PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
3 éven belül csupán kijön a spiderman folytatás, GoW folytatás, HZD2, demon souls remake meg fene tudja még mi, amiket nem jelentettek be.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.03.02. 13:44:37
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PS5 II PSVR
Jaj de optimista vagy. Akkor még csak a 2.epizódot promózzák 😊
PSN ID.: Beegabor
Adversus solem ne loquitor
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Rágja meg Papó! <#szeret>#szeret>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nekem máig egyik kedvenc játékom. Csak, h ellensúlyozzam ezt a sok negatív hozzászólást. 😄
PS5 II PSVR
a sárgás világtól és buzi zenéktől nekem is már hányingerem volt, és az a játék már megjelenéskor is egy lastgen szar volt a grafikát tekintve - de nem is attól volt jó 😄 és ugye több befejezése is van, de ahhoz többször is végig kell told. na én azt kihagytam, nincs az a isten, hogy még1x végigvergődjem 😄
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.03.02. 09:28:25
még a kommentáros gameplayt néztem, igazából szoksásos looter-shooter, Division / Destiny-feeling.. meglássuk 😊
bár ha nem People Can Fly fejlesztené, engem nem érdekelne túlzottan 😊
És közben meg egyre inkább érik a gondolat, hogy kiváló platform és ekoszisztéma lesz nekem az XSX a következő generációban, akármikor is jön.
PS5 II PSVR
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
de igen, kissé tényleg hihetetlen - de mégis magyarázat lehetne pár dologra 😄
az is lehet, hogy úgy vannak vele, hogy bejött ez midgen dolog, és tudnak a studiók fejlesztgetni egy gyengébb és erősebb hardverre is szimultán, úgyhogy akkor lesz egy olcsóbb és egy drágább modell kapásból - itt már bármi lehet...
hozzáteszem, én örülnék ha csak 1-1 modell lenne - és még attól is jobban, ha az kitartana végig a gen végéig.. 😄
De ha ez igaz lenne, megmagyxarázná a 9 + 13 Tflops értékekről szóló 2 pletykát is
Konzolon persze nem így néz ki sajnos majd a PS5, ha lesz rá patch, de a lényege ugyanaz 😊
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.03.01. 12:53:46
Mondjuk nem is jött lószar sem megjelenéskor. Csak a guerrilla istenek tudtak szállítani időre.
Ha az xboxtól vannak ennyire beszarva, akkor ez sokat elmond az új sony vezetésről. Ráadásul a két lényeges dologból az egyikről mindkettő beszélt (megjelenés), a másikról egyik sem (ár). A százakárhánymillió ps4 userből meg van kb 5 millió, akit érdekel a speci, a többi azt sem tudja mi a ráktól működik a gépe.
Amúgy továbbra sem a speci információk hiányoznak, hanem a játékok, az ár, a feature-ök, hogy mi lesz a VR-al, meg ilyenek. Csupa olyan kérdés, amit nem a koronavírus szabályoz. Szal ez a koronavírus mögé bujkálás szerintem eléggé invalid.
Továbbra sem utal semmi arra, hogy lenne még egy xbox gép. Az egész valami pletyka alapján megy, de a pletykák annyit érnek, mint a februári ps5 bejelentés.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.03.01. 10:00:59
New PS5 Leak Claims Sony is Developing Two Different Console Versions
tudom, beszéltük, hogy fölös lenne egyszerre gyakorlatilag 4 gépet (PS4/PS5 base/pro) futtatni még x éven át, de ez így megmagyarázná azt, hogy miért olyan kurvaerős az XSX - mert az sem a "base" modell lesz 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.03.01. 09:40:21
márminthogy SONY vár erre-arra, mert MS előttük jár most a konkrétumokat tekintve..
btw, ennyit a februári kamupletykákról és az ilyen olyan SONY-konfokról, már március van <#idiota>#idiota>
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ilyen érzésem van😊
Van kis igényem a kihívásokra, de ez nekem így már nem élvezetes annyira. Rgiben is csak ugye egy bizonyos szelete kötött le a játéknak, az is sok agyvérzéssel járt akkoriban. 😊
Mondjuk ennyire durván nem éreztem irányításban gondokat, ugyanolyannak éreztem full mint az első részét is, nem mondom hogy precíz, de nálam ez nem okozott volna akkora gondot, ellenben az igen hogy értelmesen tudjak kitérni a támadások elől, hogy ebbe az irányitásnak mennyi szerepe volt nem tudom, lehet szimplán béna is voltam.