PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Személy szerint igyekszem kitartani a ps5-ig a meglévő setuppal, ezen csak valami ennél az 580-nál is őrültebb akció változtathat. 😊
@mucsácsó: nekem sincs nagyon szívem leváltani a W829-et
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.03.05. 13:48:39
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
de én is így látom, hogy KELLENI FOG a minőség miatt, és én el is hiszem Geronak, pedig én csak kiállítva láttam a demókat rajtuk - plusz ezt azért nem 1-2 évre veszed, hanem 5-7 évre akár...és akkor ha nagyon durván számolunk, havi 8-10 ropit bőven megér a hobbyd szerintem csúcsminőségben, plusz nyilván filmeztek is rajta, vagy egyéb használat 😊
a mostani 5 éve nyúzott SONY W706-om is a proli FHD-hoz képest gyönyörű szvsz, és a szívem fog megszakadni ezért a szutyokért, de tovább kell lépni..
Ez kicsit aggaszt, ugyanis a KS7000 1200 nit maximumot hoz, azért ez ennél lényegesen kevesebb. Mindenütt azt olvastam, hogy egy normál HDR-es tartalomhoz minimum 1000 nit kell. <#nemtudom>#nemtudom>
Ja, és nem tudja a HDR10+t.
//rossz jel, hogy már a teszteket olvasgatom...
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.03.05. 13:44:21
PS5 II PSVR
Ahogy meglatod hogy nez ki SDR meg HDR tartalom rajta egybol rajossz, hogy szart neztel eddig 😄
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Hajtani nem hajt a tatár, és az ára úgyis csak csökken, fél év múlva már ennyibe se fog kerülni. Az én rezervációs áram egy tévére az olyan 500k körüli (emlékszem, hogy amikor négy éve vettem a mostani tévét, egyszer hazamentem a boltból, hogy ááá, nem akarok ennyi pénzt kiadni rá - 550 körülről volt leárazva 430 ezerre -. Ahogy hazaértem, már ültem is vissza a kocsiba, visszamentem és megvettem. 😊
Bár most kapok majd a hónap végén éves bónuszt, szóval nem kéne, hogy zavarjon, de akkor is kicsit túlzásnak érzem. Ennyiért mások autót vesznek, nem egy tévét. 😊
Biztos, hogy imádnám, ráadásul a mostanit el is adnám, azért is még egy 100-ast szerintem lehet kérni használtban (KS7000).
Eeeeeejjjjjj....
PS5 II PSVR
Ooops, most olvasom Norbit. <#nemtudom>#nemtudom>
(f*szért olvastam el, amit írt, most ezerrel agyalok...) 😊
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.03.05. 07:31:40
PS5 II PSVR
sima xbox one-ról vándoroltam át ps4 slimre, és hát durva néha, miket művel a ps 😄 most épp a tomb raider 3-at gyűröm és szereti megpörgetni rendesen a ventit.
bár lehet kéne egy újrapasztázás is már 3 év után, de sztem nem sokat számítana
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.03.04. 19:46:21
Brutálisan szép az a játék ilyen remaster tekintetben! Tetszeni fog nagyon és extra gyüjthető cuccok vannak ebben még.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Még azt se tudnám mondani, hogy érdekel a Tsushima meg TLOU 2 ps5 kinézettel.
bár valszeg egyedül vagyok olyan, akit ez annyira nem zavar - egy bizonyos fokig - de amikor már nem tudod ellensúlyozni felhangosított TV-vel sem, az már rohadt gáz ...no meg hát esetleg ha valaki van még a szobában rajtad kívül, és ő pihenne.. 😄
Nálam is vaskosan benne van abban, hogy vélhetően előbb XSX-em lesz, mint PS5.
PS5 II PSVR
mucsácsó: funfact: az S hangosabb, mint az X (tényleg) 😄
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.03.03. 21:40:37
Ha a Sony végre elfelejtené a fostos blower ventiket, már sokkal beljebb lennénk.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Persze megoldàs egy füles. De nem akarok fülesben jàtszani mondjuk egy single player jàtékot.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Kifizetek én 200k-t egy konzolra..de akkor legyen csendes.
Mondjuk csak azóta vagyok így ezzel mióta Switchem van. Olyan jól el szórakozok vele..mégsem akar felszàlni a holdra, mint a PS4 pro-m.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PS5 II PSVR
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ilyen kódot honnét szereztek?
Platinumshop-nál van előrendelésem a lemezes verzióra, csak az meg úgy hirtelen drágult 5000 Ft-ot, mindenféle figyelmeztetés nélkül. <#sir>#sir>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.03.03. 11:39:43
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Szerencsére ez a FF7 remake nyomokban sem hasonlít hozzá.
Adversus solem ne loquitor
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Persze erre írták, hogy "jaj, hát ez egy road trip, meg a barátságról, és felnőtté válásról szól, meg szimbólumok, meg blablabla. OK, de én játszani szeretnék egy játékkal, nem egy csapat elsőéves meleg főiskolás nyári kirándulását nézni vazze.. 😄
Szóval én is félbehagytam végül, elfogyott a türelmem. Sajnáltam, mert amúgy azok a részei, amiket játéknak lehetett nevezni, teljesen jók voltak, nekem a harccal sem bolt bajom.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.03.03. 09:21:41
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Amúgy nem tudom, talán van benne classic mód.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.03.03. 08:34:49
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PS5 II PSVR
Ez ugyanaz, csak pepitában?
PS5 II PSVR
de hát mind1 már 😄
nekem egyik legjobb játék a genben
A hype az ha csak a reklámban merül ki, az nem számít.
Csak az a hype számít, amit a játékosok tesznek ha megveszik és játszanak vele.
Túlságossan más ez mint amit a fanok régen megszoktak, ez vissza is üthet sok embernél.
Volt hype az Alan Wake-nek is.
Hát nem azt mondták, hogy az egész játékot kiadják, csak több részben, akkor ez mégsem egy nagy komplex játék lesz?
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.03.02. 22:45:27
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.03.02. 21:47:53