PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mephike
Ne is mond, pár hete vettem új TV-t, majdnem úgy jártam, hogy nem fért be a kiméricskélt helyére.

Tikal
az egyetlen szar dolog, ha külföldön a helyi régiót állítod be akkor nincs magyar felirat, ha meg beállítom, hogy magyar legyen akkor minden sorozat film címet magyarul látok, broáf..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo
hát a 65ös az brutális. Ha netán vétel lesz arra készülj, hogy összeszereléshez hívjál még 2 embert 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ulthanito
Mar odamertem a helyere. Bakker, 145 centi szeles a teve. 😊 Oriasi.

PS5 II PSVR

TDC Geronimo
Beteg lesz ez is, alig várom. lassan végre kezdődik a gamer szezon 😄

Moby
Arra a nioh2-re nem lehet büszke grafban, és bár a az FF7 hangulatbomba, de az a puttó 2bites leveldesign -ami a demoban vollt - sem lesz a generáció büszkesége.
A Dreams-el viszont lebaszták az atomot az egész generációra: az egyetlen olyan cím, ami full RT-ben megy egy nyüves PS4-en, egy deka raszterizáció nélkül.

/Ezzel a GoT-al viszont meg is van a következő platinám 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.03.05. 20:46:47

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Na még a végén lesz ebből is valami

TDC Geronimo
Ja meg annyit, hogy C9 game modeba semmit se veszít a képminőségből. Ellenben a samsungokkal és más LCD tévékkel szemben. Pár összehasonlító kép spoilerbe

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

TDC Geronimo
Hát igen, ezeket brutál TVn kell játszani, főleg mai tsushima trailer után. Az hogy fog kinézni HDRbe atyaég 😊
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.03.05. 19:54:00

Ulthanito
Soha nem volt LG tevem, jokat olvastam az OS-erol. A taviranyitoja a mostani samsung smart utan csak gyengusabb lehet sajna.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Nem az a kerdes, hogy jatszom-e vele, hanem, hogy milyen teven. 😊

PS5 II PSVR

TDC Geronimo
TV témához még annyit, hogy szerintem LGnek van legjobb OS-e. C9en marha gyors. Távirányítón meg van dedikált netflix meg amazon gomb és lehet égérként is használni

TDC Geronimo
Sony azért durva. PS4 is elég szépen hagyja el a gent. Dreams, nioh2, FF7, last of us 2 és GoT

Jézusom 2:10-től hogy néz ez ki😮
Akarom most!!
TDC Geronimo
A The Last of Us series is in the works at HBO from Chernobyl creator Craig Mazin and The Last of Us creative director Neil Druckmann.

wow! ez fasza lesz

TDC Geronimo
"We’re so psyched to be teaming up with @HBO to create a new The Last of Us series with @Neil_Druckmann and @clmazin at the helm:"

😮

darkSectorxxx
😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Én a legelső trailer óta jobban vártam mint a Lasszófazst, meg az Infamous miatt a Sucker Punch játékát eleve vártam, nekem nagyon tetszett a SS és a FL is Ps4-re. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TBTPumpa
És az elmaradhatatlan kawaii waifu hol marad? Amíg nem mutatják, addig nem lesz előrendelés. Ezzel a videóval nem tudtok még meggyőzni! <#banplz>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.03.05. 18:40:40

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Mephike
Eddig is tetszett a játék, de most már véglegessé vált számomra, hogy ezzel játszanom kell, amint csak lehet.

darkSectorxxx
Pontosan, szerintem is, azt akarták hogy az év második felébe lehetőleg inkább konzolokat rendeljenek elő ne 20 ezres játékokat. 😄

darkSectorxxx
Igen!

mucsácsó
durva, hogy bevállalták a nyarat, pedig ott aztán nem jön sose semmi blockbuster cucc.. 😄
bár muszáj volt, mert az ősz már "késő" lett volna, addigra már a PS5-öt kell pusholni...

várós-várós - de ezzel már lehet megvárom inkább a PS5-öt, vagy nemtom... 😊
Kandurex
Csucsi

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Huh nagyon durvan nez ki ez is, art gyonyoru

darkSectorxxx
Jeah!

1 Hónapom lesz a The Last of Us-ra! 😄

TDC Geronimo
Na csucsima juni 26. Sokkal korabban mint gondoltam. Van trailer is de mobilrol most nem rakom be

darkSectorxxx
Akkor valszeg a haverom mikor látta hogy ott fent van a Black Mirror, akkor nem bejelentkezve a profiljába nézte meg, hanem csak rákeresett.
Persze akkor nem is lep így meg ha itt nálunk ugyanannyi a kevesebb kontent mint máshol. A PS Store is ilyen igazából. Iszonyatsok opció hiányzik nekünk.

TBTPumpa
Ezt is jó lenne beszerezni.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TDC Geronimo
Fura. Azt tudom hogy 2 app van fent es a feher logos az a regi, az nem megy mar, viszont van tavaly ota egy uj fekete logos. Azt kell most hasznalni

Ulthanito
Oké, köszi, nekem akkor ez így elég.

Mondom mégegszer, a flagship tévével kapcsolatban tele a net sirámokkal, hogy nincs rajta HBO Go app (amit linkeltem is az) És ugyanaz a tévé.

PS5 II PSVR

TDC Geronimo
En hasznalom a tvn az amazont, Netflixet es az hbo go appot is. Ott nezem az outsidert pl. LG flagship tvrol beszelunk. Szep is lenne ha trukkozni kene hogy legyen pl hbo go

j0nNyKa
"mindent feldob ami magyarorszagon elerheto content" ez van, valszeg a black mirror film nalunk nem elerheto, de ez fuggetlen a magyar felirattol / szinkrontol, gondolom inkabb jogi cucc lehet, hogy melyik orszagba melyik content mehet ki
regiot nem tudsz allitani, vpnnel meg lehet probalni megkerulni, de a netflix ezeket eleg jol kivedi, ha meg sikerul is atverni vpnnel, jo esellyel ban lesz a vege rovid idon belul

egyebkent ez elegge sux, az irorszagi netflixen -hasrautok- vagy 10-20x tobb content van mint a magyaron, es ugyanannyiba kerul az elofizu

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

darkSectorxxx
Ja értem, csak mert valaki mondta hogy magyar profillal pl nem látta azt a jó kis extar interaktív Black Mirror filmet. És azért gondoltam hogy régiónként szelektál és régiot kell mindig váltogatni a menübe ha más tartalmakat szeretnék.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.03.05. 15:32:44

j0nNyKa
dehogy, mindent feldob ami magyarorszagon elerheto content - a magyar felirat / szinkron pedig egy olyan (viszonylag uj) plusz, amit mindenkinek feldob orszagtol fuggetlenul, ugyanugy ahogy -ha elerheto- neked is feldobja a roman feliratot, meg a kinait, meg mindet

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

darkSectorxxx
Akartam is kérdezni, ha magyarként regelek Netflixre akkor csak a magyar feliratos/szinkronos dolgokat dobja fel nekem?

Ulthanito
Persze hogy van go app,

Annyira nem persze, rengeteg helyen olvasom, hogy nincs.

Akkor van, különálló app (mint a Netflix), és te már használtad/használod is, és működik, trükkök nélkül, nem az Amazon appon belülről elérve az HBO-t?

PS5 II PSVR

mucsácsó
persze értem én, csak nálam a TV-n nincs HBO GO app, azért használom 😊 Netflixes van, de undorító lomha laggos a TV app, meg távirányítóval bohóckodni rajta... 😄 bár legjobban az fáj ezzel a TV-vel, hogy nem támogatja az E-AC3-at, és mindig konvertálgathatom a cuccokat...
darkSectorxxx
Persze értelek, csak nah, amióta a tv-k ennyi mindent tudnak, usb meg net, azóta szerintem a médialejátszók eléggé durván hanyatlásaba foghattak. 😊 Max oda fogy iylen dvd meg BR lejátszó, családnak akik rendesen lemezen vásárolgatnak filmeket.

TDC Geronimo
Persze hogy van go app, de ezt mar irtam regebben is. 800 nithez meg annyit, hogy ez a tv elevenen falja fel a te 1200as samsungodat HDR tartalomnal (is). Nem minden a nit, a "vegtelen" kontraszt es atomfekete fekete miatt brutal jo a HDR. Persze olyan helyre nem ajanlott, ahol szembe vele ott az ablak, amin ezerrel sut be a nap. OLED sotetebb szobaban nez ki a legjobban. HDR10+ meg lofasz. Ott a dolby vision, az jobb es elterjettebb

mucsácsó
oké-oké, csak egy tipp volt 😄 eleinte én is úgy voltam vele, hogy ezért nem nyüstölöm a PS4-et, de mostmár teljesen leszarom, hogy mivan vele, úgyhogy valszeg azért is van ez így nálam 😄
Ulthanito
Nyomja a fene, a konzol játékra való. Eszemben sincs szarakodni azon bármilyen applikációval.

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Azért ha már HBO GO, én se konzolt szeretnék pörgetni pluszba meg hallani a hangját. 😊 Vagyis ez nagyon kényelmetlen megoldás szerintem. 😊

darkSectorxxx
Ja persze nem azért, csak azt hittem Netflixen szinte minden megvan. Tudom manapság nem nagyon néznek az emberek tvadást, csak hogy a Netflix azt hittem lefed mindent.

mucsácsó
hát de nyomjad PS4-ről 😄 én is onnan tolom az HBO GO-t meg Netflixet is - hozzáteszem, az emberiség segglyuka a GO app a PS4-en, de ha elindítod a filmet, és nem nyúlsz hozzá, akkor működik szépen 😄 csak folytatni ne akarj félbehagyott filmet, mert az az utasítást képtelen feldolgozni 99%-ban 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.03.05. 14:32:19
Ulthanito
Ízlések és pofonok, de igen, szoktunk. Mind a kettőt nézzük. Mivel nincs tvnk (hardver van, adás nincs), ha lenne, se néznénk, ezen a két appon szoktunk tartalmat fogyasztani. Ezért fontos nekem mindkettő.

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Szoktál Go-zni?
Azt hittem sokkal jobb a Netflix.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.03.05. 14:13:21

Ulthanito
Még mindig nem láttam sehol, hogy van hozzá HBO GO App. A Netflixet és Amazont minden tesztben írják, de HBO Go-nélkül nálam nem játszik ez (se).

PS5 II PSVR

n000rbi
Főleg, amikor szarul, vagy egyáltalán nem implementálják. (van ugye jónéhány példa)
Személy szerint igyekszem kitartani a ps5-ig a meglévő setuppal, ezen csak valami ennél az 580-nál is őrültebb akció változtathat. 😊

@mucsácsó: nekem sincs nagyon szívem leváltani a W829-et
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.03.05. 13:48:39

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

mucsácsó
Kb. a szívemből szóltál, eddig bárkinek említettem, hogy 400 körül akartam TV-t (pár hete annyi volt a C9 MM-ben), mindenki kiakadt, hogy nem vagyok normális, mert már 150 is sok egy tévéért... 😄

de én is így látom, hogy KELLENI FOG a minőség miatt, és én el is hiszem Geronak, pedig én csak kiállítva láttam a demókat rajtuk - plusz ezt azért nem 1-2 évre veszed, hanem 5-7 évre akár...és akkor ha nagyon durván számolunk, havi 8-10 ropit bőven megér a hobbyd szerintem csúcsminőségben, plusz nyilván filmeztek is rajta, vagy egyéb használat 😊

a mostani 5 éve nyúzott SONY W706-om is a proli FHD-hoz képest gyönyörű szvsz, és a szívem fog megszakadni ezért a szutyokért, de tovább kell lépni..