121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Az előző mi volt? Úgy rémlik azt is nemrég vetted(?).
  • Moby
    Miután tátott szájjal rohantál a faszerdőbe az első pletykára, most már ideje lenne leállnod. Láthatóan rendesen kikúrt veled az élet, de ezt nem itt kéne levezetned. Hidd el, nem lesz jobb ettől semmi, csak magadból csinálsz posztról-posztra egyre nagyobb hülyét.
  • lwb
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Most mi a probléma? Már az is baj, hogy csatlakozom a kommenttárshoz és én is könnyeket hullajtok szegény Neil Druckmannért

Egyébként komolyra fordítva a szót, ez a MÁSODIK kommented, amiben személyeskedsz. Én egyszer sem személyeskedtem veled. Ez az első és utolsó figyelmeztetésed, ha a harmadik kommented sem valódik vélemény, csak újabb ad hominem, olyat teszek, amit nem szoktam és moderátort hívok. Fejezd be a kommentelőtársaid szapulását, kiértékelését, a személyeskedést és az ad hominem tamádásokat. Ez benne van a fórumszabályzatban is, amit sorban MÁSODSZOR sértesz meg.

Ha véleményed van a játékról, egy hírről, akkor azt írd le. Ha véleményed van egy kommentelőről, azt tartsd meg magadnak.
  • Ulthanito
    OFF

Kicsit visszatérve a hang témára. Megvettem a Yamaha YAS 207-et, tegnap érkezett meg. Nagyon szép, igényes a kialakítása, plána a mélynyomó tetszik nagyon. Kicsit szoptam a woofer és a central unit blutooth összepárosításával (ráment vagy egy órám), de a végén a net segítségével sikerült.

Már az első bekapcsoláskor hallottam a hangkülönbséget az előző szettemhez képest, nyomtam neki egy firmware update-et, és utána ment rajta a Virtual X is, ami nagyon sokat hozzátesz. Ki is próbáltam pár Atmos filmmel flixin, majd betettük Orit, hát elképesztő jól szólt a játék.

A zene az max korrekt rajta, jónak azért nem az, de nem is arra találták ki.

Összességében meg vagyok elégedve vele nagyon, minőségi ugrás volt az előzőhöz képest (amit egyébként ma már el is visznek).
  • Ulthanito
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Neked magaddal van bajod, vagy az életeddel?
  • lwb
    Ja, szegény Neil a hétszámjegyű fizetésével (dollárban). Otthon ül, szürcsöli a szója láttét, kattintgat a youtube-on és küldözgeti a jogellenes copyright strike-okat olyan csatornákra, akik semmilyen leaket nem tettek közzé, livestreameket vetet le, ahol egy szó spoiler nem hangzik el, képet nem mutatnak, két ember beszélget webkamerán, de nem tetszik neki a véleménye, repül is a copyright strike, következménye nincs, hogy kamu, bíróságig úgyse viszik el, google meg jóbarát 14 munkanapig el lehet büntetlenül hallgattatni bárkit. Szorgos napok ezek Neil-nek, keményen dolgozik a hősünk. A szólásszabadság bajnoka ő, megmutatja nekünk, shitlordoknak, hogy milyen egy erényes ember.

Én is sajnálom. Vérzik érte a szívem. Szar lehet most nekik nagyon. Még az is lehet, hogy 10 millió dolláros bónusz helyett 1-2-vel be kell majd érnie az év végén. Kemény idők ezek, de veled vagyunk, Neil. Lehet, hogy várni kell arra az új Bugattira idén, nehéz ez, tudom, de jövőre meg lesz. Kitartás, kisherceg, kitartás!
  • n000rbi

A kommenteket kerüljétek. A like/dislike arány pedig elszomorító, nem lennék Niel-ék helyében.
  • Evoluti0N
    El nem tudom képzelni, h mi lesz abban a sztoriban, h ennyire felhúzott néhány embert. Vagyis van pár nagyon extrém elképzelésem, de az már annyira extrém, h erősen kétlem, h meg fog történni. Már csak ezért is alig várom június 19-ét, mert nagyon fúrja az oldalamat a kíváncsiság. Spoiler elolvasásával meg nem akarom elrontani az élményt. :D
  • Moby
    Absz. együttérzek velük. Lófaszt nem tudok én tenni támogatásom jeléül, de azt a lófaszt megtettem: előrendeltem digitben. Teljes áron szeretném rohasztani a fiókomon (by Kandurex). Tökéletesen biztos vagyok benne, hogy zseniális játék lesz, és hogy bombasiker lesz.
    Ezzel együtt az internetre ráférne, hogy egy időre kihúzzák belőle a dugót. Hátha észheztérnek a népek, bár ehhez ettől több kellene már...
  • TDC Geronimo
    Szerencsétlen ND. Belüket kidolgozták erre ez van... na mindegy ahogy megjelenik ezt mindenki el fogja felejteni.
  • Moby
    A VG247 tökéletes összefoglalót írt a TLOU2 körüli helyzethez:
    "I can only imagine how demoralising these past few weeks have been for the team at Naughty Dog. The worst part is, there’s nothing anyone can say or do to change their(haters) minds. It doesn’t matter that there’s proof this leak was external. It doesn’t matter that a guy on VG247 has written an article pointing out the absurdity of it all. None of it matters. That’s because the anger was never really about that. The anger is there because Naughty Dog dared to make a video game story that seemingly strays from the norm. It’s no wonder most developers play it safe. After all, it never was about working conditions. It’s about hate."
    Közben a kotaku is megírta a cikkét, de vastagon benne vannak ők azért ebben a jól vezérelt szardobálásban.
  • yesname #106033
    Ezen szakadtam :D
  • TDC Geronimo
    From AMD's Q1 2020 earnings call:

We expect semi-custom revenue to increase in the second quarter and be heavily weighted towards the second half of the year as we ramp production to support the holiday launches of the new PlayStation 5 and Xbox Series X consoles.
  • Rage47
    planning? :D whaat
  • TDC Geronimo
    Amúgy páran itt azt mondták azért lett halasztva a játék, mert nem lettek volna amúgy se kész május végére és nem a vírus miatt. Na most akkor ilyenkor mi van? :P

Most hogy már hivatalos, az eddigi hypeom ami az egeket csapdosta most még nagyobb lett. Jó hosszú lesz ez a másfél hónap
  • TDC Geronimo
    The next volume of Final Fantasy VII Remake is in the "current stages of planning"

HAHA, jó lesz ez 2024-25re :D
  • n000rbi

• n000rbi
    Na, nyáron egyszer már biztos be lesz üzemelve a VR sityak :)

Vader Immortal coming to PSVR this summer
  • Evoluti0N

Megjelenés előtt nem sokkal még be fogok tolni egy újabb első rész + Left Behind végigjátszást.
  • TDC Geronimo
    7 év... alig várom
  • TBTPumpa
    "The Last of Us Part II has gone gold"

Most akkor már biztosan meg fog jelenni jövő hónapban.
  • n000rbi
    Nézd a jó oldalát: ha 8k30 lesz megcélozva, akkor 4k-ban biztos szépen fog futni :D
  • darkSectorxxx #106022
  • Moby
    Hát ja, eléggé mellbevágó, hogy egy Gyűrűk ura mesés. Az orkok tök nemolyanok, mint IRL!

/nekem sem tetszik túlzottan, de alapvetően a téma sem érdekel különösebben, pedig rohadt nagy LOTR rajongó vagyok, csak nem a sorozaté, meg mindazé, ami utána jött. Nekem az a LOTR, ami a könvyekben van, és annak nem sok köze van ahhoz, amit csináltak belőle.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.04. 14:49:47
  • mucsácsó
    jaja, az biztos, hogy direkt van kicsit ilyen mesés/animációs beütése, de szerintem rettenet gagyi és műanyag az egész :D mehhh..
    rohadtul nem illik ez így szvsz egy LOTR világába, ez nem egy Pixar film.. :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.05.04. 14:20:22
  • Kongy
    Nekem picit olyan érzésem van, mintha direkt ilyen meseszerűre vették volna a látványvilágot, és nem a realizmusra törekedtek. Ilyen stílusú LOTR játékot még nem láttam az fix.
  • mucsácsó
    hát ez a Gollam ez így egy PS3 szint, mindennemű viccelődés és túlzás nélkül :D csak 8K upscale... :'DD
    brutálisan off, ebben nemhogy nextgen, de még currentgen szint is alig-alig van meg.. :D
  • j0nNyKa
    jaj nem akartam en itt ordogot festeni a falra, mer nyilvan tovabbra is az az igazsag hogy semmit nem tudunk :) inkabb csak lajtos hetfoi nyalcsorgatasra linkeltem a gamestar galeriat
  • j0nNyKa
    en megetetest irtam, nem azt hogy ki lenne hasznalva egyhamar :)
  • Moby
    Ezek ingame képek, és valóban 8K-n vannak renderelve(nem felskálázott). Ha pécén készült oké. Ha nem, akkor nem oké. Nagyon nem oké.
  • TDC Geronimo
    Azért mert kiadtak egy AA gameből pár 8k képet? :D

Ubisoft ebben a genben is nyomatott 8k képeket sőt mások is. Semmit se jelent. Ne gondold már, hogy 8k lesz a mérce.
  • Kandurex
    ja... gondolom itt még lesz kb. 2 boss fight és puszi (pont az idegesítőbb fajtákból)
  • Moby
    Még szép, hogy idegesítem magam, miután a legnagyobb nextgen félemem basz pofán hétfő délután :D
  • TDC Geronimo
    dehogy fogják. Megint idegesíted magad a semmin :D
  • Moby
    Ha 8K játékokat fogják nyomni nextgenen, én a s onyra gyújtom a székházat!
  • Moby
    8K screenshottal? Az embereknek 4K tévéjük sincs a világban. A 8K penetráció ott tart, hogy 2023-ra várják a 3%-os elterjedtséget. Kiagecitérdekela8K? :D
  • j0nNyKa
    pedig... marmint erted, szerintem a jatekos generacio nagyobb reszet lehet csilivili 8k screenshottal megetetni, mint stabil 60 fps igerettel, sajnos
    meg en a szkeptikus is picit raizgultam a csilivili kepekre, szoval keszulj fel :)
  • Moby
    Csodát???
    Ha valamitől RETTEGEK az pont az, hogy ezek az ökrök(bárki, nextgenre) belemennek majd olyanba, hogy a játékok ~8K-ban fognak menni, huszonfps-el.
    És már jönnek is a 8K screenshotok :((( nagyon remélem, hogy véletlenül sem nextgenről van.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.04. 13:21:26
  • j0nNyKa
    haaaaaaaat azer egy macbook pro kepernyon megnyitva ezek bizony kurvajol neznek ki, es ha beleveszem hogy meg a jpeg bele is tomorit.... picit azert nedvesedek ra
  • j0nNyKa
    en el tudom kepzelni a csodat :) bar engem a 4k se kulonosebben hoz lazba, azert par cimet mindenkepp megneznek majd 8k-ban
    viszont az pl nem derult ki szamomra, hogy ez xsx vagy ps5 screenshot, vagy esetleg valami mas, pl fejlesztoi pcn keszult