PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
igazából ps5 info nekem csak azért kéne, hogy végre megtudjuk hivatalosan is a ficsőket, megjelenést stb. A többi nem érdekel, ígyis úgyis day1
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Az viszont tény, maga Spencer mondta, hogy XSX exkluzív nem lesz évekig. Szóval így patt a helyzet. 😊
Azonban a PC verzió nálam crashelt, meg minden szart csinált, szal inkább ment a refund és maradt a PS4 Pro verzió.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
3 éven belül csupán kijön a spiderman folytatás, GoW folytatás, HZD2, demon souls remake meg fene tudja még mi, amiket nem jelentettek be.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.03.02. 13:44:37
PS5 II PSVR
Jaj de optimista vagy. Akkor még csak a 2.epizódot promózzák 😊
PSN ID.: Beegabor
Adversus solem ne loquitor
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Rágja meg Papó! <#szeret>#szeret>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nekem máig egyik kedvenc játékom. Csak, h ellensúlyozzam ezt a sok negatív hozzászólást. 😄
PS5 II PSVR
a sárgás világtól és buzi zenéktől nekem is már hányingerem volt, és az a játék már megjelenéskor is egy lastgen szar volt a grafikát tekintve - de nem is attól volt jó 😄 és ugye több befejezése is van, de ahhoz többször is végig kell told. na én azt kihagytam, nincs az a isten, hogy még1x végigvergődjem 😄
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.03.02. 09:28:25
még a kommentáros gameplayt néztem, igazából szoksásos looter-shooter, Division / Destiny-feeling.. meglássuk 😊
bár ha nem People Can Fly fejlesztené, engem nem érdekelne túlzottan 😊
És közben meg egyre inkább érik a gondolat, hogy kiváló platform és ekoszisztéma lesz nekem az XSX a következő generációban, akármikor is jön.
PS5 II PSVR
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
de igen, kissé tényleg hihetetlen - de mégis magyarázat lehetne pár dologra 😄
az is lehet, hogy úgy vannak vele, hogy bejött ez midgen dolog, és tudnak a studiók fejlesztgetni egy gyengébb és erősebb hardverre is szimultán, úgyhogy akkor lesz egy olcsóbb és egy drágább modell kapásból - itt már bármi lehet...
hozzáteszem, én örülnék ha csak 1-1 modell lenne - és még attól is jobban, ha az kitartana végig a gen végéig.. 😄
De ha ez igaz lenne, megmagyxarázná a 9 + 13 Tflops értékekről szóló 2 pletykát is
Konzolon persze nem így néz ki sajnos majd a PS5, ha lesz rá patch, de a lényege ugyanaz 😊
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.03.01. 12:53:46
Mondjuk nem is jött lószar sem megjelenéskor. Csak a guerrilla istenek tudtak szállítani időre.
Ha az xboxtól vannak ennyire beszarva, akkor ez sokat elmond az új sony vezetésről. Ráadásul a két lényeges dologból az egyikről mindkettő beszélt (megjelenés), a másikról egyik sem (ár). A százakárhánymillió ps4 userből meg van kb 5 millió, akit érdekel a speci, a többi azt sem tudja mi a ráktól működik a gépe.
Amúgy továbbra sem a speci információk hiányoznak, hanem a játékok, az ár, a feature-ök, hogy mi lesz a VR-al, meg ilyenek. Csupa olyan kérdés, amit nem a koronavírus szabályoz. Szal ez a koronavírus mögé bujkálás szerintem eléggé invalid.
Továbbra sem utal semmi arra, hogy lenne még egy xbox gép. Az egész valami pletyka alapján megy, de a pletykák annyit érnek, mint a februári ps5 bejelentés.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.03.01. 10:00:59
New PS5 Leak Claims Sony is Developing Two Different Console Versions
tudom, beszéltük, hogy fölös lenne egyszerre gyakorlatilag 4 gépet (PS4/PS5 base/pro) futtatni még x éven át, de ez így megmagyarázná azt, hogy miért olyan kurvaerős az XSX - mert az sem a "base" modell lesz 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.03.01. 09:40:21