121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#105963 FF7 ügyben mindenkivel egyet tudok érteni, mind2 oldal érve igaz egyszerre. -
CptFlint #105962 Én sajnos digitálisan vettem meg. Az eredeti meghatározó játék volt számomra és egy remake-nél elképzelni nem tudtam mit lehetne elrontani, ezért magabiztosan rányomtam a digitális verzióra. Ha lemezesen vettem volna meg, akkor szerintem a 18. fejezet közben kitépem a gépből és összetöröm. De az biztos, hogy söralátétnek végezte volna.
A fanboy fröcsögéssel alapvetően nincs baj, ha megszokja az ember helyén tudja kezelni és nem fut bele olyanba, ami nem tetszene neki. De ami szörnyű, hogy a nyilvánvaló hibái és átverése ellenére is ódákat zeng a szaksajtó róla. Akkora név, hogy egyszerűen nem mertek rosszat írni róla, bármennyire is siralmas lett. -
#105961 azt hittem velem van a baj itt a fanboy fröcsögésben, de lehet mégse
rápróbáltam én is, hasonlókat éltem meg, elköszöntünk egymástól -
CptFlint #105960 Igen rossz lett szerintem. Nekem nagyon nem tetszett.
Idejétmúlt játékmenet.
Hullámzó grafika.
Nagyon rossz pályafelépítés. Generációkkal elmaradott.
Brutál rossz történet. Tele következetlenségekkel.
A történetet teljesen átírták. Ez nem egy remake lett, hanem egy folytatás. Én egy remake-et vártam 15 évig.
A rajongók totális arcon köpése ez a "remake". Nem volt ekkora csalódás semmi sem az elmúlt 30 évben mióta videójátékokkal játszom kicsi korom óta. -
#105959 Onnan már nem sok. 2-3 óra max -
#105958 rossz? Egy játékkal játszottunk? :D
-
CptFlint #105957 Nem csodálom. Rettenetesen rossz lett. -
#105956 17 -
#105955 Hányas chapter ez most pontosan nem vágom az melyik -
#105954 Egyébként az már a vége? -
#105953 Én már nem írok semmit, tényleg nem értek itt jó pár embert. Te tudod :D -
#105952 Elég volt. Soha nincs vége . És ez a boss fight is fáraszt. Nem rossz játék, de nem. -
#105951 LOL -
#105950 Off:
Belefáradtam ebbe az FF7 -be, most járok 40 óra körül az arsenal boss-nál, de elfogyott a lendület. Azt hiszem megy a játékaimra. -
#105949 ...és tényleg :) -
#105948 Komolyan, nekem ez az egész TLOU2 körüli felhajtás elvette már a kedvemet a játéktól.. Előtte sem voltam érte annyira odáig, mert a zombis / fertőzöttes / posztapok témákat már unom egy jó ideje.. DE vicc, amit egyesek leművelnek itt a szósöl médiában is. Én majd akkor nyilatkozom, amikor végigtoltam. Uncharted sorozat készítőitől akkora szart úgysem kaphatunk. Elvileg. Az hogy a sztori milyen, az egy dolog. A genderhiszti megint más téma.
Ha a játékmenet elviszi a hátán a cuccot, akkor engem megvettek. Számtalan olyan játékot tudok mondani ahol a gameplay vitte a hátán a sz.r sztorit. Ott van pl a közelmúltból az AC:Odyssey, ahol komplett jeleneteket ugrottam már át, mert annyira untam. DE a gameplay meg a világa elvitte a hátán és rohadtul élveztem vele játszani.
De még mindig ND-ról beszélünk ugye. Szóval felesleges itt előre temetni a dolgot.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.05.03. 19:22:37 -
#105947 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha refresh van abban a másodpercben világ ahogy kikapcsolod a tvt. Amikor nem refreshel, akkor meg akkor kezd el világítani pár másodperc múlva, ahogy hallod a kattanást :)
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.03. 18:45:48 -
#105946 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A piros led az mindig azonnal világít, függetlenül attól, hogy jön-e refresh vagy sem, legalábbis nem vettem észre, hogy máshogy viselkedne, ha refresh van. -
#105945 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ne nagyon áramtalanítsd csak ha tényleg muszáj, de amúgy igen. Ha kikapcsolás után kattan szinte egyből akkor oké, de ha a piros led egyből felvillan akkor csinálja a szokásos ciklust pár percig -
#105944 Én folytatom a Resi 7-et, RE engine még mindig rohadt jól mutat hdr-ben.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébként a tv áramtalanítása csak akkor gond, ha épp túl vagyok egy 4 órás cikluson, ugye? (tehát nem kattan, amikor stand by-ba megy, hanem csinálja a refresh-t és csak később kattan) Mert ebben a viharos időben meghallok egy villámlást és nyomom ki, ha pedig kattan, tehát nem frissít, akkor ki is húzom. -
#105943 valamivel el kéne töltenem az időt júniusig. Lehet lekapom spidermant és kiplatinázom meg letolom a DLCket, bár nem szeretek utólag visszamenni, mert tanulhatom újra egész irányítást :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.03. 18:15:25 -
#105942 1. Sajnos Magyarországon nem elérhető, de ha csinálsz pl amcsi vagy német vagy akármilyen európai account-ot, akkor azon keresztül elő tudsz fizetni. Bár a mai árfolyamokon kis buktával :D
2. Sajna visszamenőleg nem kapod meg a játékokat, csak az adott hónaptól, hogy elkezded az előfizetést
3. Egyén válogatja. Nekem megéri. Rengeteg PSPlus only akció szokott lenni, meg ugye a multiplayerekhez is kell
Ja és a PSNow-ban lévő multis játékok miatt nem kell külön psplus -
juhaszvik #105941 Halihó mindenkinek, csak most (jövő héten) kezdek bele ps4-es karrierembe, és ismerkedem a lehetőségekkel. Látom, hogy van a ps now és ps plus szolgáltatás, és próbálom értelmezni, hogy miről szólnak ezek.
Ha jól értem, akkor a ps now egy idehaza közvetlenül el nem érhető dolog, amiben vannak állandóan (az előfizetés fenntartásáig) és csak bizonyos ideig elérhető játékok.
A ps plus pedig havonta letölthetővé tesz 2 játékot, amikkel addig lehet játszani, amíg megvan az előfizetés.
Amiket nem tudok:
1. van lehetőség a ps now hazai használatára?
2. a ps plus régebbi játékai később regisztrálóknak már nem elérhetőek?
3. van értelme ezekre előfizetni, vagy csak a marketing csábít?
Előre is kösz. -
#105940 Majd PS5re veszünk PSVR2őt :) -
#105939 jóvan, alakul a psvr2 controllere :)
-
#105938 Frappáns lenne most azt írni, hogy dehát kinek van erre ideje, de az igazság az, hogy most a karanténokós időben szinte bárkinek :)
/lehet, hogy meg is nézem miket pakoltak össze vele -
#105937 Deee deee Druckmann felvette a bónuszát!!4!négy!
A KÖCSÖG! AKKORISKÖCSÖG! :DD
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.03. 15:42:05 -
#105936 Nyugi ilyen nem lesz. -
#105935 Szóval limit break. Úgy tűnik csak a straggered - kiütés, esetén megy a limit használhatóan,...csak épp a harcrendszer és a csaták működése nem alapoz alá. Szóval vagy nagyon figyelve, felesleges MP pazarlással, kivitelezhető, de egyébként nem túl eltalált rész, mint ahogy a GF-ek működése. -
#105934 "Hackers found a security vulnerability in a patch for an older Naughty Dog game and used it to leak TLOU 2 "
Na elmehetnek a faszomba a juj mérgező céges kúltúra miatt leakelt a hős robinhood -
#105933 instant törlöm userestől :) persze megtörténhet, de have faith -
#105932 Időnként félek már feljönni ide olvasni a hsz-eket, mert attól félek, hogy valaki képes lesz elspoilerezni valamit, csak hogy bizonyíthassa az igazát... -
#105931 nem -
#105930 Van fent Dreams trial. Meg lehet lesni, ha valakit érdekel -
Evoluti0N #105929 Ugye nem ez fog itt menni június 19-ig? -
#105928 jó elég lesz, kösz -
#105927 Spoilermentesen, néztem ahogy kinéz amikor craft-ol, ott aztán látszanak a "részletek" még szar minőségben is, hogy kb milyen aprólékos. -
#105926 :D Netflix-es film. :D -
#105925 HAHAHAH. És még mindig nem érti. MÉG MINDIG! :D:D:D:D:D -
#105924 láttad a 20+ órás játékot végig? végigtoltad elejétől a végéig? Vagy csak olvastál pár fordulatot és elkönyvelted, hogy ez szar lesz? Gondolom az utóbbi. Hány szar játékot is csinált ND? Pontosan.
Tőlem aztán az veszi meg nem veszi, aki akarja, ő veszteségük lesz, ha kihagyják
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.03. 12:56:56