelőre ahogy mondod egy Tsushima és egy Last of Us , de ez a sokéves lábnyoma a Sony-nak.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ja de...egy nemlétező elektromos autót azt sikerült. Mer az kell, meg a sony egyébként is nagy tapaszlattal bíró, tradicionális autógyártó cég. Meg nincs belőle elég a piacon(aka papíron), hát most végre egyel bővült a szám. Hogy a konzolok? Ugyan...kitérdekel az? 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.02.29. 21:54:27
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.02.29. 21:38:34
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
majd talán jövőre... esetleg launchra jöhet 1-2 meglepi baszó cím, de picit úgy érzem, hogy bilibe lóg a kezünk :\
szerintem is már kurvára el van húzva az egész, igencsak időszerű lenne belengetni 1-2 megatont, hogy legyen mint csámcsogni - de szvsz amíg nem pörög le a TLOUP2- és Csucsima-láz /azaz rilíz után 1-2 hónap - lásd pl. DS/, addig nem is fognak talán nagyon semmit még lóbálni (csak egy dolgot 😊))), jóvanazúgy fókuszban, vegye csak a 110milliós PS4 bázis... 😊))
habár a backward comp. miatt meg végülis édesmindegy kéne legyen..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.02.29. 21:30:32
bár szerintem jópár sajna nem fog kijönni ezek közül idén (pl. Elden Ring 😞(((( ) - de ne legyen igazam
PSN ID.: Beegabor
Darky nincs itt egyenlőre semmi build,csak kurva nehéz játék.
Meglepődnék, ha zéró hatása lenne mindennek az új konzolok megjelenésére. Bár lehet, hogy lesz COVID-19 bundle, amiben egy fiola fertőtlenítő folyadékot adnak a konzol mellé. 😊
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.02.29. 07:20:43
PS5 II PSVR
A “silent” szó miatt és amiért a ceruzán a “Pyramid” felirat van, mindenki a Silent Hills-ben reménykedik. Mondjuk én egy DS dlc-nek is örülnék, de az se baj, ha mégis sikerül összehozni ezt a horrorjátékot a Konami nélkül.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
20 forintért azanyjukatismegbasznák, majd biztos nem élnek vissza a 30 nappal! :-D
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Bár mostanában olyan pletykák is szárnyra keltek, h a PS5 alkalmas lesz videojátékok futtatására. Skip.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Amúgy is elvagyok most Huntal nagyon.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
így méginkább érzékelhetőbb lenne, hogy a SONY milyen irányt váltott a marketinget tekintve <#idiota>#idiota>
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
bakker 😄 azért ez kemény... kíváncsi leszek, hogy meddig lesz működőképes koncepció... 😄
Everyone at GOG believes in a 'gamers-first’ approach. It means that every part of our store is designed with gamers in mind and your purchase safety and satisfaction come first for us. The latest update to our voluntary Refund Policy adds another piece to this customer-friendly experience. And it all sums up in one sentence: starting now, you can get a full refund up to 30 days after purchasing a product, even if you downloaded, launched, and played it. That's it.
(üvöltve okádok sugárban ettől a concepttől... 😄)
😄
Nekem a legelső demo ami volt a 2.részből, rohadtul nehéznek találtam.
És az a baj, hogy ez a cuccmost szerintem rohadtul build függő lesz.
Ha csak szimplán annyi hogy bepakolgatja valaki a legjobb cuccokat, az semmihez nem lesz elég.
Legalábbis rohadtul meg kell szenvedni.
Magam részéről nem is állok neki, a mostaniban még a sima moboknál is vannak akkora túlzások, hogy hihetetlen.
Kedvencem volt a boszorkány, aki csak fut feléd és hadonászik. Meh
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.02.26. 22:31:21
3
Microsoft is also teasing ‘audio ray tracing’ for its next-gen Xbox
Audio ray tracing <#idiota>#idiota>
Nem kikötés, nyereséggel árulni valamit, meg azt is VEDD figyelembe, hogy az alkatrészeket nem kiskereskedési árakon rakják a konzolokba... Simány számolhatsz fele annyit szerintem.
Nehézség?
mitbánom énis, csak jöjjön és férjünk hozzá day1 ^^, és legyen szétbaszós launch felhozatal 😄
de azért ma már - sajnos - 600 USD teljesen más árfekvés, mint 14 évvel ezelőtt a PS3 launchkor :\ meg nem is csak az árral volt elkúrva sztem..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.02.26. 19:22:04