121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#106888 Marad az első rész remake-je, az úgyis jobban érdekelt :) -
#106887 azér egy gamer topicban az hogy egy játéknak arra van szüksége hogy.... kibontakozzon, az aranyos :) van annyi cím a piacon, hogy életünk végéig el vagyunk látva olyan játékokkal, amiket nem kell babusgatni meg belemagyarázni meg várni hogy jók legyenek, hanem csak úgy... jók -
#106886 igen early access -
#106885 Mert gondolod ott jobb lesz? :D
Szerinted pro nem bírná el ezt a retket 60 fpsel, ha dolgoztak volna vele egy kicsit? -
...és még sorolhatnám tucatjával... -
Ezek után ezt max X1X-en... -
#106882 amúgy köszi, meglesem :D de ha jól látom, akkor ez is még early cucc, nem?
mostanság nem toltam Hadest, sztem már 2 update-tel le vagyok maradva :( -
#106881 -
CptFlint #106880 Én is pont a napokban raktam fel újra, hogy frissítsem az emlékeimet a folytatás előtt. Nekem kimondottan tetszik még mindig a grafika. Igaz én anno a ps3-as verziót vittem végig és ps4-en csak megvettem, de ott csak most kezdtem el játszani vele. Azért az, hogy 1800p-ben 60fps-el megy és nem 720p 30-al, mint anno ps3-on azért sokat dob rajta. Meg olyan felüdülés volt grafika szinten, hogy ezeknél a "régi" játékoknál a tükröződések a régi megoldásokkal még rendesen jobban néztek ki. Élesen látni a karaktert a tükörképen. Komolyan üdítő látvány. -
#106879 A ps4 létezése óta így van :) -
#106878 pfff, fasza :D
akkor ez is ilyen 1 klikkes-1 hétvégés portolás lehet, nemcsoda hogy a semmiből jött... :D -
#106877 Ez mindig így volt. Töltés és a másolás is sokkal lassabb. Volt, hogy egy patchet 2 órán át másolt miközben játszottam. Jöjjön már az az SSD5 :) -
Evoluti0N #106876 Ez, h a PS4 sokkal lassabban tölt játékot, ha közben játszok valami mást, új, vagy csak valahogy eddig nem tűnt fel? :D Ki lehet valahogy kapcsolni? -
#106875 Jó lett az a mafia 2 "remaster" konzolon. Pron úgy néz ki, mint 10 éve a PCs verzió, cserébe fps 20 környékére esik be sokszor és a hang is mono sok helyen LOL
Tartsátok távol magatokat tőle.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.19. 13:11:24 -
#106874 Szerintem engedje el :D
Másfél végigjátszásig jutottam, de elég volt belőle -
#106873 na azt a gamet sem tudom megszeretni nekem annyira vontatott üres az egész game a karakterektől meg nem estem hanyatt.kivéve 2b popója de a cosplayes lányok formásabbak :D próbáltam szeretni ebbe ment pár óra de nem érdekel túl variált bonyolított.imádom a japán gameket pedig és az animéket is.
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2020.05.19. 13:07:51 -
#106872 elég nekem amit látok a mozgást a grafikát a "fizikát" súlytalan esetlen az egész.a második meg még unbalance-olt szar is. hiddel néztem több videót is belőle aztán kipróbáltam elég volt nem fog meg.nem lehet a from soft gamek mellé rakni.biztos jó valamiben és ezért sokaknak bejön de akkor is béna sajna -
#106871 Nier Automata. Tudom elavultnak látod grafikailag , és az is , ez nem is vita tárgya, de adhatnál neki még pár órát ( meg még 2 végigjátszást XD) , a sztori, karakterek tutkóra berántanak majd -
#106870 Nem nyomtad 20 percet a két részt, de a harc komolytalan. Okés :) Esélyt sem adtál neki, hogy kibontakozzon -
#106869 el nem tudom mondani mennyire rohadt gagyinak tartom érzem a nioht és kb majdnem mindegyik souls like játékot.a nioh 2-t nyomtam kb 10percet az elsőt annyit se ,az a harc meg minden komolytalan vicc.nem bírom élvezni a világát se.a többivel is így jártam :| -
#106868 hates pont az kot le amelyik szopat? :D -
#106867 Azok nekem megvoltak. De nem az a baj, hogy nincs játék, az a baj, hogy nem köt le egyik sem. -
#106866 pedig szazcsillio kurvajo cim van, eleg a multkori ps3 monster listat megnezni, pikpakk osszeszedtetek vagy 50 kurvajo jatekot
te meg a nioh-val szopatod magad -
#106865 Jó, de mondjuk egy UC2 a mai napig leköt... de lehet mindjárt felteszem azt is és elszörnyedek -
#106864 Ok, lassan a harmadik konzolgeneráció jön ki azóta :) -
#106863 A második a helyes válasz. :) -
#106862 Egyébként tegnap feltettem a TloU Remastered-et, a hdr egész jó, de szerintem nagyon rosszul öregedett, vagy csak akkorát léptek az UC4-gyel előre, hogy ahhoz képest már tényleg gagyinak hat. -
#106861 Az. Nem köt le semmi. Ennek a kis gecinek viszont megmutatom ki az úr a háznál :D
Megőrülök, mire kijön a tlou2 :(
Aztán megint jön ugyanez... -
#106860 Inkább az olyanokra, mint a Nioh 2 egy fos, közben meg közelítesz a platina felé -
#106859 Az olyan típusú pálfordulásokra gondolsz, mint amikor azt bizonygattad, hogy a DS 2019-ben egy vicc, aztán ennek ellenére megvetted megjelenéskor, és az év játéka lett? -
#106858 olvasnak sgt, azer jottek ra addig fejtegettuk hogy hogyan lehet a 6. resz, hogy kiderult hogy 9!
off: (neked meg akinek meg felall a Hadesra, ez nagyon nagyon hasonlo, nekem meg jobban bejott, tegnap probaltam ra) -
#106857 Az a baj, hogy veled már úgy vagyunk, mint a kisfiúval, aki farkast kiáltott...Amikor meg tényleg ott volt, már senki nem hitt neki. :-D
Olyan pálfordulásokat láttunk tőled az évek alatt, hogy mi sem természetesebb annál, hogy te egyik nap így gondolsz valamit, a másik nap meg mindent elsöprő vehemenciával az ellenkezőjét. -
#106856 -
#106855 lehet csak rájöttek, hogy elszámolták magukat, és nem is a 6. rész lesz -
TomStorm #106854 Én Day1 mindig lemezes.Store-ból ha olcsóbb idővel -
#106853 A pop6 domainregisztrációja gerjesztettet dolgokat is le lehet feljteni. A domaint azóta már árulják...Médiahekknek mindenesetre kiváló volt :D
/kár, hogy mindenféle nyerészkedő hülyék jobban ráéreznek, mire vágyik a játékosok egy része, mint a ubi :(
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.18. 22:41:04 -
#106852 Nemtudom, távol tartom magam tőle amennyire lehetséges. -
TomStorm #106851 Tényleg mi van WD3-al??Nekem az a bunyós,permadeath-es,több karakteres video tetszett tavaly.Meg a járműsérülés se volt xar.
-
TomStorm #106850 Kár.Pedig kib....tt beteg játékokat tud ez a Ninja Theory:D
Project Mara se lesz majd normális:DD
Majd akkor pc-n:( -
#106849 Én inkább csak hinni próbálok benne részről részre, de csak a keserű szájíz marad utána már sok rész után. Az utolsó játékuk, amit még tényleg tudtam szeretni, az a WD2 volt. Az egyetlen UBI játékom, ami platinára repült. Na az meg akkorát perecelt a kasszáknál, mint a ház. Nem a ubi tehet elsősorban arról, hogy játékfejlesztőkből játékgyártóvá váltak. A játékosok igényei ilyen lószarok. Ha fejlesztenek, az nem sül jól. Ha csak gyártanak, azt viszik. Mindegy mennyit gyártanak. Hát ők meg akkor gyártanak. Néha fejlesztenek kicsit, de azoknál sosem tudni, hogy csak átcsúszott valakinek a táskájában véletlenül, vagy volt mögötte akarat is. Talán ez a Gods&Monsters lehet valami. Ezen remélen nem dolgozik a UBI GYÁR.