121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Hát ez kb mostani gen AA szinvonal és az art is bűnronda szerintem
  • Moby
    Pontosan ezért kérdezem. A kép 8K...
  • j0nNyKa
    haaaaaaaaaaat en igy "szakertoi" szemmel azt mondanam, hogy pl ez a kep true 8k, csakhat a jpg miatt ronda ha belezoomolsz

(bar tudtommal a 8k az 7680 × 4320, ezek a kepek meg 7680 × 4160-asak)
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.05.04. 13:14:48
  • Moby
    Valaki azé nyugtasson meg, hogy csupán merketingfogás a 8K-s képek! Ugye nem... ... ?
  • j0nNyKa
    igen tippre az, illetve nem csak tippre - google translatelt leiras:

The German developer Daedalic gives Gollum his own action adventure from the Lord of the Rings universe. Technically, the game is based on the Unreal Engine. The focus is on Gollum, who will look different than in the films. The game focuses primarily on stealth, climbing and jumping passages. There will be no gadgets, special abilities or real fights. In the course of the game there will always be decisions based on Gollum's split personality. The Lord of the Rings: Gollum is released for PS5, Xbox Series X and PC.

ezen a linken kicsit tobb reszlet
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.05.04. 13:06:09
  • Seth
    Mit hoz majd játékmenet terén ?Gollum egy rém unalmas játszható karakter. Majd agyonkarmolunk mindenkit ? :) Gondolom lopakodásra lesz kihegyezve,kis eszközhasználattal, eltereléssel, lesből támadással.Amolyan Styx féle
  • Moby
    Semmi olyan oldalról ne vásárolj, ahol accountot kapsz.
  • juhaszvik
    Munkából írok, majd otthon lazulok :)
    de köszi
  • j0nNyKa
    lol ne vegyel mar ilyen komolyan dolgokat, chillelj kicsit, vicceltem
    hogy a banatba jarna mar erte ban, tok ertelmes meg idevago tema :) manapsag tokre oromteli az ilyen

mas: allitolag ps5 meg xsx -en jatszott ingame screenshotok a Gollumbol - hatarozottan nem nez ki rosszul
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.05.04. 12:41:45
  • juhaszvik
    Köszi a gyors választ, volt időm az öncenzúrára...
    Utoljára szerkesztette: juhaszvik, 2020.05.04. 12:35:03
  • Rage47
    a vége előtt 2 órával abbahagytad? :D
  • j0nNyKa
    igen sajnos ezert ban jar :( :(

egyebkent itt van gamecardsrol reddit kibeszelo

TLDR: keruld el messzirol
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.05.04. 12:28:44
  • juhaszvik
    A készülék várhatóan szerda-csütörtök magasságában fog érkezni, szóval a következőt tervezem: mivel nincs egy darab játékom sem, hogy teszteljem, ezért trialban megpróbálok feliratkozni a ps nowra, vagy ha nem megy, akkor is vannak a storeban free play játékok és demók. Persze itt most csak arról van szó, hogy ha technikai bibi van, akkor kiderüljön.

Ha ez kész, akkor úgy néz ki rendelhetem meg lemezen a nekem tetsző játékokat*, illetve még mérlegelem a plus és nowban rejlő lehetőségeket. Mindkettő felé húz a szívem, és belegondolva a kettő éves díja nem több, mint 2-3 friss játék ára.

* - mennyire érdemes belekezdenem az alábbi játékokba? (nem vitaindító)
    Persona 5 Royal
    Read Dead Redemption 2
    God of war
    (+ a már említett FF7 remake)
  • CptFlint
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem akarok rugózni a témán, de tényleg érdekel. Lehet más szemszögből is nézni? Vagy inkább érdemes-e? Mármint veszünk valakit, aki nem ismeri az előzményeket, nem támaszt semmilyen elvárást játékmenet szempontból, mert mondjuk ez az egyike az első játékoknak, amivel játszik és minden az újdonság varázsával hat neki, valamint az animékről is a dragon ballig terjednek az ismeretei. Akkor valószínűleg tátott szájjal ujjongva vigyorogja végig értetlenül... Sifer jutott eszembe a mátrix-ból: "Tudom, hogy ez valójában nincsen. Tudom, akkor is amikor a számba veszem. A mátrix hiteti el az agyammal, hogy ez szaftos és ízletes. 9 év után, tudja mire jöttem rá?..."
  • mucsácsó
    ha Kandurex itt továbbadja, akkor tőle nyugodtan megveheted bizalommal :)
    ráadásul akkora szeretettel adja, hogy még az új játék fóliájától is többet ér :)))

(btw, valszeg egyedül vagyok a világon, de én eskü rühellem leszedni azt a fóliát a játékról :D)
  • TomStorm
    Nincs
  • Kandurex
    jah, feltoltam a jatekaim -ra
  • juhaszvik
    Nagyon(-nagyon-nagyon) bizalmatlan ember vagyok, használtan csak másoknak veszek dolgokat :)
    Továbbá nincs olyan, hogy én egy FF bármin továbbadjak, pláne, hogy a hetesről van szó.
    De a tippet köszönöm. Igazából az érdekelne, hogy a store-on kívül van-e más online letöltési lehetőség...
  • ppista
    PS store-ban elég drága. Lemezesben használtan a prohardver PS4 fórum, vagy játékaim.hu. jobban megéri, és ha nem jön be, előfordulhat, akkor toábbpasszolod.
  • n000rbi
    >Egyébként hogyan/hol érdemes megvenni a játékot?

Például itt Kandurextől, mert ahogy tegnap láttam már nagyon unja
  • juhaszvik
    Leginkább az FF7 remake miatt vettem most ps4-et, remélem jó lesz, bár az eddigi infóim alapján nem világos, hogy hány részesnek szánják. Olvastam olyat is, hogy négy, de gondolom az csak találgatás volt.

Egyébként hogyan/hol érdemes megvenni a játékot? Nem szeretnék lemezekkel bűvészkedni, de ahogy elnézem nem a ps store árulja a legolcsóbban. Valami ötlet?

Bocs a noob kérdésért, de az utolsó konzolom egy ps2-es volt...
  • ppista
    Lehet ilyen szemszögből is nézni, ez vitathatatlan, hiszen akkor a CC, az első, az FF7. a második, az AC a harmadik, és ez a negyedik rész. Kissé katyvasznak tűnik, és egy kicsit az is, de ha már belevágtak egy újabb FF7.-be, én úgy gondolom, ez volt talán a legjobb választás tőlük. Vagy ez, vagy hagyják a faszba az egészet, hiszen már bőven sok a FF7. Univerzum.
  • Ulthanito
    Other World vagy VR Pistike?

Ez a két tippem van.
  • CptFlint
    Épp ez az, hogy ez nem egy remake. Annak van félre promózva, de nem az. Nem azzal van a baj, hogy nem szolgaian másolták le, hanem hogy folytatást csináltak belőle remake helyett. Erre az már csak hab a tortán, hogy a folytatás története konkrétan egy kalap szar, ami aláássa az eredetit is.
  • ppista
    Én kb. ötször játszottam végig az eredeti FF7.-et. A kedvenc jrpg játékom. Minden idők egyik legjobbja. Játéktörténelmi mérföldkő, stb.
    Ha mégegyszer, szolgaian lemásolva kellett volna tolnom a FF7R-t, csak 2020.-as színvonalon, akkor bizony csalódott lennék.
    Messze nem tökéletes, de mélyen megemelem a kalapom a Square előtt, hogy volt bátorságuk belenyúlni, megkockáztatva a rajongók köpködését. Mivel ez egy "REMAKE", így elég fura számonkérni tőlük a változásokat. Természetesen lehet kritizálni, mert nem úgy variálták át ahogy szerettük volna. Nem sokszor vártam még annyira folytatást, mint ezt, mert roppant kíváncsi vagyok hova fog kifutni. Egyelőre a bizalmam megvan bennük.

• CptFlint
    Ez szerintem egyáltalán nem spoiler. Konkrétan egy elég komoly átverés. Komoly aggályokat vet fel, hogy ma 2020-ban ilyet meg mert tenni egy kiadó.
  • Seth

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "Hanem csináltak egy folytatást remake néven. Ebben a történetben az eredeti FF7 története már megtörtént, ahogy az volt azt kánonként kezeli a játék és azt folytatja."
    Ez mind eléggé az szerintem
  • CptFlint
    Az eredeti FF7 és a Crisis Core végigvitele, valamint az Advent Children ismerete kell ahhoz, hogy a "remake" történetét megértse az ember. Ezek nélkül konkrétan értelmezhetetlen.
  • CptFlint
    Semmit nem spoilereztem el. Miről beszélsz?
  • Evoluti0N
    Nem játszottam sem az eredetivel, sem a remake-kel, de emlékszem, h valaki írta valahol, h azok számára, akik nem játszottak az eredetivel, zavaros lehet a remake története. Ez a kijelentés számomra kicsit érthetetlen volt, elvégre elméletileg remake-ről van szó. :D
  • TDC Geronimo
    Pont emiatt nem hallgatok soha más véleményére bármiről is van szó. Mindenkinek más tetszik. Ha hallgattam volna ilyenekre, kimaradt volna anno pl a zombiU vagy a death stranding, hogy csak 2 példát mondjak.
  • Kandurex
    Én belevágtam 40+ órát és többségében élveztem, de ez a vége már fárasztó.
  • Seth
    Na a hozzád hasonlóakra kell nagyon figyelni, mert , ha dühösek egy játékra, akkor azt frankón elspoilerezik. Remélem Lasszó 2 tetszeni fog
  • j0nNyKa
    siralmasnak nem nevezném, csak... nemtom, nem élveztem
    egész jó játéknak tűnt, csak vannak a kategóriájában jobbak, akkor meg minek
  • j0nNyKa
    jaja csak szépen apránként, egyszerre sok tud lenni a sok "város"ban rohangászás, új városoknál kell mindig 2-3 nap lelki erő gyűjtés :D de jajaja azzal haladok
  • CptFlint
    Persze ízlések és pofonok. Szóval kizárni nem lehet. Viszont meglehetősen furcsa, hogy habár megemlítik a negatívumokat, de szinte sehol nem súlyozzák bele az értékelésbe. És van pár negatívum, amit ízléskülönbségek ellenére is igen komoly negatívumok akárhonnan nézzük, mint az az egybites pályatervezés, ami a játékban van így 2020-ban. És kategóriájában nézve is a játékmenete igen komoly megkötéseket tartalmaz elejétől a végéig, ami igen középszerű jrpg-vé teszi. És úgy érzem bizony komoly hiányosságok felett hunytak szemet a szakújságírók netszerte, mert nem merték objektívan értékelni.
  • CptFlint
    A legelejétől meg van változtatva az egész. Nem nosztalgia szemüveg ez. Nem arról van szó, hogy kibővítették volna itt-ott, vagy mondjuk modernizálták volna pár helyen. Hanem csináltak egy folytatást remake néven. Ebben a történetben az eredeti FF7 története már megtörtént, ahogy az volt azt kánonként kezeli a játék és azt folytatja.
  • TDC Geronimo
    Én eredetit nem toltam, de szerintem a remake egy iszonyat jó játék lett és nagyon magas minőségű cucc. Most itt a sok fan megint mérges, mert megváltoztatták a végét meg pár storyrészt. Szeirntem ha nálunk fanboyság van, akkor ott meg erős nosztalgia szemüveg.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.03. 22:10:18
  • Moby
    DQXI pörög azóta is?
  • Moby
    Azt kizárhatjuk, hogy - tudomisén - nekik éppen tetszett? Én nem játszottam vele, a demo sem ütött akkorát, nem is kívánom egyelőre, szal itt fanbojságról nincs szó :)