PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
A grafika 4k maxon is okádék, a frémepacing röhej, a settginsbe, ha bármit állítasz kifagy PC-n a cucc, valamit 3 év alatt egyetlen egy patch-et nem toltak ki hozzá. PC-n konkrétan inferior port. Azon ritka esetek egyike, amikor a konzolos verziót kell választani :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TDC Geronimo
Hogyne 😄

3 éven belül csupán kijön a spiderman folytatás, GoW folytatás, HZD2, demon souls remake meg fene tudja még mi, amiket nem jelentettek be.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.03.02. 13:44:37

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
huh fasza volt ez az FF demo. Gyönyörű a játék és a HDR elsőosztályú. Day 1

Anno még Shu mondta, hogy sok minden nincsen még bejelentve, amin dolgoznak nextgenre, és majd akkor jelentik be, mikor a gépet is részletezik. Lesznek még itt meglepetések.
Ulthanito
A jelenlegi információk szerint szerintem a legjobb stratégia most megvenni majd az XSX-et, és PS4 (Prót) meg megtartani az exkluzívokra. Vagy 3 évig úgyse jön PS5-exkluzív játék.

PS5 II PSVR

Seth
"és csak 2022-ben lesz vége a harmadik epizóddal"

Jaj de optimista vagy. Akkor még csak a 2.epizódot promózzák 😊

PSN ID.: Beegabor

Sajnos erre nincs hivatalos nyilatkozat a SE részéről. Az én álmodozó énem szeretné azt hinni, hogy jövő év végén kijön a játék második fele, de a reálisabb énem azt mondja, erre esély sincs, és csak 2022-ben lesz vége a harmadik epizóddal. Vagy még később, ami pokoli gáz. 😞
Seth
A 3.kezdésnél teljesen más irányba megy a cucc. Nem vitted végig 😉

PSN ID.: Beegabor

Moby
Tudja azt bárki, hogy mikor van? Én ott akadtam le, hogy még ők sem tudják hány részletben fogják kiadni.

Adversus solem ne loquitor

Kandurex
Érdekes, nagyon érdekes....<#finom><#finom>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

n000rbi
Az elején azt mondtam ez press négyzet to win, aztán elértem a skorpióakármi robotig, ott feküdtem fél perc után. Egyébként hangulatos, baromi jól fest és a 30-at tudja tartani 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Aki a kilencvenes években játszott vele, annak maga a tömény élvezet. Aki most játszik vele először, az csak pislog, mire fel ez a nagy felhajtás. Amúgy gyönyörű, és veszett jól szól, bár ha csúnya lenne engem az sem zavarna. Pazar egy cucc lesz, csak ne kellene rá annyit várna a teljes élményhez.
Kandurex
Meséljetek, milyen az FF7?

darkSectorxxx
Dehogyis.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kandurex
"fehérbugyis-miniszoknyás"

Rágja meg Papó! <#szeret>

ÓÓóóóóó 😮 ó. Megy itt a Nier Automata hate ezerrel. 😄
Nekem máig egyik kedvenc játékom. Csak, h ellensúlyozzam ezt a sok negatív hozzászólást. 😄
Ulthanito
Nagyon jó értékeléseket kapott pedig, és még dicsérték is több helyen, utólag én sem értem, hogy miért, de már nem is érdekel.

PS5 II PSVR

mucsácsó
én még Kandurextől vettem át a lemezt, mikor törött lábbal főállásban játszogattam 😄 nekem tetszett, de a végére már rohadtul untam én is...
a sárgás világtól és buzi zenéktől nekem is már hányingerem volt, és az a játék már megjelenéskor is egy lastgen szar volt a grafikát tekintve - de nem is attól volt jó 😄 és ugye több befejezése is van, de ahhoz többször is végig kell told. na én azt kihagytam, nincs az a isten, hogy még1x végigvergődjem 😄
Moby
XBOX-ra nincs lemezesen (PS4-re se nagyon fordul elő), meg nagyon biztos voltam a dolgomban, simán felültem a korabeli hype-nak, ami 0gy utólag inkább szólhatott a fehérbugyis-miniszoknyás pixelpicsának, mint a játéknak. Mer az eléggé meh...

Ulthanito
Én azt lemezesen vettem meg, pár órát szenvedtem vele, de az istennek nem akart tetszeni. Ronda volt, buta a térképe, sárgás-barnás az egész, eladtam a picsába.

PS5 II PSVR

n000rbi
FF7 remake demo tölthető a store-ból, akit érdekel.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.03.02. 09:28:25

mucsácsó
elég faszán néz ki tényleg 😊 bár hozzáteszem, semmi nextgent nem látok benne 😄

még a kommentáros gameplayt néztem, igazából szoksásos looter-shooter, Division / Destiny-feeling.. meglássuk 😊
bár ha nem People Can Fly fejlesztené, engem nem érdekelne túlzottan 😊
Moby
Hát én az idén vettem eddig egy Nier Automatát, mer végre leakciózták (xboxra is, pedig majdnem megvettem ps4-re). Lenyomtam az első bosst, és ennyi. Szerintem sose indítom el többet. Nem érdekel egy centire sem. Ronda is, a harc se tetszik, pedig azért vártam a leárazásra, mert a demo tetszett anno. Totál ki vagyok égve 😄

Ulthanito
Ha így lesz, az se zavar egyáltalán. Két hónap eltelt az évből, és idén játékra 300 forintot költöttem. És sorra játszom a közelmúltban megjelent játékokat - Plague Tale, Frostpunk, közben megettem reggelire a Witcher 2-t, már be van tárazva a Yakuza 0, úgyhogy a Sony nem nagyon érdekel mostanában.

És közben meg egyre inkább érik a gondolat, hogy kiváló platform és ekoszisztéma lesz nekem az XSX a következő generációban, akármikor is jön.

PS5 II PSVR

Ulthanito
No hit, no dodge challenge 1 millió forint?

PS5 II PSVR

Az eddigi trailerek nem hoztak lázba, de ez baromi hangulatosan néz ki
De szép visszatérni DS-be!Új kezdet,offline😊
darkSectorxxx
De hangsúlyozom kiba nagy hülyeségnek tartanám a 2 gépet az mellett, hogy ők még 1 gépben se tudtak eddig infot megosztani velünk. 😄 Vicces lenne, de lehet csak szivatás, és a Microsoft miatt van az egész és semmi para csak titokban van minden. Vagyis hivatalos infoként.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

mucsácsó
hát, fenntartásokkal kell kezelni erősen ezeket a pletykákat... 😄
de igen, kissé tényleg hihetetlen - de mégis magyarázat lehetne pár dologra 😄

az is lehet, hogy úgy vannak vele, hogy bejött ez midgen dolog, és tudnak a studiók fejlesztgetni egy gyengébb és erősebb hardverre is szimultán, úgyhogy akkor lesz egy olcsóbb és egy drágább modell kapásból - itt már bármi lehet...

hozzáteszem, én örülnék ha csak 1-1 modell lenne - és még attól is jobban, ha az kitartana végig a gen végéig.. 😄
darkSectorxxx
Egyeltalán nem hiszem el!

De ha ez igaz lenne, megmagyxarázná a 9 + 13 Tflops értékekről szóló 2 pletykát is

TDC Geronimo
Az is elég vicces, hogy az FF7 remake demoval már 2 hónapja játszanak a hackerek mi meg még mindig nem kaptuk meg...

TDC Geronimo
Kis hunt videó jackfragstől 😊

Konzolon persze nem így néz ki sajnos majd a PS5, ha lesz rá patch, de a lényege ugyanaz 😊

TDC Geronimo
Továbbra is kétlem, hogy lenne 2 modell, de ha lesz természetesen az erősebbet vesszük

Moby
Másik 340db játék megy rendesen, ezzel együtt nem kizárt. Én sem tudtam megszeretni, a gépem sem.

TDC Geronimo
Akkor ott nálad van valami, mert semmi lag nincs a játékban

Moby
Este csinálok róla videót. Kb mintha stadiaval nyomnám 😄

TDC Geronimo
input lag? Semmilyen input lag nincs főleg nem action modeba
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.03.01. 12:53:46

Próbáld ki Darky,van benne 1 ilyen yokai támadás amivel az ellenfél támadását lehet megállítani illetve bénítani,rém egyszerű lett ezt használva.
Moby
Igen, és azt is, hogy a devekben megállt a szar keresztben, amikor bejelentették 😊

Mondjuk nem is jött lószar sem megjelenéskor. Csak a guerrilla istenek tudtak szállítani időre.

n000rbi
A ps4-be mennyivel a megjelenés előtt került 4 helyett 8gb ram? Az is valahogy tavasszal volt, ha jól emlékszem.

Moby
Én ezt nem tudom elképzelni. Specin változtatni ennyivel a megjelenés előtt már nem lehet. A devkitek kint vannak, a szoftveres háttérnek már stabilnak kell lennie, 6 hónap alatt nem lehet játékokat készíteni.
Ha az xboxtól vannak ennyire beszarva, akkor ez sokat elmond az új sony vezetésről. Ráadásul a két lényeges dologból az egyikről mindkettő beszélt (megjelenés), a másikról egyik sem (ár). A százakárhánymillió ps4 userből meg van kb 5 millió, akit érdekel a speci, a többi azt sem tudja mi a ráktól működik a gépe.
Amúgy továbbra sem a speci információk hiányoznak, hanem a játékok, az ár, a feature-ök, hogy mi lesz a VR-al, meg ilyenek. Csupa olyan kérdés, amit nem a koronavírus szabályoz. Szal ez a koronavírus mögé bujkálás szerintem eléggé invalid.

Moby
Az MS és a sony stratégiája az eddigiek alapján eltérhet. A sony valszeg nem akarja a korábbi verziókat a piacon tartani, de legalábbis mindet valszeg nem. Az MS-nél sem teljesen biztos ez, de erre utal az, hogy jó előre azt kommunikálja, hogy évekig mindent megkap a korábbi generáció is. A sony nem mond ilyet, bár a sony semmit nem mond gyakorlatilag, szal bármi lehet.
Továbbra sem utal semmi arra, hogy lenne még egy xbox gép. Az egész valami pletyka alapján megy, de a pletykák annyit érnek, mint a februári ps5 bejelentés.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.03.01. 10:00:59

mucsácsó
nade akkor napi pletyka - bár sztem vótmá:

New PS5 Leak Claims Sony is Developing Two Different Console Versions

tudom, beszéltük, hogy fölös lenne egyszerre gyakorlatilag 4 gépet (PS4/PS5 base/pro) futtatni még x éven át, de ez így megmagyarázná azt, hogy miért olyan kurvaerős az XSX - mert az sem a "base" modell lesz 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.03.01. 09:40:21
mucsácsó
Pontosan, valami ilyesmit tudok én is elképzelni :\
márminthogy SONY vár erre-arra, mert MS előttük jár most a konkrétumokat tekintve..

btw, ennyit a februári kamupletykákról és az ilyen olyan SONY-konfokról, már március van <#idiota>
Voltan
Nekem is fura ez a nagyon nagy csend a Sony-nál. Van egy olyan érzésem, hogy a Microsoft most elkezdett szivárogtatni, hogy ilyen-meg olyan lesz az új gép, aztán az egész gyártás csúszik a vírus miatt. A sonynál nyilván ugyanez, de ők legalább bölcsen hallgatnak. Lemondják a sorozatgyártást, kicsit hegesztenek a gépen, kivárnak, és remélik, hogy kevesebb bukással kezdhetik el a dolgot. A Box már felfedett kártyákat, könnyen lehet, hogy már a gyártás is meg van szervezve, ami most bukik, de legalábbis csúszik. A Sony lehet, hogy még nem véglegesített ennyire a gyártóknál. Persze ez is találgatás, de logikus.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

darkSectorxxx
Hát 3-4 délutánra nekem is. 😛

Nekem meg hogy van a Ps Pro és jön a TLOU2.
Ilyen érzésem van😊
darkSectorxxx
Gratula, én az első demonál tudtam hogy nekem az első részben elért egy véágigjáték untig elég volt, nagyon nem vágyok már vissza , pláne így, amilyen irreálisan durva ebben a nehézség, és gyengének tűnik a karakter.
Van kis igényem a kihívásokra, de ez nekem így már nem élvezetes annyira. Rgiben is csak ugye egy bizonyos szelete kötött le a játéknak, az is sok agyvérzéssel járt akkoriban. 😊

darkSectorxxx
Én a nehézségén már fennakadtam, inputlagig nem jutottam még el. 😊
Mondjuk ennyire durván nem éreztem irányításban gondokat, ugyanolyannak éreztem full mint az első részét is, nem mondom hogy precíz, de nálam ez nem okozott volna akkora gondot, ellenben az igen hogy értelmesen tudjak kitérni a támadások elől, hogy ebbe az irányitásnak mennyi szerepe volt nem tudom, lehet szimplán béna is voltam.

Moby
Kipróbáltam ezt a NIOH2-t, hátha ez a második majd elkap.
Én azt nem értem hogy vagytok képesek játszani is ezzel. Olyan inputlag van nálam, hogy a kamerát nem tudom irányítani <#ijedt>

/Igazából inputlag nélkül se játszanám, de ez volt az első reakcióm.