121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tatyla
    Most hogy a végére értem a Ni No Kuni remasterednek mondjatok már ehez hasonló ksliberüt. Cuki bigyó karaktereseken kívül
  • Evoluti0N
    Én szívesen látnék lakott területet, valamint azt, h hogyan néz ki egy küldetés. Például egy mellékküldi.
  • Prof William
    Úgy tűnik nem csak nekem jutott eszembe ez. :)

A videóban említették, hogy jön majd még más vidó is a Csuzimából. Remélem ott majd mutatnak lakott területeket is.
  • TDC Geronimo
    Megnéztem tsushima videót már vagy 3*. Jó lesz ez :D
  • TDC Geronimo
    Nemsokára random kedd megint!
  • CptFlint
    Lego Ninja Go ingyenes most a store-ban valami miatt.
  • darkSectorxxx #106762
    1080p-ben se nekem, bőven jó a nagy terület+fizikához képest, nem kell mindennek csillivillinek lenni.
  • Kandurex
    Megnéztem a csucsima bemutatót sok 'K' -ban, azért nem csúnya
  • Ulthanito
    Ettől a Witcher 3-ban kaptam agyfaszt.
  • Seth
    Nem választhatsz karaktert, mindig Jin-t játszod
  • Voltan
    Nekem bejött a csucsima gameplay, kétségtelen, hogy elég erős AC érzése van, de ez nem feltétlen baj.
    Ez alapján a harc is hajaz a régi AC rendszerre, és alighanem én vagyok az egyetlen ember a világon, aki azt szerette.

Realisztikusabb, mint az egérgomb nyomogatás, a valóságban is nagyon gyorsan eldőltek a párbajok, Japánban is, Európában is. A régi AC harccal csak az volt a bajom, hogy az ellenfelek kvázi sorszámot téptek, hogy ki támadjon, soha nem rontottak rád egyszerre. :)

A setting nagyon tetszik, remek ötlet, hogy végre nem a sengoku erában játszódik, hanem másik korban. Nekem ez már csak azért is kedves, mert ilyen korabeli stílusú katanám van, shobu pengeforma.

Azt tudja valaki, hogy a karakterek a sztori alapján változnak játék közben, vagy az elején választasz? Ez nekem nem teljesen tiszta.
  • darkSectorxxx #106757
    Én úgy vagyok ezzel, hogy magyar felirattal lesz, nekem kényelmes ez.
    Kurvajól elleszek.

Csak annyi, hogy a harcnál lehessen nekem kardozni meg védekezni, ne QTE script legyen, ne automatikusan csinálja a karakter a dolgokqt, a látvány kibaszott jó, imádom a helyszíneket amiket mutattak, imádom a lootokat.

Annyi hogy legyen kurvasok cucc a térképen, gyűjtögetni akarok, felfedezni akarok, meg titkos mindenfélét.

És lopakodni elsősorban.
    Ghost karival.
  • darkSectorxxx #106756
    Igen.
  • Rage47
    jah
    de legalább nem fog kitűnni a Slimem süvítő hangja
    vajon akarsz 100 órát eltölteni egy ilyen helyen? :D
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.05.15. 10:29:35
  • Tikal #106754
    fú, már látom ez is olyan játék lesz ahol mindig fúj az a kurva szél.. szerencsétlen bemegy az épületbe és még ott is lobog a palástja. Még mindig itt tartunk nextgen előtt?
  • Kongy
    Hát nem vágtam magam hanyatt ettől a csucsimától, bár lehet azért csak, mert még az UE5 bemutató hatása alatt vagyok :D De a gameplay egy az egyben AC-nek tűnik, ahogy az objective-ek (szabadíts ki x túszt stb), meg főleg azok a nyamvadt gyűjthető villogó bambuszok... :D Ettől függetlenül nyilván day 1 lesz ez, mert a setting viszi a hátán az egészet (csakúgy mint egyébként a legtöbb AC-t is)
  • Moby
    Pedig a days gone-al magaddal cseszel ki.
  • Rage47
    Ezt gyorsan összehozta :D
  • shaddam
    Ez a dreams mindig meglep mikre képes
  • Rage47
    Days Gone érzésem van, azt sem vettem meg mai napig, mindig volt valami helyette. Ez pedig nem vall a Sony exekre. :/ Lehet túl magasra tette a lécett a Naughty Dog, a GoW, Death Stranding és társai. :D
  • Mephike
    Hm, nem rossz ez a GoT, de én még várnék az ítélettel, mert a bossfightról semmit nem mutattak. Engem nem zavar, hogy hajaz az AC játékokra, feltéve ha jó munkát/másolást csinálnak. Mindentől függetlenül ez a játék (ahogy az AC játékok is) nem lesz azonnali vétel nálam.
  • Ulthanito
    Na, úgy látom az Ubisoftnak már felesleges gondolkodnia a szamurájos Assassin's Creed-en, mert itt van tessék. :)
  • Prof William
    Nálam pont fordítva.

A Last of Us 1 nagyon tetszett és vártam de a 2-már valamiért nem hozott lázba. Az 1 nekem tökéletesen be van fejezve így. A Ghost of Tsushimát most jobban várom..
  • Evoluti0N
    Nektek mi a véleményetek a japán szinkronnal kapcsolatban? Nekem vegyesek az érzéseim. Tök fasza lenne így játszani, de a videó alapján a szájmozgások az angol szinkronra vannak igazítva és így eléggé illúzióromboló az élmény.
  • TDC Geronimo
    No mindegy meglátjuk. Day 1 lesz az biztos, de egy last of us 2 pl 100* jobban lázba hoz most, mint ez
  • Prof William
    Kb hasonló volt a valóságban is a szamuráj harcstílus. Általában igyekeztek 1-2 vágással lerendezni az összecsapásokat.
  • Moby
    Ami inkább nyugtalanító, hogy volt glitch is bőven benne. Most ez vagy egy ilyen őszinte videó volt, vagy annyi lesz benne, hogy nem ment anélkül :D
  • n000rbi
    Nekem az is volt az első gondolatom, mikor megláttam. Jó ez guiding wind (így is lehet, nem csak öklömnyi nyíllal). Nagyon japán, nagyon hagyománytisztelő, de amennyire tudom suckerpunchék rohadt sok időt töltöttek a japóknál, hogy minél hitelesebb legyen. El nem ájultam, de várom, lehet ez még nagyon jó is.
  • Moby
    Na az nekem nem. Ez egy AC japan. Majd meglátjuk, hogy sztorivezetésben erősebb lesz-e. Pop-inben mindenestre sokkal jobb. Sok olyan fura pillanat lesz ebben is, mint az AC-kban, az RDR2-ben, vagy bármiben, ami ennyire szabadon mozog. Ez nem igazán javul egyelőre az openworldökben.
  • darkSectorxxx #106739
    De ki mondott megint ilyet? Milyen AC Origins?

De mindegy is, igazad van most. Hagyjuk inkáb.
    Megint ballábbal keltél.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.14. 22:54:50
  • Evoluti0N
    Az egyértelműen plusz. Layla Hassan és az egész jelenkori sztorivonal az új AC részekben annyira érdektelen számomra, h arra nincs szó.
  • Moby
    Amit megint leművelsz megint, őszintén, engem nem nagyon érdekel mit gondolsz a bármiről. Én örülök ha kihagyod, mert ha előjössz nekem valaha azzal, hogy bezzeg az AC origins, én a poklot szabadítom rád.
  • TomStorm
    Megint ízlések és pofonok.Nekem kimondottan tetszik hogy Samurai-al levágom egy csapással az ilyen gyenge ellent.
    Sz.tem ez így rendben van.

Keményebb ellenfeleket még meglátjuk..
  • Prof William
    De legalább itt nem kell majd pár óránként kiszállni az animusból. :)
  • TDC Geronimo
    Nekem egyből botw jutott eszembe, ha csak hasonló lesz az open world akkor már megéri
  • darkSectorxxx #106733
    Most ez a gameplay után én is ezt gondolom, hogy max a bolyongás fogja fenntartani az érdeklődést. :D
  • darkSectorxxx #106732
    Hát kíváncsi leszek ez meddig tud izgalmas maradni. :D
  • shaddam
  • Moby
    Hát ez nekem day1. Semmi extra igazából, de a setting az fantasztikus. A karakterek nagyon hülyén reagálnak a tereptárgyakra, ezzel nem lőttek fölé az átlagopenworld játékoknak. Remélem jó nagy a térkép, ebben a világban szívesen bolyonganék jó sokat :)
    A közelharc szar(nak tűnik), de nem is az a része érdekel, hanem a lopakodás. Az viszont nagyon faszának tűnik.
    És a villogó, gyűjthető fa...na az nagyon retek. Nem csak ebben, mindenhol.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.14. 22:42:51
  • TomStorm
    1:39-nél is látszik(legend of the samurai) hogy mennyin áll

Úgyhogy nem is az elejét kaptuk meg.