121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Rage47
    úgy tűnik
  • Evoluti0N
    Hát, ezzel még várunk. Vagy megjelenés utáni videókat. Vagy ha kapunk még több videót megjelenés előtt, ami érdekesebb. Jól összerakott, meg szép, de semmi olyan nem volt benne, amitől összefostam volna a gatyám. A szélmechanikát és az állatokat leszámítva nem igazán nyújtott semmi mást, mint bármelyik AC. Ha a küldetésekkel és a sztorival és elég érdekes és változatos open world tartalommal meg tudják tölteni, akkor az úgy más tészta, de ez alapján számomra ez nem instabuy kategória.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.05.14. 22:34:36
  • darkSectorxxx #106726
    Kicsit félek hogy a harcban kevésbé kapunk szabad kezet majd.
  • Rage47
    Fight azért fura, mert eddig úgy mutatták, mintha valami szamuráj szimulátor lenne, HUD meg effektek nélkül láttuk a tök menő harcokat, most meg félképernyős vágások meg különböző hajlások a levegőben a kardcsapásoknál. Ráadásul tök könnyűnek tűnik.
    Persze lehet játszva tök jó.
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.05.14. 22:32:31
  • darkSectorxxx #106724
    Bízom benne, mert így ha ilyen tisztogatásokból áll a dolog, meg ennyit jelent a lopakodás, hhát egy pöppet kevés game time-ra lesz elég talán, meglátjuk. :)
  • TomStorm
    Az a bevezető.Sz.tem tutorial
  • szebag79
    Ezt még emészteni kell, de az animációkon, főleg a lovon még csiszolhatnának. Összhatásilag baromi hangulatos, de apró részletek nem tetszenek, ló vágtázni és "sétálni" tud különösebb átmenet nélkül, az eleső haldokló feje a talaj textúrába beleesik stb. A látótáv a távoli füsttel és a hangulat továbbra is faxa, a harc is jól néz ki. A felszedhető cuccok villogását remélem ki lehet kapcsolni, übergagyi volt ez már 10 éve is.
    Utoljára szerkesztette: szebag79, 2020.05.14. 22:35:22
  • TomStorm
    Combat az ilyen lesz csak ugye még bővítve.
    Nekem tetszik hogy egy vágással leölte ellent és szépen feszült az íj(realistic megvan).

Hangulat,tájak,világ,lovaglás rendben van de ez az AC szintü gyűjtögetés borzasztó:(
  • mucsácsó
    jaja, megnézem még1x, az tuti :)
    "4K"-ban néz ki úgy a youtube, ahogy amúgy 1080p-ban kellene... :D
  • darkSectorxxx #106719
    Mondjuk egy picit érdekes hogy megölsz 6-8 embert, felgyújtod a hajót azt mission completed, de remélem ez nem a story része. :D
  • darkSectorxxx #106718
    Az hogy scripteltnek tűnt, én is megijjedtem az elején amikor a Szamuráj felszereéssel ment a qte harc
  • darkSectorxxx #106717
    De télleg. :D
  • darkSectorxxx #106716
    Azért a stream eléggé pixeles volt, nézd meg itt normál minőségben, nem olyan gyenge azért. :D
  • TDC Geronimo
    "A graf....hát,..végül is jó."

• darkSectorxxx #106714
  • mucsácsó
    háttttö nemtom...én őszinte leszek, nem vagyok hanyattesve :D
    szép-szép, de sztem volt azért downgrade... de persze várós :) de ez tényleg egy AC Japan gyakorlatilag ami nembiztos, hogy akkora baj, csak..)

bár azt picit sajnálom, hogy elvileg semmi természetfeletti nem lesz benne... úgy izgibb lenne sztem :(

nemmellesleg undorító, hogy a youtube hogy meri az ilyen übergagyifos minőségű streamet HD-nak nevezni 2020-ban, ez még egy valós 480p-nek is vicc lett volna az öklömnyi pixelekkel.. :D nevetséges, és mégis ez a fos van így világszerte elterjedve.. :(
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.05.14. 22:26:01
  • Prof William
    Az Ubisoftnak nem kell már megcsinálnia az Assasin Creed japánt. Már kész van. :)

Jó videó volt de megnéztem volna hogy milyen falvak/városok vannak a játékban. De gondolom majd legközelebb.
  • Rage47
    Láttuk a fightot, mi a kérdés?
  • TDC Geronimo
    Itt a 4k videó, ez már jobb minőség

• Kandurex
    Jah, elég AC hangulata volt. A fight még nagy kérdés. A graf....hát,..végül is jó.
  • TDC Geronimo
    ?

Darky... inkább ne is írj semmit :D
  • shaddam
    Na most keresem is a róki simogatós gifet
  • TDC Geronimo
    BOTW + AC

Combat sajnos még mindig nem néz ki jól, meglátjuk gyakorlatban milyen lesz. Sajnos ezt youtuben nézni ennyi vegetációval elég rossz élmény.
  • darkSectorxxx #106705
    Úriten ez ciki volt, ez egy gameplay trailer volt, nem State of Play. :D
  • darkSectorxxx #106704
    Csak sokkal szebb. :D
  • Rage47
    AC Japan :D
  • darkSectorxxx #106702
    de pixeles a youtube-on a gameplay
    basszameg
  • Prof William
    KEZDŐDIK!
  • Rage47
  • darkSectorxxx #106699
    <3 Köszi!
  • Prof William
    Kösz szépen! Aligátor ahogy a japánok mondanák. :)
  • TDC Geronimo
  • Prof William
    Hol lehet majd 10-től nézni a gameplayt? Youtube?

Remélem a Tsutshimában a táj mellet mutatnak 1-2 falut vagy várost is. Érdekel hogyan néznek ki.
  • darkSectorxxx #106695
    Jó de amit játszanak, nem ilyen trailer videóba bevágott jeleneteket. :)
  • darkSectorxxx #106694
    Igen. :)
  • TDC Geronimo
    mit remélsz rajta. Mondták, hogy lesz
  • darkSectorxxx #106692
    Uramisten dejólesz. :P

Ma este remélem lesz gameplay a Tsushima-ból. :)
  • Ulthanito
    De gondolom azt már nem értetted, hogy miért is van ez úgy. :) Pedig nagyon érdekes, csak tátottam a szám, hogy a technika már itt tart.

• Kongy
    Már mindent IS leakelnek, szóval az ilyen várakozásaim egyáltalán nem alaptalanok :)
  • TDC Geronimo
    + még erre rájön a PS5 kontrollernél a haptic feedback meg az adaptive triggerek. Durva lesz az "immerzsön" :)