121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #105963
    FF7 ügyben mindenkivel egyet tudok érteni, mind2 oldal érve igaz egyszerre.
  • CptFlint
    Én sajnos digitálisan vettem meg. Az eredeti meghatározó játék volt számomra és egy remake-nél elképzelni nem tudtam mit lehetne elrontani, ezért magabiztosan rányomtam a digitális verzióra. Ha lemezesen vettem volna meg, akkor szerintem a 18. fejezet közben kitépem a gépből és összetöröm. De az biztos, hogy söralátétnek végezte volna.
    A fanboy fröcsögéssel alapvetően nincs baj, ha megszokja az ember helyén tudja kezelni és nem fut bele olyanba, ami nem tetszene neki. De ami szörnyű, hogy a nyilvánvaló hibái és átverése ellenére is ódákat zeng a szaksajtó róla. Akkora név, hogy egyszerűen nem mertek rosszat írni róla, bármennyire is siralmas lett.
  • j0nNyKa
    azt hittem velem van a baj itt a fanboy fröcsögésben, de lehet mégse
    rápróbáltam én is, hasonlókat éltem meg, elköszöntünk egymástól
  • CptFlint
    Igen rossz lett szerintem. Nekem nagyon nem tetszett.
    Idejétmúlt játékmenet.
    Hullámzó grafika.
    Nagyon rossz pályafelépítés. Generációkkal elmaradott.
    Brutál rossz történet. Tele következetlenségekkel.
    A történetet teljesen átírták. Ez nem egy remake lett, hanem egy folytatás. Én egy remake-et vártam 15 évig.
    A rajongók totális arcon köpése ez a "remake". Nem volt ekkora csalódás semmi sem az elmúlt 30 évben mióta videójátékokkal játszom kicsi korom óta.
  • TDC Geronimo
    Onnan már nem sok. 2-3 óra max
  • TDC Geronimo
    rossz? Egy játékkal játszottunk? :D

• CptFlint
    Nem csodálom. Rettenetesen rossz lett.
  • Kandurex
    17
  • TDC Geronimo
    Hányas chapter ez most pontosan nem vágom az melyik
  • Kandurex
    Egyébként az már a vége?
  • TDC Geronimo
    Én már nem írok semmit, tényleg nem értek itt jó pár embert. Te tudod :D
  • Kandurex
    Elég volt. Soha nincs vége . És ez a boss fight is fáraszt. Nem rossz játék, de nem.
  • TDC Geronimo
    LOL
  • Kandurex
    Off:

Belefáradtam ebbe az FF7 -be, most járok 40 óra körül az arsenal boss-nál, de elfogyott a lendület. Azt hiszem megy a játékaimra.
  • n000rbi
    ...és tényleg :)
  • Kongy
    Komolyan, nekem ez az egész TLOU2 körüli felhajtás elvette már a kedvemet a játéktól.. Előtte sem voltam érte annyira odáig, mert a zombis / fertőzöttes / posztapok témákat már unom egy jó ideje.. DE vicc, amit egyesek leművelnek itt a szósöl médiában is. Én majd akkor nyilatkozom, amikor végigtoltam. Uncharted sorozat készítőitől akkora szart úgysem kaphatunk. Elvileg. Az hogy a sztori milyen, az egy dolog. A genderhiszti megint más téma.

Ha a játékmenet elviszi a hátán a cuccot, akkor engem megvettek. Számtalan olyan játékot tudok mondani ahol a gameplay vitte a hátán a sz.r sztorit. Ott van pl a közelmúltból az AC:Odyssey, ahol komplett jeleneteket ugrottam már át, mert annyira untam. DE a gameplay meg a világa elvitte a hátán és rohadtul élveztem vele játszani.

De még mindig ND-ról beszélünk ugye. Szóval felesleges itt előre temetni a dolgot.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.05.03. 19:22:37
  • TDC Geronimo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha refresh van abban a másodpercben világ ahogy kikapcsolod a tvt. Amikor nem refreshel, akkor meg akkor kezd el világítani pár másodperc múlva, ahogy hallod a kattanást :)

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.03. 18:45:48
  • n000rbi
    A piros led az mindig azonnal világít, függetlenül attól, hogy jön-e refresh vagy sem, legalábbis nem vettem észre, hogy máshogy viselkedne, ha refresh van.
  • TDC Geronimo
    Ne nagyon áramtalanítsd csak ha tényleg muszáj, de amúgy igen. Ha kikapcsolás után kattan szinte egyből akkor oké, de ha a piros led egyből felvillan akkor csinálja a szokásos ciklust pár percig
  • n000rbi
    Én folytatom a Resi 7-et, RE engine még mindig rohadt jól mutat hdr-ben.

Egyébként a tv áramtalanítása csak akkor gond, ha épp túl vagyok egy 4 órás cikluson, ugye? (tehát nem kattan, amikor stand by-ba megy, hanem csinálja a refresh-t és csak később kattan) Mert ebben a viharos időben meghallok egy villámlást és nyomom ki, ha pedig kattan, tehát nem frissít, akkor ki is húzom.
  • TDC Geronimo
    valamivel el kéne töltenem az időt júniusig. Lehet lekapom spidermant és kiplatinázom meg letolom a DLCket, bár nem szeretek utólag visszamenni, mert tanulhatom újra egész irányítást :D
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.03. 18:15:25
  • Seth
    1. Sajnos Magyarországon nem elérhető, de ha csinálsz pl amcsi vagy német vagy akármilyen európai account-ot, akkor azon keresztül elő tudsz fizetni. Bár a mai árfolyamokon kis buktával :D
    2. Sajna visszamenőleg nem kapod meg a játékokat, csak az adott hónaptól, hogy elkezded az előfizetést
    3. Egyén válogatja. Nekem megéri. Rengeteg PSPlus only akció szokott lenni, meg ugye a multiplayerekhez is kell

Ja és a PSNow-ban lévő multis játékok miatt nem kell külön psplus
  • juhaszvik
    Halihó mindenkinek, csak most (jövő héten) kezdek bele ps4-es karrierembe, és ismerkedem a lehetőségekkel. Látom, hogy van a ps now és ps plus szolgáltatás, és próbálom értelmezni, hogy miről szólnak ezek.

Ha jól értem, akkor a ps now egy idehaza közvetlenül el nem érhető dolog, amiben vannak állandóan (az előfizetés fenntartásáig) és csak bizonyos ideig elérhető játékok.
    A ps plus pedig havonta letölthetővé tesz 2 játékot, amikkel addig lehet játszani, amíg megvan az előfizetés.

Amiket nem tudok:
    1. van lehetőség a ps now hazai használatára?
    2. a ps plus régebbi játékai később regisztrálóknak már nem elérhetőek?
    3. van értelme ezekre előfizetni, vagy csak a marketing csábít?

Előre is kösz.
  • TDC Geronimo
    Majd PS5re veszünk PSVR2őt :)
  • Moby
    jóvan, alakul a psvr2 controllere :)
  • Moby
    Frappáns lenne most azt írni, hogy dehát kinek van erre ideje, de az igazság az, hogy most a karanténokós időben szinte bárkinek :)

/lehet, hogy meg is nézem miket pakoltak össze vele
  • Moby
    Deee deee Druckmann felvette a bónuszát!!4!négy!
    A KÖCSÖG! AKKORISKÖCSÖG! :DD
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.03. 15:42:05
  • darkSectorxxx #105936
    Nyugi ilyen nem lesz.
  • Kandurex
    Szóval limit break. Úgy tűnik csak a straggered - kiütés, esetén megy a limit használhatóan,...csak épp a harcrendszer és a csaták működése nem alapoz alá. Szóval vagy nagyon figyelve, felesleges MP pazarlással, kivitelezhető, de egyébként nem túl eltalált rész, mint ahogy a GF-ek működése.
  • shaddam
    "Hackers found a security vulnerability in a patch for an older Naughty Dog game and used it to leak TLOU 2 "

Na elmehetnek a faszomba a juj mérgező céges kúltúra miatt leakelt a hős robinhood
  • j0nNyKa
    instant törlöm userestől :) persze megtörténhet, de have faith
  • Mephike
    Időnként félek már feljönni ide olvasni a hsz-eket, mert attól félek, hogy valaki képes lesz elspoilerezni valamit, csak hogy bizonyíthassa az igazát...
  • j0nNyKa
    nem
  • TDC Geronimo
    Van fent Dreams trial. Meg lehet lesni, ha valakit érdekel
  • Evoluti0N
    Ugye nem ez fog itt menni június 19-ig?
  • j0nNyKa
    jó elég lesz, kösz
  • darkSectorxxx #105927
    Spoilermentesen, néztem ahogy kinéz amikor craft-ol, ott aztán látszanak a "részletek" még szar minőségben is, hogy kb milyen aprólékos.
  • darkSectorxxx #105926
    :D Netflix-es film. :D
  • yesname #105925
    HAHAHAH. És még mindig nem érti. MÉG MINDIG! :D:D:D:D:D
  • TDC Geronimo
    láttad a 20+ órás játékot végig? végigtoltad elejétől a végéig? Vagy csak olvastál pár fordulatot és elkönyvelted, hogy ez szar lesz? Gondolom az utóbbi. Hány szar játékot is csinált ND? Pontosan.

Tőlem aztán az veszi meg nem veszi, aki akarja, ő veszteségük lesz, ha kihagyják
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.03. 12:56:56