121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#106808 Random kedd hamarosan! -
ppista #106807 Dehogy nehéz. Főleg az utolsó harc lesz gyerekjáték hardon azzal a gyengefaszú artistával. :) -
#106806 AC Odyról jut eszembe, befejeztem az Atlantis DLC-t, és abban a második chapter olyan brutális atmoszférával rendelkezik, amilyet ritkán látni szerintem videojátékban.
Elképesztő, hogy mennyire jól meg tudják ragadni az
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!alvilágot
Ha az a hely létezne, valahogy így tudnám elképzelni pont. Annyira rátelepszik a hangulata az emberre, hogy végig, amíg ott kellett lennem egy nyomasztó, komor hangulat telepedett rám, szinte futkosott a hideg a hátamon.
Az Ubisoft art-os gárdája szerintem az egyik legjobb a világon! -
juhaszvik #106805 Nem biztos, hogy a "nehéz" a jó szó rá, lehet, hogy csak az agyam nincs ráállva erre a hibrid megoldásra. A classic nem érdekel, pont hogy rá kellene gyúrnom a harcra inkább, az egyik trophy az, hogy Hard-on végigvidd a játékot, gondolom az lesz az igazi kínlódás. -
#106804 Mindegy, igazából engem annyira nem is zavart. Persze feltűnő volt 1-2 helyen, de maga a játékélmény elfeledtette velem hamar. -
#106803 Ja igen, ha már FF7, kiderült, hogy a játékban ott van amúgy minden gecinagy felbontásban, csak aztán játék közben valami történik. Valszeg ez is a pSSD5 hiánya lesz :DD
-
#106802 Szádba rágják küldijelölésekkel, nem kell félni. Amúgy ha nehéznek tartod a harcokat nyomd át classic-ba, ott semmi kihívás nincs. 8 éves unokaöcsém most tart 13. fejezetben, egyszer sem halt :)
Ami amúgy kész csoda, mármint hogy ezzel játszik, ilyen Minecraft meg Fortnite mánia közben -
juhaszvik #106801 Push-up melltartót vesz fel? :)
Most érkeztem Wall Marketbe, és már félek, hogy mennyire lesz bonyolult a ruhás rész. Az eredetiben ez volt az egyetlen pontja a játéknak, amikor elakadtam, bár az is igaz, hogy csak tizenéves voltam és még elég gyér volt az angolom.
Mondjuk most kicsit pihen a game, szükségem volt egy egzaktabb harcrendszerű játékra, úgyhogy elővettem a Disgaea 5-t... -
ppista #106800 Don Corneo-nál lehet más véleményed lesz Aerith-ról. -
juhaszvik #106799 Hát ez az FF7 remake... elég szívatósak a boss fightok. Még csak valahol a sztori felénél járhatok, de már így is itt-ott lefárasztott a játék. Például teljesen randomnak érzem, hogy mikor működik a dodge egy távolsági támadás ellen, hárítani pedig nehéz, amikor millió más dologra is figyelni kell. Az életerőt egyszerűen nem látom, nincs szem előtt.
Maga a körítés, a sztori, a karakterek viszont nagyon betaláltak. A hangulat remekül átjön, az első pillanattól kezdve azt éreztem, mint a réginél. A kezdő jelenetnél, amikor leszállnak a vonatról, örömködve fordítottam meg a nézetet, hogy lássam mi van abban az irányban, amit a régi játékban nem lehetett látni (mondjuk zsákutca volt, de mindegy).
Jaj, és Tifa... nagyon cuki... a régiben Aerith párti voltam még azután is, hogy tudtam ...... (csak miután átolvastam, hogy mit írtam, akkor esett le, hogy ez egy durva spoiler még 20 év távlatából is), de ez a mostani Tifa nagyon... khm... ahogy a Chocobo Samnek adott válaszban is szerepel: "She's in great shape". Jessie is csini és cuki, sőt az eredetihez képest túlságosan is, gondoltam is, hogy már vele magasra tették a lécet, de aztán jött a kedves leányzó és leverte. Szegény Aerithnek már nem sok babér jutott, de azért aranyos, amikor visszakérdez, hogy "Is that really important?"
Na de a lényeg: bejön a játék, csak elég phoenix downt kell bespejzolni. Ja és a japán szinkron nagyon jó. Az eredeti játéknál eszembe sem jutott, hogy lenne bármilyen japános beütése (már azon túl, hogy jrpg), itt már tagadhatatlan, és nagyon megadja a karakterek hangulatát. 9/10
Utoljára szerkesztette: juhaszvik, 2020.05.18. 09:45:13 -
partizan182 #106798 Yup, B7emen ugyanez a helyzet, teljesen érthetetlen miért nem veszi tudomásul/javítja az LG, ráadásul DV contenttel a legzavaróbb. Most pörög az AC:Od, barlangban mászkálva pár perc után elkezdi levenni a fényerőt. Egyetlen "megoldás" ha néha rápöccint az ember a home gombra, az "reseteli". -
#106797 C9 bug
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért engem tegnap megviccelt az ABSL a Netflixes Dracula második része közben. Az egész epizód sötétben játszódik és egy idő után fogta a tv és lenyomta a brightness-t, mintha statikus tartalom lett volna sokáig... utánaolvasgatva ez a bug évek óta vándorol és őszintén szólva elég bosszantó. Servicemenüben ki lehetne kapcsolni, de a gari miatt nem turkálnék benne.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.05.18. 08:23:06 -
#106796 Bocs nem ez volt a cél.
Szerintem egyértelmű hogy 1 dollárért nem lesz magic. :) -
#106795 99% hogy létezik és launch cím lesz -
#106794 az a baj azzal hogy terjeszted, egyrészt egyre több emberhez jut el a hülyeség, ami önmagában elég pusztítás, másrészt potenciálisan egyre több embert baszatsz át ezzel a random indiai faszkalappal
nemá, vagy legalább ne itt má -
#106793 Várjak egy olyan játékot, amiről nem tudom biztosan, hogy létezik-e, és ha igen, akkor nem tudom, hogy mikorra várjam? -
#106792 Ez sem kamu! PS4 kontroller 1 dollár
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.17. 21:21:46 -
#106791 Hát pl demon souls remake nem izgat? :)
Meg biztos lesz a 3-4 launch cím között legalább 1, ami érdekel, de inkább több -
#106790 ssd
szivesen -
#106789 -
#106788 Azt nem tudom várni, amiről nem tudom, hogy mi az :DD -
#106787 jah, tényleg :'D
mondjuk most leginkább currgenről volt szó, legalábbis részemről :D -
#106786 +százezer
TloU 2-ig már nem veszek játékot. (most az Alien Isolationt nyomkodom, aminek a hangulata az első filmével vetekszik. Iszonyatosan jó a design, a menük, zene stb. Kár, hogy ez se kapott soha pro patchet, jobb felbontást :/)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.05.17. 14:46:06 -
#106785 Na hàt engem is. :D -
#106784 Ti úgy látom mindig elfelejtitek, hogy év végén next gen launch és még egy csomó cím nincs bejelentve, ami idén jön -
#106783 nyugodj meg, az Avengers is egy középszerű takony (se) lesz, én szóltam előre :D
de amúgy +1, idénre így nagyjából ennyi részemről is - hacsak nem jön még valami random a semmiből hirtelen :D -
#106782 hát engem is -
#106781 Emlékeztek erre? Vajon kamu volt?* Vagy bedarálták?
*Mint a Prince Of Persia Redemption...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.05.17. 14:06:25 -
#106780 Nemtom, engem pl a mafia1 remake milliószor jobban érdekel, mint a valhalla. -
#106779 Idén még játszik a:
Csucsi
Lasszó
Punk
Valhalla
a többik kuka, hesspicsába stb.
....báár, talán az Avengers is érdekes lehet...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.05.17. 14:04:38 -
#106778 jöhet, nekem nagyon várós!
kíváncsi leszek, hogy mikor jelenik meg... gondolom idén ezzel se kell már számolni :D -
#106777 weben fos nekem is -
#106776 Még most sem megy? Nálam okés böngészőből -
#106775 Nektek megy a store? Nincs be/kijelentkezőgombom. Az oldal van, műsik böngészőben van signin gomb, de bejelentkezni ott sem tudok. -
ppista #106774 Igaz, sajnos mikor kijött rengeteg sebből vérzett, és abban az állapotában egyértelműen jobb volt az első rész. Nem beszélve arról az idióta megoldásról, hogy egy dlc-ben kijövő harcot szinesitő dolog, a hozzá tartozó fejlesztésekkel, ami kurva jó volt, csak a fő játék befejezése UTÁN lett elérhető, hiába volt meg nekem a deluxe változat. Ekkora kapufát! -
#106773 Az a baj, hogy én még akkir láttam, amikor ilyen magátjátszottavégig nehézség volt. Tudom, hogy azóta patchelték, de nekem akkor már nem volt meg. -
Ez vótmá? Tegnap lattam eloszor, megdobbentoen jol nezett ki.
Kar, hogy fps.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.05.16. 15:20:54 -
ppista #106771 Szerintem még jobb is.:)
Oké, a történet elég sete, meg a karakterek is bárgyúbbak, de a harc, a fejlesztések, és amellékküldetések kategóriákkal jobbak. Na jó legyen döntetlen. -
#106770 A második rész a nyomába se ér az elsőnek. -
#106769 sajnos nem sok van én is szeretnék de nincs.a második részt próbáld meg bár én nembírtam megszeretni nagyon béna az első részhez képest szerintem :|