PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként egy újabb felújított Rise of Nationst jelentettek be a közelmúltban, ami nem egy atombomba, de engem jobban érint, mint a rópködö nagy nevek.
Star Wars előzetes végén azért felröhögtem amikor megmutatták az új kardot <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2022.12.09. 10:32:21
"Nulla tenaci invia est via"
Amik előrendelősek:
Semmi
Amikből számomra lehet még valami:
Semmi.
<#nemtudom>#nemtudom>
(talán a Diablo 4, csak ha nagyon muszáj)
PS5 II PSVR
Viszont a bemutatója tetszik!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2022.12.09. 10:05:20
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PSN ID.: Beegabor
A showt megnyerte: Bill Clinton
Elvesztette: Microsoft (a Sony legalább egy timed exclusive-ot meg egy dlc-t el tudott hozni)
Amik előrendelősek:
Forspoken
Final Fantasy XVI
Jedi Survivor
És amikből még lehet valami:
Suicide Squad: Kill the Justice League
Diablo 4
Lords Of The Fallen 2
Atomic Heart
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2022.12.09. 08:58:25
Nincs azaz isten, hogy én azt előrendeljem.
Microsoft mit csinált idén? EGYETLEN EGY játékot nem mutattak be a Game Awardson. Egyet sem. Se obsidian, se inxile se a temérdek stúdió, akiket bevásároltak. Semmit. Bethesda? Hahó? Starfield? Hogy lesz ebből jövőre játék, ha egy képkockát nem tudtak összehozni az év legnagyobb videojáték showjára? Most leírom: el fogják tolni megint.
Bioware? Léteznek még egyáltalán?
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Why so serious?
Az igaz, hogy 2022-re ezen változtathattak volna.
Belinkelem azért, hátha valaki még nem látta.
Nekem, főleg a Callisto miatt, most csalódás, ha nem játszottam volna vele, most izgatottabb lennék, főleg annak tükrébe, hogy a CP crosssgen cím, tehát nem kifejezetten mondanám next-gen-ek.
Más. Nézted a DS remake első 18 perces videót? Bejövős nagyon.
A Callistot ugyanakkor lehetetlen elspoilerezni. Mindenki vigye végig a prológust és amikor kijön a cellából, akkor írja le, szerinte mi van a háttérben. 10-ből 9-en el fogják találni pontosan a játék sztoriját, annyira faék.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2022.12.05. 07:52:23
A HUD-mentesség, a háton az életerő jelzés, az egész inventory rendszer mind újszerű volt a DS-ben, a Callisto 10+ évvel később csak lemásolja. A DS-ben volt egy rakás fegyver, amelyek ráadásul feelingesek is voltak, nem a standard pisztoly, shotgun, gépfegyver kombó ... mint itt. A plazmavágó vagy a fűrész, a szegecslövő stb.
Hosszabb is volt a játék.
Nem, szerintem ennek nulla köze a nosztalgiához. A Callisto rövidebb, kevesebb feature-rel jött ki, mint a régi Dead Space annak idején. Az atmoszféra lehet szubjektív, de a feature-ök száma az elég objektív tényező és ebben a Callisto hátul kullog. A sok színész helyett inkább a játékmenetre kellett volna forrásokat áldozni szerintem.
A terv az, hogy nyáron megveszem majd, addigra kipofozzák, kiegészítik, kap új story részt és akkor sem fogják drágábban árulni, mint most. Arra az állapotára már azt tudom mondani, hogy nálam is megéri az árát.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2022.12.05. 07:25:36
Számomra az év egyik legjobb játéka idén, pedig úgy volt az évben ez + az.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2022.12.04. 21:30:48
Ja és egy kis kameóban feltűnik Troy Baker 1:53-nál és Ashley Johnson is ott van valahol :)
Szerintem messze ez néz ki a legjobban az eddigi összes PS5 játék közül. Még performance módban is gyönyörű a játék. Kár, hogy az atmoszféra meg a sztori és a játékmenet messze elmarad a Dead Space szintjétől. A játék nem félelmetes, a sztori gyenge és rövid. Nagy kár. Eléggé techdemo jellege lett így a játéknak, de annak nagyon jó. Megmutatni mit tud a current gen konzol.
Amúgy nem értem a kritikákat, nekem, nagyon tetszik!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2022.12.02. 23:17:01
Mass Effect Legendary Edition (PS4)
Biomutant (PS4/5)
Divine Knockout (PS4/5)
Utoljára szerkesztette: Seth, 2022.11.28. 17:19:11
De egyebkent en is elveztem minden percet az uj resznek,szebb volt,jobb volt,tartalmasabb,bovebb sztorival,alleejtosebb cutscenekkel,nekem ez igy ahogy volt ez igy abszolut kerek volt. Hogy GOTY-e azt nem merem kijelenteni mert azert volt iden egy Elden is,de azert mas a ket jatek,nekem abszolut megerte a day1 arat
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Adversus solem ne loquitor
Aztán ott van egy alapvető gameplay mechanikai változás: nem csupán együtt, hanem külön-külön, sőt másokkal is harcolsz és mész küldetésekre. Ez szerintem rengeteget hozzátesz a játékhoz. Az, hogy több szálon fut a cselekmény, megint méginkább filmszerűvé, élővé teszi a narratívát.
Harmadrészt több a helyszín, a bejárható terület, nagyobb a játéktér.
A harcremdszerben, a felszerelések fejlesztésében is alapvető változások vannak, ahogy a csimpi részekben is. Továbbá ott van egy csomó accessibility opció, ami sokkal fluidabbá teszi a játékot, autotraverse, auto loot, ezekre több opció, attól függően, hogy milyen mértékben szeretnéd ezt automatizálni.
Aki szerint nincs változás az előző részhez képest, és ez ugyanaz, hááát...
Ami a legkevésbé mozgat meg pont a játékban, az a valamivel szebb grafikai prezentáció.
PS5 II PSVR