PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3
Microsoft is also teasing ‘audio ray tracing’ for its next-gen Xbox
Audio ray tracing <#idiota>#idiota>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nem kikötés, nyereséggel árulni valamit, meg azt is VEDD figyelembe, hogy az alkatrészeket nem kiskereskedési árakon rakják a konzolokba... Simány számolhatsz fele annyit szerintem.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nehézség?
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
mitbánom énis, csak jöjjön és férjünk hozzá day1 ^^, és legyen szétbaszós launch felhozatal :D
de azért ma már - sajnos - 600 USD teljesen más árfekvés, mint 14 évvel ezelőtt a PS3 launchkor :\ meg nem is csak az árral volt elkúrva sztem..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.02.26. 19:22:04
igaz is lett:
Shadow of the Colossus and Sonic Forces are your PS Plus games for March
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.02.26. 17:39:01
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
ha esetleg vonzana bárkit ez a szemét :D
PS2-n toltuk végig anno, de egyseggel az egész játékot az utolsó bosst leszámítva :') nem volt rövid nap :D
Már el is kezdtem írni, hogy hát kinek mi. :-D
PS5 II PSVR
Shadow of the Colossus + Sonic Forces
de igazából órák kérdése, és kiderül, de ez elég realnek tűnik nekem.. :D
Adversus solem ne loquitor
értem amit mond darky, igazából ez a genváltás annyira mégse lesz akkora genváltás (egyelőre), vagyis sokkal softabb átmenet lesz a crossgen címekkel, mint előző genváltásoknál...
meglátjuk, hogy ez mennyire lesz előny/hátrány, meg hogy élesben mennyire lesz kompatibilis a dolog :)
Az alsó adatokat én is olvastam már a napokban, szerintem az a kis eltérés nem sokat számít már ebben a ringben majd. :)
Max hasraütés szerűen.
de gondolom full kamu :D PAX East kezdődik, de nem is lesznek kint..
másik érdekesség:
ResetEra insider arc már tavalyi postban megszakértette GPU-k erejét:
az mi lenne, ha még a végén erősebb lenne a PS5 :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.02.26. 14:33:28
PS5 II PSVR
Vagyis szerintem generációváltás már nem lesz többet.
pontosan.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.02.26. 12:55:45
Ez mondjuk nem teljesen értem milyen összefüggésben van a generációváltás körüli hangulattal. Attól lesz jobb a hangulatod, ha a kispénzű, ps5-öt (még) megvenni nemtudó tulaj nem kapja majd meg a GOW2-t? Mondjuk a stúdiónak jó, hogy nem kell arra is elkészítenie. Ja, nekik jó. Másnak mondjuk nem. Ne told fullba a psfanbojságot :) Nyugtass meg, hogy nem mondtad vissza a DS rendelésed, amikor kiderült: jön pécére is! :D
Ilyen szemszögből tényleg fölös lenne egy "negyedik" gép..
De ugyanakkor meg szerintem max az ár lehet az, ami miatt kellhet az "olcsóbb" változat is az XSX-ből; mint ahogy az ájfonokból is, van már launchkor Pro, Max, meg mittoménmiazisten jelölésű - aki prémiumot akar, az pengesse ki nyugodtan - másnak jó lesz a ócsóbb "proli" nextgen masina, vagy ha még attól is olcsóbbat akar, akkor a One S/X..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.02.26. 10:40:31
Ha innen nézzük igaz lett a pletyka akkor, amikor kiderült: nem lesz XSX exkluzív cím. 3 gépe lesz egyszerre a piacon. Ugyanazzal a kínálattal. Ráadásul a Smart delivery miatt nem kell fosni a vásárlásnál sem: mindegy mire veszed a játékot. Vehetsz nagyobb gépet utána akármikor, kapod a jobb verzát a játékból is.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.02.26. 10:20:53
de ez nem is kérdés talán, hiszen Series X .. ebből következtethető, hogy lesz más betűjelű is, mondjuk pl. S...
ráadásul pletykák is erről szóltak még régebben is, hogy 2-3 konzollal indít az MS.
Szal igazból ez tán olyan lesz, mint a One S és One X.. nekem nem tetszik ez a szegmentálás, és a félgenváltás is egy szar dolog volt, de ez az én véleményem :)
SONY oldalról viszont lehet tényleg csak egy lesz, de lehet ott is lesz egy másik verza, passsz..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.02.26. 10:15:39
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Semmiképp sem az, hogy a most bemutatott konzol a prémium, és a később bemutatandó pedig lesz a normál.
De őszintén szólva agyfaszt kapok ezektől a találgatásoktól. Mindenki megszakérti, hogy mi hány tflops, milyen gpu, mindenki mindent tud, ennyi fps, olyan hdmi, (teszem hozzá, a sok félművelt).
Én pont leszarom, jön, amikor jön, olyan lesz, amilyen lesz. Amikor a már minden tény elérhető lesz, eldöntöm, hogy veszek-e, mit veszek, vagy miket veszek.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.02.26. 08:43:13
PS5 II PSVR