PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Nekem sem. De a erős launch lineup kell, hogy én nyitáskor szaladjak a boltba. Csak a hardverért most nem annyira sietős.

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
na legyen kicsit pozitívabb téma. 2 hónap és last of us 2 :)

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
A végén a játékok számítanak. Azt gondolhatod, hogy ha az 1.84TFes jaguár fosos PS4en ilyen látványt hoztak létre 1st party devek, mit fognak művelni ezzel a géppel
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.03.18. 21:06:38

Kandurex
Én azért csalódott vagyok.

Bár az igaz, hogy a jelen generációba a PS4 közel 40%! erősebb a Box One -tól, ha csak a nyers flops számokat nézzük és azért nem voltak egetrengető különbségek*, itt meg ugye 15% körül van a difi.

*de mondjuk az is igaz, hogy mondjuk egy Uncsi 4 vagy Gow száraz, sóderes fasszal dug meg mindent látványba az MS-nél.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.03.19. 21:45:19

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Amúgy valószínű PS5 lesz ígyis csak felhúztam magam a prezin :D

Nekem PS exek nem kihagyhatók

TDC Geronimo
"I get there's disappointment in some of the details today (backwards compatibility) and some weaker aspects compared to Series X, but I'm positive once the public starts seeing things like price, the physical system itself, launch titles and other games coming to the platform and how great they look, this will all be a fleeting memory. It's just a waiting game now."

Moby
Az ssd rohadtul kell a konzolokba, csak a két konzolban használt ssd-k ára között van egy minimum kétszeres szorzó. És az, amit láttunk az XSX-en, már bőőven elég. Még úgy is, hogy volt azért némi vakítás azokban a prezikben, mert tök jópofa, hogy prevgen játékokon mutatták be, de azok 8giga ramra lettek készítve, az XSX játékok betöltése, quickresume-ja majd simán kétszer annyi ideig is tarthat. De még az is bőőven-bőven használható a mindennapokban annyira, hogy ezen már ne múljon semmi.

TDC Geronimo
Már egyszer mondtam, de látom megint le kell írnom. Az az átviteli és olvasási sebesség elsősorban NEM a töltési idő minimalizálása miatt lesz nagyon érdekes.

mucsácsó
én sem nagyon értem, egyedül a játékok patchelése volt (boccccs, az is még mai napig) kriminális és ultraszánalmas, hogy megpusztul tőle az egész OS, mert 'Copying' van 15-20 percig egy update miatt - ami lehet nagyobb, mint a játék maga.. :D
durva loading screenek nekem az egész genből nem rémlenek, kivéve BB - de az is javult mára már, pláne ha SS(H)D-t gyűrsz be a PS4 alá..
jó dolog ez az SSD persze, de kicsit úgy érzem hogy ezt nagyon a szánkba akarják tukmálni, mint fő fícsör (PC-n is ott az NVMe má mióta...)
AntiHero
Daràljàk a sonyt. :D

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
lol hivatalos

Xbox Series X: Launching November 26th, 2020

Persze. Én is csak találgatok mint mindenki más. Még nagyon messze van a kilövés ideje, ezért még minden változhat, sajnos még a 2020-as megjelenés is.
Moby
Egyébként szerintem sem lesz ez annyira rossz gép, mint itt a hangulat most. Az egyetlen, amitől én nagyon szomorú vagyok, ez az égbe tolt órajel, meg ingadozó freki. Megint jet engine lesz, és lassuló gépek a kiszáradó pasztáktól :(
Nekem megint lukakat kell majd furkálnom, meg conductonautot kenegetnem, meg ami ezzel jár :( Jó lett volna egy életre megszabadulni ettől a balfaszkodástól.

Moby
Lesz is mit jóvá tenniük :D

n000rbi
Úgy legyen. Nagyot kell szólniuk, mert ez a kabaré most mélyen beszántotta magát az agyamba.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Mondjuk szerintem egyből elfelejtjük ezt a rémes bemutatót, amint látunk egy hzd2, gow2 vagy akár spiderman folytatás videót :D

n000rbi
Na de az MS-nak hiába küldesz képet a füledről, nem fognak egyéni HRTF profilt generálni csak Neked! Ugye!

A DF elég pozitívan fogadta az infókat, szerintük izgalmas, hogy a két konzol másban erős. Engem még nem győztek meg :D

Moby
Egyelőre nem tudunk árakat sem. Felesleges ilyenekbe belemenni, mert ne legyen kétséged afelől, hogy ez a baszó ssd SIMÁN kerül annyiba(többletben), mint az erősebb apu az MS-nél.

Nekem az volt, mert nem igazán értettem rengeteg mindent. Te lehet igen, hiszen, gondolom, a melód miatt jobban rálátol. A transz hasonlatodat inkább nem minősitem, hiszen te vagy a megtestesült férfiideál.
Én is kiadnék rá akár 1000 euro-t is, de ránk nem lehet üzletet épiteni, hiszen mi csak a maximum öt százalékot tesszük ki. Meg lehet nézni az előző generációban, vagy előtte is, mire mentek a drágább konzollal a gyártók. A nép a másikat vette, arra meg öntötték a kiadók a temérdek játékot, közte nem kevés exkluzivval.
Lehet egy árban lesznek, de azt a drágábban előállitott gép gyártója hosszabb távon beszopja. Lásd az első Box milliárdos vesztesége, amit az Ms talán, de a Sony biztos lepadlózna. Főleg most, amikor a tech cégek zsilliárdokat buknak a tőzsdén a virus miatt. Ha a PS5 olcsóbb lesz, és az emberek azt veszik, lehet fogadni az Ms mikor jön ki egy karcsúsitott géppel.
De a lényeg, az ár mellett úgyis a játékok, azokról meg kummát nem tudunk.
Moby
Sosem fog kiderülni, hogy milyen hatással lett volna az, ha egy felét tudó ssd átviteles, de nagyobb számítási kapacitással rendelkező konzol esetén hogyan futott volna. Ráaádásul _szerintem_ a legtöbb, nem ex, ebből nem fog igazán profitálni semmit, de a kisebb számítási kapacitás viszont állandó szereplője lesz a DF videóknak.

TDC Geronimo
Azért várjuk meg milyen hatással lesz a fejlesztésre exek esetén ez az ultragyors megoldás.

Csalódott vagyok én is, nem is kicsit, de még mindig csak számokat láttunk

Moby
Nekem nem ez a bajom. Egyébként szerintem sem lesz akkora különbség. Nekem a bajom ezzel az eszeveszett prioritással van: mi a ráknak kell a piacon mindentmegbaszó ssd-t rakni egy konzolba a _bárminek_ a kárára? Nem volt senki az asztalnál, aki azt mondja, hogy jó-jó srácok, de egy háztartási nvme-s ssd is bőven elég gyors, és azt a pénzt költsük inkább másra? Mer hogy ezt ilyennel bővíteni sem lehet majd (vagy ha igen, ELMEBETEG áron). De erre utal már előre, hogy cerny arról beszél, hogy a régi játékokat majd érdemesebb külső hdd-re rakni.. :/
Szóval. Mi a ráknak kellett ez?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.03.18. 19:33:58

TDC Geronimo
na itt van. Legalább ez...

Video Out Support of 4K 120Hz TVs, 8K TVs, VRR (specified by HDMI ver.2.1)

Ulthanito
Dettó, annyi különbséggel, hogy én le is mondtam, helyette XSX-et kértem.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Ezt pofázom már mióta :-D

PS5 II PSVR

TDC Geronimo
Gondolom PSbe is lesz, de ezt miért nem mondták ma? -.-

Amúgy lehet akkora különbség nem lesz a 2 gép között, mint amit a nyers számok mutatnak, több helyről ezt hallani, de az ahogy előadta a sony mindenesetre nem győzött meg senkit. Mutatni kéne valamit, főleg ezek után

n000rbi
Remaster/Remake = péééz, az meg hogy a ps4 játékok sem natívan fognak futni... vicc az egész. MS-nál legalább az első gen-ig kompatibilis (nem mintha annyira akarnék bármivel játszani ps1-2 időkből, de a 3-on volt pár, ami mindig szar volt és végigtolnám normálisabb minőségben)

n000rbi
Na igen, a megbaszó C9-hez kell majd az a box :D

Moby
Egyébként közben olvasom, hog BC-ből annyira nem teljesről van szó, hogy ps4 játékból sem lesz minden indulásra. Azaz szó nincs itt natív futásról, meg ilyenekről. Ugyanaz lesz a BC, mint az MS-nál. Címenként megy a bindzsizés majd.

TDC Geronimo
Azért durva, hogy 2013as MS conf PTSDm van :D

Sonytól elment minden jó arc, Kaz, andrew house, jack tretton stb. Én ezt a Jimbot sose bírtam. Engem a kisebb teljesítménykülönbség még nem is annyira zavarna, de ez az egész balfaszkodás, amit most művelnek az annál inkább

Moby
Szerintem kár ezen agyalni, meg hergelni magad. Meg még bebaszhatnak egy 500-as árat ők is, és akkor lesz aztán csak igazán cunami :D

AntiHero
Kb így gondolom jelenleg én is.

Kandurex
Én már eldöntöttem. Ez a konzol, nekem, nem kell. Ne baszakodjunk már 50-100 dollárokon, csak azért, h 400-ba megálljon csupa kompromisszummal. Lemondom az előrendelésem.

Itt azonnal BB2 kell meg GOW, és indulásra is valami basszó cím, hogy 0day vegyem. De szerintem ezekre még évekig nincs veszély.

Moby
Magasabb? FPS? <#ravasz1>

<#idiota>

/VRR nyilván lesz. Ha nem, akkor jöhet tőlem akármennyi godofwar is...

Moby
Szakmai?
Ez a "SSD advantages for dummies v1.0" előadás volt, amit egy transgender védőnő adott elő :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.03.18. 18:53:39

TDC Geronimo
De mondom fura hogy VRRról meg magasabb FPSről se volt szó. Nem azért vettem tvt, hogy ezeket ne használjam ki :D

Valószínű támogatja, de jó lett volna ezt már ma hivatalosan is tudni

Moby
Ez tök jó hír azoknak akik a piac legfontosabb rétegét, és könyvelőket akarnak venni. Azoknak kevésbé, akik hitechet szeretnének :)

TDC Geronimo
Mindenesetre lehet most pár gamet én se digitálisan veszek

A maga kategóriájában hasonló. Ez egy teljesen szakmai bemutató volt, aminek nagyrészéből egy árva mukkot sem értettem. Ha a játékbemutató is "szakmai" lesz, azt már kapisgálni fogom. :)
TDC Geronimo
:D

AntiHero
Nekem elvette a kedvem még a PS4től is ez a prezi.

Ha nem jönne TLoU2 màr most eladnàm a gépem. :D

TDC Geronimo
Lehet ebből day 1 xbox lesz és megvárjuk a PS5 prot :D

TDC Geronimo
Egyre jobb

See, my first thought was full RDNA2 and that's likely true but...they didn't mention things such as variable rate shading which makes me wonder if it really is.

Ulthanito
Hasonló inkább ne...

PS5 II PSVR

Én megnyugodtam. Ezt a Sony simán tudja 400 dollárért adni, és a piac legfontosabb rétege, venni fogja mint a cukrot. Lehet az Ms-is, de hogy a könyvelője nem fog örömtüzeket rakni, az biztos. Remélem hamarosan jön a játékokról is egy hasonló bemutató.
Moby
Jól működhet az ipari kémkedés. Nem értettem miért ilyen hangsúlyos feature volt az XSX "bemutatókon", hogy az órajelek fixek.
Hát most már tudjuk...

mucsácsó
aztán majd változóan fel akar szállni ez is a picsába, olyan hangosak lesznek a ventik egy számításigényesebb játéknál:D
TDC Geronimo
Amúgy félő, hogy igaz

Kandurex
Azon gondolkodok, hogy az eredeti 9TF volt a valódi szám, ilyen húzás lett a procinál azért van ez a változó órajel, valójában a konzol szinte mindig 10 alatt lesz bőven.

<#levele>

mucsácsó
jó, azért még ne temessük a SONY-t sem, mindent nyilván nem tudunk, de eléggé oda kell tenniük magukat, mert az most MS tényleg nem csak egy másodhegedűsként lesz ott a kövi genben :D sokmindenen állhat vagy bukhat az egész, már alapból a launch dátum (melyik érkezik előbb, és mennyivel..) és kínálat is rohadt sok embernek lehet sorsdöntő :)

Anno az X360-al vitték a gent (majdnem a végéig), lehet most is így lesz.. :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.03.18. 18:31:29