PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem performance nem lesz jobb már a konzolokon, elég stabil 60 performance modeban már most is.
Ennek az előnye (fsr 3-ig) szerintem inkább az, hogy más játékok, ahol nem érné el a 60-at a játék amúgy, ott ilyen trükkökkel, mint ami az fsr is, meg lehet oldani, hogy az alacsonyabb native minőséget ezzel húzzák fel, így kicsikarnak belőle több frame-et. Nem értek ilyen szinten hozzá, de pl. dlss performance módjainak is kb ez a lényege. Én nagy barátja vagyok az ilyen megoldásoknak, mert ilyen nulla kontent mellet k nem akarnék félidős ps5 prot meg xs dupla x-et vagy mit venni.
Adversus solem ne loquitor
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
De tényleg érdemes összenézni akár a PS5-ös, akár az XSX-es launch verziót a mai állapottal és most tekintsünk el a kezdeti bugoktól, csak a képminőséget nézzük. Mintha nem is egy játékot látnánk.
Hát azért van még pár dolog, amit lehet a konzolokon is használni. Az FSR-ben egy a jó: kész megoldás, ott az SDK-ban, csak aktiválni kell. Ilyen zero effort cucc fejlesztői oldalról.
Oké. A DF nem ért veled egyet (sehol nem olvastam még olyan tesztert, aki egyetértett volna veled), meg aki megnézi a videót, az sem. A régi TAA megoldás szerinted szebben nézett ki? Tényleg? Megnézted a DF videot és szerinted jobban nézett ki a játék peccs előtt?
AMD kártyák vannak a konzolokban, ott dlss-re hiába vársz. FSR lesz vagy semmi sem. Ne az nvidia 4090 DLSS quality beállításokkal nézd össze, hanem a peccs előtti konzolos változattal. A 4090 árából három ps5-öt tudsz venni ha gépet is veszel alá, akkor vagy nyolcat.
Ez most a negativism for negativism sake vagy csak a szeretjük a jaggy edgeket dolog?
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2022.11.15. 06:22:18
Ez a hír, ehhez nincs köze moddereknek. Jó jel a konzoloknak, hogy ha a CP meg tudta csinálni, akkor más játékokban is lehet alkalmazni.
Modderek konzolon?
Leszóltátok itt korábban, pedig az eredmény egész jó lett. És biztató a jövőre nézve, hogy már konzolon is van.
PS5 II PSVR
Mondjuk egyik sem PS5-ön ment le, szóval 2022 (sem) a sony éve volt.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
ER-ben legalább van open world meg lovaglás, ami teljesen újszerű a többi From játékhoz képest. Utoljára a DeS-t vittem végig annyiszor, mint az ER-t.
Ha bejött neked a DaS 3, akkor azért aszályos időkben szerintem adj még egy esélyt az ER-nek, mert tényleg elég hasonló a két játék, csak az ER nagyobb, jobb és lecsiszoltabb. És PS5-ön fut ráadásul a legjobban a konzolok közül.
A platina óta elindítottam párszor, hogy na, akkor egy új karakterrel, vagy csak kicsit bóklászom a meglévővel. 10-20 percig bírtam bármelyiket is. Egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy ennek én ismét nekiálljak és átrágjam magam rajta ismét. Valószínű, hogy a Sekiro sorsára jut: platina utána soha többet.
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Bár nekem az Elden nem jött be. DaS 3.5..
Vizuálisan nem ütött ugyan pofán, performance módban 120 Hz-cel kiválóan fluid, mintha. színek szaturációjából visszavettek volna. Szinkron és zenék ismét tökéletes, szép komótosan haladok vele. Tartalmas, igényes játék lett ismét.
Végre megint van kedvem játszani, a szinte egész éves totál érdektelenség után. Mínusz Elden Ring.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2022.11.10. 14:49:10
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
The Elder Scrolls V: Skyrim – Special Edition | PS4, PS5
Tom Clancy’s Rainbow Six Siege | PS4, PS5
Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX | PS4
Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue | PS4
Kingdom Hearts III | PS4
Kingdom Hearts: Melody of Memory | PS4
Oddworld: Soulstorm – Enhanced Edition | PS4, PS5
Tom Clancy’s The Division 2 | PS4
Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint | PS4
Chorus | PS4, PS5
What Remains of Edith Finch | PS4
The Gardens Between | PS4, PS5
Earth Defense Force: World Brothers | PS4
Earth Defense Force: Iron Rain | PS4
Onee Chanbara Origin | PS4
PlayStation Plus Premium | Classics
Ratchet & Clank | PS3
Ratchet & Clank 2: Going Commando | PS3
Ratchet & Clank: Up Your Arsenal | PS3
Ratchet & Clank: Deadlocked | PS3
Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction | PS3
PSN ID.: Beegabor
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2022.11.09. 12:29:23
quicksave-quickload megoldja. Igazából quicksave, quickload kb mindent megold.
Az exploitok legtöbbjét is kivették. A sasquatch glitch még megy, de pl. a sebezhetetlenség meg a repülés már nem.
Az AI-t csiszolták picit, a forgalomban az autók és az emberek természetesebben viselkednek, van esernyőjük az esőben, ha lövöldözöl elszaladnak (vagy van aki visszalő!), az autók kikerülnek stb. A rendőrség még mindig nem üldöz, ez nem is hiszem, hogy változni fog már. A vezetés viszont jobb lett.
Szerintem érdemes nekiállni, a történet jó, grafikailag is a szebb ps5 játékok közé tartozik és ráadásul jól is fut.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
En ezert (is) vettem meg az elso generaciot, hogy hozzaszokjak, mielott a (hozza kepest is) high-end psvr2 megerkezik, de szerencses vagyok talan, mert semmi rosszullet nem volt azon kivul, hogy a labaim neha kb elzsibbadtak/beremegtek kicsit, mert nem birta feldolgozni a kis agyam h allas kozben rohanok a lejton (vagy lepcson) lefele (:
Viszooont a Beat Sabert nem bírtam abbahagyni, azt tényleg imádtam - kivéve amikor elkezdtek párásodni a lencsék... :D
Nem tudom, én úgy látom, hogy aki beteg lesz VR-tól az teljesen sose fog "kigyógyulni" belőle. Kisebb időszakokra, egyszerre 1 óráig kb én is bírom gond nélkül. Utána lesznek csak bajok.
/Vagy a pilóták a repüléshez, vagy az asztronauták a súlytalansághoz, végtelen a lista.
Meg ugye a név is félrevezető, mert ez valójában nem betegség. Ez a szervezeted természetes védelmi reakciója, amikor azt érzékeli, hogy az érzékszerveid ellentmondó információkat küldenek az agyba. Ilyenkor a szervezet azt gondolja, hogy mérgezés történt és beindul a hányinger.
Sajnos ez nem így van, vagyis nem pontosan így.
Amúgy meg olyan ez - szándékosan szélsőséges példa - , mintha azt mondanád valakinek, hogy ha 50-szer megnyalod a 220-at, 51. alkalommal már nem ráz majd meg.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2022.11.07. 08:52:15
PS5 II PSVR
Hát én garantáltan nem fogok ebből még 4 chaptert lenyomni.
PS5 II PSVR
A kétharmadától már olyan végjáték szaga volt, hogy vártam na mindjárt vége, erre még egy fejezet meg még egy meg mégegy..mikor megláttam, hogy Chapter XIV már könyörögtem, hogy legyen már végre vége
Sztori nem volt rossz, de az eleve fiktív történet a végére már szürreális mértékeket öltött.
A játékmenetre se volt jó hatással a játék hossza a végére már az egész összeomlott
Nem bánom a rá szánt időt, de ebből tényleg nem kell harmadik rész.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.11.07. 08:17:32
Nekem a legjobb VR élmények azok voltak, ahol nem mozogtam, főleg horizontálisan, hanem egy helyben álltam. Ezek általában nem játékok nyilván.
Ezzel absz nem értek egyet. Szerintem pont ebből kellett volna sokkal-sokkal több: lásd resident evil 7. Csakhát eleve mocskosul kevés az alapanyag, mert az fps nézet kiment a divatból, az a maréknyi ami készül, meg vagy érdekli a készítőket a VR, vagy nem. Ált. nem.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.11.07. 08:06:16
1. a gimmick játék, ami inkább egy experience, egy órát elbohóckodsz vele, aztán felejtős
2. a rendes konzolra készült játék, amiből VR-t csináltak: motion sickness a csúcson. Aki végig tudta vr-ban vinni pl a skyrimet, az egy érmet érdemel tőlem legalább.
3. a direkt VR-ra készült rendes, nagy játékok, mint a HL Alyx. Ezekből van a legkevesebb és azt kell megnézni, hogy ezek érnek-e annyit, hogy ezért egy egész platfotmot megvegyél.
Nálam az első 2-3 hónap óta csak a port fogták a vr headsetek. A második generációra okosabb leszek és nem veszek ilyet.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Nem érdemes beleállni fightba, borrrrzalmasan rossz ebben a játék :(