PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Adversus solem ne loquitor
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Mkay. Del.
Outer Way Skin Collection: Bear the armor of the Outer Way, an underground insurgency pitted against the UJC, as you fight to survive the horrors of Callisto.
Contagion Bundle: Discover the ultimate survival horror experience with a new mode, Contagion. With reduced ammo and health drops, a customized difficulty and permadeath – there are no second chances to escape Black Iron Prison or the horrors lurking beneath the surface of Callisto. The Contagion Bundle also includes thirteen new Jacob death animations and the Watchtower Skin Collection.
Riot Bundle: Venture into a previously undiscovered area of Black Iron Prison and battle through waves of brutal enemies. Gather credits to upgrade your weapons, or forge new ones, and survive the onslaught as long as you can in Riot, an all-new mode. The Riot Bundle also includes twelve new enemy death animations and the Engineer Skin Collection.
Story DLC: Dig deeper into the horrifying secrets of The Callisto Protocol.
Utoljára szerkesztette: Seth, 2022.11.23. 18:23:49
PSN ID.: Beegabor
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Némi pozitív feedback a Kinguinról a mai napról. Nem küldték a kulcsot az Evil West-hez egész nap. Végül kaptam egy emailt, hogy sajnálják, de valami technikai ok miatt ez a vásárlás nem fog menni. Adtak két opciót -
1. Visszautalják az árat a Kinguin fiókomra (a játékot újra meg lehet venni, csak az előző tranzakcióval volt valami gond) és 10% kedvezmény a következő vásárlásból.
2. Az árat visszautalják a bankszámlámra, és 5% kedvezmény a következő vásárlásból.
Írtam nekik, az elsőt választottam. 2 percen belül jött a visszaigazolás, hogy a wallet-ba bekerült az összeg, és kódot küldtek a kedvezményről. Rögtön sikerült is még egyszer megvennem a játékot, ráadásul olcsóbban kicsit, mint eredetileg. Ezúttal működött, kaptam is a kulcsot, szuperál.
Szóval ez azért eléggé dícséretes customer service, azt kell mondanom, le a kalappal.
De amúgy dörzsölt ötlet, szó se róla :)
Megveszem majd a szokott oldalaim egyikén.
Csak mondom :D
Több a helyszín, az itt bejárt helyszínek is érdekesebbek.
Ez egy folytatás, mire hasonlítson, ha nem az első részre? Nyilván nem csinálhattak belőle egy Witcher-világot, vagy egy RTS-t, ami alapjaiban más, mint a sztori első része.
Persze ettől még ha nem tetszik, nem tetszik, de szerintem az, hogy hótugyanazt kell csinálni nem igaz, de ha igaz is lenne, mi mást kéne, egy folytatásban?!
PS5 II PSVR
Link
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.11.22. 12:33:47
Holnap jön. GOW-ot kicsit félrerakom, mert kezd nagyon felfújt lenni az is
PSN ID.: Beegabor
/a legjobbak alatt a nekem legjobbakra kell gondolni, ami nem biztos, hogy másnak is az. Nekem az is teljesen oké, ha valakinek ez a legjobb, én biztos nem fogok morogni emiatt.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.11.21. 14:04:27
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.11.21. 12:00:42
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Egyből látni fogod, miről beszélünk.
PS5 II PSVR
Persze en is jobban orulnek, ha kb minden jatek tudna a 4k60at stabilan..
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.11.16. 16:59:23
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.11.16. 16:37:35
PS5 II PSVR